- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.041
Bende kız bebek istiyorum 2. yi o da oğlan olursa daha da yapmam zaten. Eltim kız bebek peşine 3. yü yaptı o da erkek oldu 4. yü yapacak çılgın eltimListe kabario
Düştüm kolumu dirsekten çatlattım ah ah çocuğumu düzgünce ne emzirebiliyorum ne de kucak ağlıyor yavrum beni istiyor çok moralim bozuk
Bana yolla onları ben korkuorum 2. Neyse de 3. Kaza olur die çok tırsıyorum valla en iyisi o yöntem bence gözüm görür kaza olursa ertesi gün hapı içerim diorum napıyım valla çok korkuorum çoook. Rabbim bunlara uzun ömür sağlık versin istediğimz zamn 3.cocuk olsun inşallah kızlarımız olur
canım benim ya çok zor oluyor dimi ben emzirirken uyuklamaya başladım artık. en korktuğum şeydir allah korusun. dün şöyle bişey yaptım kızımı uyuttum ben hiç yatmadım. o beş dk sonra uyanır gibi oldı hemen geri salladım uyuttum. on dk sonra yine uyanır gibi oldu gözünü bile açmasına fırsat vermeden geri uyuttum. böyle böyle bir saate yakın uyuttum sonra derin daldı bir saat de kendi uyudu. Bugün yine yapıyorum aynı şeyi. ama bu şekilde gündüz dinlenemedim gece de kızımın gaz sancısı tuttu uyuyamadım. zombi gibiyim şuan
Cok guz3l bence canim.kendini hic ama hic kasma.en az 3 saat hedefle zaten.ki daha simdiden uyumus :) en az bir saat daha uyur muhtemelen aksam uykusuna kadar.bu arada aksam uykusuna kacta yatiriyosun?gece uykulari nasil?sabah 3 saat uyumadı sonra 1 saat uyudu.
uyandı bir saat sonra 2 saat daha uyudu.
ondan uyanalı bir saat oldu şuan uyutmaya çalışıyorum ama pek niyeti yok
yine de iyi gidiyo 3 saat oldu toplam
Insallah oyle bisey yoktur ya
Sabun koyma sakin zarar verirsin bebeğine kimyasal anusu zarar görür aman ha aman ..eczaneden gliserin fitil al yarısını koy en son çare bu bildigin gliserinin fitil olmuş hali bebekler icin kullanılıyorKızlar bebeği kaka yapamayanlar sabun mu koyuyordu en son çare sanırım. Nasıl yapıyordunuz. Sabun içinde kalırsa diye korkuyorum. Poposunu uyarıyorum hiç ise yaramıyor.
Yapma çok sakıncalı, hiç gerek yok, gayet normal bir durum burdakilerin yarısının bebeği kaka yapamıyor. Herseferinde uyarırsan artık kendiliğinden yapamayacakKızlar bebeği kaka yapamayanlar sabun mu koyuyordu en son çare sanırım. Nasıl yapıyordunuz. Sabun içinde kalırsa diye korkuyorum. Poposunu uyarıyorum hiç ise yaramıyor.
Çok geçmiş olsun.biran önce iyileşir inşallah. Büyükler kemik suyu içirrler böyle zamanlarda .sende yap şifa olur inşallah.Düştüm kolumu dirsekten çatlattım ah ah çocuğumu düzgünce ne emzirebiliyorum ne de kucak ağlıyor yavrum beni istiyor çok moralim bozuk
Yapma çok sakıncalı, hiç gerek yok, gayet normal bir durum burdakilerin yarısının bebeği kaka yapamıyor. Herseferinde uyarırsan artık kendiliğinden yapamayacak
Kızlar bebeği kaka yapamayanlar sabun mu koyuyordu en son çare sanırım. Nasıl yapıyordunuz. Sabun içinde kalırsa diye korkuyorum. Poposunu uyarıyorum hiç ise yaramıyor.
Canim sabun koymak saglikli degilmis.gecen bir resim paylasmistim burdan silmisim amaKızlar bebeği kaka yapamayanlar sabun mu koyuyordu en son çare sanırım. Nasıl yapıyordunuz. Sabun içinde kalırsa diye korkuyorum. Poposunu uyarıyorum hiç ise yaramıyor.
Canım zararlıymış, bununla ilgili yazı paylaştı arkadaşlar. Yapmayın. Kaka yapsın derken zarar verirsiniz çocuğaKaçıncı gün canım? Durmadan ıkınıp ağlamıyorsa elleme en sonunda yapıyor. Ben bir kere sabun yaptım ağlamasına dayanamadım... hacışakir banyo sabunundan ufak bir parça kesip sivri yerlerini yuvarlattım. Soktuğum anda geri çıkardı zaten hatta işe yaramadı sanıp bir daha soktum :) bir kaç kere gaz çıkardı ağlamayı bıraktı ama gene kaka yapmadı. Bu da işe yaramadı derken 15-20 dk sonra bezi doldurdu :)
Kaçıncı gün canım? Durmadan ıkınıp ağlamıyorsa elleme en sonunda yapıyor. Ben bir kere sabun yaptım ağlamasına dayanamadım... hacışakir banyo sabunundan ufak bir parça kesip sivri yerlerini yuvarlattım. Soktuğum anda geri çıkardı zaten hatta işe yaramadı sanıp bir daha soktum :) bir kaç kere gaz çıkardı ağlamayı bıraktı ama gene kaka yapmadı. Bu da işe yaramadı derken 15-20 dk sonra bezi doldurdu :)
Canım zararlıymış, bununla ilgili yazı paylaştı arkadaşlar. Yapmayın. Kaka yapsın derken zarar verirsiniz çocuğa
Şimdi sustu cnm. Dün yapmıştı cnm kakasını . Demir ilacına başladık onun kabızlık yapma ihtimali var.o yüzden yapamıyor olabilir.bunları yazarken tekrar başlıyor aglamaya:))
Dediğiniz gibi ellemicem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?