2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Amin canım inşallah bunları sağlıkla buyutelim de önce

Aynı bizi anlatıyorsun cnm. Bizde bu şekildeyiz. 3 gecedir de gece sancısı başladı bizde de.maalesef bende zombi gibi geziyorum.

Kızlar bebeği kaka yapamayanlar sabun mu koyuyordu en son çare sanırım. Nasıl yapıyordunuz. Sabun içinde kalırsa diye korkuyorum. Poposunu uyarıyorum hiç ise yaramıyor.

sabah 3 saat uyumadı sonra 1 saat uyudu.
uyandı bir saat sonra 2 saat daha uyudu.
ondan uyanalı bir saat oldu şuan uyutmaya çalışıyorum ama pek niyeti yok
yine de iyi gidiyo 3 saat oldu toplam
Cok guz3l bence canim.kendini hic ama hic kasma.en az 3 saat hedefle zaten.ki daha simdiden uyumus :) en az bir saat daha uyur muhtemelen aksam uykusuna kadar.bu arada aksam uykusuna kacta yatiriyosun?gece uykulari nasil?

Kızlar bebeği kaka yapamayanlar sabun mu koyuyordu en son çare sanırım. Nasıl yapıyordunuz. Sabun içinde kalırsa diye korkuyorum. Poposunu uyarıyorum hiç ise yaramıyor.
Sabun koyma sakin zarar verirsin bebeğine kimyasal anusu zarar görür aman ha aman ..eczaneden gliserin fitil al yarısını koy en son çare bu bildigin gliserinin fitil olmuş hali bebekler icin kullanılıyor

Yapma çok sakıncalı, hiç gerek yok, gayet normal bir durum burdakilerin yarısının bebeği kaka yapamıyor. Herseferinde uyarırsan artık kendiliğinden yapamayacak

Yapma çok sakıncalı, hiç gerek yok, gayet normal bir durum burdakilerin yarısının bebeği kaka yapamıyor. Herseferinde uyarırsan artık kendiliğinden yapamayacak

Haklısın aslında ama o kadar çok ağlıyor ki o an her şeyi yapabilirim gibi geliyor.
Yarın aşı miz var sağlık ocağından böyle zamanlar için fitil yazdırayim evde dursun.

Kaçıncı gün canım? Durmadan ıkınıp ağlamıyorsa elleme en sonunda yapıyor. Ben bir kere sabun yaptım ağlamasına dayanamadım... hacışakir banyo sabunundan ufak bir parça kesip sivri yerlerini yuvarlattım. Soktuğum anda geri çıkardı zaten hatta işe yaramadı sanıp bir daha soktum :) bir kaç kere gaz çıkardı ağlamayı bıraktı ama gene kaka yapmadı. Bu da işe yaramadı derken 15-20 dk sonra bezi doldurdu :)

Canım zararlıymış, bununla ilgili yazı paylaştı arkadaşlar. Yapmayın. Kaka yapsın derken zarar verirsiniz çocuğa

Şimdi sustu cnm. Dün yapmıştı cnm kakasını . Demir ilacına başladık onun kabızlık yapma ihtimali var.o yüzden yapamıyor olabilir.bunları yazarken tekrar başlıyor aglamaya:))
Dediğiniz gibi ellemicem .

Canım zararlıymış, bununla ilgili yazı paylaştı arkadaşlar. Yapmayın. Kaka yapsın derken zarar verirsiniz çocuğa

Ben hastaneye götürüp lavman yatırmaktansa bunu tercih ettim canım. Allah tekrar göstermesin öyle çok ağladı ve ikindi ki artık ven de oturdum onunla beraber ağladım...

Onun başka derdi olabilir canım. Daha 1 gün geçmemiş bizim 8 günü buldu geçen.. Ayrıca doktorumuza söylediğimde kati sekilde kaka görmediğim surece kabız diye nitelendirme dedi. Kakası siviksa kabız sayılamıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…