2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim benim kızım da aynı ama bizimki gece uyumuyor gündüz yüzüstü uyuyor 2 gündür keşfettim bunuda aynen senin ki gibi gozqltlari şişiyor

Kizlar bgn oğlumla tek basima ucak yolculuğu yaptim istanbul'dan adana'ya deli cesaretiii:) adana sicağindan bunaldi cocuk bu saate kadar uyumadi simdi klimali oda
Hoşgeldin canım Adanaya Evet çok sıcak biz de hep klimayla oturuyoruz yoksa kızım bunaliyor sıcaktan

Bizimki de evde uyumuyo arabada orda burda gezince uyuyo 2.ayinda canakkale adana gezdi ama buna alisirsa yandik biz eve sokamicaz esim diyo ki ben arabaya bile buyuyunce bindim bizim sipa feribot ucak ama evde uykusuz saatlerr

idilduam sanırım kızlarımız aynı yaşta, bizimki başlarda çok belli etmedi ama resmen depresyona girdi kıskançlık krizleri ona tuhaf şeyler yaptırmaya başladı çok değişti çok huysuz ve inatçı bir kız olmaya başladı. Sizde durumlar ne? Belki geç bile kaldım ama tavsileriniz varmı?

Canim biz ozellikle huzursuz oldugunda cikariyoruz disarda duzeliyo cogunlukla. Mesela dun sabah gaz sancisi gecmedi sabah erkenden arabasina koyup disari cikardim uyudu. Belki biraz zahmetli gorunuyo ama bana da cok iyi geliyo. Hem doktorumuz sabah aksam yuruyuse cikin bebek gunes alsin dedi. Bide evde gercekten genelde ayni saatlerde uyuyo benim oglum.

Canim ben de surekli bunun arastirmasi icindeyim. Şu yaziya denk geldim gecenlerde. Bi oku istersen belki onemli noktalar vardir sizle ilgili.
Biz de kiskanclik yok ama garip bi ilgisi var bebege karsi
Emzrirken bile gogsumu eliyle tutup kardesine sut icmesi icin yardim ediyor. Mudahale etmiyorum.
Bi kac kez arabasini bebege vermek isterken yuzune carpti ben de ayy aman diye tepki verince oglumun gozü korktu. Sonrasinda dokunurken etrafta gozu beni arar oldu.
Tepki vermemin yanlis oldugunu anladim.sogukkanli olmaya calisiyorum sadece. Bir de bunlar daha cocuk yani kiskanacaklar da... Zaten engel olamiyoruz ki. Bu bir surec herhalde ilerde untup gidecekler cok derin yara açtiracak ebeveynler degiliz diye dusunuyorum.

Kizlar sutunuzu sagmaniz ne kadar suruyor?yarin saattir sagiyorum daha tek gogus bitmedi cok uykum var lansinoh sut pompasi aldim ilk kes kullaniyorum sizinki dr boyle uzunmu suruyo

Canım benim idil de koku oluodu diskida doktor senin yediklerinden dedi bana farklı bişi yediysen bi düşün bakalim
İshali mi kokuyordu canim normal gaitası mı? Ev yemeklerimin disinda bisey yemedim sadece farkli olarak bi kac gundur gunde 4-5 tane incir yiyorum.ama koku yapmaz herhalde. Yarin da gecmezse gotureyim mi ?

Canım biz maalesef o hataya düştük, babası çok hassas dur kızım yapma kızım derken kızın gözünü korkuttuk iyice. Dediğin gibi derin yaralar açmadan biranönce hatalarımı telafi etmek kızımı kazanmak istiyorum.

Nasıl yaptın canım acımadı mı

Haklisin canım bugün mahvoldu zaten ağlamaktan uykusuzluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…