- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.121
Genelde ilk sonuç öyle cikiyomus bizi de bir kez daha cagirdilar endişelenme yın dediler canım sonuçlarınız iyi çıkar İnşallah
Canim benim kızım da aynı ama bizimki gece uyumuyor gündüz yüzüstü uyuyor 2 gündür keşfettim bunuda aynen senin ki gibi gozqltlari şişiyorcanım havaların kesinlikle çok etkisi var 2 gibi ev 30 derece oluyor kızım çok huzursuz oluyor klimayı açıyorum. Ama kızım sabah da uyumuyor akşam da.. yüzüstü durmayı hiç sevmiyor en fazla 5 dk spor niyetine yatıyor.
aslında daha ilk günüm bu. azmedersem belki başarırım. 4 kere uyuttum ilk günde.sadece daha uzun süre uyumasını sağlamam lazım
Hoşgeldin canım Adanaya Evet çok sıcak biz de hep klimayla oturuyoruz yoksa kızım bunaliyor sıcaktanKizlar bgn oğlumla tek basima ucak yolculuğu yaptim istanbul'dan adana'ya deli cesaretiii:) adana sicağindan bunaldi cocuk bu saate kadar uyumadi simdi klimali oda
Ailem osmaniye de oturuyo cnm adana dan bir de oraya gectik yok boylr sicak yaaaaHoşgeldin canım Adanaya Evet çok sıcak biz de hep klimayla oturuyoruz yoksa kızım bunaliyor sıcaktan
hiçbir yere çıkamıyoruz canım balkona bile çıkamıyorum inan. sabah 7 de kalkıyo bakımları emzirmesi altı üstü derken 9a geliyor saat uyku saati geliyor. sonra da balkonda fln güneş oluyor çıkamıyoruz. diyorum ki öğleden sonra çıkayım o zaman da 5te babası geliyor yemek yiyoruz 7de de gaz sancısı baslıyor yine çıkamıyoruz. ben de zorlanıyorum artık. sen dışardan bir göz olarak yardımcı olabilir misin ben de çıkmak istiyorum sitede havuz var havuzun orası yeşillik gölge oraya götürmek istiyorum
Canim ben de surekli bunun arastirmasi icindeyim. Şu yaziya denk geldim gecenlerde. Bi oku istersen belki onemli noktalar vardir sizle ilgili.idilduam sanırım kızlarımız aynı yaşta, bizimki başlarda çok belli etmedi ama resmen depresyona girdi kıskançlık krizleri ona tuhaf şeyler yaptırmaya başladı çok değişti çok huysuz ve inatçı bir kız olmaya başladı. Sizde durumlar ne? Belki geç bile kaldım ama tavsileriniz varmı?
Haklısın canım o da serin zamanları neden dolayi sana sıcak geliyor terlik ordunun falan esince serin esiyor yoksa ée bide İstanbul serinin tabiAilem osmaniye de oturuyo cnm adana dan bir de oraya gectik yok boylr sicak yaaaa
İshali mi kokuyordu canim normal gaitası mı? Ev yemeklerimin disinda bisey yemedim sadece farkli olarak bi kac gundur gunde 4-5 tane incir yiyorum.ama koku yapmaz herhalde. Yarin da gecmezse gotureyim mi ?Canım benim idil de koku oluodu diskida doktor senin yediklerinden dedi bana farklı bişi yediysen bi düşün bakalim
Canım biz maalesef o hataya düştük, babası çok hassas dur kızım yapma kızım derken kızın gözünü korkuttuk iyice. Dediğin gibi derin yaralar açmadan biranönce hatalarımı telafi etmek kızımı kazanmak istiyorum.Canim ben de surekli bunun arastirmasi icindeyim. Şu yaziya denk geldim gecenlerde. Bi oku istersen belki onemli noktalar vardir sizle ilgili.
Biz de kiskanclik yok ama garip bi ilgisi var bebege karsi
Emzrirken bile gogsumu eliyle tutup kardesine sut icmesi icin yardim ediyor. Mudahale etmiyorum.
Bi kac kez arabasini bebege vermek isterken yuzune carpti ben de ayy aman diye tepki verince oglumun gozü korktu. Sonrasinda dokunurken etrafta gozu beni arar oldu.
Tepki vermemin yanlis oldugunu anladim.sogukkanli olmaya calisiyorum sadece. Bir de bunlar daha cocuk yani kiskanacaklar da... Zaten engel olamiyoruz ki. Bu bir surec herhalde ilerde untup gidecekler cok derin yara açtiracak ebeveynler degiliz diye dusunuyorum.
Kizlar sutunuzu sagmaniz ne kadar suruyor?yarin saattir sagiyorum daha tek gogus bitmedi cok uykum var lansinoh sut pompasi aldim ilk kes kullaniyorum sizinki dr boyle uzunmu suruyo
Nasıl yaptın canım acımadı mıMeme başında bir tıkanıklık olabilir mi acaba? Ben sol göğsümden az süt geliyor saniyordum meğer meme ucum tıkanıkmis. Tırnağımla bebe ucunu az az açtım tek yerden gelen süt birkaç yerden gelmeye başladı bebeğim daha rahat emmeye başladı ve sol göğsümde de süt artışı oldu.
Canım ben doğduğundan beri veriyorum günde en fazla 3 defa 30 ya da 45 cc, 3110 doğdu şimdi 4700 çok değil anlayacağınBebeginin kilo alımı nasıldı mamaya başlamadan önce?
Inşallah canım sağolEslemak canım hurma taze üzüm ye bol su rezene iç faydası olsun bol süt olsun insalalah
Haklisin canım bugün mahvoldu zaten ağlamaktan uykusuzluktanBen de mamayı bıraktırmak istiyorum ama, bir anda kesip ac bırakmamak lazimmis. Gün içinde Verdiğin biberon başına 5-10 cc azaltarak verilmeli bir sure sonra azalta azalta tamamen bırakmalıymış. Bu şekilde ac kalacağı için önermiyorlar.
Elektirkliyle 15 dk, manuel 5 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?