2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bu gece nobet bizde:)
Emzirdim. Baktim burun fışır fışır ötuyor burnunu açtik. Bes dkda uc kez bezini doldurdu daha baglamadan bile... Ustune kustu,degistirdik... Gazini aldik emmek istedo tekrar emzirdik... Evet evet bunlarin hepsi on dk icinde oldu :) simdi de uyumuyor pispisliyorum. Ha bu arada babayi da kacırttik odadan :) isyan bayragini cekti :)

kolay gele canim
benim pasamda 4.12 de uyandi emdi gazini cikarttim sonra alt degistirdim tekrar emdi simdi evde turluyoruz bakalim esnemeler esligibde

Canim aynısı ben de de var benim ki uykusuzlujtan diye dydynuyorun
Benimkinde ağrı da oluyor canım. Hani sadece kızarıklık değil.. Doktora gidecektim bu sabah ama eşimin annesi yine acil ameliyata girecek, şehir dışına çıktı. Annemle kardeşim de anneannemi memleketine bırakmak için akşa yola çıkacaklar. Ben de kaldım buralarda.. Doktor işi bir süre daha bekleyecek mecburen. Geçmiş olsun sana da çok

Uykusuz kaliyor musun? Benimki de kanli ve agrili. Gece uykusu bambaska bisey surekli uyku bolunuyo uyumuyoruz geceleri filan ondan b3nce de

İshali mi kokuyordu canim normal gaitası mı? Ev yemeklerimin disinda bisey yemedim sadece farkli olarak bi kac gundur gunde 4-5 tane incir yiyorum.ama koku yapmaz herhalde. Yarin da gecmezse gotureyim mi ?

Canim doktor bize ishslinde kan sumuk koku kopuk oluyo mu diye sormustu ishal icin gittigimde. Kopuk ve koku vardi ama tahliller temiz cikti bizim. Sizde digerleri var mi bide atesini kontrol et cikarsa gotur hemen

İse yaradi biliomusun!! Allah razi olsun canim!! Bide son bi saattr kollarina kundak yaptim yarim saatte bir uyaniyo ama daha derin daldigindan tekrar uyumasi kolay oluyor. İnsallah tek gunluk surmez tabi
sevindim işe yaramasına. benim ikinci gün gaz ve dış etkenler yüzünden kötü geçti ama bugün tam gaz devam edicem.
kızımın bu ara çok gazı var bütün gece ıkındı durdu

İse yaradi biliomusun!! Allah razi olsun canim!! Bide son bi saattr kollarina kundak yaptim yarim saatte bir uyaniyo ama daha derin daldigindan tekrar uyumasi kolay oluyor. İnsallah tek gunluk surmez tabi
sevindim işe yaramasına. benim ikinci gün gaz ve dış etkenler yüzünden kötü geçti ama bugün tam gaz devam edicem.

misam canım hayırlısı ne ise o olsun inşallah. bebeğin sorunlu ailede yetişmektense ayrı ama mutlu anne babada yetişmesi bazı durumlarda daha iyi. şahsen ben ailemin boşanmış olmasını tercih ederdim. daha az yıpranırdım o zaman.

gunaydin herkese
ben hala sabah 7 de uyanmaya alisamadim yahuuu
uyku gozumden akiyoo
benim şapşik uyudu simdi kucagimda ama yatirinca uyancak biliyorum

Canim ikindiginda altini acmayi dene rahatliyolar hava aliyo doye mi bilmiyom ama ben altini yikayim havluya sariyorum nefes aliyo :)

Oglen en sonki uykusundan kacta kalkiyo? Mesela benimki 6 bucuga dogru kalkiyo.9 bucukta yatiriyorum.her gun ayni saatte yatirmaya ozen gosterirsen aksam uykusuna yatis saati olur.biz dun gorumceme gitmistik.9 gibi ciktikki yolda uyur eve gelincrde yatagina koyarim.birkac kere bu sekilde uyudu cunku.eve geldikten sonra kapinin sesine uyandi ve uyku saatimizi kacirmis olduk maalesef.gece 12 bucuga kadar uyumadi.uyku saatleri cok onemli ya

misam neler oldu ...barıştınızmı...lütfen biraz sakin ol...bizde yaşadık biliyosun belki belki de haberin yok düzelir sıkıntılısın sen şimdi doğru karar vereceğini düşünmüyorum

yok canım ya inan o kadar sakin ve dinginim ki, zaten kavgalı vs değiliz öyle bir tartışma ortamı da yok gayet normal herşey. O sadece sorumluluklarından dolayı evliliği sürdürdüğünü söyledi ben de böyle birşeyi kabul edemeyeceğimi söyledim. Gerçekten de beni istemeyen sadece çocuğumuz oldu diye biri ile birlikte olamam, böyle yetiştirilmedim ki ben bana hissettirdiklerini söylediklerini ne kadar iyi olursak olalım unutamam artık. Kararımı verdikten sonra inan büyük bir yük kaldı omuzlarımdan

bende hiç düzen yapmadım ama sessiz sakin ya da yoğun gürültülü mesela düğün gibi bir ortam olursa full uyuyor. Bazı günler hiç uyumuyor, bazı günler de kafası kalmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…