- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.141
Benimkinde ağrı da oluyor canım. Hani sadece kızarıklık değil.. Doktora gidecektim bu sabah ama eşimin annesi yine acil ameliyata girecek, şehir dışına çıktı. Annemle kardeşim de anneannemi memleketine bırakmak için akşa yola çıkacaklar. Ben de kaldım buralarda.. Doktor işi bir süre daha bekleyecek mecburen. Geçmiş olsun sana da çokCanim aynısı ben de de var benim ki uykusuzlujtan diye dydynuyorun
Benimkinde ağrı da oluyor canım. Hani sadece kızarıklık değil.. Doktora gidecektim bu sabah ama eşimin annesi yine acil ameliyata girecek, şehir dışına çıktı. Annemle kardeşim de anneannemi memleketine bırakmak için akşa yola çıkacaklar. Ben de kaldım buralarda.. Doktor işi bir süre daha bekleyecek mecburen. Geçmiş olsun sana da çok
İshali mi kokuyordu canim normal gaitası mı? Ev yemeklerimin disinda bisey yemedim sadece farkli olarak bi kac gundur gunde 4-5 tane incir yiyorum.ama koku yapmaz herhalde. Yarin da gecmezse gotureyim mi ?
sevindim işe yaramasına. benim ikinci gün gaz ve dış etkenler yüzünden kötü geçti ama bugün tam gaz devam edicem.İse yaradi biliomusun!! Allah razi olsun canim!! Bide son bi saattr kollarina kundak yaptim yarim saatte bir uyaniyo ama daha derin daldigindan tekrar uyumasi kolay oluyor. İnsallah tek gunluk surmez tabi
sevindim işe yaramasına. benim ikinci gün gaz ve dış etkenler yüzünden kötü geçti ama bugün tam gaz devam edicem.İse yaradi biliomusun!! Allah razi olsun canim!! Bide son bi saattr kollarina kundak yaptim yarim saatte bir uyaniyo ama daha derin daldigindan tekrar uyumasi kolay oluyor. İnsallah tek gunluk surmez tabi
Keske manuel alsaydim bi gogsumu 40 dakkada sagdim 2.sinde uyudum
sevindim işe yaramasına. benim ikinci gün gaz ve dış etkenler yüzünden kötü geçti ama bugün tam gaz devam edicem.
kızımın bu ara çok gazı var bütün gece ıkındı durdu
Oglen en sonki uykusundan kacta kalkiyo? Mesela benimki 6 bucuga dogru kalkiyo.9 bucukta yatiriyorum.her gun ayni saatte yatirmaya ozen gosterirsen aksam uykusuna yatis saati olur.biz dun gorumceme gitmistik.9 gibi ciktikki yolda uyur eve gelincrde yatagina koyarim.birkac kere bu sekilde uyudu cunku.eve geldikten sonra kapinin sesine uyandi ve uyku saatimizi kacirmis olduk maalesef.gece 12 bucuga kadar uyumadi.uyku saatleri cok onemli yacanım bugün öğlene kadar iyiydi uykusu ama öğleden sonra üst katta tadilat başladı. kızım tam dalıyor matkap sesinden korkuyor ağlayarak uyanıyordu. ben de havuz başına götürdüm hem ben de hava almış oldum. orda 40 dk kadar uyudu. sonra da bir saat önce yani 9 da gece uykusuna yattı.
gece uykusuna ne zaman isterse o zaman yatıyor. bizim pek düzenimiz yok. öyle belli bir saat mi yapmak gerekiyor?
misam neler oldu ...barıştınızmı...lütfen biraz sakin ol...bizde yaşadık biliyosun belki belki de haberin yok düzelir sıkıntılısın sen şimdi doğru karar vereceğini düşünmüyorum
canım bugün öğlene kadar iyiydi uykusu ama öğleden sonra üst katta tadilat başladı. kızım tam dalıyor matkap sesinden korkuyor ağlayarak uyanıyordu. ben de havuz başına götürdüm hem ben de hava almış oldum. orda 40 dk kadar uyudu. sonra da bir saat önce yani 9 da gece uykusuna yattı.
gece uykusuna ne zaman isterse o zaman yatıyor. bizim pek düzenimiz yok. öyle belli bir saat mi yapmak gerekiyor?
Elektirkliyle 15 dk, manuel 5 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?