- 18 Ağustos 2016
- 907
- 948
- 23
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.401
Canim at bi örtü üstüne nerde olursan ol emzir bi kosede. Çocuk dedigin azicik rezilliğe alışacak :) ben de cogu zaman yer bulamayinca arabada emziririm. Bol eglenmeler insallah sana.
Hayir canim neden kotu olsun ki.kuzucuk annesiyle keyifli vakit geciriyo.dusunsene dunyadaki en sevdigi 2 sey yaninda.istedigi zaman emiyo,kafasini cevirince annecigini yaninda goruyo,keyfi gelince uyukluyo :)) ondan mutlusu yokturbanyo hakkımızı akşam kullanıyoruz canım genelde 7-9 arası gaz sancımız oluyor o zaman sıcağa yakın ılık bi banyo yapıp sabunla da göbeğe masaj yapıp rahatlatıyorum kızımı.
iki sabahtır yatak keyfi yapıyoruz 7-10 arası biraz emiyo biraz uyuyo uyanıyo tekrar emiyor keyif içinde geçiyor sabah. bana da dinlenme oluyor. haftasonu kalkıp kahvaltı edip geri yatmış gibi keyif oluyor işte :) iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum.
Canim benim allah yardimcin olsun bu sıkıntilariniz son olsun allah yasatmasin bidaha insallahMrb guzel anneler. Uzun suredir oglum izin verdigi sürece tabi sizi takip ediyorum. Yazismak bugune kismetmis. Bebegim 37 haftalikken dr bana gore zorla sezeryanla aldi bebegimi. Kanamam yoktu agrim yoktu suyum gelmemisti. 3 cm acilman var deyip 10 kez muayene edip beni delirtti ve sonunda sezeryanla aldi bebisimi.o yuzden erken dogmasinin sikintisini yaşadık bayagi. Once sarilik oldu sonra gaz problemi sonra atopik dermatit saboreik dermatit oldu simdi de 10 gundur ishal. Ve sutum de azalmisti. Siz uyku duzeni icin her gun banyo yaptiriyorum demissin ya ben de basta oyleydim bebisimin cildindeki koruyucu yağ dokusu azalmis.o yuzden artik haftada 1 ya da 2 kez yıkıyorum. Ayyyy cok konustum aylardir dertliyim ya dinleyen birini buldum sanki iyi geldi
Emzirme önlüğü edindim ben bu bebisimde çok iyi oldu istediğim yerde emziriom tavsiye ederimcanim haklisin cok teşekkür ederim
Cok gecmis olsun.atopik ciltler icin ozel sampuanlar falan var ondan kullanabilirsin.buyuk ihtimalle kullaniyosundur zaten.Birde anlamadigim birsey var acilman olunca neden sezeryana aldi doktorun?Mrb guzel anneler. Uzun suredir oglum izin verdigi sürece tabi sizi takip ediyorum. Yazismak bugune kismetmis. Bebegim 37 haftalikken dr bana gore zorla sezeryanla aldi bebegimi. Kanamam yoktu agrim yoktu suyum gelmemisti. 3 cm acilman var deyip 10 kez muayene edip beni delirtti ve sonunda sezeryanla aldi bebisimi.o yuzden erken dogmasinin sikintisini yaşadık bayagi. Once sarilik oldu sonra gaz problemi sonra atopik dermatit saboreik dermatit oldu simdi de 10 gundur ishal. Ve sutum de azalmisti. Siz uyku duzeni icin her gun banyo yaptiriyorum demissin ya ben de basta oyleydim bebisimin cildindeki koruyucu yağ dokusu azalmis.o yuzden artik haftada 1 ya da 2 kez yıkıyorum. Ayyyy cok konustum aylardir dertliyim ya dinleyen birini buldum sanki iyi geldi
öyle dimi canım ya ben de keyif alıyorum :)Hayir canim neden kotu olsun ki.kuzucuk annesiyle keyifli vakit geciriyo.dusunsene dunyadaki en sevdigi 2 sey yaninda.istedigi zaman emiyo,kafasini cevirince annecigini yaninda goruyo,keyfi gelince uyukluyo :)) ondan mutlusu yoktur
Cok gecmis olsun.atopik ciltler icin ozel sampuanlar falan var ondan kullanabilirsin.buyuk ihtimalle kullaniyosundur zaten.Birde anlamadigim birsey var acilman olunca neden sezeryana aldi doktorun?
Cok kotu olmus gercekten.biraz daha bekleyebilirmis.kismet boyleymis demekki.tekrar cok gecmis olsun3cm de kaldi acilmam zaten 37 haftam doldu calisam raporu almak icin gitmistim bi kontrol edelim dedi sonra da 3cm acilman var dedi hemen hastaneye yatirdi suni sanci verildi 3 tane.ama acilmam olmadi hic. Kanamam da yok acilmam da agrim da. 2 saatte bi gelip muayene ettiler bebegin kalp atisi normal benim kasilmalarim varmis ama hic agrim olmadi sonunda muayenelere dayanamadim gidecegim eve diye tutturunca sezeryana aldi
Canim nasil kullandin bu kartlari.duzeninizi anlatirmisinL Light Of God canım eklediğin için teşekkür ederim ilerde faydasını göreceksiniz mutlaka bizim kartlarımız S sssn kartlarından birde bunları 2 yaş kartları var ben ondan da almıştım oğlana. Herşeyi o kartların öğrendi ve görsel hafızası güçlendi
Kizlar bugun kardesimin dugunu var bebegimle cok zor bi gun bizi bekliyo bebegime hic mama vermedim biberon almiyo o yuzden ittiriyo dun kendi sutumu vermeye calistim kina gecesi vardi almadi emzirecek yerde yoktu ne yazik ki arabada emzirmeye calistim yapamadim sonra eve gelmek zorunda kaldik bakalim bu gun bizi ne bekliyo
Bu slingi ne kadar sure kullanabiliyoruz canim?
Valla helal olsun idolümsün diyorum :) bu topikte bir cok kisiye ikinci hattta ucuncu cocuğu düsündüren sebepsin :)
Canım bu kartları nerden aldın öğrenebilir miyim?L Light Of God canim bu da bizim kartlarimiz
Kanguruyla ikisi arasinda gidip gelmekten bi turlu karar verip alamadim halen. Peki sicaklarda nasil terletiyor mu ikinizi de canim? Kanguruyu tercih etmemenin sebeplerini de merak ettim cevaplarsan coook sevinirim :)canım baya kullanılıyor ya ig da millet 2-3 yaşındaki çocuklarını bile koymuş. İnan o kadar rahat ki biz doğduğundan beri evde değiliz hep dışarıdayım. Hem sling içinde rahat rahat emzirebiliyorsun hem de taşımak çok rahat , bizimki içine girer girmez uyuyor çok rahat ettim ben resmen kurtarıcı :)
Canım sana zahmet kartların da fotoğrafını atar mısınL Light Of God canim bu da bizim kartlarimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?