2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

bayanlar hangi mamayı kullanıyorsunuz bebegi yeşil kaka yapan var mi mama markasını değiştirdim ondan olabilir mi yeşil kaka boyle bir durum yasayan var mı?

Canımcım, ben hipp kullanıyorum, kakası yeşil ve biraz katı gibi. Eğer 4 günde bir böyle yapmaya devam ederse bebelac alacağım :)

Kuzum bu ne? Anlamadım valla, kaçırdım ne olduğunu :)))
Canım lansinoh göğüs pompasının parçası arkadaş randıman alamadığını yazmış, ben de bu parçayı doğru yerleştirip yerleştirmediğini sordum :)) ayrıca kız için önerilerini sabırsızlıkla bekliyorum :)) kocamı ikna edersem üçüncüye denerim
HejaR12 idilduam maaşallah kuzulara, Allah nazarlardan saklasın

Canımcım, ben hipp kullanıyorum, kakası yeşil ve biraz katı gibi. Eğer 4 günde bir böyle yapmaya devam ederse bebelac alacağım :)
Yaaa benim 4 günü geçti yeşil hala degistirsemmi acaba bebelac iyimi diyosun canim benim oglum kolik bide hemde oyle boyle değil uyanık olduğu sure boyunca agliyor ne yapacagimi şaşırıyorum hayatim ikiye ayrıldı Alperden önce ve sonra diye

Ben bebelac gold kullanıyorum çok memnunum canım :)

Kanguruyla ikisi arasinda gidip gelmekten bi turlu karar verip alamadim halen. Peki sicaklarda nasil terletiyor mu ikinizi de canim? Kanguruyu tercih etmemenin sebeplerini de merak ettim cevaplarsan coook sevinirim :)

canımcım, bana da sormuşsun cvp vermek istedim. slingi yeni doğandan 4 yaşına kadar kullanabiliyorsun. ben burada babasling marka buldum ve onu almak zorunda kaldım. ekstra kumaşı olduğu için de dışarıda kullanacaksan rahatça emzirebilirsin.
bu arada bu ülkede çok sevecek birşey buldum :)) tüm annelerin memeleri dışarıda, bebekleri cokcok emiyor. kimse de bakmıyor :) harika valla :))

aynı işi gören mutlaka başka markalar ve uygun fiyatlar vardır. ben tl olarak 175 tl vermek zorundaydım ama sen araştırabilirsin.

içine koyduğumda çok rahat ediyorum ben, hatta dün tuvalete bile girebildim. hafif kundak modunda da oluyor ve bebek içe ve dışa dönük olarak belirli bir aydan sonra kullanabiliyorsun. kullanımı kolay ve rahat. ayrıca sırt ve omuz ağrısı yapmadı bende.

ben tavsiye ederim, kangurudan daha rahat geldi bana.
oğlumda arkadaşım chicco nun baya güzel ve destekli bir modelini vermişti bana ama kullanamadım.
1. çoook terletiyor
2. omuzlarımı çok acıttı

bu sling pamuklu kumaştan ve sadece benim koltukaltımın değdiği yer terliyor :))
ıslanırsa hemen kuruyor ve makinede yıkanabiliyor. sentetik değil hiçbir yeri.

kangurudan tek eksi yönü öne eğilirken bebeğine bir kolunla destek olman lazım o kadar. zaten kanguruda da içgüdüsel olarak tutyordum ben batıyı :))

evet ya harika birşeymiş. keşke öncekilere de kullansaymışım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…