- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.441
bayanlar hangi mamayı kullanıyorsunuz bebegi yeşil kaka yapan var mi mama markasını değiştirdim ondan olabilir mi yeşil kaka boyle bir durum yasayan var mı?
Ayyy rabbim bebislerimiz i nazardan saklasinidilduam maşallah Taha'ya çok ama çok tatlı olmuş onun tosbik yanaklarını yerim ben ya
Çok güzel büyümüş ve tatlı olmuş
Maşallah subhanallah
Gunaydın kızlar, bebişim ateşlendi. Dün akşamdan bu yana 38 ve üstü. Ateş düşürücü veriyorum düzeliyor. Doktora gideceğim inşallah kötü bişey yoktur.
Canım lansinoh göğüs pompasının parçası arkadaş randıman alamadığını yazmış, ben de bu parçayı doğru yerleştirip yerleştirmediğini sordum :)) ayrıca kız için önerilerini sabırsızlıkla bekliyorum :)) kocamı ikna edersem üçüncüye denerimKuzum bu ne? Anlamadım valla, kaçırdım ne olduğunu :)))
Oyyy maşallah minik kuş büyümüş abi olmuş taha dan 2 hafta büyük
Oyyy maşallah minik kuş büyümüş abi olmuş taha dan 2 hafta büyükbu bebişler fotolaarda büyük çıkıo yaa
Maşallah ben mi yanlış görüyorum yoksa kızıl saçlı mi yunus emre :)
Doğru görüyorsun canım kızıl saçlı :) gözlerimiz de Maviş :) tabii değişmezse
Hay maşallah kuzumaa çok tatli
Tam hayal ettiğim bir bebiş geldi kucağıma onu görünce hiç şaşırmadim :) Allah bütün bebislerimize can sağlığı versinInşallah değişmez yaa ben bayılıyorum kızıl saçlı renkli gözlü bebislere :)
Hay maşallah kuzumaa çok tatli
Yaaa benim 4 günü geçti yeşil hala degistirsemmi acaba bebelac iyimi diyosun canim benim oglum kolik bide hemde oyle boyle değil uyanık olduğu sure boyunca agliyor ne yapacagimi şaşırıyorum hayatim ikiye ayrıldı Alperden önce ve sonra diyeCanımcım, ben hipp kullanıyorum, kakası yeşil ve biraz katı gibi. Eğer 4 günde bir böyle yapmaya devam ederse bebelac alacağım :)
Ben bebelac gold kullanıyorum çok memnunum canım :)Yaaa benim 4 günü geçti yeşil hala degistirsemmi acaba bebelac iyimi diyosun canim benim oglum kolik bide hemde oyle boyle değil uyanık olduğu sure boyunca agliyor ne yapacagimi şaşırıyorum hayatim ikiye ayrıldı Alperden önce ve sonra diye
Hippi Almanya'daki arkadasım önerdi buranın en iyi maması dedi eğer devam ederse bende deneyim sagol Can'ımBen bebelac gold kullanıyorum çok memnunum canım :)
Kanguruyla ikisi arasinda gidip gelmekten bi turlu karar verip alamadim halen. Peki sicaklarda nasil terletiyor mu ikinizi de canim? Kanguruyu tercih etmemenin sebeplerini de merak ettim cevaplarsan coook sevinirim :)
canım baya kullanılıyor ya ig da millet 2-3 yaşındaki çocuklarını bile koymuş. İnan o kadar rahat ki biz doğduğundan beri evde değiliz hep dışarıdayım. Hem sling içinde rahat rahat emzirebiliyorsun hem de taşımak çok rahat , bizimki içine girer girmez uyuyor çok rahat ettim ben resmen kurtarıcı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?