2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Gunaydın kızlar, bebişim ateşlendi. Dün akşamdan bu yana 38 ve üstü. Ateş düşürücü veriyorum düzeliyor. Doktora gideceğim inşallah kötü bişey yoktur.

gynaydinnn

dun gunduz kizim cok huysuzdu.koca gunde 2 saat uyuyunca 8de uyudu.2 kere kalktik gece.simdj uykuda hala.

benim kizim memede uyumuyor.besigine koyuyorum emzigini emerken kendi kendine daliyor.bazen de kucagimda sallarken uyuyor.benim kurtaricim yalanci meme.o olmasa nasil olurduk bilemiyorum.

bu arada 3 aydan sonra biberon agizlarini degisip 2 numaraya gecmemjz gerekli.soothie kullananlar varsa bizim gibi o da 3aydan sonra kullanilmamali.damakli modellerden alamamiz gerekli aklinizda bulunsun

kizlar ya benim kizim sadece 5 dk emiyo birakiyo kurulmus gibi 5dk yi tamamlayinca birakiyo bekliyorum geri veriyorum almiyo. sizin bebisler kacar dk emiyo bana az gibi geliyo ama normalmi acaba mama falan da vermiyorum
Değişiyor canım, çok uykusu varsa 5 dk emip bırakıyor ama ortalama 10 dk civarında

Canim biberon olarak değilde emzik olarak kullanıyorum Avon soothie bir yerde okumuştum 2 yaş diyordu emzik için decerli mi senin dediğin

Arada olur canım alışkanlık kazanabilmek için 3-10 gün arası aynı şekilde davranmak gerek... Ben ikinci çocuğum olduğu halde bu günlerin geçip gideceğini görmüş olduğum halde panikliyorum bazen
peki hep aynı saatlerde mi uyutmam lazım gün içinde?

haklısın canım herşeyi düşünmek zorundayız ama dediğim gibi babasının şuan onunla ilgilenecej durumu da yok yani ruh gibi

Canim nereye basvurdun bnm esim de memur diye verilmez demişler bide bn mi gitsem açaba nereye başvuru yaptınız siz

canım bir yere başvurmadım ben çalışan olduğum için sanırım doğum raporum sisteme girilince otomatik olarak ziraate yatmış ama istersen 170 i ara orda net söylerler sana bu tip paralar artık otomatik yatıyor artık, bir tek 300tl çocuk parası için gidip birebir başvuru yapman gerekiyormuş sgk ya

kizlar ya benim kizim sadece 5 dk emiyo birakiyo kurulmus gibi 5dk yi tamamlayinca birakiyo bekliyorum geri veriyorum almiyo. sizin bebisler kacar dk emiyo bana az gibi geliyo ama normalmi acaba mama falan da vermiyorum
gazını çıkartıp tekrar meme vermeyi denedin mi?
bırakınca diğer memeyi vermeyi denedin mi?

Kizlar sinirim cok bozuk bi akil verin bugun kizima ikinci ay asisi yapildi eve geldik anem parmagina kendi tukurugunu degdirip asi yapilan bolgeye surdu napiyon anneeee mikrop kapar dedim bisey olmaz dua okudum dedi nasil boyle bi dikkatsizlik yapti bilmiyorum simdi icim hic rahat degil mikrop kapacak diye sinirimi icime atiyorum((

peki hep aynı saatlerde mi uyutmam lazım gün içinde?
Güne başladığı saate göre değişkenlik gösterebilir tabi ama 2 saatten fazla uyanık kalmasın gündüz ama mesela akşam üstü uykusundan 5 te uyandı 8 de uykuya dalmasını sağlarsan onun için güzel bir saat olur... Bir de dediğim gibi saatler aile düzeniyle alakalıdır bana göre çocuk erken uyuyup erken uyanmalı ama bazı ebeveynler geç uyusun geç kalksın isteyebilirler

ErdeminE canım gece uykusu düzenli aslında.tabi eğer gazı derdi yoksa
akşam 8-9 gibi uyur.
11-12 de 2:30 da ve 5:30 da kalkar emer uyur.
sonra sabah 7 gibi kalkar.
buraya kadar iyi. bundan sonra kaos başlıyor. gündüz 12 de uyuduğu da oluyor 2de uyuduğu da hiç uyumadığı da oluyor dğzen oturtamadım bir türlü

Canim gune banyoyla baslayarak duzenini oturtabilirsin aslinda.benim kizimda 7 covari uyaniyo ama 8 bucuga kadar yari uyanik.10a ceyrek kala yikiyorum kremliyorum.10 da emziriyorum.10 bucuga kadar uykuya daliyo.ilk uykumuza baslamis oluyoruz bu sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…