- 4 Kasım 2015
- 734
- 1.088
- 43
- 46
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.361
Değişiyor canım, çok uykusu varsa 5 dk emip bırakıyor ama ortalama 10 dk civarındakizlar ya benim kizim sadece 5 dk emiyo birakiyo kurulmus gibi 5dk yi tamamlayinca birakiyo bekliyorum geri veriyorum almiyo. sizin bebisler kacar dk emiyo bana az gibi geliyo ama normalmi acaba mama falan da vermiyorum
Canim biberon olarak değilde emzik olarak kullanıyorum Avon soothie bir yerde okumuştum 2 yaş diyordu emzik için decerli mi senin dediğingynaydinnn
dun gunduz kizim cok huysuzdu.koca gunde 2 saat uyuyunca 8de uyudu.2 kere kalktik gece.simdj uykuda hala.
benim kizim memede uyumuyor.besigine koyuyorum emzigini emerken kendi kendine daliyor.bazen de kucagimda sallarken uyuyor.benim kurtaricim yalanci meme.o olmasa nasil olurduk bilemiyorum.
bu arada 3 aydan sonra biberon agizlarini degisip 2 numaraya gecmemjz gerekli.soothie kullananlar varsa bizim gibi o da 3aydan sonra kullanilmamali.damakli modellerden alamamiz gerekli aklinizda bulunsun
peki hep aynı saatlerde mi uyutmam lazım gün içinde?Arada olur canım alışkanlık kazanabilmek için 3-10 gün arası aynı şekilde davranmak gerek... Ben ikinci çocuğum olduğu halde bu günlerin geçip gideceğini görmüş olduğum halde panikliyorum bazen
misam hakkınıZda Hayırlısı olsun ama doğru zaman mı bunu çok iyi düşün lütfen.bebeğinizin size en çok ihtiyaç duyduğu zamanlar.tabiki huzursuz bi ortamda yetişmemesi Lazım ama sizin Boşanma durumunuz bebeğinizi olumsuz etkilemesin.böyle özel konularda yorum yapmayı sevmem fakat arya babası konuştuğunda ağzını ayıra ayıra gülüp aguluyor.dolayısıyla minnak bebişiniz için bu durumu bi kez daha düşünün derim
Canim nereye basvurdun bnm esim de memur diye verilmez demişler bide bn mi gitsem açaba nereye başvuru yaptınız siz
Denedim canim doktorumuz tavsiye etti ama pek kullanan duymadım diye değiştirdim hipp aldim kullanıyorum anne sütüne ek olarak. Kilosunu nasil bebisinin ??
gazını çıkartıp tekrar meme vermeyi denedin mi?kizlar ya benim kizim sadece 5 dk emiyo birakiyo kurulmus gibi 5dk yi tamamlayinca birakiyo bekliyorum geri veriyorum almiyo. sizin bebisler kacar dk emiyo bana az gibi geliyo ama normalmi acaba mama falan da vermiyorum
benim aldigim soothide 0-3ay yaziyordu.zaten 3 aydan sonra damakli emzige gecmek gerekli.damaksizsa 0-3tur senindeCanim biberon olarak değilde emzik olarak kullanıyorum Avon soothie bir yerde okumuştum 2 yaş diyordu emzik için decerli mi senin dediğin
Damaklı emzik nasıl oluyo?benim aldigim soothide 0-3ay yaziyordu.zaten 3 aydan sonra damakli emzige gecmek gerekli.damaksizsa 0-3tur seninde
amin! görümcene mi kızdın yoksa?Allah hepimizi kıskanç yalancı sinsi yalanlardan korusun öylelerini cocuklarımıza yaklaştırmasın insallah!!
Güne başladığı saate göre değişkenlik gösterebilir tabi ama 2 saatten fazla uyanık kalmasın gündüz ama mesela akşam üstü uykusundan 5 te uyandı 8 de uykuya dalmasını sağlarsan onun için güzel bir saat olur... Bir de dediğim gibi saatler aile düzeniyle alakalıdır bana göre çocuk erken uyuyup erken uyanmalı ama bazı ebeveynler geç uyusun geç kalksın isteyebilirlerpeki hep aynı saatlerde mi uyutmam lazım gün içinde?
amin! görümcene mi kızdın yoksa?Allah hepimizi kıskanç yalancı sinsi yalanlardan korusun öylelerini cocuklarımıza yaklaştırmasın insallah!!
Canim gune banyoyla baslayarak duzenini oturtabilirsin aslinda.benim kizimda 7 covari uyaniyo ama 8 bucuga kadar yari uyanik.10a ceyrek kala yikiyorum kremliyorum.10 da emziriyorum.10 bucuga kadar uykuya daliyo.ilk uykumuza baslamis oluyoruz bu sekildeErdeminE canım gece uykusu düzenli aslında.tabi eğer gazı derdi yoksa
akşam 8-9 gibi uyur.
11-12 de 2:30 da ve 5:30 da kalkar emer uyur.
sonra sabah 7 gibi kalkar.
buraya kadar iyi. bundan sonra kaos başlıyor. gündüz 12 de uyuduğu da oluyor 2de uyuduğu da hiç uyumadığı da oluyor dğzen oturtamadım bir türlü
Evolvia kullanıyoruz biz yeşil kaka normal değil doktora git canımbayanlar hangi mamayı kullanıyorsunuz bebegi yeşil kaka yapan var mi mama markasını değiştirdim ondan olabilir mi yeşil kaka boyle bir durum yasayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?