- 5 Kasım 2015
- 2.178
- 2.610
- 53
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.421
Kanguruyla ikisi arasinda gidip gelmekten bi turlu karar verip alamadim halen. Peki sicaklarda nasil terletiyor mu ikinizi de canim? Kanguruyu tercih etmemenin sebeplerini de merak ettim cevaplarsan coook sevinirim :)
Canim nasil kullandin bu kartlari.duzeninizi anlatirmisin
Bugun ediz hic uyumadi desem yeridir en fazla yarim saatlik bi uykusu oldu
Hem hava cok sicak hem ben gerginim o da huzursuz oldu demekki. Babamiz gelsede banyomuzu yapsak bi.belki o zaman rahatlar...
bende çocuklar için sürdürüyorum aslına bakarsan eşim çok kötü biri olmasa bile uyumsuzluğumuz 5 yıldır devam ediyor ama büyük kızım baba figürünü bildiği için cesaret edemiyorum iki gebeliğimde loğusalığımda çok kötü olaylar yaşadım ama sonunda hep kapandı üstü genelde böyle oluyor...belki öfkeyle söylemiştir lütfen adım atmadan önce zamana bırakmayı dene en azından pişman olmamak adına nacizhane fikrim buyok canım ya inan o kadar sakin ve dinginim ki, zaten kavgalı vs değiliz öyle bir tartışma ortamı da yok gayet normal herşey. O sadece sorumluluklarından dolayı evliliği sürdürdüğünü söyledi ben de böyle birşeyi kabul edemeyeceğimi söyledim. Gerçekten de beni istemeyen sadece çocuğumuz oldu diye biri ile birlikte olamam, böyle yetiştirilmedim ki ben bana hissettirdiklerini söylediklerini ne kadar iyi olursak olalım unutamam artık. Kararımı verdikten sonra inan büyük bir yük kaldı omuzlarımdan
Inşallah canım:)Birde Bu kartların ingilizce olanları var biz oglumda ondan da aldık çok faydasını gördük 2 yaşında ingilizce sayıları renkleri hayvanları ogrendi:) he birde eşleştirme kartları var :)) bütün kartlardan var bizde :) oğlum cok seviyor kartları kitaplari:) inşallah boncugumda sever beraber oynarız abiyle S sssn L Light Of God
Canim tam hatirlayamadim ama d&r dan aldim sanirim ama orda da tukenmis.bebegimin ill oyun kartlari diye aratirsan bir iki yer var bulursun.netten almistim bendeCanım bu kartları nerden aldın öğrenebilir miyim?
Tamam canim ilk firsatta aticam hemenCanım sana zahmet kartların da fotoğrafını atar mısın
Arastirdimda baya kapsamli setler var nette.almak lazim en faydali seylermis gercektenBirde Bu kartların ingilizce olanları var biz oglumda ondan da aldık çok faydasını gördük 2 yaşında ingilizce sayıları renkleri hayvanları ogrendi:) he birde eşleştirme kartları var :)) bütün kartlardan var bizde :) oğlum cok seviyor kartları kitaplari:) inşallah boncugumda sever beraber oynarız abiyle S sssn L Light Of God
Evet cnim bence uyku düzeni mantığı o dün disaridaydik uyku saati geldi eve geçelim dedik arabada uyudu eve geçerken uyandı gece 12ye kadar zor uyuttum zor uyuduğu gibi ğer hep huzursuz uyandı ve cok uyandı dışarı çıktığıma pişman oldum oturup ben de aglayacaktimpeki hep aynı saatlerde mi uyutmam lazım gün içinde?
Hımm renkli değil brnde şimdilik renkli olmayan taraflarını kullanayım kartları gösterirken.tmm canım teşekkürlerCanim bu sekilde L Light Of God
Oyyy maşallah tosbikkk yaaaa:))çooook tatlı maşallah öpüyorum kocaman45 günlük muhammed tahamiz,
Aptamiil kullanıyorum ama yeşil kaka olayımız olmadı birkez olmuştu mamadan önce da bna yeşillik yedin ondan dedilerbayanlar hangi mamayı kullanıyorsunuz bebegi yeşil kaka yapan var mi mama markasını değiştirdim ondan olabilir mi yeşil kaka boyle bir durum yasayan var mı?
Neden sakincali canim?Aptamiil kullanıyorum ama yeşil kaka olayımız olmadı birkez olmuştu mamadan önce da bna yeşillik yedin ondan dedileryeşil kaka sakıncalı
Can'ım işin sırrını bilsem aksini kendime uygulayacağımama Nasıl oluyor anlamıyorum kaybettiğim ikizlerimle birlikte bu dördüncü oğlum diğer iki düşüğün cinsiyetini öğrenememiştim ama kesin onlarda erkekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?