2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kanguruyla ikisi arasinda gidip gelmekten bi turlu karar verip alamadim halen. Peki sicaklarda nasil terletiyor mu ikinizi de canim? Kanguruyu tercih etmemenin sebeplerini de merak ettim cevaplarsan coook sevinirim :)

canım sling seçme nedenim çalıştığım için kolaylıkla bebeği taşıma ve emzirme idi çünkü çok küçükken oturtma sıkıntı biliyorsun... Ben çok memnun kaldım en çok evin içinde kullanıyorum birşeyler yerken içerken eğer uyumak isterse atıyorum içine uyuyor çalışırken çok pratik oluyor yine orda uyuyor ben pc başında çalışıyorum. Emzirmek çok kolay oluyor bohça gibi olduğu için çocuk içinde rahat ediyor. Sıcaklar konusunda birşey diyemeyeceğim terletmeyen bir kumaş ama Ankara serin olduğu için ve çoğunlukla gece taşıdığımız için sıkıntı olmuyor

Canim nasil kullandin bu kartlari.duzeninizi anlatirmisin

Canım ben bu kadar küçük baslamamistim 6 aylık olunca ilk önce kartları verdim eline kendi inceledi baktı 7_8 aylık olunca da günde 1 kartla oyun yaptık mesela hayvan resmi varsa o gün o hayvanın sesini rengini anlattım hep ona anlasa da anlamasa da 1 yaşına kadar hepsini öğrendi sonra 2 yas olanını aldım onuda aynı şekilde yaptık onda harf de var hiç istememe rağmen harfleri de öğrendi sonra kendi kendine.

Bugun ediz hic uyumadi desem yeridir en fazla yarim saatlik bi uykusu oldu
Hem hava cok sicak hem ben gerginim o da huzursuz oldu demekki. Babamiz gelsede banyomuzu yapsak bi.belki o zaman rahatlar...

Senin sıkıntın geçmiştir bebeğe canım

kızlar kart için dahi bebek setini öneririm yeğenimde çok faydasını gördük; set 6 ay itibari ile başlıyor

bende çocuklar için sürdürüyorum aslına bakarsan eşim çok kötü biri olmasa bile uyumsuzluğumuz 5 yıldır devam ediyor ama büyük kızım baba figürünü bildiği için cesaret edemiyorum iki gebeliğimde loğusalığımda çok kötü olaylar yaşadım ama sonunda hep kapandı üstü genelde böyle oluyor...belki öfkeyle söylemiştir lütfen adım atmadan önce zamana bırakmayı dene en azından pişman olmamak adına nacizhane fikrim bu

Birde Bu kartların ingilizce olanları var biz oglumda ondan da aldık çok faydasını gördük 2 yaşında ingilizce sayıları renkleri hayvanları ogrendi:) he birde eşleştirme kartları var :)) bütün kartlardan var bizde :) oğlum cok seviyor kartları kitaplari:) inşallah boncugumda sever beraber oynarız abiyle S sssn L Light Of God

Inşallah canım:)

Arastirdimda baya kapsamli setler var nette.almak lazim en faydali seylermis gercekten

peki hep aynı saatlerde mi uyutmam lazım gün içinde?
Evet cnim bence uyku düzeni mantığı o dün disaridaydik uyku saati geldi eve geçelim dedik arabada uyudu eve geçerken uyandı gece 12ye kadar zor uyuttum zor uyuduğu gibi ğer hep huzursuz uyandı ve cok uyandı dışarı çıktığıma pişman oldum oturup ben de aglayacaktim

Kızlar bebeğim 30 günlük kakasini sadece bezini açınca yapmaya başladı bezini açmadan kendi yapmıo neden normal mi

bayanlar hangi mamayı kullanıyorsunuz bebegi yeşil kaka yapan var mi mama markasını değiştirdim ondan olabilir mi yeşil kaka boyle bir durum yasayan var mı?
Aptamiil kullanıyorum ama yeşil kaka olayımız olmadı birkez olmuştu mamadan önce da bna yeşillik yedin ondan dedileryeşil kaka sakıncalı

Yavrum huzursuzlandı uyku saati geçince
O kadar çaba işe yaramadı son çare
Banyo emzirme ve bin şükür uyku
Bugün hiç uyuyup dinlenendesin misafirlerden dolayı
Şimdi inşaallah ben de uykuya
Tabi uyuşabilirsem şartlar olgunlaşırsa iç misafir olmazsa

idilduam maşallah Taha'ya çok ama çok tatlı olmuş onun tosbik yanaklarını yerim ben ya
Çok güzel büyümüş ve tatlı olmuş
Maşallah subhanallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…