- 13 Haziran 2015
- 1.731
- 1.729
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.381
Ya bir arkadaşım 3 aydan önce kullanma oyun halısı dedi renk ayrımı yapamıyormuş daha bebişler doğrusu ne ki acaba doktora soran var mı?Bende bundan almıştım dogumdan önce 40 günlük olduk bugün yavaş yavaş vakit geçirmeye başladı bende aldıktan sonra biraz baktımda ödüllüymüs bu maymun adası bence de kaliteli ve gayet güzel bir ürün memnun kaldım
İnşallah bişey yoktur iyi haberlerle gelGunaydın kızlar, bebişim ateşlendi. Dün akşamdan bu yana 38 ve üstü. Ateş düşürücü veriyorum düzeliyor. Doktora gideceğim inşallah kötü bişey yoktur.
Bizim Dr önerdiYa bir arkadaşım 3 aydan önce kullanma oyun halısı dedi renk ayrımı yapamıyormuş daha bebişler doğrusu ne ki acaba doktora soran var mı?
banyo hakkımızı akşam kullanıyoruz canım genelde 7-9 arası gaz sancımız oluyor o zaman sıcağa yakın ılık bi banyo yapıp sabunla da göbeğe masaj yapıp rahatlatıyorum kızımı.Canim gune banyoyla baslayarak duzenini oturtabilirsin aslinda.benim kizimda 7 covari uyaniyo ama 8 bucuga kadar yari uyanik.10a ceyrek kala yikiyorum kremliyorum.10 da emziriyorum.10 bucuga kadar uykuya daliyo.ilk uykumuza baslamis oluyoruz bu sekilde
canımmm dün gece gazı tuttu kızımın.inliyordu resmen. dediğin gibi altını açtım. altaçmasını batırdı iki kere. kapatınca bi kere daha yaptı. biraz olsun rahatladı yavrum. sonra da kucağımda uyudu çok mutlu oldumCanim ikindiginda altini acmayi dene rahatliyolar hava aliyo doye mi bilmiyom ama ben altini yikayim havluya sariyorum nefes aliyo :)
canım hiç mi bi arka oda bi tuvalet bişey yok emzirecek?Kizlar bugun kardesimin dugunu var bebegimle cok zor bi gun bizi bekliyo bebegime hic mama vermedim biberon almiyo o yuzden ittiriyo dun kendi sutumu vermeye calistim kina gecesi vardi almadi emzirecek yerde yoktu ne yazik ki arabada emzirmeye calistim yapamadim sonra eve gelmek zorunda kaldik bakalim bu gun bizi ne bekliyo
Şükür görümcem yok bi üstü yetiyo da artıyo bileamin! görümcene mi kızdın yoksa?
Kendi yok lafı mi geliyor ayyŞükür görümcem yok bi üstü yetiyo da artıyo bile
Canim at bi örtü üstüne nerde olursan ol emzir bi kosede. Çocuk dedigin azicik rezilliğe alışacak :) ben de cogu zaman yer bulamayinca arabada emziririm. Bol eglenmeler insallah sana.Kizlar bugun kardesimin dugunu var bebegimle cok zor bi gun bizi bekliyo bebegime hic mama vermedim biberon almiyo o yuzden ittiriyo dun kendi sutumu vermeye calistim kina gecesi vardi almadi emzirecek yerde yoktu ne yazik ki arabada emzirmeye calistim yapamadim sonra eve gelmek zorunda kaldik bakalim bu gun bizi ne bekliyo
Kan haric digerleri var biz de canim. Bugun 4.gün ben her gun bugunde gecmezse yarin goturucem diyorum ama biliyorum verdikleri ilaci kullanmayacagim o yuzden gitmiyorum. Yanlis mi yapiyorum acaba? Atesi 37.0 ın ustune cikmadi hic.Canim doktor bize ishslinde kan sumuk koku kopuk oluyo mu diye sormustu ishal icin gittigimde. Kopuk ve koku vardi ama tahliller temiz cikti bizim. Sizde digerleri var mi bide atesini kontrol et cikarsa gotur hemen
Ne kitap ne egitim bu is tecrubeden geçiyor degil mi :) bu yuzden en özgüvenli en rahat en sağlamı da son çocuklar oluyor hep :)evet bacım, tecrübe acayip birşey :) ilkinde uyumadı mı sinirlerim harap olurdu :) 3. de uyumazsa ihtiyacı yoktur diyip geçiyorum :) şikayetim yok ama sıkıntım elbet oluyor. uykusuzluk çok fena yapıyor beni :))
Bu slingi ne kadar sure kullanabiliyoruz canim?insanbuL
bir de 3. yü sling in içine attın mı ver elini sokaklar, yemek yapmak, ortalık toplamak :)))
hele bir de vaktin varsa, çalışmıyorsan çok iyi oluyor :))
ya 2 hafta önce kendimi aştım, ekini emzirirken batının dişlerini fırçalarken buldum kendimi :)))
Alt mesaj vermiş. Annemin karnindayken daha iyiydi diye dusunup cizmis :) ama eminim ilerde cok guzel resimlerde birlikte mutlulukla yer alacaklar...resimlerde kardeşini çizmesi harika birşey. deniz batı doğduktan sonra uzun bir süre ( belki 1.5 yıl) hiç batıyı çizmedi ya da beni hamile olarak çizdi :)) sanırım batıyı geldiği yere göndermeye çalışıyordu :)))
şimdi batı ekini çiziyor ve ben çoooook mutluyum :))
ucunun yarisi basik olan emziklerden canimDamaklı emzik nasıl oluyo?
Maşallah kuzuyaL Light Of God canım hafıza kartlarının da resmini ekler misin merak ettim nasıl oglumdan kalan cok kartlarımız var,gerçekten kartların çok faydasını gördük biz oğlumun görsel zekası cok cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?