2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ya bir arkadaşım 3 aydan önce kullanma oyun halısı dedi renk ayrımı yapamıyormuş daha bebişler doğrusu ne ki acaba doktora soran var mı?

Kizlar bugun kardesimin dugunu var bebegimle cok zor bi gun bizi bekliyo bebegime hic mama vermedim biberon almiyo o yuzden ittiriyo dun kendi sutumu vermeye calistim kina gecesi vardi almadi emzirecek yerde yoktu ne yazik ki arabada emzirmeye calistim yapamadim sonra eve gelmek zorunda kaldik bakalim bu gun bizi ne bekliyo

banyo hakkımızı akşam kullanıyoruz canım genelde 7-9 arası gaz sancımız oluyor o zaman sıcağa yakın ılık bi banyo yapıp sabunla da göbeğe masaj yapıp rahatlatıyorum kızımı.
iki sabahtır yatak keyfi yapıyoruz 7-10 arası biraz emiyo biraz uyuyo uyanıyo tekrar emiyor keyif içinde geçiyor sabah. bana da dinlenme oluyor. haftasonu kalkıp kahvaltı edip geri yatmış gibi keyif oluyor işte :) iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilmiyorum.

Canim ikindiginda altini acmayi dene rahatliyolar hava aliyo doye mi bilmiyom ama ben altini yikayim havluya sariyorum nefes aliyo :)
canımmm dün gece gazı tuttu kızımın.inliyordu resmen. dediğin gibi altını açtım. altaçmasını batırdı iki kere. kapatınca bi kere daha yaptı. biraz olsun rahatladı yavrum. sonra da kucağımda uyudu çok mutlu oldum

canım hiç mi bi arka oda bi tuvalet bişey yok emzirecek?
benim kız da aventin biberonunu çok zor tutuyor.pompayla beraber gelen lansinohun biberonunu çok rahat tutuyor. biberondan kaynaklı da olabilir tutmaması

ozguleysa canım makine çalışmaya başladığında alıştırma ayarı ile başlıyor sen 1 dk kadar öyle çalıştırıp fan işareti olan düğmeye basıp çekme ayarını getirmen lazım bilmiyorum belki yapmışsındır

Mrb guzel anneler. Uzun suredir oglum izin verdigi sürece tabi sizi takip ediyorum. Yazismak bugune kismetmis. Bebegim 37 haftalikken dr bana gore zorla sezeryanla aldi bebegimi. Kanamam yoktu agrim yoktu suyum gelmemisti. 3 cm acilman var deyip 10 kez muayene edip beni delirtti ve sonunda sezeryanla aldi bebisimi.o yuzden erken dogmasinin sikintisini yaşadık bayagi. Once sarilik oldu sonra gaz problemi sonra atopik dermatit saboreik dermatit oldu simdi de 10 gundur ishal. Ve sutum de azalmisti. Siz uyku duzeni icin her gun banyo yaptiriyorum demissin ya ben de basta oyleydim bebisimin cildindeki koruyucu yağ dokusu azalmis.o yuzden artik haftada 1 ya da 2 kez yıkıyorum. Ayyyy cok konustum aylardir dertliyim ya dinleyen birini buldum sanki iyi geldi

Canim at bi örtü üstüne nerde olursan ol emzir bi kosede. Çocuk dedigin azicik rezilliğe alışacak :) ben de cogu zaman yer bulamayinca arabada emziririm. Bol eglenmeler insallah sana.

Canim doktor bize ishslinde kan sumuk koku kopuk oluyo mu diye sormustu ishal icin gittigimde. Kopuk ve koku vardi ama tahliller temiz cikti bizim. Sizde digerleri var mi bide atesini kontrol et cikarsa gotur hemen
Kan haric digerleri var biz de canim. Bugun 4.gün ben her gun bugunde gecmezse yarin goturucem diyorum ama biliyorum verdikleri ilaci kullanmayacagim o yuzden gitmiyorum. Yanlis mi yapiyorum acaba? Atesi 37.0 ın ustune cikmadi hic.

evet bacım, tecrübe acayip birşey :) ilkinde uyumadı mı sinirlerim harap olurdu :) 3. de uyumazsa ihtiyacı yoktur diyip geçiyorum :) şikayetim yok ama sıkıntım elbet oluyor. uykusuzluk çok fena yapıyor beni :))
Ne kitap ne egitim bu is tecrubeden geçiyor degil mi :) bu yuzden en özgüvenli en rahat en sağlamı da son çocuklar oluyor hep :)

Bu slingi ne kadar sure kullanabiliyoruz canim?
Valla helal olsun idolümsün diyorum :) bu topikte bir cok kisiye ikinci hattta ucuncu cocuğu düsündüren sebepsin :)

Alt mesaj vermiş. Annemin karnindayken daha iyiydi diye dusunup cizmis :) ama eminim ilerde cok guzel resimlerde birlikte mutlulukla yer alacaklar...

Maşallah kuzuyatabiki canım ekleyeyim 6-24 ay yazıyor üzerinde çünkü yenidoğan yada üç aylık olanını bulamadık var mi bilmiyorumda.ben internet puzzle halı şeklinde olanını görmüştüm hem puzzle yapıp hemde nesneleri şekilleri renkleri filan öğreniyor.ingilizce olanı da vardı hatta.ondan bulamadım.onun için çok erken ama çok beğendiğim için alıcaktım.gerçi bu kartlar içinde erken ama drumuz öyle istedi:)

Eklentiler

• image.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 62
  • image.webp
    23 KB · Görüntüleme: 61
denizbatiekin canim sizin cocuklarin araba koltuklari var mi? Varsa arkaya nasil sigiyorsunuz. Simdi ekinle yolculuk yapsan nasil kullanirsin arabanizi bana bi tavsiye lutfen :))
Cihanin var kotugu. Kaganin yok simdilik. Ana kucagi da almadim. Memlekete yolculuk yapacagiz ama arkaya siğişamiyoruz biz türlü :) kucagimda o kadar yol gitmesi mumkun degil. Cihanin araba koltugu bayagi yer kapliyor. Kağani yatirarak gotureyim desem bana oturacak yer kalmiyor arkada.
Mecbur bir ana kucagi alayim mi alsam onu da cok kisa sure kullanicaz deger mi almaya bilemiyorum.
Diger deneyimli annelerin de fikirlerine ihtiyacim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…