- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.461
45 günlük muhammed tahamiz,
denizbatiekin canim sizin cocuklarin araba koltuklari var mi? Varsa arkaya nasil sigiyorsunuz. Simdi ekinle yolculuk yapsan nasil kullanirsin arabanizi bana bi tavsiye lutfen :))
Cihanin var kotugu. Kaganin yok simdilik. Ana kucagi da almadim. Memlekete yolculuk yapacagiz ama arkaya siğişamiyoruz biz türlü :) kucagimda o kadar yol gitmesi mumkun degil. Cihanin araba koltugu bayagi yer kapliyor. Kağani yatirarak gotureyim desem bana oturacak yer kalmiyor arkada.
Mecbur bir ana kucagi alayim mi alsam onu da cok kisa sure kullanicaz deger mi almaya bilemiyorum.
Diger deneyimli annelerin de fikirlerine ihtiyacim var.
Alt mesaj vermiş. Annemin karnindayken daha iyiydi diye dusunup cizmis :) ama eminim ilerde cok guzel resimlerde birlikte mutlulukla yer alacaklar...
Bu slingi ne kadar sure kullanabiliyoruz canim?
Valla helal olsun idolümsün diyorum :) bu topikte bir cok kisiye ikinci hattta ucuncu cocuğu düsündüren sebepsin :)
Allah hepimizi kıskanç yalancı sinsi yalanlardan korusun öylelerini cocuklarımıza yaklaştırmasın insallah!!
Birde Bu kartların ingilizce olanları var biz oglumda ondan da aldık çok faydasını gördük 2 yaşında ingilizce sayıları renkleri hayvanları ogrendi:) he birde eşleştirme kartları var :)) bütün kartlardan var bizde :) oğlum cok seviyor kartları kitaplari:) inşallah boncugumda sever beraber oynarız abiyle @sssn @Aryadeniz38
Yaaa benim 4 günü geçti yeşil hala degistirsemmi acaba bebelac iyimi diyosun canim benim oglum kolik bide hemde oyle boyle değil uyanık olduğu sure boyunca agliyor ne yapacagimi şaşırıyorum hayatim ikiye ayrıldı Alperden önce ve sonra diye
Canım lansinoh göğüs pompasının parçası arkadaş randıman alamadığını yazmış, ben de bu parçayı doğru yerleştirip yerleştirmediğini sordum :)) ayrıca kız için önerilerini sabırsızlıkla bekliyorum :)) kocamı ikna edersem üçüncüye denerim
@HejaR12 @idilduam maaşallah kuzulara, Allah nazarlardan saklasın
Kızlar bnm oğlumda dün geceden beri yeşil kaka yapıyor. Sarıdan yeşil. 3 gündür kıvırcık ve göbek salata yiyorum ondan dediler ama bazı arkadaşlar yeşil kaka ciddi sorun yazmış. Belirgin başka bişey yok kaka dışında. Dr a götürmelimiyim?
madem düşünüyorsunuz yazıyorum kızlar, iki arkadaşımda denendi ve kesin sonuç verdi. kendimi düşününce de doğru diyorum :))
kız mı? erkek mi ? tabiki %1 yanılma payı her zaman vardır :)
sonra doğurup bana göndermeyin :)) gerçi bana hava hoş, bakarım kendi evladım gibi, çoook isterim ben birkaç tane daha olsun :)) ama hayati tehlikem olabilirmiş, o yüzden 3. de dur diyor doktorlar. ( 3 ayrı doktorun söylediği de aynı )
kız bebek isteyenler... (xx kromozomu)
şimdiiii, regli bittikten sonraki 3-4 gün fazla da istekli olmadan ilişkiye giriyoruz. heyecan yapmak yok :)) sebebi ise; xx kromozomu taşıyan spermler daha yavaş ama sağlam oluyorlar ve daha çok yaşayabiliyorlar. bu sebepten yumurtlamadan önce tüplerde kalan spermler xx kromozomu taşıyanlar oluyor. fazla istekli olmayınca da vajina içi salgılar daha az olduğu için ( hatta orgazm olmayın :)) xy kromozomu taşıyan spermlere daha az yardımcı oluyor. böylece yumurtlama döneminden önce xx leri garantiye alıyoruz :))
kısacası siz heyecan yapmadan, regliniz bitince 3-4 gün ilişkiye girin ve sonrası zinhar yasak :))
erkek bebek isteyenler... (xy kromozomu)
bacılarım, en kolayı yumurtlama testi yapın ve sonuca göre hooop ilişkiye girin :) valla doğru söylüyorum, ovülasyon testi ile hamile kalanların büyük bir kısmı erkek bebek sahibi oluyor. hepsi demedim bak, kızmayın testle hamile kalıp kızınız olduysa :))
olay şudur ki, regli bittikten 1 hafta-10 gün sonra ilişkiye girin, heyecanda sınır tanımıyoruz çünkü çok istekli olmak vajina içi sıvıları arttırdığı için xy kromozomu taşıyan spermler xx lere baya fark atıp öne geçiyorlar, bu arada yumurtamız da hazır beklediği için hooop xy lerden biri giriyor içeri :))
erkek bebek isteyenler :)) bol heyecanlı, yumurtlama döneminde ilişki öneriyorum sizlere :))))
ama pre-seed gibi ilave şeyler kullanmayın, xx leri hızlandırmayın :)))
uzman tecrübe batidenizekin :)) herkese iyi sevişmeler diliyorum.
ama lütfen, daha yeni doğum yaptınız, en az 3 yıl bekleyin ki kuzularınız tek başlarına ellerini yıkamayı, tuvalete girmeyi, merdivenden inmeyi vs öğrensinler ve kendinizi düşünün azıcık, harap etmeyin, bitap düşmeyin :)))
Canim gecmis olsun sifa versin Allah imKizlar cok uzun yazamayacagim. Dualariniza ihtiyacim var. Oglusumun atesi dusmedi. Menejitten supheleniyorlar. Belinden sivi alindi. Nolur dua edin...
Kizlar cok uzun yazamayacagim. Dualariniza ihtiyacim var. Oglusumun atesi dusmedi. Menejitten supheleniyorlar. Belinden sivi alindi. Nolur dua edin...
Canım engin bilgi ve tecrübelerini bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim :)) inşallah kocamı ikna ederek 2 sene sonra bu yazdıklarını uygularım
Canım Allah korusun , korktuğuna uğratmasın inşallahKizlar cok uzun yazamayacagim. Dualariniza ihtiyacim var. Oglusumun atesi dusmedi. Menejitten supheleniyorlar. Belinden sivi alindi. Nolur dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?