- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.481
Dualarimiz seninle canım haberini bekliyoruz Allah'ım korusun yardımcın olsun İnşallahKizlar cok uzun yazamayacagim. Dualariniza ihtiyacim var. Oglusumun atesi dusmedi. Menejitten supheleniyorlar. Belinden sivi alindi. Nolur dua edin...
benim ilk kızım da mama almaya başladığından itibaren hep yeşil kaka yaptı hemde sıva gibi valla :)) kabız olmadı hiç ama bu sefer ekin zorlanıyor gibi kaka yapmakta. onunki de yeşerdi mamadan. valla bana sorun yok demişti doktorum.
eğer zorlanmaya devam ederse bebelac a geçeceğim bende.
Bu arada bebegim uyumuyor diye isyan etmeyin nolur. Simdi oglumun basini bekliyorum da keske saglikli olsaydi da uyumasaydi beni ayaga dikseydi. Biliyorum bazen sabretmek cok zor oluyor ama cok sukur saglikli oldugunu dusunun ve sabredin.
Mevlam şifa versin insallah kötü bisey yokturKizlar cok uzun yazamayacagim. Dualariniza ihtiyacim var. Oglusumun atesi dusmedi. Menejitten supheleniyorlar. Belinden sivi alindi. Nolur dua edin...
Can'ım kendini heder etme, hepimiz insanız ve bazen tahammül sınırlarımız zorlanabiliyor. Üzülme hepimiz Zaman Zaman aynı şeyi yapabiliyoruzGunumuz cok huzursuz uykusuzdu gecemiz de aynen devam ediyo gece en fazla 3kere uyanan cocuk en fazla 20dk uyuyabiliyo.butun gerginligimi yansittim gun boyu hadi uyu yeter havasindaydim kafamin ici cok doluydu. Baktikca icim aciyo sevmiyomusum gibimi hissettirdim acaba naptim bilmiyorumki((
Aglayasim var sus diyorum butun gunu zehir ettin cocuga zaten sus!!!
Cok istekli olunca erkek, cok istekli olmayinca kiz mi oluyor yani?madem düşünüyorsunuz yazıyorum kızlar, iki arkadaşımda denendi ve kesin sonuç verdi. kendimi düşününce de doğru diyorum :))
kız mı? erkek mi ? tabiki %1 yanılma payı her zaman vardır :)
sonra doğurup bana göndermeyin :)) gerçi bana hava hoş, bakarım kendi evladım gibi, çoook isterim ben birkaç tane daha olsun :)) ama hayati tehlikem olabilirmiş, o yüzden 3. de dur diyor doktorlar. ( 3 ayrı doktorun söylediği de aynı )
kız bebek isteyenler... (xx kromozomu)
şimdiiii, regli bittikten sonraki 3-4 gün fazla da istekli olmadan ilişkiye giriyoruz. heyecan yapmak yok :)) sebebi ise; xx kromozomu taşıyan spermler daha yavaş ama sağlam oluyorlar ve daha çok yaşayabiliyorlar. bu sebepten yumurtlamadan önce tüplerde kalan spermler xx kromozomu taşıyanlar oluyor. fazla istekli olmayınca da vajina içi salgılar daha az olduğu için ( hatta orgazm olmayın :)) xy kromozomu taşıyan spermlere daha az yardımcı oluyor. böylece yumurtlama döneminden önce xx leri garantiye alıyoruz :))
kısacası siz heyecan yapmadan, regliniz bitince 3-4 gün ilişkiye girin ve sonrası zinhar yasak :))
erkek bebek isteyenler... (xy kromozomu)
bacılarım, en kolayı yumurtlama testi yapın ve sonuca göre hooop ilişkiye girin :) valla doğru söylüyorum, ovülasyon testi ile hamile kalanların büyük bir kısmı erkek bebek sahibi oluyor. hepsi demedim bak, kızmayın testle hamile kalıp kızınız olduysa :))
olay şudur ki, regli bittikten 1 hafta-10 gün sonra ilişkiye girin, heyecanda sınır tanımıyoruz çünkü çok istekli olmak vajina içi sıvıları arttırdığı için xy kromozomu taşıyan spermler xx lere baya fark atıp öne geçiyorlar, bu arada yumurtamız da hazır beklediği için hooop xy lerden biri giriyor içeri :))
erkek bebek isteyenler :)) bol heyecanlı, yumurtlama döneminde ilişki öneriyorum sizlere :))))
ama pre-seed gibi ilave şeyler kullanmayın, xx leri hızlandırmayın :)))
uzman tecrübe batidenizekin :)) herkese iyi sevişmeler diliyorum.
ama lütfen, daha yeni doğum yaptınız, en az 3 yıl bekleyin ki kuzularınız tek başlarına ellerini yıkamayı, tuvalete girmeyi, merdivenden inmeyi vs öğrensinler ve kendinizi düşünün azıcık, harap etmeyin, bitap düşmeyin :)))
Evet canım çok sağol dün çıktık çok şükür evimizdeyiz ALLAH kimseyi hastanelere düşürmesinBalkupumm canim cikti mi bebegin hastaneden?
Masallah buyuyunce cok guzel olcak gibiDoğru görüyorsun canım kızıl saçlı :) gözlerimiz de Maviş :) tabii değişmezse
Bu donemde siyah beyaz renkleri cok dikkatlerini cekiyo gercekten de.Canim bu sekilde @Aryadeniz38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?