2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Gunumuz cok huzursuz uykusuzdu gecemiz de aynen devam ediyo gece en fazla 3kere uyanan cocuk en fazla 20dk uyuyabiliyo.butun gerginligimi yansittim gun boyu hadi uyu yeter havasindaydim kafamin ici cok doluydu. Baktikca icim aciyo sevmiyomusum gibimi hissettirdim acaba naptim bilmiyorumki ((
Aglayasim var sus diyorum butun gunu zehir ettin cocuga zaten sus!!!

Canlarim dualariniz icin cok tesekkur ederim. Kuzumun sonuclari iyi cikti simdilik bir haftasonra cikacak sonuc da iyi cikar insallah. Allahim kimseye yasatmasin. Cok zor el kadar cocuk bugun perişan oldu. Buyuk oglumla bizde aglaya aglaya perişan olduk. Neyseki korktugumuz basimiza gelmedi. Hepinizden Allah razi olsun. Meleklere saglikli gunler olsun...

Kizlar bebekleri gun icinde kaka yapmayanlara bu sorum. Bi hafta filan bebeginiz kakasini yapmayinca bu durumla nasil basa cikiyosunuz?oglum aksam yedi simdi kaka yapmamis aglayip ikiniyo sizin bebekleriniz bi hafta boyunca hep boyle mi

Cnm biz sadece anne sütü alıyoruz farkedermi?

Bu arada bebegim uyumuyor diye isyan etmeyin nolur. Simdi oglumun basini bekliyorum da keske saglikli olsaydi da uyumasaydi beni ayaga dikseydi. Biliyorum bazen sabretmek cok zor oluyor ama cok sukur saglikli oldugunu dusunun ve sabredin.

Çok geçmiş olsun Tülay. Allah bi an evvel şifasıni versin kuzunun.
Ateşlenmesi haricinde ne gibi belirtiler vardı menenjitten süphelendirecek?

Ya kızlar nasil biyle bi hata yaotim bilmiyorum
Dun öğlen yemeginde annem kury fasulye yapmıştı -bi önceki yapısında gaz yapar diye yememistim- bu kez dalmisim yedim
Bebegimin de benim de gazim arttı yavrum nasil rahatsiz oldu anlatamam canim acıyor
Ah Kayacans nasil daldin goz ardı ettin

Günaydın bu arada sevgilerlmle
Hzuurlu sağlıklı bir gun olsun insaallah

Hayirli sabahlar kizlar dun hic bakamadim kizim cok huysuzdu butun gun memede durdu birakti kustu agladi tekrar meme tekrar kustu aksama kadae gram uyumadi. Aksam tam uyudu bende dinlenieim dedim misafir geldi kalkmak bilmedi tam kalktilar kizimnuyandi berbat bir gundj yani.. Hic bu kadar kusmamisti bir derdi var ama anlayamadim ptesi doktor kontrolumjz var o zamana kadar idare edicem mecbur..

Can'ım kendini heder etme, hepimiz insanız ve bazen tahammül sınırlarımız zorlanabiliyor. Üzülme hepimiz Zaman Zaman aynı şeyi yapabiliyoruz

Cok istekli olunca erkek, cok istekli olmayinca kiz mi oluyor yani?
Su an her seye bakis acim degisti

Günaydın anneler benim bebegimin ağzı pamukcuk olmuştu hastanedeyken doktor ilaç yazdi bikac gün kullandık geçti bizde ilacı getirmedik dün akşamdan biri tekrar çıkmış aynı ilaçtan alıp tekrar yapsami acaba

Hanimlar oyun halisi kullananlar var mi
Kac aylikken kullanmayi öneriyorsunuz
Müzikli mi olmali
Fikirlerinizi onerilerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…