- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.501
Sabah ki beslenme saatimiz Güzelce Kalktım mamasını Yaptım uyuyor prenses uyku da verdin 15-20cc gaz Çıkarma 15-20cc gaz çıkarma neyse mama bitmek üzereyken kaka moduna geçti hepiniz çooook iyi bilirsiniz:)))) ııııııı ıııııı diye:)))bitti sandım kakası ve Gözümden uyku akıyor alt açmasını açmadan hemencecik değiştireyim dedim:))demez olaydım o ara uyandı veeee çişle Karışık kakayı yatağımıza yapıverdi hem de gülücükler saçarak:))) tabi eşimle taakkuza geçtik her yer battığı için kakanın ana kaynağından başlayıp temizleyelim dedik:)))önce aryayı banyo ettir sonra nevresimleri çıkar yatağı sil ve en sonunda arya bu hareketi yapsın:))))
Bende ovulasyon testiyle kiz bebek doguran hatunum.Ama tabiki kizmadimmadem düşünüyorsunuz yazıyorum kızlar, iki arkadaşımda denendi ve kesin sonuç verdi. kendimi düşününce de doğru diyorum :))
kız mı? erkek mi ? tabiki %1 yanılma payı her zaman vardır :)
sonra doğurup bana göndermeyin :)) gerçi bana hava hoş, bakarım kendi evladım gibi, çoook isterim ben birkaç tane daha olsun :)) ama hayati tehlikem olabilirmiş, o yüzden 3. de dur diyor doktorlar. ( 3 ayrı doktorun söylediği de aynı )
kız bebek isteyenler... (xx kromozomu)
şimdiiii, regli bittikten sonraki 3-4 gün fazla da istekli olmadan ilişkiye giriyoruz. heyecan yapmak yok :)) sebebi ise; xx kromozomu taşıyan spermler daha yavaş ama sağlam oluyorlar ve daha çok yaşayabiliyorlar. bu sebepten yumurtlamadan önce tüplerde kalan spermler xx kromozomu taşıyanlar oluyor. fazla istekli olmayınca da vajina içi salgılar daha az olduğu için ( hatta orgazm olmayın :)) xy kromozomu taşıyan spermlere daha az yardımcı oluyor. böylece yumurtlama döneminden önce xx leri garantiye alıyoruz :))
kısacası siz heyecan yapmadan, regliniz bitince 3-4 gün ilişkiye girin ve sonrası zinhar yasak :))
erkek bebek isteyenler... (xy kromozomu)
bacılarım, en kolayı yumurtlama testi yapın ve sonuca göre hooop ilişkiye girin :) valla doğru söylüyorum, ovülasyon testi ile hamile kalanların büyük bir kısmı erkek bebek sahibi oluyor. hepsi demedim bak, kızmayın testle hamile kalıp kızınız olduysa :))
olay şudur ki, regli bittikten 1 hafta-10 gün sonra ilişkiye girin, heyecanda sınır tanımıyoruz çünkü çok istekli olmak vajina içi sıvıları arttırdığı için xy kromozomu taşıyan spermler xx lere baya fark atıp öne geçiyorlar, bu arada yumurtamız da hazır beklediği için hooop xy lerden biri giriyor içeri :))
erkek bebek isteyenler :)) bol heyecanlı, yumurtlama döneminde ilişki öneriyorum sizlere :))))
ama pre-seed gibi ilave şeyler kullanmayın, xx leri hızlandırmayın :)))
uzman tecrübe batidenizekin :)) herkese iyi sevişmeler diliyorum.
ama lütfen, daha yeni doğum yaptınız, en az 3 yıl bekleyin ki kuzularınız tek başlarına ellerini yıkamayı, tuvalete girmeyi, merdivenden inmeyi vs öğrensinler ve kendinizi düşünün azıcık, harap etmeyin, bitap düşmeyin :)))
Allah sifa versin.Iyi olsun kuzucuk evinize donun insallah.bizide haberdar et olur muKizlar cok uzun yazamayacagim. Dualariniza ihtiyacim var. Oglusumun atesi dusmedi. Menejitten supheleniyorlar. Belinden sivi alindi. Nolur dua edin...
Ya canim ben kuru fasuylede nohutta yiyorum(kimyon atarak) doktorumuz sutunden birsey gecmez dedi.bende hereeyi yiyorum.tabi boyle gaz yapacak yemeklere yinede kimyon koyuyorum ne olur ne olmaz diye.her zamanki gaz olayindan yukari cikmadik.gercekten sutten geciyomu gecmiyomu sastim kaldim simdiYa kızlar nasil biyle bi hata yaotim bilmiyorum
Dun öğlen yemeginde annem kury fasulye yapmıştı -bi önceki yapısında gaz yapar diye yememistim- bu kez dalmisim yedim
Bebegimin de benim de gazim arttı yavrum nasil rahatsiz oldu anlatamam canim acıyor
Ah Kayacans nasil daldin goz ardı ettin
Günaydın bu arada sevgilerlmle
Hzuurlu sağlıklı bir gun olsun insaallah
Arya da ilk defa yaptı kaka:)))önemli değilde o el hareketi hiç şık durmadı:)))Süpersiniz yerim seni tatlı şey
Biz dr her gün çarşaf değiştiriyoruz
Kaka henüz yapmadık ama günlük rutinlerimizden çiş yapmak ki alt açma bezi koyduğumuz halde attırarak çiş yaptığı için bizim oğlan
Evet canim ilk 3 ay siyah beyaz gorurlermis.3.ayda kirmiziyi gormeye baslarlarmis :)Bu donemde siyah beyaz renkleri cok dikkatlerini cekiyo gercekten de.
Benim bebegimin tek oyuncagi su an icin tavandaki pervanemiz
Gecen gun pervaneyi izlerken uyudu. Zaten gozleriyle surekli takip ediyor.
Evimize gecince donencelerden almayi dusunuyorum :)
Ben de golden goat kullanıyorum doğduğundan beri ama 3-4 günde bir gecelerimiz bize zehir oluyorcanımcım, benim kızımda da yeşil kaka mama kullandığım sürece devam etti ve bir sakıncası yok.
ancak sana bebelac ac almiron öneririm. mucize değil ama biraz daha rahatlatıyor. gazlı bebekler için özel bir mama ve tabiki ve maalesef daha fiyatlı.
benim oğlum kolikti ve gündüz hiç uyumuyordu. benim gergin olmam da inanılmaz etkiledi onu. çok hata yaptım ve pişman oldum tabii. iyi ki gazını çıkartacağım diye biryerini kırmadım. sinirden ve endişeden 1 yılda 40 kilo verdim öyle söyleyeyim. sağlığım bozuldu en sonunda. ( gerçi gebelikte 35 almıştım ve zaten zayıftım ama üstüne verdiğim 5 kilo ve kısa süre bana yaramadı)
ilk tavsiyem ne olur sakin ve huzurlu kalmaya çalış. biliyorum imkansız ama en azından gün içinde oğlunu bırakabileceğin, aileden biri ya da bakıcın varsa oğlunu ona bırak ve dışarı çıkıp çay,kahve iç. pasta ye, arkadaşınla buluş vs. ve bu süre içinde evi arama :) çünkü ; bırakacağın kişiyle konuşurken muhtemelen telefonda onun ağlamasını duyacaksın :))
inşallah imkanın vardır. yoksa da masaj videolarını izle internetten ve uygulamaya çalış.
ayaklarının altına acı elma yağı sür, kimyon çayı yap ya da direk çay kaşığının ucuyla ağzına koy ve arkasındAN SU İÇİR. eczane ve marketlerde satılan kimyonlu çaylardan da deneyebilirsin. sırasıyla nurse harveys, colinox gibi damlalardan yardım alıp hangisi daha iyi geliyorsa onunla devam etmek işe yarıyor.
ama garanti veriyorum ki tek ilacı senin sakin ve huzurlu kalman. bana dr.umuz ' kızım senin oğlun cins, bunu düzene sokmaya çalışma. bırak neyi ne zaman istiyorsa öyle yapsın. kolay değil biliyorum ve senin bu kadar gergin olmanın büyük bir sebebi var. bu sebebi ortadan kaldıramayacağına göre bunu böyle kabul et ve kendine zaman tanı' dedikten sonra ben rahatlamıştım ve inan bana oğlumla anne bebek bağımız oluşmaya başladı.
sıcağa yakın ılık banyo da işe yarıyor. son çare muskat deneyebilirsin çay kaşığının ucuyla. günde 2 kere öğütülmüş muskat verebilirsin. aktarlarda var. fazlası zarar, aman diyim ölçüyü aşma :))
ve istediğin zaman eğer seni rahatlatacaksa bana özelden de yazabilirsin çünkü inan bana duvara ya kendimi vuracaktım ya oğlumu sonunda.
amaa, sakinlik ve biraz sabır çok iyi gelecek sana. bebeğinin hiçbirşeysi yok, sağlığı yerinde ama biraz keyifsiz sadece. geçecek, o da dünyamıza uyum sağlamaya çalışıyor ancak zorlanıyor.
birbirinize destek olun bu süreçte.
biraz bölük pörçük yazdım ama aklıma gelince unutmayayım diye böyle oldu. inşallah iyi gelmiştir biraz da olsa sana.
seni çok iyi anlıyorum :))
Biz normalde de gazlıyız ama üç gündür düzneliydikYa canim ben kuru fasuylede nohutta yiyorum(kimyon atarak) doktorumuz sutunden birsey gecmez dedi.bende hereeyi yiyorum.tabi boyle gaz yapacak yemeklere yinede kimyon koyuyorum ne olur ne olmaz diye.her zamanki gaz olayindan yukari cikmadik.gercekten sutten geciyomu gecmiyomu sastim kaldim simdi
maşallah bal yanak taha ya45 günlük muhammed tahamiz,
ay topiğin oğlanları pek bi tombiş maşallah
Maşallah Sübhânallahhh turuncu kafamızaaa:)çooook tatlı kuzuuuumm Allah nazarlardan korusun
Canim nette tesadüf gördüm paamukcukla ilgili işine yarar belkiGünaydın anneler benim bebegimin ağzı pamukcuk olmuştu hastanedeyken doktor ilaç yazdi bikac gün kullandık geçti bizde ilacı getirmedik dün akşamdan biri tekrar çıkmış aynı ilaçtan alıp tekrar yapsami acaba
allah yardımcınız olsun canım inşallah öyle bişey değildir doktorlar hep en kötüyü düşünüyor tedbir olarakKizlar cok uzun yazamayacagim. Dualariniza ihtiyacim var. Oglusumun atesi dusmedi. Menejitten supheleniyorlar. Belinden sivi alindi. Nolur dua edin...
Haklısın canım ya ben biraz tahammülsüzüm uyku konusunda ama şükretmek lazım haklısın. oğlunun iyi olmasına çok sevindimBu arada bebegim uyumuyor diye isyan etmeyin nolur. Simdi oglumun basini bekliyorum da keske saglikli olsaydi da uyumasaydi beni ayaga dikseydi. Biliyorum bazen sabretmek cok zor oluyor ama cok sukur saglikli oldugunu dusunun ve sabredin.
Canım bna öyle demişti aile hekimi eğer yediğin bişey yoksa o rengi verecek veya mamanın sürekli yaptığı bişey değilse zehirli ishal vs olabilirmiş bağorsak miltop kapanişirmişNeden sakincali canim?
Maşallah cnm oğluşuna kaç kilo doğdu birde sadece anne sütümü veriyosum45 günlük muhammed tahamiz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?