2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Sabah ki beslenme saatimiz Güzelce Kalktım mamasını Yaptım uyuyor prenses uyku da verdin 15-20cc gaz Çıkarma 15-20cc gaz çıkarma neyse mama bitmek üzereyken kaka moduna geçti hepiniz çooook iyi bilirsiniz:)))) ııııııı ıııııı diye:)))bitti sandım kakası ve Gözümden uyku akıyor alt açmasını açmadan hemencecik değiştireyim dedim:))demez olaydım o ara uyandı veeee çişle Karışık kakayı yatağımıza yapıverdi hem de gülücükler saçarak:))) tabi eşimle taakkuza geçtik her yer battığı için kakanın ana kaynağından başlayıp temizleyelim dedik:)))önce aryayı banyo ettir sonra nevresimleri çıkar yatağı sil ve en sonunda arya bu hareketi yapsın:))))

Eklentiler

• image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 145

Süpersiniz yerim seni tatlı şey

Biz dr her gün çarşaf değiştiriyoruz
Kaka henüz yapmadık ama günlük rutinlerimizden çiş yapmak ki alt açma bezi koyduğumuz halde attırarak çiş yaptığı için bizim oğlan

Arkadaşlarım nasipse pazartesi 6 saatlik yolculukla K validemlere gidiyoruz

Yolculukta ve gideceğimiz yerlerde bizlere öneriniz var mı???

Bende ovulasyon testiyle kiz bebek doguran hatunum.Ama tabiki kizmadim %1 lik ihtimallere her zaman girmeyi basarmisimdir tabi ben ovulasyon testiyle hamile kalmayi hedeflemistim kiz erkek olayi yoktu kafamda ama o sekilde hamile kaldigim icin kesin erkek gozuyle bakiyodum bende

Tabi yazinin sonunida okuyunca neyin ne oldugunu almais oldum.pre-seed jel jeton dustu bende batidenizekin ablam

Ya canim ben kuru fasuylede nohutta yiyorum(kimyon atarak) doktorumuz sutunden birsey gecmez dedi.bende hereeyi yiyorum.tabi boyle gaz yapacak yemeklere yinede kimyon koyuyorum ne olur ne olmaz diye.her zamanki gaz olayindan yukari cikmadik.gercekten sutten geciyomu gecmiyomu sastim kaldim simdi

Arya da ilk defa yaptı kaka:)))önemli değilde o el hareketi hiç şık durmadı:)))

Evet canim ilk 3 ay siyah beyaz gorurlermis.3.ayda kirmiziyi gormeye baslarlarmis :)

Ben de golden goat kullanıyorum doğduğundan beri ama 3-4 günde bir gecelerimiz bize zehir oluyor sen tecrübelisin denizbatiekin ne zamana kadar sürecek bu durum? Bazen hakkaten çok bitkin düşüyorum ben de bu mamaya alıştı diye hiç değiştirmek istememiştim ama hakkaten bebelac ı denemek isterim. Bir de aptamil conformil diye gazlı bebekler için mama varmış. Onu denedin mi hiç?
Bir de bizim uyku sorunumuz var. Düzen oturtmaya çalışsam da 2 gün düzenli gidip 3. Gün bu düzen bozuluyor 44 günlüğüz acaba çok mu aceleci davranıyorum gün de en fazla 7-8 saat uyuyor.

Biz normalde de gazlıyız ama üç gündür düzneliydik
Dün çok arttı haşa sancılı kıvranıyor
Ki benim bağırsakalr da inşaat varlığını çalışıyor gür gür
Ki gece de ağrı yaptı
Kimyon felan hiç kullanmadım ben
Doktorum bana yedisine içtiğieçne dikkat et Dedi gaz yapmasın diye
Doğru olan hangisi ben de biliyorum

Canim nette tesadüf gördüm paamukcukla ilgili işine yarar belki

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-27-10-29-01.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 45
Bu arada bebegim uyumuyor diye isyan etmeyin nolur. Simdi oglumun basini bekliyorum da keske saglikli olsaydi da uyumasaydi beni ayaga dikseydi. Biliyorum bazen sabretmek cok zor oluyor ama cok sukur saglikli oldugunu dusunun ve sabredin.
Haklısın canım ya ben biraz tahammülsüzüm uyku konusunda ama şükretmek lazım haklısın. oğlunun iyi olmasına çok sevindim

Kizlar kizimda reflu oluyo reflunn sesi geliyo bazen kapi gicirtisi gibi sesler geliyo annem notmal diyo sizde de var mi ilk bebek ya bilemiyom

Kızlar bizim bugün kırkımız ancak bnden hala baya baya kahverengi çok sıvı bazen kanlı akıntı geliyor...sizde varmıydı kırkınızda böyle bittimi yıksa hmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…