2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ağla, rahatla, kucakla üçlüsünü tavsiye ederim :))

Kendine eziyet etme, hissettiklerinin hepsi normal ve gerçek. Ağlamak istiyorsan ağla ve rahatla. Sonra da edize kocaman sarıl ve öp.

Suçlu da hissedebilirsin kendini, bu da normal ama ne olur kendine zaman ver. Edizin herhangi bir sağlık sorunu yok buna inan, o sadece zorlanıyor biraz karnındaki huzurlu yerinden çıkıp dışarıya alışmaya.

Bir arkadaşa yazdım dün uzunca, biliyorum söylemesi kolay şimdi bana ama ne yaşadığımı bir allah bir ben biliyorum. Tabii aslında kendime yaşattım, anlayamadım. Anne bebek bağımız çok geç oluştu, çok zorladım kendimi.

Daha çok yeni dogum yaptık, hormonlarımız sapıtık şu anda. Az daha sabır ve zamana ihtiyacımız var :))

Sen birşey yapmadın, ne olur kendini suçlama.

Sıkıntısı olan o :))

Canım resmini göremedim slingin attysan bile hangi sayfda merak ettim bnde alacağımda bilemedim

Yaşasıııııııın, çok sevindim :)) İnşallah hepsi sağlıkla büyüsünler :)

Cnm biz sadece anne sütü alıyoruz farkedermi?

Anne sütü alan bebeklerde yeşil kaka üşüttüğünün işaretidir diye biliyordum ben ama bir doktora danışmakta fayda var bence.

Ayaklarına acı elma yağı sürebilirsin ve yün patik giydirebilirsin :) banyosunu yaptırırken ısıtıcı kullan ve sıcağa yakın ılık suyla yaptır. Hem rahatlatıyor hem de üşümesine mani olmuş olursun :)

Cnm böyle düşünme ben bazen sesimi bile yükseltiyorum sonra üzülüyorum o ayrı. Bizim ki de can uykusuz enerjisiz iyi dayanıyoruz ben bazen akşama kadar ağzıma lokma koyamıyorum. Normal yasadiklarimiz

Kizlar bebekleri gun icinde kaka yapmayanlara bu sorum. Bi hafta filan bebeginiz kakasini yapmayinca bu durumla nasil basa cikiyosunuz?oglum aksam yedi simdi kaka yapmamis aglayip ikiniyo sizin bebekleriniz bi hafta boyunca hep boyle mi

Cnm bizde öyleydik geçen gün kakasını yapmadı diğer gün yine yapamadı. En son fitil aldım yaptırdım 2 bez doldu. Yavrum nasıl ıkiniyordu. Şimdi yine yapmadı bugün 2. Gün bakalım bekliyorum. Nette yazana göre sadece anne sütü ile beslenen bebeklerde bu durum olabiliyormuş. Geç kaka yapıyor ama kabız değildi.
Bu geç kaka yapan bebekler nasıl dayanıyor bir hafta. Ikınma falan yoksa normalde bizim ki ıkinihor. Allah korusun fıtık olur diye korkuyorum

Çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.

puhahahahha, alın size kakalar :)))

erkek bebekler için e bebek te pipiped diye birşey var :)) acayip işe yarıyor. evde de yapılabilecek birşey aslında. bir bak istersen .

hahahahahaha :)))) 2. ve 3. ye inşallah gönlünden geçen olsun :)

canım ben sevemedim bir türlü aptamili, çook şekerli. ama bebelac ac almiron kullandım oğlumda,gazlı bebekler için üretilmiş. mucize olmadı ama rahatlattı oğlumu. deneyebilirsin, bildiğim kadarıyla sadece eczanelerde var.

biraz daha sabır diliyorum, ekin de 47 günlük ve düzene sokulamayan bir bebek şimdilik. ben hiç zorlamıyorum, 3-4 aylıkken başlayacağım düzen oturtmaya. yani şimdilik erken geliyor bana, batıda ağzım yandı ekini üflüyorum resmen :)))

ekin daha fazla uyuyor ama gündüz hiç durmuyor desem yeridir :) akşam üstü pili bitiyor ama :)) şimdi mıkmıklıyor mesela, bazen bağırıyor, bazen sevinli çığlıklar atıyor. dönence, oyun halısı vs. oynatabilirsin bebeğini. biliyorum bi uyusa da bende birşeyler yapsam diyorsundur ama inan bana o kadar çabuk geçiyor ki zaman, keyfini çıkaramadan telaştan büyüdü benim ilk iki çocuğum. şimdi anlıyorum ben bebek ne imiş, nasıl rahatlatılırmış :))

kimi bebek istemiyor düzene sokulmak, özgür bebekler bunlar :))
biraz daha zaman ver kendine ve ona, işler yoluna girecek elbet ama belki senin istediğin değil onun istediği düzen olacak :))) ben oğlumda bizzat yaşadım ve kabullendiğimde çok rahatladım inan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…