- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.521
Gunumuz cok huzursuz uykusuzdu gecemiz de aynen devam ediyo gece en fazla 3kere uyanan cocuk en fazla 20dk uyuyabiliyo.butun gerginligimi yansittim gun boyu hadi uyu yeter havasindaydim kafamin ici cok doluydu. Baktikca icim aciyo sevmiyomusum gibimi hissettirdim acaba naptim bilmiyorumki((
Aglayasim var sus diyorum butun gunu zehir ettin cocuga zaten sus!!!
Gunumuz cok huzursuz uykusuzdu gecemiz de aynen devam ediyo gece en fazla 3kere uyanan cocuk en fazla 20dk uyuyabiliyo.butun gerginligimi yansittim gun boyu hadi uyu yeter havasindaydim kafamin ici cok doluydu. Baktikca icim aciyo sevmiyomusum gibimi hissettirdim acaba naptim bilmiyorumki((
Canım resmini göremedim slingin attysan bile hangi sayfda merak ettim bnde alacağımda bilemedimcanımcım, bana da sormuşsun cvp vermek istedim. slingi yeni doğandan 4 yaşına kadar kullanabiliyorsun. ben burada babasling marka buldum ve onu almak zorunda kaldım. ekstra kumaşı olduğu için de dışarıda kullanacaksan rahatça emzirebilirsin.
bu arada bu ülkede çok sevecek birşey buldum :)) tüm annelerin memeleri dışarıda, bebekleri cokcok emiyor. kimse de bakmıyor :) harika valla :))
aynı işi gören mutlaka başka markalar ve uygun fiyatlar vardır. ben tl olarak 175 tl vermek zorundaydım ama sen araştırabilirsin.
içine koyduğumda çok rahat ediyorum ben, hatta dün tuvalete bile girebildim. hafif kundak modunda da oluyor ve bebek içe ve dışa dönük olarak belirli bir aydan sonra kullanabiliyorsun. kullanımı kolay ve rahat. ayrıca sırt ve omuz ağrısı yapmadı bende.
ben tavsiye ederim, kangurudan daha rahat geldi bana.
oğlumda arkadaşım chicco nun baya güzel ve destekli bir modelini vermişti bana ama kullanamadım.
1. çoook terletiyor
2. omuzlarımı çok acıttı
bu sling pamuklu kumaştan ve sadece benim koltukaltımın değdiği yer terliyor :))
ıslanırsa hemen kuruyor ve makinede yıkanabiliyor. sentetik değil hiçbir yeri.
kangurudan tek eksi yönü öne eğilirken bebeğine bir kolunla destek olman lazım o kadar. zaten kanguruda da içgüdüsel olarak tutyordum ben batıyı :))
Kızlar bizim bugün kırkımız ancak bnden hala baya baya kahverengi çok sıvı bazen kanlı akıntı geliyor...sizde varmıydı kırkınızda böyle bittimi yıksa hmn
Canlarim dualariniz icin cok tesekkur ederim. Kuzumun sonuclari iyi cikti simdilik bir haftasonra cikacak sonuc da iyi cikar insallah. Allahim kimseye yasatmasin. Cok zor el kadar cocuk bugun perişan oldu. Buyuk oglumla bizde aglaya aglaya perişan olduk. Neyseki korktugumuz basimiza gelmedi. Hepinizden Allah razi olsun. Meleklere saglikli gunler olsun...
Cnm biz sadece anne sütü alıyoruz farkedermi?
Kizlar bebekleri gun icinde kaka yapmayanlara bu sorum. Bi hafta filan bebeginiz kakasini yapmayinca bu durumla nasil basa cikiyosunuz?oglum aksam yedi simdi kaka yapmamis aglayip ikiniyo sizin bebekleriniz bi hafta boyunca hep boyle mi
Çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.Canlarim dualariniz icin cok tesekkur ederim. Kuzumun sonuclari iyi cikti simdilik bir haftasonra cikacak sonuc da iyi cikar insallah. Allahim kimseye yasatmasin. Cok zor el kadar cocuk bugun perişan oldu. Buyuk oglumla bizde aglaya aglaya perişan olduk. Neyseki korktugumuz basimiza gelmedi. Hepinizden Allah razi olsun. Meleklere saglikli gunler olsun...
benim bildiğim, sma gold, bebelac ve hipp en iyi mamalardan :) goldengoat içinde anne sütüne en yakın olan deniyor :)Kızlar anne sütüne en yakın mama hangisi bir de bebelac gold da alabilirim tavsiye eder misiniz
Cok istekli olunca erkek, cok istekli olmayinca kiz mi oluyor yani?
Su an her seye bakis acim degisti
Sabah ki beslenme saatimiz Güzelce Kalktım mamasını Yaptım uyuyor prenses uyku da verdin 15-20cc gaz Çıkarma 15-20cc gaz çıkarma neyse mama bitmek üzereyken kaka moduna geçti hepiniz çooook iyi bilirsiniz:)))) ııııııı ıııııı diye:)))bitti sandım kakası ve Gözümden uyku akıyor alt açmasını açmadan hemencecik değiştireyim dedim:))demez olaydım o ara uyandı veeee çişle Karışık kakayı yatağımıza yapıverdi hem de gülücükler saçarak:))) tabi eşimle taakkuza geçtik her yer battığı için kakanın ana kaynağından başlayıp temizleyelim dedik:)))önce aryayı banyo ettir sonra nevresimleri çıkar yatağı sil ve en sonunda arya bu hareketi yapsın:))))
Süpersiniz yerim seni tatlı şey
Biz dr her gün çarşaf değiştiriyoruz
Kaka henüz yapmadık ama günlük rutinlerimizden çiş yapmak ki alt açma bezi koyduğumuz halde attırarak çiş yaptığı için bizim oğlan
Bende ovulasyon testiyle kiz bebek doguran hatunum.Ama tabiki kizmadim%1 lik ihtimallere her zaman girmeyi basarmisimdir tabi ben ovulasyon testiyle hamile kalmayi hedeflemistim kiz erkek olayi yoktu kafamda ama o sekilde hamile kaldigim icin kesin erkek gozuyle bakiyodum bende
Tabi yazinin sonunida okuyunca neyin ne oldugunu almais oldum.pre-seed jeljeton dustu bende batidenizekin ablam
Ben de golden goat kullanıyorum doğduğundan beri ama 3-4 günde bir gecelerimiz bize zehir oluyorsen tecrübelisin denizbatiekin ne zamana kadar sürecek bu durum? Bazen hakkaten çok bitkin düşüyorum ben de bu mamaya alıştı diye hiç değiştirmek istememiştim ama hakkaten bebelac ı denemek isterim. Bir de aptamil conformil diye gazlı bebekler için mama varmış. Onu denedin mi hiç?
Bir de bizim uyku sorunumuz var. Düzen oturtmaya çalışsam da 2 gün düzenli gidip 3. Gün bu düzen bozuluyor44 günlüğüz acaba çok mu aceleci davranıyorum gün de en fazla 7-8 saat uyuyor.
Caanim benim bebegim dogdugundan beri oyle nedeni ni bilmiyorum doktorumuza kontrolunde soyledim guldu sadeceKızlar bebeğim 30 günlük kakasini sadece bezini açınca yapmaya başladı bezini açmadan kendi yapmıo nedennormal mi
zahmet vereceğim ama bana bu kartların marka modelini biraz ayrıntılı yazarmısın. burada bulabilirmiyim bilmiyorum ama d&r ya da internetten sipariş verip gelen olursa getirtebilirim.
Reflunun sesi nasil oluyoKizlar kizimda reflu oluyo reflunn sesi geliyo bazen kapi gicirtisi gibi sesler geliyo annem notmal diyo sizde de var mi ilk bebek ya bilemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?