2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar anne sütüne en yakın mama hangisi bir de bebelac gold da alabilirim tavsiye eder misiniz
Ben Sma diye duydum canım hatta kullandım iki kutu gayet de güzeldi ama doktor AR mama kullanmamizi söyledi kustuğu için o da ishal yaptı off ne yapacagimi şaşırdım bende normal veriyorum kusuyor ar veriyorum ishal Allahım bize bi çözüm versin inşallah

kilo aliminda sorun var mi ki AR mama verdiler?Benim kizimda cok kusuyor.her beslenme sonrasi bazen 3 posta kustugu oluyor ama kilo alimi cok iyi gittigi icin doktor mudahale etmeye gerek gormuyor.mama ile mi besleniyor hep?

herkese iyi aksamlar

bugun kalca usgsi ve goz muayenemiz vardi.cok sukur hepsi iyi.59 gunluk bugun kizim 5 kilo olmus.boyumuzda 55cm.
pazartesi asilarimiz var.doktor ayrica rota asisini da onerdi.onu da yaptiricam.eczaneden 160tl ye aldik.asi oncesi calpol verebilecegimi soyledi.onu da aldim gitmisken eczaneden

Tam bizim durumumuz

Sabahtan beri göğsüme masaj yapıyorum yok gecmiyor deli olcam. Sol göğsümün üstü tıkanmış galiba çok sert ve ağrılı sıcak su koydum duş alıp masaj yaptım sağıp boşalttım ama geçmiyor

kilo aliminda sorun var mi ki AR mama verdiler?Benim kizimda cok kusuyor.her beslenme sonrasi bazen 3 posta kustugu oluyor ama kilo alimi cok iyi gittigi icin doktor mudahale etmeye gerek gormuyor.mama ile mi besleniyor hep?
Yok sadece mama değil canım önce emiyor sonra mama veriyorum karnını doyurduktan 1-2dak içinde nerdeyse yediklerinin hepsini cikartiyor onun için verdi bir hafta hic kilo almadığı olmuştu sonradan aldı ama çok kusuyor sizinkide öyle yer yemezmi kusuyor hemen

benim kizimda mutlaka kusuyor.bazen memedeyken bile sindirmeden bosaltio hepsini.ama biz cok slk mama vermedigimiz icin AR mamalara gereksinim duymadik.sizin icin uygundur belki.farkli mamanin AR cesidini dene istersen

denizbatiekin canım sling alsam mi doye düşünmeye başladım annemler yarın gidio tahayi koyup is yapabilmek için ne diosun hangi marka hangi özellik olmalı 3. Aya kanguru mu alsam yada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…