- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.581
Bende 7 kilo kaldı canım alttan hersey oluo üstten 40 beden oluo maalesef memeler 5 kg sanırımsorma :) 2 kilo vermişim, kaldı 14 kilo.
ben çok zayıftım da o yüzden böyle görünüyorum şimdi. giyecek 1 tane pantolonum yok, hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum :))
3. Aydan sonra kulanirlir diye biliorum bende omarkalari okudum iyiymiş diye kararsiz kaldım canım ya sling mi kangurumu
Benimki simdi bile emzik almak istemediginde midesini bulandiriyo. Oyle yapinca vermiyorum tabi. Gun icinde farkli zamanlarda tekrar tekrar deniyorum aliyo bi zamn sonra :)Benim oğlan hiç bir şekilde almadı biraz zorlayınca kustu hep,şimdi uykuya dalin cada emmek istiyor her daim emiyoruz :)
Bn de momfortbaby almayi dusunuyorum. Sitesinde 3. Aydan itibaren kullanilir yaziyo.Bende kanguru istiyorum kardeşim yurtdışında oradan bakacak benim arastirdıgim memnun olunanlar momfortbaby ergobaby canim.2.ay kontrolune gittiğimizde dr umuzada sorucam en erken ne zaman kullanabiliriz diye
Bn normaldim oldum şişko benimde aynn hiç kıyafetim yok hiçsorma :) 2 kilo vermişim, kaldı 14 kilo.
ben çok zayıftım da o yüzden böyle görünüyorum şimdi. giyecek 1 tane pantolonum yok, hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum :))
Çok güzel toparlamış maşallH canım3330 gr doğdu tek anne sütüyle baya aldı canım doktorlar çok şaşırdı. Her agladiginda memede tutuorum bol bol emio paşa tavsiye ederim
Geçmiş olsun. Allah şifa versinKizlar cok uzun yazamayacagim. Dualariniza ihtiyacim var. Oglusumun atesi dusmedi. Menejitten supheleniyorlar. Belinden sivi alindi. Nolur dua edin...
Yedikleri fazla geldiği için kusuyor olabilir bebeğin. Sadece emzirerek yada mamanin dozunu azaltarak kusmasinin geçip geçmediğini takip edebilirsin.Yok sadece mama değil canım önce emiyor sonra mama veriyorum karnını doyurduktan 1-2dak içinde nerdeyse yediklerinin hepsini cikartiyor onun için verdi bir hafta hic kilo almadığı olmuştu sonradan aldı ama çok kusuyor sizinkide öyle yer yemezmi kusuyor hemen
Kızlar hangi camasir deterjani kullanıyorsunuz unibayb kullanıyorum gecirmiyor lekeleri onereceginiz başka var mı bu arada bugün 40 mız çok şükür ama güne gaz sancısı yla başladık çok huzursuzuz
3330 gr doğdu tek anne sütüyle baya aldı canım doktorlar çok şaşırdı. Her agladiginda memede tutuorum bol bol emio paşa tavsiye ederim
Ben ebebekten baby&me almıştım onu kullanıyorum. Kaka lekesini bile çıkarıyor ki normalde zordur çıkarması :)Kızlar hangi camasir deterjani kullanıyorsunuz unibayb kullanıyorum gecirmiyor lekeleri onereceginiz başka var mı bu arada bugün 40 mız çok şükür ama güne gaz sancısı yla başladık çok huzursuzuz
Kakası canım çıkmıyor teşekkür ederim bir de dalan deneyim bariBen dalan roxy sabun tozu kullanıyorum. Bebeğim çok kusuyor üstelik ama leke falan kalmıyor yıkayınca sendeki ne lekesi?
ben tum deterjanlari kullandim diyebilirim.kaka lekesini baby me leke cikariciyla citileyip ole atinca cikio.Kakası canım çıkmıyor teşekkür ederim bir de dalan deneyim bari
ben momfortbaby aldim kendi internet sitesinden.Kızlar mamfortbayb ergobayb nerden aldınız yada alacaksınız
Bn de kanguru almayi dusunuyodum. Hangi marka kanguru boyun agrisi yapti?
Yunus Emre'me yaptığınız güzel yorumlarıza çok teşekkür ederiz.bizim baba kizilmis kucukken simdi sakallar kizil:) gozlerinin maviligi de dayidan.inşallah kizil ve mavi gozlu bir bebis olarak kalirbenden bisey yok simdilik Rabbim evlatlarımızı nazaran kazadan beladan korusun inşallah.
denizbatiekin inşallah senin kuzuda kızıl kafa olur güneşte daha belirgin oluyo senin kuzu kel değil miydi yoksa yanlış mı hatırlıyorum
@tulaykavas çok geçmiş olsun canımson durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?