2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

sorma :) 2 kilo vermişim, kaldı 14 kilo.
ben çok zayıftım da o yüzden böyle görünüyorum şimdi. giyecek 1 tane pantolonum yok, hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum :))
Bende 7 kilo kaldı canım alttan hersey oluo üstten 40 beden oluo maalesef memeler 5 kg sanırım sen gayet iyi gorunuosun

Benim oğlan hiç bir şekilde almadı biraz zorlayınca kustu hep,şimdi uykuya dalin cada emmek istiyor her daim emiyoruz :)
Benimki simdi bile emzik almak istemediginde midesini bulandiriyo. Oyle yapinca vermiyorum tabi. Gun icinde farkli zamanlarda tekrar tekrar deniyorum aliyo bi zamn sonra :)
Emzik benim icin cok onemli. Esim sabahtan aksama kadar evde yok. Yardim edenim de yok. Cok yorgun dusuyorum aksama kadar. Emzikle kisa bi sure oyalayabiliyorum en azindan :)

Bende kanguru istiyorum kardeşim yurtdışında oradan bakacak benim arastirdıgim memnun olunanlar momfortbaby ergobaby canim.2.ay kontrolune gittiğimizde dr umuzada sorucam en erken ne zaman kullanabiliriz diye
Bn de momfortbaby almayi dusunuyorum. Sitesinde 3. Aydan itibaren kullanilir yaziyo.
Onemli olan sirt ve boyun agrisi yapmamasi tabi. Cunku gun gectikce agirlasiyolar :)

Kızlar hangi camasir deterjani kullanıyorsunuz unibayb kullanıyorum gecirmiyor lekeleri onereceginiz başka var mı bu arada bugün 40 mız çok şükür ama güne gaz sancısı yla başladık çok huzursuzuz

Yedikleri fazla geldiği için kusuyor olabilir bebeğin. Sadece emzirerek yada mamanin dozunu azaltarak kusmasinin geçip geçmediğini takip edebilirsin.

Kızlar hangi camasir deterjani kullanıyorsunuz unibayb kullanıyorum gecirmiyor lekeleri onereceginiz başka var mı bu arada bugün 40 mız çok şükür ama güne gaz sancısı yla başladık çok huzursuzuz

Ben dalan roxy sabun tozu kullanıyorum. Bebeğim çok kusuyor üstelik ama leke falan kalmıyor yıkayınca sendeki ne lekesi?

3330 gr doğdu tek anne sütüyle baya aldı canım doktorlar çok şaşırdı. Her agladiginda memede tutuorum bol bol emio paşa tavsiye ederim

Yerim onu yaa maşallah subhanallah boncugumun gobekten arkadaşı :))anneleri onlar kilo alsın diye ne cacık bıraktılar ne karpuz ne helva ve daha niceleri Taha paşa favorimsin bal yanagim

Ben ebebekten baby&me almıştım onu kullanıyorum. Kaka lekesini bile çıkarıyor ki normalde zordur çıkarması :)

Bende chicco soft&dream kangru var. Yan yatırma pozisyonu da var. Doğumdan ştibaren kullanılır diyor ama ben daha dik kullanımdan yararlanmadım ne olur ne olmaz diye, destekli olmasına rağmen. Aslında sling almak istiyordum, ama eşim kanguru diye tutturdu

Teyzeler biz bugün 1 aylık olduk bin şükür

Geçen ay bugün şu saatlerde ameliyathaneden çıkıp yeni odama geliyordum telaşlı korkulu bi o kadar napacağımı bilmez halde İdim

Şimdi meleğim ile kokusunu içime Çek'e Çek'e uzanırım...
Öyle böyle derken birbirimize ve anneliğe hemen alıştık şükür

Sıkıntımız gazımız ve sancımız
O da geçerse bi İznillah rahatız

Bn de kanguru almayi dusunuyodum. Hangi marka kanguru boyun agrisi yapti?

İki farklı chicco modeli denedim ve markasız birşey daha. Sırtıma ve boynuma çok yük bindi.

En rahatı wrap dedikleri her tarafına doladığın şey ve sling benim için. Hani şu ceyda düvenciye bir ton laf ettikleri şey :)) bence harikaydı ama Batı sıpası hiçbir yerde durmadığı için onda da durmamıştı. Terziye yaptırmıştım o zaman, keşke burada da terzi bulsam da anlatabilsem derdimi :)))

Benim kuzularin 2 yaşına kadar saçları 5 cm anca uzuyor :))) şimdilik 0.5 cm saçı var ekinin, bildiğin keltoş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…