2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

denizbatiekin canım sling alsam mi doye düşünmeye başladım annemler yarın gidio tahayi koyup is yapabilmek için ne diosun hangi marka hangi özellik olmalı 3. Aya kanguru mu alsam yada

canımcım, ben kanguruyla rahat edemedim, boynumu çok acıttı ama keşke öncekilerde de sling kullansaydım diyorum şimdi. benimkinin markası babasling. çok memnun kaldım ben. günlerdir ekin içinde ve hiç ağrım olmadı. bendekinin özellikleri şöyle,
yıkanabilir
pamuklu kumaş
extra kumaşları var ve dışarıda emzirirken mahremiyet sağlıyor.
4 yaşa kadar kullanılıyor ve batı da denedim, biraz ağır olsa da batıyla bile rahat ettim :) 4 yaş 3 aylık :))
sırtta, önde, yanda kullanabiliyorsun ve bebeğin yüzü içe-dışa dönük olabiliyor.
hatta bugün ekinin mamasını slingde verdim, sonrada azıcık kaldırıp gazını çıkardım.

bence çok rahat birşey ve kangurudan daha kullanışlı geldi bana. hem sağ hem sol omuzda da kullanabiliyorsun.

yıkanabilir olması ve pamuklu olması çok cezbetti beni, ekin terlemiyor valla içinde.

bu arada başka sling hiç kullanmadığım için çok detaylı olarak ne özellikler lazımdır bilemiyorum :))

bende yaşadım böyle birşey, buz torbası ya da ona benzer birşeyi ince bir elbezine sarıp 10-15 dakika ağrıyan göğsüne koyabilirsin. 1 saat ara verip tekrar koyabilirsin. bende işe yaradı ve çok rahatlatmıştı.
inşallah geçer hemen.

Nence gitme
Kan haric digerleri var biz de canim. Bugun 4.gün ben her gun bugunde gecmezse yarin goturucem diyorum ama biliyorum verdikleri ilaci kullanmayacagim o yuzden gitmiyorum. Yanlis mi yapiyorum acaba? Atesi 37.0 ı

Benimkisi oldu zaten baya cikti gobegi. Cok ikiniyo

Aslında ar kabiz yapar canim zaten arnin de mantığı o daha kati olur midede durmasını sağlar besinin ben de bebelac ar kullanıyorum ama kustuğu zamanlarda kullanıyorum omun dışında aptamil kullanıyorum

Tam emzik vermeye karar verdim ve kziim emzigi kabul etmedi :S bu kadar beklersem bu saatten sonra kabul etmez tabi. Bir yolu var mi acaba emzigi almasinin?
İyi nobetler bu arada herkese

Tam emzik vermeye karar verdim ve kziim emzigi kabul etmedi :S bu kadar beklersem bu saatten sonra kabul etmez tabi. Bir yolu var mi acaba emzigi almasinin?
Ben de 31.günde almıştım bana da çok beklemissin almaz emzigi demişlerdi ben avent soothie marka emzik aldım kabul etti çok şükür başlangıç için bunu önerdiler baba size de iyi nöbetler

Çok geçmiş olsun Tülay. Allah bi an evvel şifasıni versin kuzunun.
Ateşlenmesi haricinde ne gibi belirtiler vardı menenjitten süphelendirecek?
Sagol canim. Baska hic bir sıkıntısı yoktu. Ne bogazinda ne kulaginda ne idrarinda. Hersey temiz olunca zaten suphe menejit oldu.

Avent soothie denedin mi canım? Ben de 22 günlükken başladım emzik vermeye. İlk gece tutmamıştı

Bn de kanguru almayi dusunuyodum. Hangi marka kanguru boyun agrisi yapti?

Benimki de basta emzigi almiyodu. Hergun cok zorlamadan emzigi teklif ettim. Daha cok uyutcagim vakitlerde.
Bir zaman sonra almaya basladi. Ama 2-3 gun emzik vermesem yine emzik almamaya basliyodu, unutuyodu sanirim. Simdi hergun veriyorum. Alisti baya. Ozellikle uykuya dalmakta zorlandiginda veriyorum bn iyi oluyo

Yunus Emre'me yaptığınız güzel yorumlarıza çok teşekkür ederiz.bizim baba kizilmis kucukken simdi sakallar kizil:) gozlerinin maviligi de dayidan.inşallah kizil ve mavi gozlu bir bebis olarak kalirbenden bisey yok simdilik Rabbim evlatlarımızı nazaran kazadan beladan korusun inşallah.

denizbatiekin inşallah senin kuzuda kızıl kafa olur güneşte daha belirgin oluyosenin kuzu kel değil miydi yoksa yanlış mı hatırlıyorum
tulaykavas çok geçmiş olsun canım son durum nedir

Benim oğlan hiç bir şekilde almadı biraz zorlayınca kustu hep,şimdi uykuya dalin cada emmek istiyor her daim emiyoruz :)

Bn de kanguru almayi dusunuyodum. Hangi marka kanguru boyun agrisi yapti?

Bende kanguru istiyorum kardeşim yurtdışında oradan bakacak benim arastirdıgim memnun olunanlar momfortbaby ergobaby canim.2.ay kontrolune gittiğimizde dr umuzada sorucam en erken ne zaman kullanabiliriz diye

Ya slingden dusucek gbi duruo kullanırken öylemi yoksa guvenlimj ya

Bende kanguru istiyorum kardeşim yurtdışında oradan bakacak benim arastirdıgim memnun olunanlar momfortbaby ergobaby canim.2.ay kontrolune gittiğimizde dr umuzada sorucam en erken ne zaman kullanabiliriz diye
3. Aydan sonra kulanirlir diye biliorum bende omarkalari okudum iyiymiş diye kararsiz kaldım canım ya sling mi kangurumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…