- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.601
Bende kanguru istiyorum kardeşim yurtdışında oradan bakacak benim arastirdıgim memnun olunanlar momfortbaby ergobaby canim.2.ay kontrolune gittiğimizde dr umuzada sorucam en erken ne zaman kullanabiliriz diye
Ya slingden dusucek gbi duruo kullanırken öylemi yoksa guvenlimj ya
Bende 7 kilo kaldı canım alttan hersey oluo üstten 40 beden oluo maalesef memeler 5 kg sanırımsen gayet iyi gorunuosun
Kızlar bebeğim 800 gr almıs çok mu düşük
Benim kuzularin 2 yaşına kadar saçları 5 cm anca uzuyor :))) şimdilik 0.5 cm saçı var ekinin, bildiğin keltoş :))
Ergobaby denemedim ama arkadaşım kullanıyor, babybjorn den daha rahat dedi.
150 liraya mı aldın canım yaben momfortbaby aldim kendi internet sitesinden.
Bir aydaNe kadar zaman da aldı?
Ergobaby momfortbaby e gore pahali.bebecruzdan iyi denk geldi bana 150 tl ye aldim.ergo bulamasaydim momfortbaby alicaktim.web siteleri var ordan alabilirsinKızlar mamfortbayb ergobayb nerden aldınız yada alacaksınız
Sakın sıcak su koyma sut içinde sertleştir devamli sağ ve emzir buz koy sonra ılık duş yap ve kendim yapınca olmuyor esin kuvvetli masaj yapsınSabahtan beri göğsüme masaj yapıyorum yok gecmiyor deli olcam. Sol göğsümün üstü tıkanmış galiba çok sert ve ağrılı sıcak su koydum duş alıp masaj yaptım sağıp boşalttım ama geçmiyor
Benimde aklimda bu ama biraz pahali geldi kullanisli olur mu iyi arastrmak lazimKızlar ev tipi ana kucağı kullanan var mı şu dönenceli olanlardan.ben almak istiyorum ama gereksiz mi olur bilemedim.açıkcası ben fotoğrafını attığım ana kucağına bayıldımmmm:)))kullanan varsa yorumlarınızı alabilir miyim
Az değil canım normal iyi hattaBir ayda
Ben de görmüştüm bunu da pahalı geldi bana canımKızlar ev tipi ana kucağı kullanan var mı şu dönenceli olanlardan.ben almak istiyorum ama gereksiz mi olur bilemedim.açıkcası ben fotoğrafını attığım ana kucağına bayıldımmmm:)))kullanan varsa yorumlarınızı alabilir miyim
yenidogan aparatiyla 215e aldim150 liraya mı aldın canım ya
bu 4moms mi?bundan 3 arkadasim aldi 2sinin bebegi hic oturmadi.cok pahali bi model bu.bana gore o kadar para vermeye degmez.Kızlar ev tipi ana kucağı kullanan var mı şu dönenceli olanlardan.ben almak istiyorum ama gereksiz mi olur bilemedim.açıkcası ben fotoğrafını attığım ana kucağına bayıldımmmm:)))kullanan varsa yorumlarınızı alabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?