2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bende kanguru istiyorum kardeşim yurtdışında oradan bakacak benim arastirdıgim memnun olunanlar momfortbaby ergobaby canim.2.ay kontrolune gittiğimizde dr umuzada sorucam en erken ne zaman kullanabiliriz diye

Ergobaby denemedim ama arkadaşım kullanıyor, babybjorn den daha rahat dedi.

Ya slingden dusucek gbi duruo kullanırken öylemi yoksa guvenlimj ya

Valla tuvalete gittim, yemek yaptım, çocuklar la oyun oynadım sakince, birşey olmuyor. Fotoğrafta görünmüyor, bendekinin içinde extra bir parça var boynunu ve kafasını destekliyor. Boru gibi bir parça ve içim rahat etmezse onu yukarı kaldırıyorum, Ekin baya torbanın içinde gibi duruyor ve hiçbir şekilde düşme tehlikesi olmuyor :))

Benim kuzularin 2 yaşına kadar saçları 5 cm anca uzuyor :))) şimdilik 0.5 cm saçı var ekinin, bildiğin keltoş :))

Kel bebişler de ayrı bir bal oluyorlar büyük oğlanın da dokulunce kele yakın azdı baya sonra bonus oldu :)

Ergobaby denemedim ama arkadaşım kullanıyor, babybjorn den daha rahat dedi.

Çok ovuyorlar ama bende deneyip almak istiyorum mağazalarda varmıdır ki

Kızlar ev tipi ana kucağı kullanan var mı şu dönenceli olanlardan.ben almak istiyorum ama gereksiz mi olur bilemedim.açıkcası ben fotoğrafını attığım ana kucağına bayıldımmmm:)))kullanan varsa yorumlarınızı alabilir miyim

Eklentiler

• image.webp
    10 KB · Görüntüleme: 45
Ben kraft ın kangurusunu kullanıyorum kızlar. 3buçuk kilodan itibaren kullanılıyormuş. Ben 2 -3 kere anca kullandım simdilik memnunum. Biraz terletiyor... oğlum 5700 gr olduğu için bana çok fazla sirt ağrısi yapmadı ama kilo aldıkça ağrı yapabilir belki bilmiyorum :)

Sakın sıcak su koyma sut içinde sertleştir devamli sağ ve emzir buz koy sonra ılık duş yap ve kendim yapınca olmuyor esin kuvvetli masaj yapsın

An itibariyle evin üc erkeğini de evden göndermiş bulunuyorum. Yaşasın ev de yatakta tamamen benim gelsin uyku zamanı darısı uykusuz diğer annelerin başına

Benimde aklimda bu ama biraz pahali geldi kullanisli olur mu iyi arastrmak lazim

Ben de görmüştüm bunu da pahalı geldi bana canım

bu 4moms mi?bundan 3 arkadasim aldi 2sinin bebegi hic oturmadi.cok pahali bi model bu.bana gore o kadar para vermeye degmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…