- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.621
Evet gereksiz Pahalı ama çok güzel.önemli olan kullanışlı olması tecrübeli annelere sormak Lazım:)Benimde aklimda bu ama biraz pahali geldi kullanisli olur mu iyi arastrmak lazim
Evet ya bana da çok Pahalı ama bayıldım çok güzel.tabi ben çok beğendim diye almak olmaz:)kullanışlı olması lazımBen de görmüştüm bunu da pahalı geldi bana canım
Evet canım markası o.bir de fotoğrafını eklediğim var onu da çok beğendim güzel diğerine göre biraz daha ıygun ama o da Pahalı.bu sallanıyo da.ben aryaya sepet kullanıyorum henüz beşiğe geçmedik sepete de dönence takılmıyo dolayısıyla dönenceli bi ana kucağı iyi olur diye düşünüyorum ama çok pahalılarbu 4moms mi?bundan 3 arkadasim aldi 2sinin bebegi hic oturmadi.cok pahali bi model bu.bana gore o kadar para vermeye degmez.
Aynen canım ben de bundan aldimL Light Of God cnm ev tipi ana kucağı bende bu var. Tombik link atmıştı aldım. 3 aya kadar kullansam yeter sonra durmazlar zaten. Oyun halısına geçicem. Ben aldığımda 70-80 tl filandı indirim vardı.
http://www.civilim.com/mobil/m-urundetay.aspx?Pr=235726&ctrid=16240
Ayyy bal yanakli kuzu öperYerim onu yaa maşallah subhanallah boncugumun gobekten arkadaşı :))anneleri onlar kilo alsın diye ne cacık bıraktılar ne karpuz ne helva ve daha niceleriTaha paşa favorimsin bal yanagim
çok güzelmiş hem fiyatı da çok uygun.sanırım o kadar para vermeye gerek yok kullanışlı olsun yeter.canım bu sallanıyor mu?L Light Of God cnm ev tipi ana kucağı bende bu var. Tombik link atmıştı aldım. 3 aya kadar kullansam yeter sonra durmazlar zaten. Oyun halısına geçicem. Ben aldığımda 70-80 tl filandı indirim vardı.
http://www.civilim.com/mobil/m-urundetay.aspx?Pr=235726&ctrid=16240
Ergobaby bebecruz sitesinden buldum, kadın dubaiden almış. Kutusu yok öyle satılıyormuş güvenemedim orjinal değildir diye ne yapsam bilemedim :/ nasıl anlarım orjinal olup olmadığını sen bilirsin bacım yardım et banaErgobaby denemedim ama arkadaşım kullanıyor, babybjorn den daha rahat dedi.
Canım kimden aldığını hatırlıyormusun ben de bebecruzdan almayı düşünüyorum ama sahte olabilirmi diye cesaret edemedim. Kadın dubaiden almış etiketi üstünde ama kutusuz satılıyordu dediErgobaby momfortbaby e gore pahali.bebecruzdan iyi denk geldi bana 150 tl ye aldim.ergo bulamasaydim momfortbaby alicaktim.web siteleri var ordan alabilirsin
Ben verdim canım ,büyük oğlumun baş içeceğiydi :) bu oğluma da verdim , bazen kaynatmadan çay kaşığının ucuyla aldığım kimyona sütümü sağıp karıştırıyorum ve öyle veriyorumKızlar bebeğine kimyon kaynatıp veren var mı
Ya da bunu doktora soran var mı
Acil cevap verirseniz sevinirim
Faydasını gördün yaniBen verdim canım ,büyük oğlumun baş içeceğiydi :) bu oğluma da verdim , bazen kaynatmadan çay kaşığının ucuyla aldığım kimyona sütümü sağıp karıştırıyorum ve öyle veriyorum
Bebişi rahatlatıyor , yan etkisini görmedim. Dediğim gibi büyük oğlumun özel kimyon ve nane çayı için biberonu bile vardı o daha gazlu bir bebekti. Bu oğlumda da verdim bir sıkıntı olmadı . O kullandığımız gaz damlalarının içeriği de kimyonlu zaten .Faydasını gördün yani
Yan etkisi oluyor mu acep
Verip vermemekte kararsız kalıyorum da
Kızlar ev tipi ana kucağı kullanan var mı şu dönenceli olanlardan.ben almak istiyorum ama gereksiz mi olur bilemedim.açıkcası ben fotoğrafını attığım ana kucağına bayıldımmmm:)))kullanan varsa yorumlarınızı alabilir miyim
Bir ayda
Kel bebişler de ayrı bir bal oluyorlar büyük oğlanın da dokulunce kele yakın azdı baya sonra bonus oldu :)
Çok ovuyorlar ama bende deneyip almak istiyorum mağazalarda varmıdır ki
denizbatiekin fanları diye bi grup kurup grup yöneticiliği yapmak istiyorum:)))kuzum seni gören üç tane çocuk doğurmuş demez maşallahh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?