2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

bu 4moms mi?bundan 3 arkadasim aldi 2sinin bebegi hic oturmadi.cok pahali bi model bu.bana gore o kadar para vermeye degmez.
Evet canım markası o.bir de fotoğrafını eklediğim var onu da çok beğendim güzel diğerine göre biraz daha ıygun ama o da Pahalı.bu sallanıyo da.ben aryaya sepet kullanıyorum henüz beşiğe geçmedik sepete de dönence takılmıyo dolayısıyla dönenceli bi ana kucağı iyi olur diye düşünüyorum ama çok pahalılar

Eklentiler

• image.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 65
Yerim onu yaa maşallah subhanallah boncugumun gobekten arkadaşı :))anneleri onlar kilo alsın diye ne cacık bıraktılar ne karpuz ne helva ve daha niceleri Taha paşa favorimsin bal yanagim
Ayyy bal yanakli kuzu öper valla tombis olsunlar diye ne uğraştık

Ergobaby denemedim ama arkadaşım kullanıyor, babybjorn den daha rahat dedi.
Ergobaby bebecruz sitesinden buldum, kadın dubaiden almış. Kutusu yok öyle satılıyormuş güvenemedim orjinal değildir diye ne yapsam bilemedim :/ nasıl anlarım orjinal olup olmadığını sen bilirsin bacım yardım et bana

Ergobaby momfortbaby e gore pahali.bebecruzdan iyi denk geldi bana 150 tl ye aldim.ergo bulamasaydim momfortbaby alicaktim.web siteleri var ordan alabilirsin
Canım kimden aldığını hatırlıyormusun ben de bebecruzdan almayı düşünüyorum ama sahte olabilirmi diye cesaret edemedim. Kadın dubaiden almış etiketi üstünde ama kutusuz satılıyordu dedi

Kızlar bebeğine kimyon kaynatıp veren var mı
Ya da bunu doktora soran var mı
Acil cevap verirseniz sevinirim
Ben verdim canım ,büyük oğlumun baş içeceğiydi :) bu oğluma da verdim , bazen kaynatmadan çay kaşığının ucuyla aldığım kimyona sütümü sağıp karıştırıyorum ve öyle veriyorum

Faydasını gördün yani
Yan etkisi oluyor mu acep
Verip vermemekte kararsız kalıyorum da

Faydasını gördün yani
Yan etkisi oluyor mu acep
Verip vermemekte kararsız kalıyorum da
Bebişi rahatlatıyor , yan etkisini görmedim. Dediğim gibi büyük oğlumun özel kimyon ve nane çayı için biberonu bile vardı o daha gazlu bir bebekti. Bu oğlumda da verdim bir sıkıntı olmadı . O kullandığımız gaz damlalarının içeriği de kimyonlu zaten .

K kaskas12

kızlar, anakucağını şiddetle tavsiye ederim, üçünde de uzuun süre kullandım. hatta brightstar markasının bir ürününü kullanmıştım ve deniz 3-4 - batı 3 yaşına kadar kendi koltuğumuz diye oturdular.

şimdi arkadaşım chicco nun bir modelini verdi bana, hatta ekin üstünde uyuyor şu anda :)) bu kadar para vermeğe değer mi bilmiyorum ancak basit modelleri de düşünebilirsiniz. yıkanabilir olsun, sırt kısmı hava alsın gibi düşüyorum ben ama sizler en iyisini bulursunuz :)

daha basit modellerin şöyle bir avantajı var ki, bebek üstünde kıpırdayınca kendiliğinden sallanıyorlar. hem bebek çok eğleniyor hem de yorulunca hooop uykuya dalıyor :)))

ben mama sandalyesine gecene kadar hep mamalarını bunun üstünde yedirmiştim. inşallah ekinimin de o günlerini sağlıkla göreceğim :)))

mama dökülürse ya da kussa vs. at makinaya yıkansın, hemde çabuk kuruyorlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…