2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

vallahi bilemiyorum ki, iade seçeneği varsa alıp bakabilirsin. heralde logosundan anlaşılıyordur.

Canım kimden aldığını hatırlıyormusun ben de bebecruzdan almayı düşünüyorum ama sahte olabilirmi diye cesaret edemedim. Kadın dubaiden almış etiketi üstünde ama kutusuz satılıyordu dedi
Ben direkt kisiden aldim.yani kadin birkac ay kullanmis 2. El.kilit yerlerinde ergobaby amblemi olmasi lazim diye biliyorum.orjinal olduguna dair bir kart var.onunla birlikte gonderdi bana.kullaniyorumda suanda cok memnunum

vallahi bilemiyorum ki, iade seçeneği varsa alıp bakabilirsin. heralde logosundan anlaşılıyordur.

Ben direkt kisiden aldim.yani kadin birkac ay kullanmis 2. El.kilit yerlerinde ergobaby amblemi olmasi lazim diye biliyorum.orjinal olduguna dair bir kart var.onunla birlikte gonderdi bana.kullaniyorumda suanda cok memnunum

Siteden alınca 200 liraya veriyor dışarıdan 150 liraya verecek o yüzden kararsızım eve gidince resimlerini yükleyim bir bakın kızlar, sertifika gibi bişey vardı. Akşam sizi etiketleyip yüklerim

Canım hareket edince kendiliğinden sallanıp uykuya geçme olayını biz aryanın Arabasının pusetiyle hallediyorduk:)tepesine de dönence gibi bi oyuncak Astım:))tipik anakucağı oldu ama puset bana pek rahat gibi gelmiyor.aynen Dediğin gibi daha ıygun kullanışlı bi anakucağı almak Lazım.çok teşekkürler

kuzum bende verdim, kimyonu ağzına koyup arkasından su verdim :)

kakasının kokusu değişebilir endişelenme olur mu :))
sen var ya süper annesin senn
ben de birkaç gündür kimyon demleyip veriyorum kakasının kokusu günde bir iki kere değişik çıkıyor. ben de endişeleiyordum .kimyondanmış rahatladım ooh

sen var ya süper annesin senn
ben de birkaç gündür kimyon demleyip veriyorum kakasının kokusu günde bir iki kere değişik çıkıyor. ben de endişeleiyordum .kimyondanmış rahatladım ooh
Canim seninki yesil kaka yapiyo mu? Benimki yesil yapiyo acaba kimyondan midir ya

Nasıl oldu o? ben de alıştırmak istiyorum
Gece verdim almadi, gunduz doyurdum altini deistim biraz durdu sonra mizmizlanmaya baslayinca tekrar deniyim dedim once ittirdi yavas yavas yaninda bekledim ittirdikce tekrar verdim sonunda tuttu. Agzinda tutmada zorluk crkiyo ama alisti sayilir. Resmen rahata erdim evimin islerini hallettim bugun pozitif bi insan oldum bi anda. He bide uykuya gecisi artti az az uyusa da gunduz uyku saati artti bi anda sende basla canim faydasini gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…