- 22 Ocak 2008
- 8.888
- 8.893
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.641
vardır kuzum, mothercare da garanti bulursun :)
Ergobaby bebecruz sitesinden buldum, kadın dubaiden almış. Kutusu yok öyle satılıyormuş güvenemedim orjinal değildir diye ne yapsam bilemedim :/ nasıl anlarım orjinal olup olmadığını sen bilirsin bacım yardım et bana
Ben direkt kisiden aldim.yani kadin birkac ay kullanmis 2. El.kilit yerlerinde ergobaby amblemi olmasi lazim diye biliyorum.orjinal olduguna dair bir kart var.onunla birlikte gonderdi bana.kullaniyorumda suanda cok memnunumCanım kimden aldığını hatırlıyormusun ben de bebecruzdan almayı düşünüyorum ama sahte olabilirmi diye cesaret edemedim. Kadın dubaiden almış etiketi üstünde ama kutusuz satılıyordu dedi
Faydasını gördün yani
Yan etkisi oluyor mu acep
Verip vermemekte kararsız kalıyorum da
vallahi bilemiyorum ki, iade seçeneği varsa alıp bakabilirsin. heralde logosundan anlaşılıyordur.
Ben direkt kisiden aldim.yani kadin birkac ay kullanmis 2. El.kilit yerlerinde ergobaby amblemi olmasi lazim diye biliyorum.orjinal olduguna dair bir kart var.onunla birlikte gonderdi bana.kullaniyorumda suanda cok memnunum
Bnde ondan kullaniyorum. Cis yaptigi an sari cizgo yesile donuo canim. Baya akilli bi bezKizlar bisi farkettim ben prima premium care kullaniyom eger kaka icerdie biraz beklediyse yesile donuyo
Şımarrr:))bende olsam şımarırdım:))ayyyy canım benim, çok teşekkür ederim :))) şımardım :))
Canım hareket edince kendiliğinden sallanıp uykuya geçme olayını biz aryanın Arabasının pusetiyle hallediyorduk:)tepesine de dönence gibi bi oyuncak Astım:))tipik anakucağı oldu ama puset bana pek rahat gibi gelmiyor.aynen Dediğin gibi daha ıygun kullanışlı bi anakucağı almak Lazım.çok teşekkürlerK kaskas12
kızlar, anakucağını şiddetle tavsiye ederim, üçünde de uzuun süre kullandım. hatta brightstar markasının bir ürününü kullanmıştım ve deniz 3-4 - batı 3 yaşına kadar kendi koltuğumuz diye oturdular.
şimdi arkadaşım chicco nun bir modelini verdi bana, hatta ekin üstünde uyuyor şu anda :)) bu kadar para vermeğe değer mi bilmiyorum ancak basit modelleri de düşünebilirsiniz. yıkanabilir olsun, sırt kısmı hava alsın gibi düşüyorum ben ama sizler en iyisini bulursunuz :)
daha basit modellerin şöyle bir avantajı var ki, bebek üstünde kıpırdayınca kendiliğinden sallanıyorlar. hem bebek çok eğleniyor hem de yorulunca hooop uykuya dalıyor :)))
ben mama sandalyesine gecene kadar hep mamalarını bunun üstünde yedirmiştim. inşallah ekinimin de o günlerini sağlıkla göreceğim :)))
mama dökülürse ya da kussa vs. at makinaya yıkansın, hemde çabuk kuruyorlar :))
Evet sallanıyor canımçok güzelmiş hem fiyatı da çok uygun.sanırım o kadar para vermeye gerek yok kullanışlı olsun yeter.canım bu sallanıyor mu?
Ben kimyon rezene tohum olarak ama verdim demleyipKızlar bebeğine kimyon kaynatıp veren var mı
Ya da bunu doktora soran var mı
Acil cevap verirseniz sevinirim
Nasıl oldu o? ben de alıştırmak istiyorumKizlar emzige alisti gibu bende rahat ettim dunya varmis diyorum
memnun kaldın mı canım?L Light Of God cnm ev tipi ana kucağı bende bu var. Tombik link atmıştı aldım. 3 aya kadar kullansam yeter sonra durmazlar zaten. Oyun halısına geçicem. Ben aldığımda 70-80 tl filandı indirim vardı.
http://www.civilim.com/mobil/m-urundetay.aspx?Pr=235726&ctrid=16240
sen var ya süper annesin sennkuzum bende verdim, kimyonu ağzına koyup arkasından su verdim :)
kakasının kokusu değişebilir endişelenme olur mu :))
Canim seninki yesil kaka yapiyo mu? Benimki yesil yapiyo acaba kimyondan midir yasen var ya süper annesin senn
ben de birkaç gündür kimyon demleyip veriyorum kakasının kokusu günde bir iki kere değişik çıkıyor. ben de endişeleiyordum .kimyondanmış rahatladım ooh
Gece verdim almadi, gunduz doyurdum altini deistim biraz durdu sonra mizmizlanmaya baslayinca tekrar deniyim dedim once ittirdi yavas yavas yaninda bekledim ittirdikce tekrar verdim sonunda tuttu. Agzinda tutmada zorluk crkiyo ama alisti sayilir. Resmen rahata erdim evimin islerini hallettim bugun pozitif bi insan oldum bi anda. He bide uykuya gecisi artti az az uyusa da gunduz uyku saati artti bi anda sende basla canim faydasini gorursunNasıl oldu o? ben de alıştırmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?