2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

çok güzelmiş hem fiyatı da çok uygun.sanırım o kadar para vermeye gerek yok kullanışlı olsun yeter.canım bu sallanıyor mu?

Sallanma özelliği yok ama düz yerde demirinden aşağı yukarı yaptığında sallanıyo. Ahengi oluşturdun mu sallanmış okuyo bebiş :)

memnun kaldın mı canım?
L Light Of God canım dahs ucuzundaan al bence ama mutlaka kendi otomatik sallanandan al ben pişmanım otomatik almadığıma

Memnunum cnm valla , gün içinde hayat kurtarıyor. Aksi günü değilse onda uyutuyorum gündüz ve yanımda olduğu için gözüm arkada kalmıyor. Ama dediğin gibi otomatik sallansa süper olurmuş. Bu biraz sallanmayan bi model gibi. Ayak Demirinden sallaman lazım ondada yere çarpmaması için bi ahenk oluşturman lazım:) e yorucu haliye. Ama teşekkür ederim ucuza süper oldu :)

benim kız elini emmeye başladı çok rahatsızım durumdan. açtır diye emziriyorum koyunca yine elini emiyor elini çekip emzik veriyorum. bugün tuttu çok şükür ama dediğin gibi tutmadığı zamanlar ısrar edeyim.
@batıdenizekin kızım elini emiyor senin de oğlun parmak emiyordu di mi? böyle bebeklikten mi başladı? sen anlattıktan sonra bırakmazsa diye korkmaya başladım durumdan

babyplus hediye geldi bana da. yoksa bundan alırdım ben de. çok farkı yok benimkinin de canım yere çarpmasın diye belli bi ritimde sallamak lazım. benimkinin sıkıntısı tam yatar olması. öyle olduğu için sıkılıyor kızım
var mı acaba çaresi?

Eklentiler

• Screenshot_20160828-180231.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20160828-180219.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20160828-180201.webp
    15 KB · Görüntüleme: 76

Ekinde başladı elini emmeye emzik çok iyi oldu bu durumda.

3 aylıktı Batı, gece uyanıyor diye kv batının elini ağzına sokmaya başlamış, bana birşey dememişti. Bir süre sonra Batı emziği reddetti ve parmağını emmeye başladı.

Şimdi ekin de başlayınca tırsıyorum ben de, inşallah keşfetmez parmakların emzik niyetine kullanıldığını.

Hayırlı geceler anneler benim bebegim bugün nerdeyse on defa kustu normalmi fickirarak değil normal ağzından akiyor

Hayırlı geceler anneler benim bebegim bugün nerdeyse on defa kustu normalmi fickirarak değil normal ağzından akiyor
Benim bebegimdr on defa dan fazla kusuyo hemde burnundan fiskirarak kilo aliminda problem olmadigi icin doktorumuz onemsemedi emzirme saatlerinin arasini uzat dedi ama bebegim cok gazli oldugu icin surekli emmek istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…