- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.661
Aynen daha ucuzundan alıcam canımmemnun kaldın mı canım?
L Light Of God canım dahs ucuzundaan al bence ama mutlaka kendi otomatik sallanandan al ben pişmanım otomatik almadığıma
Ayni seyi farkettim bende canim gercekten yesil kaka yapmiyo yaniKizlar bisi farkettim ben prima premium care kullaniyom eger kaka icerdie biraz beklediyse yesile donuyo
çok güzelmiş hem fiyatı da çok uygun.sanırım o kadar para vermeye gerek yok kullanışlı olsun yeter.canım bu sallanıyor mu?
memnun kaldın mı canım?
L Light Of God canım dahs ucuzundaan al bence ama mutlaka kendi otomatik sallanandan al ben pişmanım otomatik almadığıma
yok canım bazen gece üşüyo o zaman yeşil kaka yapıyor. kimyonu iki gündür veriyorum daha yeni ama arada kokulu kaka yapıyorCanim seninki yesil kaka yapiyo mu? Benimki yesil yapiyo acaba kimyondan midir ya
benim kız elini emmeye başladı çok rahatsızım durumdan. açtır diye emziriyorum koyunca yine elini emiyor elini çekip emzik veriyorum. bugün tuttu çok şükür ama dediğin gibi tutmadığı zamanlar ısrar edeyim.Gece verdim almadi, gunduz doyurdum altini deistim biraz durdu sonra mizmizlanmaya baslayinca tekrar deniyim dedim once ittirdi yavas yavas yaninda bekledim ittirdikce tekrar verdim sonunda tuttu. Agzinda tutmada zorluk crkiyo ama alisti sayilir. Resmen rahata erdim evimin islerini hallettim bugun pozitif bi insan oldum bi anda. He bide uykuya gecisi artti az az uyusa da gunduz uyku saati artti bi anda sende basla canim faydasini gorursun
babyplus hediye geldi bana da. yoksa bundan alırdım ben de. çok farkı yok benimkinin de canım yere çarpmasın diye belli bi ritimde sallamak lazım. benimkinin sıkıntısı tam yatar olması. öyle olduğu için sıkılıyor kızımMemnunum cnm valla , gün içinde hayat kurtarıyor. Aksi günü değilse onda uyutuyorum gündüz ve yanımda olduğu için gözüm arkada kalmıyor. Ama dediğin gibi otomatik sallansa süper olurmuş. Bu biraz sallanmayan bi model gibi. Ayak Demirinden sallaman lazım ondada yere çarpmaması için bi ahenk oluşturman lazım:) e yorucu haliye. Ama teşekkür ederim ucuza süper oldu :)
benim kız elini emmeye başladı çok rahatsızım durumdan. açtır diye emziriyorum koyunca yine elini emiyor elini çekip emzik veriyorum. bugün tuttu çok şükür ama dediğin gibi tutmadığı zamanlar ısrar edeyim.
@batıdenizekin kızım elini emiyor senin de oğlun parmak emiyordu di mi? böyle bebeklikten mi başladı? sen anlattıktan sonra bırakmazsa diye korkmaya başladım durumdan
Aryanın beşiği sallanmıyor sepeti sallanmıyor anakucağıno sallanan alayım bari:)Sallanma özelliği yok ama düz yerde demirinden aşağı yukarı yaptığında sallanıyo. Ahengi oluşturdun mu sallanmış okuyo bebiş :)
Hayırlı geceler anneler benim bebegim bugün nerdeyse on defa kustu normalmi fickirarak değil normal ağzından akiyor
Valla O kadar az değil iki üç yemek kaşığıMiktarı ne kadar?
Az ise gazını çıkarırken olabilir ve hıçkırık da tutabilir :))
Benimkide hep kusuyor normal biliyorum ama bugun cok olduğu için INŞALLAH normaldirBalkupumm fiskirarak olmadigi surece normal canim.endiselenme.bizimki nerdeyse dogdugundan beri kusuyor
Benim bebegimdr on defa dan fazla kusuyo hemde burnundan fiskirarak kilo aliminda problem olmadigi icin doktorumuz onemsemedi emzirme saatlerinin arasini uzat dedi ama bebegim cok gazli oldugu icin surekli emmek istiyoHayırlı geceler anneler benim bebegim bugün nerdeyse on defa kustu normalmi fickirarak değil normal ağzından akiyor
Bizimkide öyle ne zaman altını tam temizliyorum bazende daha temizlerken uzerime kadar yapıyorGün içinde yapmadigimiz kakamizi altimizi temizledikten 5 dakika sonra tertemiz olan bezimize yapmış bulunuyoruz ne mutlu bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?