- 20 Aralık 2015
- 947
- 750
- 53
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.681
Valla O kadar az değil iki üç yemek kaşığı
Canim ben de ayni durumdayim ama doktorlar bana emzirme saatlerininin arasini arttir dedi? Az ve sik emzir dedi. Bizimki girtlagina kadar emiyo ama hizli hizli emiyo. Sanki memeyi bi daha goremicek gibiBenim bebegimdr on defa dan fazla kusuyo hemde burnundan fiskirarak kilo aliminda problem olmadigi icin doktorumuz onemsemedi emzirme saatlerinin arasini uzat dedi ama bebegim cok gazli oldugu icin surekli emmek istiyo
benim kız elini emmeye başladı çok rahatsızım durumdan. açtır diye emziriyorum koyunca yine elini emiyor elini çekip emzik veriyorum. bugün tuttu çok şükür ama dediğin gibi tutmadığı zamanlar ısrar edeyim.
@batıdenizekin kızım elini emiyor senin de oğlun parmak emiyordu di mi? böyle bebeklikten mi başladı? sen anlattıktan sonra bırakmazsa diye korkmaya başladım durumdan
benim kız elini emmeye başladı çok rahatsızım durumdan. açtır diye emziriyorum koyunca yine elini emiyor elini çekip emzik veriyorum. bugün tuttu çok şükür ama dediğin gibi tutmadığı zamanlar ısrar edeyim.
@batıdenizekin kızım elini emiyor senin de oğlun parmak emiyordu di mi? böyle bebeklikten mi başladı? sen anlattıktan sonra bırakmazsa diye korkmaya başladım durumdan
Aryanın beşiği sallanmıyor sepeti sallanmıyor anakucağıno sallanan alayım bari:)
Valla O kadar az değil iki üç yemek kaşığı
Kızlar oğlum her akşam 6-7 arası uyanıyo ve birdaha gece 1e kadar uyumuyo. Fön makinası bile işe yaramıyo. Sadece ağlıyosa susturuyo ama uyku yok. Saat 1-2 arasıda hiçbişey yokmuş gibi uyuyo. Bir sürü şey denedim ama yok uyutamıyorum.banyo yaptırdım, biberonla süt verip ağırlaştırıp memede uyutmayı , arabayla dışarı çıkmayı herşeyi denedim ama yok yok yok gece 11-12den sonra krize girerek ağlıyor.
Napıcam ben
Güzelmiş nerden ve ne kadar aldın acaba ?Biz bunu kullanıyoruz benim kızım 30 temmuz doğumlu yani sizinkilerden biraz küçük tam anlamıyo sallanmasından falan ama 1 aya kadar daha rahat olur gibi çünkü kendinden sallanmalı ve müzikli
Canım çok teşekkür ederim :) benim de çok hoşuma gitti o üstte yazan barkodu araştırdım ürünün barkodu gerçekten . İstanbulda olsam görerek elden alırdım ama değilimValla çok şık görünüyor :))
Bende yok ama sssn nin logosuyla karşılaştırabilirsiniz. Bana orjinal gibi geldi
Bana da orjinal gibi geldi istersen yarin resmini paylasabilirim.neden gorerek almak istiyosun? Denemek icin mi hani sevicek mi sevmicek mi diye?Canım çok teşekkür ederim :) benim de çok hoşuma gitti o üstte yazan barkodu araştırdım ürünün barkodu gerçekten . İstanbulda olsam görerek elden alırdım ama değilim
Hay bu kv ler.. Benimki de aynen bebeğimin ağzına acıktığı zamanda elini götürdü gördüm ve bebeğim şu an her acıktığında elini ağzına götürüyor bütün şekilde ve yavaş yavaş aadece parmağını götürmeye başladı gibi. Ben direkt o hareketine bağlıyorum kv nin, alakası yoktur belki ama napimEkinde başladı elini emmeyeemzik çok iyi oldu bu durumda.
3 aylıktı Batı, gece uyanıyor diye kv batının elini ağzına sokmaya başlamış, bana birşey dememişti. Bir süre sonra Batı emziği reddetti ve parmağını emmeye başladı.
Şimdi ekin de başlayınca tırsıyorum ben de, inşallah keşfetmez parmakların emzik niyetine kullanıldığını.
Denemek için değil de görerek almak için canım . Kadın da dubaiden toplu aldığını, satınaldığı yerin orijinal dediğini söyledi. 4-5 tane sattım ve alanlar da orijinal bu dediler diye söyledi ama ben garanti veremem dedi. En azından dürüst konuştu :) ben karar verene kadar satmasa bari :/Bana da orjinal gibi geldi istersen yarin resmini paylasabilirim.neden gorerek almak istiyosun? Denemek icin mi hani sevicek mi sevmicek mi diye?
E bebekten 250 tl cnmGüzelmiş nerden ve ne kadar aldın acaba ?
Canim benim aldigim sling bu Su'yu gorselde ki gibi içine koyduğum da bi gariplik oldu sanki çözemedim. Ayari en sonda olmasina ragmen sanki kizim asagida kaldi. O yuzden henuz kullanamadim. Şimdi senin resmi görünce bi sorayım dedim sen sling i çapraz yapıp öyle mi takiyorsun? Icerisine yastık fln koyuyor musun? Yardım pilizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?