2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benim bebegimdr on defa dan fazla kusuyo hemde burnundan fiskirarak kilo aliminda problem olmadigi icin doktorumuz onemsemedi emzirme saatlerinin arasini uzat dedi ama bebegim cok gazli oldugu icin surekli emmek istiyo
Canim ben de ayni durumdayim ama doktorlar bana emzirme saatlerininin arasini arttir dedi? Az ve sik emzir dedi. Bizimki girtlagina kadar emiyo ama hizli hizli emiyo. Sanki memeyi bi daha goremicek gibi

Benimde oğlum elini parmaklarını bazende kolunu emiyo ama açlıktan değil. Şuan çok tarlı görünüyo gözüme ama inşallah kalıcı olmaz

Bizdeki model 3 kademeli. Yatardan oturur pozisyona kadar dikleşiyo. Sen arkasına destek yapabilirsin cnm yada yastık şimdilik.

Kızlar oğlum her akşam 6-7 arası uyanıyo ve birdaha gece 1e kadar uyumuyo. Fön makinası bile işe yaramıyo. Sadece ağlıyosa susturuyo ama uyku yok. Saat 1-2 arasıda hiçbişey yokmuş gibi uyuyo. Bir sürü şey denedim ama yok uyutamıyorum. banyo yaptırdım, biberonla süt verip ağırlaştırıp memede uyutmayı , arabayla dışarı çıkmayı herşeyi denedim ama yok yok yok gece 11-12den sonra krize girerek ağlıyor.

Napıcam ben

Biz bunu kullanıyoruz benim kızım 30 temmuz doğumlu yani sizinkilerden biraz küçük tam anlamıyo sallanmasından falan ama 1 aya kadar daha rahat olur gibi çünkü kendinden sallanmalı ve müzikli

Eklentiler

• image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 55
Bir de kızlar bende de momfortbaby var yeni doğan aparatlı ilk kez bugün denedim hatta kızım içinde hemen uyudu ama sanki sling alıcam gibi tuniko.com dan çünkü konu komşuya geçerken bile hop hemen tak çık bişey... Bizim oralarda çocukları sırtlarına büyük bir şalla bağlayıp düğün dernek dolaşır anneler nineler o rahatlığı ve hissi veriyor bana

Canımcım, hergün aynı saatlerde ise oğluşun kolik bir bebek demektir. Ağlama krizi bitince eğer hiçbirşey olmamış gibi ise sana tavsiyem şudur,

O saatte ağlamaya başlayacağını kabullen ve o süreçte sakin kalmaya çalış. Yine ağlayacak mı, ben ne yapacağım, acaba hasta mı oldu gibi olumsuz şeyler düşünme. İnan bana oğlunun hiçbir sağlık sorunu yok :))

O saatlerde eşinden ya da yanında birileri var ise destek iste. Bırak kucağında o tutsun, oynasın vs. Eğer sen gergin olursan bebeğin senden daha gergin oluyor.

Ben biraz acı tecrübe ettim de bu kolik durumunu. Panikten ne yapacağımı bilemedim. Ne zaman kabullendim, o zaman oğlum rahatladı.

Şu anda tek istedikleri şey anne karnındaki huzurlu yuvalarına dönmek bu sıpaların :))

O saatlerde bebeğini sıkıca tutup, kundak yapıp ya da nasıl istersen ama biraz sıkıca olacak şekilde pışpışla. Ayaklarını ittirebileceği bir yere yasla. ayaklarını bastırdığı zaman anne karnındaki güvenli ortam hissini yaşıyor bebekler. Ya da ellerinle çok sert olmamak kaydıyla ayaklarının altına bastırabilirsin.

İnşallah daha kolay atlatırsınız o zamanları önce sen sonra o, çünkü onun sıkıntısı adapte olamamak sadece :) sen stres yapma ve gerilme lütfen. Geçecek bu zor zamanlar :))

Valla çok şık görünüyor :))

Bende yok ama sssn nin logosuyla karşılaştırabilirsiniz. Bana orjinal gibi geldi
Canım çok teşekkür ederim :) benim de çok hoşuma gitti o üstte yazan barkodu araştırdım ürünün barkodu gerçekten . İstanbulda olsam görerek elden alırdım ama değilim

Canım çok teşekkür ederim :) benim de çok hoşuma gitti o üstte yazan barkodu araştırdım ürünün barkodu gerçekten . İstanbulda olsam görerek elden alırdım ama değilim
Bana da orjinal gibi geldi istersen yarin resmini paylasabilirim.neden gorerek almak istiyosun? Denemek icin mi hani sevicek mi sevmicek mi diye?

Hay bu kv ler.. Benimki de aynen bebeğimin ağzına acıktığı zamanda elini götürdü gördüm ve bebeğim şu an her acıktığında elini ağzına götürüyor bütün şekilde ve yavaş yavaş aadece parmağını götürmeye başladı gibi. Ben direkt o hareketine bağlıyorum kv nin, alakası yoktur belki ama napim

Sabah sabah yaşadığım şu stres.. Bebeğimi emzirdim, altını değiştirdim, beşiğine yatırdım biraz mızırdandı uyusa da ben de uyusam diye beklerken de telefon elimdeydi. Birden arka arkaya bankadan mesajlar. Yapmadığım harcamalar ve harcama girişimleri hem de az önce telefon elimdeyken. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. Hemen eşimi uyandırdım bankayı aradık. Şikayet ettik. Abuk sabuk para biriminde yapılan harcamalarla kredi kartının limiti doldurulmuş.
Asla bilinmedik sitelerden de alışveriş yapmam, çok dikkat ettiğim bir şeydir. Olacağı varmış, çok canım sıkıldı. İnşallah ama şikayetimize göre bilgimiz dışı alışveriş olduğu kesinleşirse paramızı geri alabilirmişiz.
Aman kızlar dikkat edin, etmek de yetmiyormuş çok çok dikkat lazımmış. Of ya..

Bana da orjinal gibi geldi istersen yarin resmini paylasabilirim.neden gorerek almak istiyosun? Denemek icin mi hani sevicek mi sevmicek mi diye?
Denemek için değil de görerek almak için canım . Kadın da dubaiden toplu aldığını, satınaldığı yerin orijinal dediğini söyledi. 4-5 tane sattım ve alanlar da orijinal bu dediler diye söyledi ama ben garanti veremem dedi. En azından dürüst konuştu :) ben karar verene kadar satmasa bari :/

Eki Görüntüle 1876853

Benim sling im bu, çok rahat ettim :)
Canim benim aldigim sling bu Su'yu gorselde ki gibi içine koyduğum da bi gariplik oldu sanki çözemedim. Ayari en sonda olmasina ragmen sanki kizim asagida kaldi. O yuzden henuz kullanamadim. Şimdi senin resmi görünce bi sorayım dedim sen sling i çapraz yapıp öyle mi takiyorsun? Icerisine yastık fln koyuyor musun? Yardım pilizzz

Eklentiler

• Oyuncak_3309796.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…