- 27 Şubat 2015
- 220
- 132
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.701
Gecmiş olsun.Bizimde aynı şey başımıza geldi geçenlerde biz aldık paramızı çok şükür hemen 1 hafta içinde. Bizimki 2000 civarıydı ama bankayı aramasak daha da artabilirdiSabah sabah yaşadığım şu stres.. Bebeğimi emzirdim, altını değiştirdim, beşiğine yatırdım biraz mızırdandı uyusa da ben de uyusam diye beklerken de telefon elimdeydi. Birden arka arkaya bankadan mesajlar. Yapmadığım harcamalar ve harcama girişimleri hem de az önce telefon elimdeyken. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. Hemen eşimi uyandırdım bankayı aradık. Şikayet ettik. Abuk sabuk para biriminde yapılan harcamalarla kredi kartının limiti doldurulmuş.
Asla bilinmedik sitelerden de alışveriş yapmam, çok dikkat ettiğim bir şeydir. Olacağı varmış, çok canım sıkıldı. İnşallah ama şikayetimize göre bilgimiz dışı alışveriş olduğu kesinleşirse paramızı geri alabilirmişiz.
Aman kızlar dikkat edin, etmek de yetmiyormuş çok çok dikkat lazımmış. Of ya..
Canim ben de ayni durumdayim ama doktorlar bana emzirme saatlerininin arasini arttir dedi? Az ve sik emzir dedi. Bizimki girtlagina kadar emiyo ama hizli hizli emiyo. Sanki memeyi bi daha goremicek gibi
Sabah sabah yaşadığım şu stres.. Bebeğimi emzirdim, altını değiştirdim, beşiğine yatırdım biraz mızırdandı uyusa da ben de uyusam diye beklerken de telefon elimdeydi. Birden arka arkaya bankadan mesajlar. Yapmadığım harcamalar ve harcama girişimleri hem de az önce telefon elimdeyken. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. Hemen eşimi uyandırdım bankayı aradık. Şikayet ettik. Abuk sabuk para biriminde yapılan harcamalarla kredi kartının limiti doldurulmuş.
Asla bilinmedik sitelerden de alışveriş yapmam, çok dikkat ettiğim bir şeydir. Olacağı varmış, çok canım sıkıldı. İnşallah ama şikayetimize göre bilgimiz dışı alışveriş olduğu kesinleşirse paramızı geri alabilirmişiz.
Canim benim aldigim sling bu Su'yu gorselde ki gibi içine koyduğum da bi gariplik oldu sanki çözemedim. Ayari en sonda olmasina ragmen sanki kizim asagida kaldi. O yuzden henuz kullanamadim. Şimdi senin resmi görünce bi sorayım dedim sen sling i çapraz yapıp öyle mi takiyorsun? Icerisine yastık fln koyuyor musun? Yardım pilizzz
Benimki deee :)Kizlar benim esimin sark gorevi oldugu icin dogumu annemin yaninda yaptim baska bi sehirde yasiyoduk gidecek evimiz suan yok esim misafirhane gibi bi
aynen oyle valla bende emmek istediginde ac olmadigini bildigim zaman oyaliyorum 5 10 dakika sonra kiyamayip emziriyorum memedeyken kustugu bile oluyo
1 ay 2 günlüğüz teyzesi :) valla inşallah yapabilirim ya çok taşımak istiyorum onla. Acaba diyorum farklı şekilde olanlarından mi alaydim hata mi ettim?Ilk başlarda bir garip hissediyordum bende ama biraz alışınca en doğrusunu buluyorsun.
Önce çapraz takıp sonra bebeği koymak lazım. Biraz alışınca slingle beraber bebeği de heryere koyup her yerden alabiliyorsun :)))
Hiç aklıma gelmemişti valla yastık koymak ama artık büyüdü de sıpa gerek kalmadı)
Biraz uğraşmak lazım kendi rahat pozisyonunu bulabilmek için, sonrası çok rahat oluyor. Bir de azıcık daha büyüyünce daha kolay oluyor.
Kuzucuğun ne kadar oldu doğalı?
Sabah sabah yaşadığım şu stres.. Bebeğimi emzirdim, altını değiştirdim, beşiğine yatırdım biraz mızırdandı uyusa da ben de uyusam diye beklerken de telefon elimdeydi. Birden arka arkaya bankadan mesajlar. Yapmadığım harcamalar ve harcama girişimleri hem de az önce telefon elimdeyken. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. Hemen eşimi uyandırdım bankayı aradık. Şikayet ettik. Abuk sabuk para biriminde yapılan harcamalarla kredi kartının limiti doldurulmuş.
Ayni seyi 2-3 hafta once yasadim. Nasil nrden buluyolar kart bilgilerini bilmiyorum. Yabanci paralardan bile alisveris yapmisti. Ama bankayi aradigimda sadece 2 yerden harcama yaptigini soylediler. Diger harcama girisimleri basarisiz olmus. Sonra kartimi kapattirdim zaten. Dilekce yazdim bankaya. Harcanan paranin yarisini banka iade etti. Diger yarisini ise hala arastiriyolarmis.Gecmiş olsun.Bizimde aynı şey başımıza geldi geçenlerde biz aldık paramızı çok şükür hemen 1 hafta içinde. Bizimki 2000 civarıydı ama bankayı aramasak daha da artabilirdi
Canımcım, hergün aynı saatlerde ise oğluşun kolik bir bebek demektir. Ağlama krizi bitince eğer hiçbirşey olmamış gibi ise sana tavsiyem şudur,
O saatte ağlamaya başlayacağını kabullen ve o süreçte sakin kalmaya çalış. Yine ağlayacak mı, ben ne yapacağım, acaba hasta mı oldu gibi olumsuz şeyler düşünme. İnan bana oğlunun hiçbir sağlık sorunu yok :))
O saatlerde eşinden ya da yanında birileri var ise destek iste. Bırak kucağında o tutsun, oynasın vs. Eğer sen gergin olursan bebeğin senden daha gergin oluyor.
Ben biraz acı tecrübe ettim de bu kolik durumunu. Panikten ne yapacağımı bilemedim. Ne zaman kabullendim, o zaman oğlum rahatladı.
Şu anda tek istedikleri şey anne karnındaki huzurlu yuvalarına dönmek bu sıpaların :))
O saatlerde bebeğini sıkıca tutup, kundak yapıp ya da nasıl istersen ama biraz sıkıca olacak şekilde pışpışla. Ayaklarını ittirebileceği bir yere yasla. ayaklarını bastırdığı zaman anne karnındaki güvenli ortam hissini yaşıyor bebekler. Ya da ellerinle çok sert olmamak kaydıyla ayaklarının altına bastırabilirsin.
İnşallah daha kolay atlatırsınız o zamanları önce sen sonra o, çünkü onun sıkıntısı adapte olamamak sadece :) sen stres yapma ve gerilme lütfen. Geçecek bu zor zamanlar :))
Bende anlamadım canım bende kabız yapar diye biliyorum ama bizde boyle oldu tekrar bu sabah gittik dr. Kaka tahlili verdik virus falan bakacaklar birde kakada kan vardı biraz ona bakacaklar bakalım başka birseyden mi ishali yoksa mamadan mi çıkar ortayaAslında ar kabiz yapar canim zaten arnin de mantığı o daha kati olur midede durmasını sağlar besinin ben de bebelac ar kullanıyorum ama kustuğu zamanlarda kullanıyorum omun dışında aptamil kullanıyorum
Canim benim aldigim sling bu Su'yu gorselde ki gibi içine koyduğum da bi gariplik oldu sanki çözemedim. Ayari en sonda olmasina ragmen sanki kizim asagida kaldi. O yuzden henuz kullanamadim. Şimdi senin resmi görünce bi sorayım dedim sen sling i çapraz yapıp öyle mi takiyorsun? Icerisine yastık fln koyuyor musun? Yardım pilizzz
Ben gün aşırı şampuanla yıkıyorumKizlar bebege hergun sampuanla mi banyo yaptiriyosunuz yoksa sampuansiz mi?
Ben bugun sampuansiz dus jelsiz yikadim.bir gun sampuanli birgun sade suyla yikicam artikKizlar bebege hergun sampuanla mi banyo yaptiriyosunuz yoksa sampuansiz mi?
Himm anladim.valla bende bilemedim simdi kadinda garanti veremem demis.bana orjinal gibi gelmistiDenemek için değil de görerek almak için canım . Kadın da dubaiden toplu aldığını, satınaldığı yerin orijinal dediğini söyledi. 4-5 tane sattım ve alanlar da orijinal bu dediler diye söyledi ama ben garanti veremem dedi. En azından dürüst konuştu :) ben karar verene kadar satmasa bari :/
Biz de yaşadık herkes yaşıyor inanSabah sabah yaşadığım şu stres.. Bebeğimi emzirdim, altını değiştirdim, beşiğine yatırdım biraz mızırdandı uyusa da ben de uyusam diye beklerken de telefon elimdeydi. Birden arka arkaya bankadan mesajlar. Yapmadığım harcamalar ve harcama girişimleri hem de az önce telefon elimdeyken. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. Hemen eşimi uyandırdım bankayı aradık. Şikayet ettik. Abuk sabuk para biriminde yapılan harcamalarla kredi kartının limiti doldurulmuş.
Evet her gün şampuanla yaptırırım bi Zararı mı var acepKizlar bebege hergun sampuanla mi banyo yaptiriyosunuz yoksa sampuansiz mi?
Yaptırmayı düşünüyoruz biraz kış gelsinErkek anneleri sünnet yaptıran var mı ya da ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz?
10.gun yaptrdim iyiki yaptrmisim kolay oldu vallaErkek anneleri sünnet yaptıran var mı ya da ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?