2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Gecmiş olsun.Bizimde aynı şey başımıza geldi geçenlerde biz aldık paramızı çok şükür hemen 1 hafta içinde. Bizimki 2000 civarıydı ama bankayı aramasak daha da artabilirdi

Kizlar benim esimin sark gorevi oldugu icin dogumu annemin yaninda yaptim baska bi sehirde yasiyoduk gidecek evimiz suan yok esim misafirhane gibi bi
Canim ben de ayni durumdayim ama doktorlar bana emzirme saatlerininin arasini arttir dedi? Az ve sik emzir dedi. Bizimki girtlagina kadar emiyo ama hizli hizli emiyo. Sanki memeyi bi daha goremicek gibi
aynen oyle valla bende emmek istediginde ac olmadigini bildigim zaman oyaliyorum 5 10 dakika sonra kiyamayip emziriyorum memedeyken kustugu bile oluyo

Geçmiş olsun, benim de kartım kopyalanmııştı.

En son istanbulda ankaraya uçak bileti aldığım için banka uyarı göndermişti bana. Çünkü ben bu bileti aldıktan sonra kartım amerikada kullanılmak istenmişti.

İnşallah kabul ederler ve geri alırsın paranı. İnsan ne yapacağını şaşırıyor ya

Ilk başlarda bir garip hissediyordum bende ama biraz alışınca en doğrusunu buluyorsun.

Önce çapraz takıp sonra bebeği koymak lazım. Biraz alışınca slingle beraber bebeği de heryere koyup her yerden alabiliyorsun :)))

Hiç aklıma gelmemişti valla yastık koymak ama artık büyüdü de sıpa gerek kalmadı )

Biraz uğraşmak lazım kendi rahat pozisyonunu bulabilmek için, sonrası çok rahat oluyor. Bir de azıcık daha büyüyünce daha kolay oluyor.

Kuzucuğun ne kadar oldu doğalı?

Benimki deee :)
Ama sana dedigi mi dogru doktorlarin bana dediggi mi acabaa

1 ay 2 günlüğüz teyzesi :) valla inşallah yapabilirim ya çok taşımak istiyorum onla. Acaba diyorum farklı şekilde olanlarından mi alaydim hata mi ettim?

Gecmiş olsun.Bizimde aynı şey başımıza geldi geçenlerde biz aldık paramızı çok şükür hemen 1 hafta içinde. Bizimki 2000 civarıydı ama bankayı aramasak daha da artabilirdi
Ayni seyi 2-3 hafta once yasadim. Nasil nrden buluyolar kart bilgilerini bilmiyorum. Yabanci paralardan bile alisveris yapmisti. Ama bankayi aradigimda sadece 2 yerden harcama yaptigini soylediler. Diger harcama girisimleri basarisiz olmus. Sonra kartimi kapattirdim zaten. Dilekce yazdim bankaya. Harcanan paranin yarisini banka iade etti. Diger yarisini ise hala arastiriyolarmis.
Ne sacma sistemleri var ya. Sms sifresi olmadan alisveris yaptirmayin iste.

Aynen cnm bildiğin her akşam 6-7 gibi uyanıyor saat 10-11 e kadar meme için ağlıyo diğer zamanlarda sakin. Ama artık 11 den sonra uyku bastırıyor ve uyuyamıyor. Bu sefer krize giriyoruz. Hep aynı. Ne yaptıysam yatıramıyorum. Bi akşam arkadaşımıza gittik saat 10 da orda emzirdim uyudu. Eve geldik devam etti uyumaya, 12 de kalktı emdi 1 e doğru yeniden uyudu sabaha kadar
Düzeldik diye düşünürken ertesi gün yine başladı.
Gaz sıkıntımız çok az allaha şükür.mutlu ve neşeli bi bebek. Sadecd acıkınca ağlar. Kolik mi oluyor şimdi?

Aslında ar kabiz yapar canim zaten arnin de mantığı o daha kati olur midede durmasını sağlar besinin ben de bebelac ar kullanıyorum ama kustuğu zamanlarda kullanıyorum omun dışında aptamil kullanıyorum
Bende anlamadım canım bende kabız yapar diye biliyorum ama bizde boyle oldu tekrar bu sabah gittik dr. Kaka tahlili verdik virus falan bakacaklar birde kakada kan vardı biraz ona bakacaklar bakalım başka birseyden mi ishali yoksa mamadan mi çıkar ortaya

Şimdi aklıma geldi, singin en alt yeri kalça kemiği hizasında olmalı :) daha aşağıda olmamalıymış

Himm anladim.valla bende bilemedim simdi kadinda garanti veremem demis.bana orjinal gibi gelmisti

Biz de yaşadık herkes yaşıyor inan
Verirler paranızı korkma hiç

Kizlar bebege hergun sampuanla mi banyo yaptiriyosunuz yoksa sampuansiz mi?
Evet her gün şampuanla yaptırırım bi Zararı mı var acep
Erkek anneleri sünnet yaptıran var mı ya da ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Yaptırmayı düşünüyoruz biraz kış gelsin
Bezli iken ve küçükken yaptırmak mantıklı imiş çabuk iyileşiyormuş

Kızlar ya benim oğlumun poposunda beyaz beyaz pütür pütür birşeyler ciktı ne yaptıysam geçmiyor mustela sürdüm zeytinyağı sürdüm bebe yağı sürdüm işe yaramadı. Acaba pişik değil de başka birşey mi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…