- 2 Ağustos 2014
- 646
- 618
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.721
Canim doktor bize hergün sadece suyla yıkayın hafta 1 şampuan ve sabun kullanın dedi öyle yapıyoruzKizlar bebege hergun sampuanla mi banyo yaptiriyosunuz yoksa sampuansiz mi?
Altini havalandirior musun canim. Silince islak kaldiginda da mantar yapabiliyor.Kızlar ya benim oğlumun poposunda beyaz beyaz pütür pütür birşeyler ciktı ne yaptıysam geçmiyormustela sürdüm zeytinyağı sürdüm bebe yağı sürdüm işe yaramadı. Acaba pişik değil de başka birşey mi bu?
Altini havalandirior musun canim. Silince islak kaldiginda da mantar yapabiliyor.
Dr gorse daha iyi olur canim. Baska biseyse yanlis bi yonlendirme olur benimki. Bizim oglaninkinde beyazlik olusmustu bebekken. Pisik kremi sur dedi dr. Her alt degistirmede altini havalandirmami istedi.Hiç havalandırmadımmantarsa ne yapmam gerekir?
Dr gorse daha iyi olur canim. Baska biseyse yanlis bi yonlendirme olur benimki. Bizim oglaninkinde beyazlik olusmustu bebekken. Pisik kremi sur dedi dr. Her alt degistirmede altini havalandirmami istedi.
Bende 2 aylık olunca yaptıracağım da erken mi diye düşünüyordum. Küçükken çabuk iyileşirmiş yaptırayım bari.10.gun yaptrdim iyiki yaptrmisim kolay oldu valla
Hemen kopyaliyorum yazan ellerin dert gormesin :) neden denemeyelim ki ne kaybederiz.madem düşünüyorsunuz yazıyorum kızlar, iki arkadaşımda denendi ve kesin sonuç verdi. kendimi düşününce de doğru diyorum :))
kız mı? erkek mi ? tabiki %1 yanılma payı her zaman vardır :)
sonra doğurup bana göndermeyin :)) gerçi bana hava hoş, bakarım kendi evladım gibi, çoook isterim ben birkaç tane daha olsun :)) ama hayati tehlikem olabilirmiş, o yüzden 3. de dur diyor doktorlar. ( 3 ayrı doktorun söylediği de aynı )
kız bebek isteyenler... (xx kromozomu)
şimdiiii, regli bittikten sonraki 3-4 gün fazla da istekli olmadan ilişkiye giriyoruz. heyecan yapmak yok :)) sebebi ise; xx kromozomu taşıyan spermler daha yavaş ama sağlam oluyorlar ve daha çok yaşayabiliyorlar. bu sebepten yumurtlamadan önce tüplerde kalan spermler xx kromozomu taşıyanlar oluyor. fazla istekli olmayınca da vajina içi salgılar daha az olduğu için ( hatta orgazm olmayın :)) xy kromozomu taşıyan spermlere daha az yardımcı oluyor. böylece yumurtlama döneminden önce xx leri garantiye alıyoruz :))
kısacası siz heyecan yapmadan, regliniz bitince 3-4 gün ilişkiye girin ve sonrası zinhar yasak :))
erkek bebek isteyenler... (xy kromozomu)
bacılarım, en kolayı yumurtlama testi yapın ve sonuca göre hooop ilişkiye girin :) valla doğru söylüyorum, ovülasyon testi ile hamile kalanların büyük bir kısmı erkek bebek sahibi oluyor. hepsi demedim bak, kızmayın testle hamile kalıp kızınız olduysa :))
olay şudur ki, regli bittikten 1 hafta-10 gün sonra ilişkiye girin, heyecanda sınır tanımıyoruz çünkü çok istekli olmak vajina içi sıvıları arttırdığı için xy kromozomu taşıyan spermler xx lere baya fark atıp öne geçiyorlar, bu arada yumurtamız da hazır beklediği için hooop xy lerden biri giriyor içeri :))
erkek bebek isteyenler :)) bol heyecanlı, yumurtlama döneminde ilişki öneriyorum sizlere :))))
ama pre-seed gibi ilave şeyler kullanmayın, xx leri hızlandırmayın :)))
uzman tecrübe batidenizekin :)) herkese iyi sevişmeler diliyorum.
ama lütfen, daha yeni doğum yaptınız, en az 3 yıl bekleyin ki kuzularınız tek başlarına ellerini yıkamayı, tuvalete girmeyi, merdivenden inmeyi vs öğrensinler ve kendinizi düşünün azıcık, harap etmeyin, bitap düşmeyin :)))
Kizlar bebege hergun sampuanla mi banyo yaptiriyosunuz yoksa sampuansiz mi?
Yazdiklarin cok isime yaradi canim coook tesekkur ederim. O gun yazini okudum ama cevaplayamadim girip. Dun 60 liralik bi ana kucagi baktik magazadan. Kemerle sabitleniyor ama tam oto koltugu guvenliginde degil tabi ki. Biz zaten bir sure sonra cihanin oto koltuguna ufakligi oturtup cihana ust yaş grubu bi oto koltugu alacaktik. Sen koltuksuz yolculuk etmektense en kotusunu alman daha iyidir deyince almaya karar verdik. Boylece cozmus olduk sayende bu problemi de vesselam eyvallah :)zurnanın zort dediği yere geldik :))
canımcım, deniz 7 yaşında olduğu için yükseltici kullanabiliyor ancak deniz ve batı birlikte yükseltici kullanırsa ekine yer kalmıyor. biz denizin altına kalınca ve çok geniş olmayan bir yastık koyup, batı da 4 yaşında olduğu için ona yükseltici kullanabiliyoruz.
ekin hanım da küçük araba koltuğunda takılıyor. vee tecrübe ettim ki bebek arkada tek başına kalınca hiçbirşey olmuyormuş :)) tabii birde ekinin yanına denizi koyuyoruz ki ağlarsa emzik versin diye :))
ne olursa olsun ufaklığa araba koltuğu almalısın bence. kucakta yol gitmek güvenli değil. allah korusun.
cihanın araba koltuğunu mutlaka kullan, kağan için uygun fiyatlı bir koltuk alıp önde oturabilirsin ve inan ki yolla sallanmaktan acayip uyuyor bebekler, yani geneli öyle diyim :)
benim şimdi ekine kullandığım koltuğun isofixi yok, travel sistem bebek arabasında olan koltuk tipinden var ancak emniyet kemeriyle sıkı sıkı bağlanabiliyor.
şimdilik böyle idare ediyoruz biz, eğer misafirimiz gelecek olursa araba kiralamayı düşünüyoruz, muhtemelen 7 koltuklu olan modellerden :))))))))))
http://www.akakce.com/oto-koltugu/en-ucuz-bebesi-fildisi-0-13-kg-fiyati,5180855.html
http://www.akakce.com/oto-koltugu/en-ucuz-tripper-gr0-voyage-0-13-kg-fiyati,3340455.html
http://www.akakce.com/oto-koltugu/en-ucuz-crinum-tasima-0-13-kg-fiyati,798770.html
http://www.akakce.com/oto-koltugu/en-ucuz-dolphin-econ-ana-kucagi-0-13-kg-fiyati,5928088.html
bunlara bakabilirsin, fiyatları uygun. en kötü araba koltuğu koltuksuz seyahat etmekten iyidir diye düşünüyorum.
https://www.e-bebek.com/gemm-0-13-kg-oto-koltugu-p-joi-c0911ldb000/
bendeki bu kırmızı olan, indirimde bebek arabasıyla beraber almıştım
Tek tek alintilayamadim kizlar. Doktor bana hergun sampuanla yikamak bebegin cildine zarar verir dedi. Su an cildinde beyazlama var. Artik hergun yikamicam insallah duzelir
Doktor bana gün aşırı sebamed kullanarak yıka demişti. Kullanmasam mı her yıkamada.
Aynen cnm bildiğin her akşam 6-7 gibi uyanıyor saat 10-11 e kadar meme için ağlıyo diğer zamanlarda sakin. Ama artık 11 den sonra uyku bastırıyor ve uyuyamıyor. Bu sefer krize giriyoruz. Hep aynı. Ne yaptıysam yatıramıyorum. Bi akşam arkadaşımıza gittik saat 10 da orda emzirdim uyudu. Eve geldik devam etti uyumaya, 12 de kalktı emdi 1 e doğru yeniden uyudu sabaha kadar
Düzeldik diye düşünürken ertesi gün yine başladı.
Gaz sıkıntımız çok az allaha şükür.mutlu ve neşeli bi bebek. Sadecd acıkınca ağlar. Kolik mi oluyor şimdi?
Kizlar bebege hergun sampuanla mi banyo yaptiriyosunuz yoksa sampuansiz mi?
Şimdi aklıma geldi, singin en alt yeri kalça kemiği hizasında olmalı :) daha aşağıda olmamalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?