2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Altini havalandirior musun canim. Silince islak kaldiginda da mantar yapabiliyor.

Dr gorse daha iyi olur canim. Baska biseyse yanlis bi yonlendirme olur benimki. Bizim oglaninkinde beyazlik olusmustu bebekken. Pisik kremi sur dedi dr. Her alt degistirmede altini havalandirmami istedi.

Sağolasın canım havalandırmak gerektiğini bile bilmiyordum..

Hemen kopyaliyorum yazan ellerin dert gormesin :) neden denemeyelim ki ne kaybederiz.
Kesinlikle sozunu dinleyip 4-5 yil sonra dusunebilirim.

Kizlar bebege hergun sampuanla mi banyo yaptiriyosunuz yoksa sampuansiz mi?

Cnm ben şampuan kullanmıyorum desem yeridir.haftada 1 belki.zaten tek başınayken korkuyorum başını yıkamaya. Sadece ıslatıyor başını. Ama vücudunu hergün banyo köpüğü ile yıkıyorum.
Zaten doktoru da şampuanı hergün kullanma demişti.

Yazdiklarin cok isime yaradi canim coook tesekkur ederim. O gun yazini okudum ama cevaplayamadim girip. Dun 60 liralik bi ana kucagi baktik magazadan. Kemerle sabitleniyor ama tam oto koltugu guvenliginde degil tabi ki. Biz zaten bir sure sonra cihanin oto koltuguna ufakligi oturtup cihana ust yaş grubu bi oto koltugu alacaktik. Sen koltuksuz yolculuk etmektense en kotusunu alman daha iyidir deyince almaya karar verdik. Boylece cozmus olduk sayende bu problemi de vesselam eyvallah :)

Kızlar herkes prima mi kullanıyor.
Benim kızım erken doğduğu için ben priminin 0 numarasını almıştım. Çok da memnundum ama 1 numarasını sevmedim.içindeki o file gibi şeyi sevmedim.
Başka marka kullanıp memnun olan var mı. Can bebe kullanan da çok.

Cnm bizde de aynı durumlar oluyor.bazende gayet iyi geçiyor. Benim devreler yandı kolik mi normal mi bilmiyorum artık.

Kızlar sütü çok çok azalıp sonra çoğalan var mı? Şuan 68 günlüğüz iki göğsümden sağdığımda sadece yemek kaşığını dolduracak kadar çıkıyor

Şimdi aklıma geldi, singin en alt yeri kalça kemiği hizasında olmalı :) daha aşağıda olmamalıymış

canım bana bir slingle fotonu atsana :) aslında iyice pratikleştim ama bazen kafası sanki çok yukarıda kalıyor gibi hissediyorum alttan destekliyorum ama bir görsem fena olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…