2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben huggies kullanıyorum çok memnunum

İnşallah biseyi yoktur canım gönlünü ferah tut sonuçlar çıkınca bize de haber ver

Kizlar 1. Ay asisindan sonra ne zaman yikayaniliyoruz bebisleri? Birde bgn surekli uyku halinde asidan dolayidir heralde dimi?

Kızlar biz tahlil vermiştik. Uzamış Sarılık için. Herşey normal çıkmasına rağmen doktor süt ürünleri tüketme dedi.neden diye sordum ara ara olan yeşil kaka dan dolayı dedi.
Ama benim kızım hiç yeşil kaka yapmamıştı sadece 1 2 kez içinde yeşil tanecikler vardı. Kafam karıştı. Diyet yapmak da zor her şeyde inek sütü var.
Kafam karıştı.

Benım kim 2 gündür yeşil yapıyor da bunun süt ile ne alakası var acaba yada yeşil kaka yapınca endiselenmelimiyiz

Ya canım bu bende ki sende durduğu gibi durmuyo nedense :/ ayari en son da olduğu halde baya aşağı da duruyor ki şekil a da göründüğü gibi Su da çok rahatsız oldu. Neyi yanlış yapiyorum bilemedim. çaprazdan kastım takma şeklin degil bu arada acaba sling i bi şekilde birde sen çapraz yapıyor olabilir misin?

Eklentiler

• 20160829_171838.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 84
Ya sanirim 2 cesit onlar.esim bir kere marketten aldi.onunda bant yerleri saei ici file gibiydi hic sevmedim.ama benim netten aldiklarim bant yeri beyaz ici mavili.neye gire 2 turlu yapmislar anlamadim

Kızlar anne olunca annemin değerini çok daha iyi anladım zaten biliyordum ne kadar değerli olduğunu ama şimdi değerim sevgim saygım anlayışım çok arttı ne kadar yüce varliklarmis anneler diye anneme yoğun duygular hissederken bugün acil ameliyat olacağını öğrendim hiç iyi değilim çok moralim bozuk

Kızlar bebeğinizi hıçkırık tuttugunda ne yapıyorsunuz
Ben sırt üstü uzanıp dizlerim yukarı gelecek şekilde hafif bukuyorum. Sırtı dizlerime gelecek şekilde de bebeği yatırıp hafif hafif sallıyorum kısa sürede hıçkırık geçiyor :)

Çok. Geçmiş olsun.Allah şifa versin inşallah.

valla kolik diyorlar ,hepsi bir cins bu sıpaların :))

zamanla azalacak ve geçecek. inşallah çabuk geçsin de önce sen sonra o rahatlayın :))

acaba banyosunu o saatlere denk getirsen rahatlar mı ??

Kızlar sütü çok çok azalıp sonra çoğalan var mı? Şuan 68 günlüğüz iki göğsümden sağdığımda sadece yemek kaşığını dolduracak kadar çıkıyor

hergün iki şişe alkolsüz bira ve galaktago damla kullanıyorum ben. bir de humana still tee. valla 2 haftadan sonra ilk defa bugün gündüz de sütümün geldiğini hissettim ve ekini emzirdim. heralde yetti ki uyudu şimdi :)) ama öncesinde mama vermiştim tabii, sanırım 1 saat öncesinde.

can bebe, huggies ve molfix iyi. ben prima alerji yapınca kızıma huggies aldım ve devam ettim. oğlanda huggies ve molfix kullandım. ben memnun kaldım. huggies deneyebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…