- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.741
Ben huggies kullanıyorum çok memnunumKızlar herkes prima mi kullanıyor.
Benim kızım erken doğduğu için ben priminin 0 numarasını almıştım. Çok da memnundum ama 1 numarasını sevmedim.içindeki o file gibi şeyi sevmedim.
Başka marka kullanıp memnun olan var mı. Can bebe kullanan da çok.
İnşallah biseyi yoktur canım gönlünü ferah tut sonuçlar çıkınca bize de haber verBende anlamadım canım bende kabız yapar diye biliyorum ama bizde boyle oldu tekrar bu sabah gittik dr. Kaka tahlili verdik virus falan bakacaklar birde kakada kan vardı biraz ona bakacaklar bakalım başka birseyden mi ishali yoksa mamadan mi çıkar ortaya
Kizlar 1. Ay asisindan sonra ne zaman yikayaniliyoruz bebisleri? Birde bgn surekli uyku halinde asidan dolayidir heralde dimi?
Kızlar bebeğinizi hıçkırık tuttugunda ne yapıyorsunuz
Benım kim 2 gündür yeşil yapıyor da bunun süt ile ne alakası var acaba yada yeşil kaka yapınca endiselenmelimiyizKızlar biz tahlil vermiştik. Uzamış Sarılık için. Herşey normal çıkmasına rağmen doktor süt ürünleri tüketme dedi.neden diye sordum ara ara olan yeşil kaka dan dolayı dedi.
Ama benim kızım hiç yeşil kaka yapmamıştı sadece 1 2 kez içinde yeşil tanecikler vardı. Kafam karıştı. Diyet yapmak da zor her şeyde inek sütü var.
Kafam karıştı.
Benimkinde de uyku hali olmuştu tesadüf mü bilmiyorum amaKizlar 1. Ay asisindan sonra ne zaman yikayaniliyoruz bebisleri? Birde bgn surekli uyku halinde asidan dolayidir heralde dimi?
Ilk başlarda bir garip hissediyordum bende ama biraz alışınca en doğrusunu buluyorsun.
Önce çapraz takıp sonra bebeği koymak lazım. Biraz alışınca slingle beraber bebeği de heryere koyup her yerden alabiliyorsun :)))
Hiç aklıma gelmemişti valla yastık koymak ama artık büyüdü de sıpa gerek kalmadı)
Biraz uğraşmak lazım kendi rahat pozisyonunu bulabilmek için, sonrası çok rahat oluyor. Bir de azıcık daha büyüyünce daha kolay oluyor.
Kuzucuğun ne kadar oldu doğalı?
Ya canım bu bende ki sende durduğu gibi durmuyo nedense :/ ayari en son da olduğu halde baya aşağı da duruyorIlk başlarda bir garip hissediyordum bende ama biraz alışınca en doğrusunu buluyorsun.
Önce çapraz takıp sonra bebeği koymak lazım. Biraz alışınca slingle beraber bebeği de heryere koyup her yerden alabiliyorsun :)))
Hiç aklıma gelmemişti valla yastık koymak ama artık büyüdü de sıpa gerek kalmadı)
Biraz uğraşmak lazım kendi rahat pozisyonunu bulabilmek için, sonrası çok rahat oluyor. Bir de azıcık daha büyüyünce daha kolay oluyor.
Kuzucuğun ne kadar oldu doğalı?
Ya sanirim 2 cesit onlar.esim bir kere marketten aldi.onunda bant yerleri saei ici file gibiydi hic sevmedim.ama benim netten aldiklarim bant yeri beyaz ici mavili.neye gire 2 turlu yapmislar anlamadimKızlar herkes prima mi kullanıyor.
Benim kızım erken doğduğu için ben priminin 0 numarasını almıştım. Çok da memnundum ama 1 numarasını sevmedim.içindeki o file gibi şeyi sevmedim.
Ben sırt üstü uzanıp dizlerim yukarı gelecek şekilde hafif bukuyorum. Sırtı dizlerime gelecek şekilde de bebeği yatırıp hafif hafif sallıyorum kısa sürede hıçkırık geçiyor :)Kızlar bebeğinizi hıçkırık tuttugunda ne yapıyorsunuz
Kızlar anne olunca annemin değerini çok daha iyi anladım zaten biliyordum ne kadar değerli olduğunu ama şimdi değerim sevgim saygım anlayışım çok arttı ne kadar yüce varliklarmis anneler diye anneme yoğun duygular hissederken bugün acil ameliyat olacağını öğrendim hiç iyi değilim çok moralim bozuk
Aynen cnm bildiğin her akşam 6-7 gibi uyanıyor saat 10-11 e kadar meme için ağlıyo diğer zamanlarda sakin. Ama artık 11 den sonra uyku bastırıyor ve uyuyamıyor. Bu sefer krize giriyoruz. Hep aynı. Ne yaptıysam yatıramıyorum. Bi akşam arkadaşımıza gittik saat 10 da orda emzirdim uyudu. Eve geldik devam etti uyumaya, 12 de kalktı emdi 1 e doğru yeniden uyudu sabaha kadar
Düzeldik diye düşünürken ertesi gün yine başladı.
Gaz sıkıntımız çok az allaha şükür.mutlu ve neşeli bi bebek. Sadecd acıkınca ağlar. Kolik mi oluyor şimdi?
Çok teşekkür ederim canım İnşaallahÇok. Geçmiş olsun.Allah şifa versin inşallah.
Kızlar sütü çok çok azalıp sonra çoğalan var mı? Şuan 68 günlüğüz iki göğsümden sağdığımda sadece yemek kaşığını dolduracak kadar çıkıyor
Kızlar herkes prima mi kullanıyor.
Kızlar bebeğinizi hıçkırık tuttugunda ne yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?