- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.921
ben zorla çekiyordum elini. şimdi baya azalttı yumruk emmeyi. yapmasa mıydım bilemedim şimdisadece alışkanlık olur diye korktum.
solak çocuğu sağ ele zorlama işini babam bana yapmış hiçbir zararını görmedim hatta aksine hem sağı hem solu kullanıyorum baya rahat ettim
Tahlillerimiz temiz çıktı canım şükür ama bu sabah yine kanlı kaka yapti neyse ki aptamil ar bitmişti bugün evolvianin da ar maması varmış ona başladık bakalım ne olacakİnşallah biseyi yoktur canım gönlünü ferah tut sonuçlar çıkınca bize de haber ver
Doymuyor kuzum hem seni emip hem mamayi yiyor ise doymuyordur arada takviye yap ac kalmasin yavrusGüzeller güzeli annişler size bir sorum var yineeBebekler mamaya alışır mı sizce bebeğim mememi emiyor on on beş dakika ama daha sonra çok ağlıyor mama veriyorum onuda yiyor mamayı mı istiyor yoksa doymuyor mu
Kız su cocostar cikolari varya fiskiran türden süt yapıyor bir denesene kuzum çok faydasını gördüm yiyince yarım saate dolmaya başlıyor memelerBenimkide oyle aslında ağzını büzüyor doyuncaniye sutum yok niyee
İyi canım gözün aydın sonuçlar temizse sorun yok mamaya dikkat etmek lazimTahlillerimiz temiz çıktı canım şükür ama bu sabah yine kanlı kaka yapti neyse ki aptamil ar bitmişti bugün evolvianin da ar maması varmış ona başladık bakalım ne olacak
Kızlar biliyosunuz ben erken doğum yaptığım için son güne kadar çalıştım.cuma günü çalıştım Cumartesi kontrol ve pazar apar topar sezeryanneyse Şükürler olsun o günümüze de bu günümüze de.yani doğum öncesi iznimi kullanamadığımdan doğum sonrasına aktardılar ve Velhasıl kelam doğum iznim bitti.ve yaklaşık bir aydır kimseye yansıtmadan ağlayıp geziyorum ben kuzumu bırakıp nasıl gidicem diye.çok zor bi durum çalışan çalışmayan bütün anneler beni çok iyi anlar.heyet raporuyla 45+45 üç ay idare edebilirim fakat onu da almak istemiyorum nihayetinde hiç bir sağlık sıkıntım yok dolayısıyla rapor Alıp helal kazancıma haram sokmak istemiyorum.ücretsiz izinden korkuyodum tek maaşla nasıl geçiniriz aryanın ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayabilir miyiz diye(lütfen bana kızmayın bu nasıl anne Parasını düşünüyo diye.çünkü gerçekten para olayı değil,gereksiz evham benimki)neyse bu ruh hali içinde ağlayıp duruyordum herkesten gizli.aryaya baktıkça içim eriyordu bırakıp gidicem diye.geçenlerde annem ziyaretimize geldi.bi gün oturuyoruz pat diye"ben bu çocuğu nasıl bırakıp gdicem"diyip başladım ağlamaya.sanırım kaç Yaşında olursak olalım herkesten gizlediğiniz iç Dünyanız annenizin yanında ortaya çıkıyor.annem "tabiki bırakıp gitmeyeceksin ben senin izinle ilgili sıkıntılarını biliyorum sakın onları dert etme ben herzaman yanındayım"dedi.sanırım duymak istediğim beklediğim cümle buydu.üzerimden kocamannnn bi dağ kalktı sanki.ğcretsiz izin almaya karar verdim Gönül rahatlığıyla.annemden maddi bişey beklediğimden değil böyle bişeyi eşimde bende kabul etmeyiz zaten ama o manevi ben Varım ve herzaman yanınızdayım desteği dünyalara bedel.syrıca maddi Açıdan ihtiyacımız yok çok şükür ben çalışmasam dahi:)neyse o gün bugündür içimde bi Sevinç işe başlamıycam 6 ay daha kuzumla beraberim diye:))o Yüzden diyorum ki anneler iyi ki varlar ve keşke Ölümsüz olsalar:))
Çocuklar 2 yaşına kadar biryere gidip geldiği zaman huy değişir cnm. Zamanla düzene girer merak etme bir sure evinde dur evini tekrar benimsesinKIZLAR NOLURR YARDIM ÇILDIRMAK ÜZEREYİM!!!!!! bu zamana kadar uykusunda sıkıntı olmayan çocuk 2 gündür delirdi. bursaya annemleri ziyarete gitmiştik pazar günü ankaraya geri döndük. 2 gündür çocuk uyumuyor. abartısız söylüyorum yarım saat emzirip sallayıp uyutuyorum yatağa koyduğum an uyanıyor. en fazla 15 dakika uyuyordur. bu problemi yaşayan var mı? lütfen yardım edin
Nolmuş bu kuzuya? Sıcaklardan mı oluyor bunlar benim oğlumun da başını içinde kırmızı şeyler çıktı doktor merhem verdi hafif kuruyunca da yağ bezesi gibi şeyler çıkıyor o kızarıklardan
Canım solak insanlara zeki derler bilirsin.beynin sağ lobunun çalışmasıyla alakalı.çocuğu sağ ele zorlamak sağ lobu köreltmek gibi oluyo.uzmanlar yetişkinlikte beynin iki lobunu çalıştırıp unutkanlık Alzhemir vb rahatsızlıkları azaltmak için sağ elle yapılan işleri(diş fırçalama yazı yazma gibi) günlük 5dk filan sol elle yapmayı öneriyor beynin iki lobunu da çalıştırmak için.kitap okumakta bunlardan birisi.sonuçta çocuğun hangi elini kullanacağına kendisi değil beyni karar veriyor çok müdahale etmemek gerekiyor fakat Dediğin gibi bende şuan iki elimi gayet rahat kullanabiliyorum:)))bi araştır istersen yumruk emme olayını 1.5 yaşına kadar bi zararı olmadığı yazıyor.bundan sonra müdahale etmezsin.ben aryanın Dr Una sorucam bu durumu şuan için emiyor büyük bir zevkle:))
Sorma kızımla dayısının düğününe gittik nazar değdirdiler resmen geldik idrar yolu enfeksiyonu olmuş 1 hafta yoğun bakımda kalck dediler. Biz güvenemedik özel dr umuxa götürdük yeniden tahlil yaptı enfeksiyon var ama ateşi yok kana karışmamış nie yatıralım dedi. 1 haftadır uğraşyrz. Çok canı yanıyo ağlıyo.ama ilaç bile vermedi özel dr. Gerek yok çok hafif dedi.az daha kızı yoğun bakıma alıyolardı. Şimdi iyi çok şükür
Evet canim aynisi neymis bu neden olmus?
Ahahaha:)))yerim senin lobunu:)))Öldüm gülmekten sende ki lob yeterde artar bile:)))Ya sol elimle hiçbirşey yapamıyorum, baya gerizekalıyım ben :)))
Arada aklıma geliyor ve deniyorum sol elimi kullanmayı ve sonuç hüsran :))))))
Benim lobum yok bacım :)))))
Aminnn canım benimmİşte budur ya :)) Ohh çok sevindim valla senin adına.
Zaten allah muhtaç etmesin ama beklentimiz tamamen bizi rahatlatacak sözler,maneviyat.
Maddi sıkıntılar çok zor, Allahım yaşatmasın ama zaman da alsa bir çözümü bulunur elbet.
Allahım önce sağlık, sonra manevi anlamda güç ve yetecek kadar para versin inşallah herkese :)
Iyiyiz tatlım şükğrler olsun büyüyor kara kızım:))senin minnakında çooook tatlı maşallah Rabbim nazarlardan korusun öpüyorum kocamanL Light Of God kuzum nasılsın kizin nasıl büyüyor mu giremedim epeyce zamandır aklımda olan çok kişi var @melda983 kuzum senin minik kuzum nasıl canım toparlandiniz insallah
bizim de3 aşı yaptırcaz üstüne bir de rota virüsü aşısı. korkuyorum. anneme dedim yarın işe gitme yanımda dur. inşallah gelir yanıma
inşallah sıkıntısız atlatırız.
sağlık ocağı ateş düşürücüyü sabahtam ver gel dedi ama dr verme dedi vermicez.
siz napacaksınız?
Ateş siz olsun gününüz insallah
Hadi ağrısız sizisiz atessiz gecsin inşallah cnm
Kız su cocostar cikolari varya fiskiran türden süt yapıyor bir denesene kuzum çok faydasını gördüm yiyince yarım saate dolmaya başlıyor memeler
Ya yediklerimizden yada sıcaktan. Corasetin mi neydi krem küçük kapaklı beyaz krem kullandık geçti. Bazı arkadaşlar pembe ve beyaz kısmı var demiş ama benim kullandığım öyle değildi.
Herkese merhabaaaa :)
Bugün çınar adar ile 25.günümüz
Epeydir yazamadım fırsatım hiç olmadı topikte almış başını gitmiş :)
2 gündür oğlumla başbaşayız çok zorlanıyorum annem aklıma gelince başlıyorum ağlamaya keşke yakınımda olsaydı diyorum değil ki yardım etmesinden nefes almak istiyorum o yanımdayken bana çok iyi geliyordu KV yanıma geliyo bazen onda da ıdısını dıdısını anlatıyor ortak bi konumuz yok çok sıkılıyorumanne oldum ama kendimi hala çocuk gibi hissediyorum anneme ağladığım için
Benim ki az canım acaba gelir mi denemedim aslinda, gece bebeğin uyuduğunda mi sağıyorsun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?