2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ya bende de aynı korku var işte. Atamıyorum kafamdan bir türlü. Batının damağı çöktü, dişleri fena vs hep aklımda

İnşallah biseyi yoktur canım gönlünü ferah tut sonuçlar çıkınca bize de haber ver
Tahlillerimiz temiz çıktı canım şükür ama bu sabah yine kanlı kaka yapti neyse ki aptamil ar bitmişti bugün evolvianin da ar maması varmış ona başladık bakalım ne olacak

Doymuyor kuzum hem seni emip hem mamayi yiyor ise doymuyordur arada takviye yap ac kalmasin yavrus

İşte budur ya :)) Ohh çok sevindim valla senin adına.

Zaten allah muhtaç etmesin ama beklentimiz tamamen bizi rahatlatacak sözler,maneviyat.
Maddi sıkıntılar çok zor, Allahım yaşatmasın ama zaman da alsa bir çözümü bulunur elbet.

Allahım önce sağlık, sonra manevi anlamda güç ve yetecek kadar para versin inşallah herkese :)

Çocuklar 2 yaşına kadar biryere gidip geldiği zaman huy değişir cnm. Zamanla düzene girer merak etme bir sure evinde dur evini tekrar benimsesin

Aynen cnm ya sıcaklar yada benim yediklerimden tam tespit edemedi. Bi krem verdi geçti şükür

Ya sol elimle hiçbirşey yapamıyorum, baya gerizekalıyım ben :)))

Arada aklıma geliyor ve deniyorum sol elimi kullanmayı ve sonuç hüsran :))))))

Benim lobum yok bacım :)))))

Ah ah çok geçmiş olsun cnm bnm. Bol bol dua oku yavruna. Gözü olanın gözü çıksın inşallah.

Aminnn canım benimm

L Light Of God kuzum nasılsın kizin nasıl büyüyor mu giremedim epeyce zamandır aklımda olan çok kişi var @melda983 kuzum senin minik kuzum nasıl canım toparlandiniz insallah
Iyiyiz tatlım şükğrler olsun büyüyor kara kızım:))senin minnakında çooook tatlı maşallah Rabbim nazarlardan korusun öpüyorum kocaman

Canım rota virüs 3.ayda değil miydi, bende vermicem ağrı kesici sürekli takipte olucam ateşini, oglumda yapmamışti ateş inşallah bunda da yapmaz.sizinde ates siz olur inşallah

Ateş siz olsun gününüz insallah

Sağolasın canım inşallah

Hadi ağrısız sizisiz atessiz gecsin inşallah cnm

İnşallah canim benim.Rabbim seninde sıkıntılarını gidersin inşallah. Bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin rabbim

Kız su cocostar cikolari varya fiskiran türden süt yapıyor bir denesene kuzum çok faydasını gördüm yiyince yarım saate dolmaya başlıyor memeler

Sahiden mi canım bende deneyeyim cocostari :)) @idilduam koş cocostar süt yapıyormuş ayy aklıma hamisken bebeğe kilo aldiracam şeyleri duyduğumuz da hemen haber verirsin birbirimize o geldi

Senam72015 canım çok geçmiş olsun her ikinize de bol bol oku kuzuya inşallah bizde cumartesi memlekete gidiyoruz biraz korkuyorum nazara gelecek diye memleketteki bebeklerin hepsi kara kuzu benim kızıl ve renkli gözlü olduğu için çok dikkat çekecek

Ya yediklerimizden yada sıcaktan. Corasetin mi neydi krem küçük kapaklı beyaz krem kullandık geçti. Bazı arkadaşlar pembe ve beyaz kısmı var demiş ama benim kullandığım öyle değildi.

Ne kadar zamanda gecti canim aciyo mu acaba bu yaralar biz de yarin gidip alalim

Canım suan bunları hissetmen çok normal ilk bebeğin ve annen yanında değil ama zamanla oğlunu en iyi anlayan sen olacaksın herşeyle basedeceksin canım. Sadece biraz sabır ve zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…