2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

gün içinde yediğimi içtiğimi saysam var ya :) yok ya gelmiyor gelmiyor kaç kere emziriyorsun günde inan bugün sabah emzirdim 10 gibi sonra 1 gibi sonra 5'te tuttum hiç gelmedi şuanda da yok

Ben varım biz de bugün hiç uyumadik 2 dakika uyuyor 2 saat mis gibi kalkiyor

haklısın canım ya ne bileyim o kadar yeme içmeye hala artmıyor onu anlamıyorum

Sıkıntılar azalmaya başladı ama bitmedi gülüm. Biter elbet allah yavrularima sağlık versin. Ya bende çok ise yaradı kuzum inan1 değil 7-8 keZ denedim cok işe yaradi denemek bedava bir deneyin bakalım

canım çok teşekkür ederim üşenmeyip uzun uzun yazmışsın , stressiz hayat zor bu aralar eşimle problemlerimiz ciddi ama kalanını uygulamaya çalışacağım

denizbatiekin bu babaslinglerde bebek duscekmis gibi geliyo bana aen kullanan biri olarak hic boyle bi endiseye dustun mu? Bayramdan sonra evimize donuyoruz ev isi yemek bebegim derken zorlanicam galiba bende alsam mi bunlardan kanguru daha agir galiba dimi

Cnm bu noktada olduğunuza çok üzüldüm. Bebeğin için deneyemez misin tekrardan. Bazen çok sarsıntılı evlilikler bile duzelebiliyor. Inşallah iyi olur gün doğmadan neler doğar

Verme canim.bende vermedim.hafif cikar gibi oldu surekli takipte kaldim.atesi sabitlendi sonra sabah yavas yavas dusmustu.gecede saat basi kontrol ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…