2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

S sssn hemde çok ciddiyim kuzum oyle uzaktan şişt pişt yapıyor o kadar o da arada annemde çok seviyor konuşuyor torunuyla dediği şey ilk ya o yüzden o kadar seviyor yani onun ilk torunu olmadığı için sevmiyor oğlumu

Kizlar 2.aycasinizi yarin olucaz cok korkuyorum o asiyi olsn var mi ???

gün içinde yediğimi içtiğimi saysam var ya :) yok ya gelmiyor gelmiyor kaç kere emziriyorsun günde inan bugün sabah emzirdim 10 gibi sonra 1 gibi sonra 5'te tuttum hiç gelmedi şuanda da yok

Kuzum ben sadece sabahın köründe emzirebiliyorum. Saat 4-5 civarında. Geri kalan öğünlerde hep mama yiyor ekin. Eğer 3 -4 saat kesintisiz uyursam azıcık süt oluyor ama yetiyor mu dersen hayır tabiki. Gece uykusu olduğu için ekin idare ediyor.

Gündüz meme verirsem baya emzik niyetine emip tükürüyor sıpa :)))

Kesinlikle kıymeti bilinmeli bi gelin bi KV ne kadar iyi olsa bile gelin gelindir kaynana kaynanadır anne gibi olmaz asla

Öne eğilmediğim sürece hiç sıkıntı olmadı çok şükür, edileceksem de tutuyorum ekini.

Baya sağlam ve rahat birşey, keşke öncekilerde de kullansaydım diyorum.

Kızlar iyi geceler ya uyku düzenine geçen varmı benim kızım geceleri çok zor uyuyo şu saat oldu yeni uyuttum tam 1 saattir nenni eeee piş piş tam uyudu diyorum yatağa koyuyorum gözler açık ne yapıyım tecrübeli anneler yardım edebilirseniz sevinirim

Tabi ki biter ama benim okul 5 sene daha bi yılını okudum ve en azından kızım okula başladığında okulum bitmiş olur. Ve şu An arkadaşlarım bana çok yardımcı oluyo imza atıyolar. Gerektiğinde ödevlerimi yapıyolar baya rahat edyrm.onlar üst sınıfta olursa zorlanabilirm. En iyisi devam etmek. Tabi ki kaynanamın bakması çok iyi.çok ta seviyo kızımı artık.bi şekilde halletmeye çalışcm.eşim de devam etmeyi istiyo.zaten başka üni bırakıp başladım bu okula zor ikna etmiştim. Şimdi devam etmem şart

Çok sağol allah razı olsun. Aman çok dikkat et.valla bi haftada hastanede kalck dediler ya dedim ki keşke gitmeseydim.çok üzüldüm kendimi suçladım.bol bol oku bebeğine.değiik bebekler ilgi çekiyo gerçekten

Bu doktorlarında doğru düzgün bilgi vermemesine uyuz oluyorum İyi çok şukur teyzesi 27 günlük olduk bugün gülmektenok ağlıyor
40 ı çıksın bak nasıl gülüyor bizim ki ni bi gör. Gülücükler atıyo babasına sıpa.şebeklik yapıyo sonra nazar değiyo zilli ye.ama 40 tan sonra tam gülmeye başladı

Kızlar sümüklü kaka ne demekti ACİL lütfen yardım edin denizbatiekin

Kuzum nasıl anlatsam bilemedim, bebeğin bezini açınca ve poposunu yukarı kaldırınca o kaka ağda gibi uzar. Baya yapışkan bir hal alır. Eğer üşütme ya da hastalık hali varsa olabilir.

Ekine de oldu, biraz sıcak tutunca bebeği hemen geçiyor. Özellikle banyo suyunu ciddi sıcak seviyor ekin. Belki senin kuzu da sıcak seviyordur. Ayağında yün patik var şu anda ekinin, banyo sonrası giydirmezsem ertesi gün çok ızdırap çekiyor yavrum :)

Çok teşekkür ederim Can'ım, kadına söyleyim bağlantı yerlerinin fotosunu atsın bakalım (telefonum düştü ekranı gitti servisten gelince yazarım kadına) aynen benim oğlanda kucağımdan inmiyor, kucakta uyuyor koyunca uyanıyor ve artık belim taşımıyor. Hiç değilse evde işimi yapar yemeğimi yerim onu kanguruya koyup. Yoksa almayı düşünmüyordum. Tekrar teşekkürler canım

5. Aya girince tablo olusturacagim ben cnm o zman paylasirim. Ben suan oluşturmaya çalışıyorum ama olmuyor daha ufak zaten kafayı nereye koysa uyuyor koltuk ana kucagi besik park yatak farketmiyor. Uyanık tutayim biraz dediğimde inadına uyuyor. Uyksuz da bırakmıyor şükür. En gidaya başladığım zaman kismetse uyku ve yemek + emme zamanları olusturacagim. Oglumda da yapmıştım 3 yaşı geçti hala uyku saatleri şaşmaz maşallah inşallah hep beraber haziran ve temmuz bebislerini de düzene sokariz

Açıklayıcı oldu :) bende resim istemiştim. Bizim sadece sarıdan yeşile çalıyor. Ayırt etmek zor oluyo hatta sarımı yeşil mi. Ama tedirginim tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…