- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #3.961
Yapıyorum canım ama işte şu mamaya laf edenler sinirimi bozuyor sanki benim elimdeymiş gibiDoymuyor kuzum hem seni emip hem mamayi yiyor ise doymuyordur arada takviye yap ac kalmasin yavrus
Ay hemen deniyorum kızzzzKız su cocostar cikolari varya fiskiran türden süt yapıyor bir denesene kuzum çok faydasını gördüm yiyince yarım saate dolmaya başlıyor memeler
Ama çok tatlı ki bu ya bal kaymak kuzu öperim çok :) maşallah pasama
Bu doktorlarında doğru düzgün bilgi vermemesine uyuz oluyorumSorma cnm ya kızımı çok beğendi herkes gelen bi bakalım bebeğine herkes övüyo diyodu.görenler görmeyenlere anlatmış.sonr ada hepsi aramış nazar değdi çocuğa çok üzüldük di yoo lar.neyseki ucuz atlattık.şimdi rahat çok şükür. Gaz için ilaç kullanıyoruz onun dışında ilaç vermedi ler.ama benim enfeksiyonum var hala dr a gittim bi fitil verdi fitilde emre anneler kullanamaz. Bebek sutten kesilmeli diyo ama dr bana öyle bişey söylemedi ben de kullanmadım ama çok kötü durumdaym napsam bilemedim.oğluşun nasıl kız büyüyo mu. Gülücükler atıyo mu. Hiç bakamadım kaç gündür
Ovulasyon testi ile hamis kalan biri olarak tam gününde ilişkiler ve sonuç 2 erkek çocuk tecrübe ile sabittirmadem düşünüyorsunuz yazıyorum kızlar, iki arkadaşımda denendi ve kesin sonuç verdi. kendimi düşününce de doğru diyorum :))
kız mı? erkek mi ? tabiki %1 yanılma payı her zaman vardır :)
sonra doğurup bana göndermeyin :)) gerçi bana hava hoş, bakarım kendi evladım gibi, çoook isterim ben birkaç tane daha olsun :)) ama hayati tehlikem olabilirmiş, o yüzden 3. de dur diyor doktorlar. ( 3 ayrı doktorun söylediği de aynı )
kız bebek isteyenler... (xx kromozomu)
şimdiiii, regli bittikten sonraki 3-4 gün fazla da istekli olmadan ilişkiye giriyoruz. heyecan yapmak yok :)) sebebi ise; xx kromozomu taşıyan spermler daha yavaş ama sağlam oluyorlar ve daha çok yaşayabiliyorlar. bu sebepten yumurtlamadan önce tüplerde kalan spermler xx kromozomu taşıyanlar oluyor. fazla istekli olmayınca da vajina içi salgılar daha az olduğu için ( hatta orgazm olmayın :)) xy kromozomu taşıyan spermlere daha az yardımcı oluyor. böylece yumurtlama döneminden önce xx leri garantiye alıyoruz :))
kısacası siz heyecan yapmadan, regliniz bitince 3-4 gün ilişkiye girin ve sonrası zinhar yasak :))
erkek bebek isteyenler... (xy kromozomu)
bacılarım, en kolayı yumurtlama testi yapın ve sonuca göre hooop ilişkiye girin :) valla doğru söylüyorum, ovülasyon testi ile hamile kalanların büyük bir kısmı erkek bebek sahibi oluyor. hepsi demedim bak, kızmayın testle hamile kalıp kızınız olduysa :))
olay şudur ki, regli bittikten 1 hafta-10 gün sonra ilişkiye girin, heyecanda sınır tanımıyoruz çünkü çok istekli olmak vajina içi sıvıları arttırdığı için xy kromozomu taşıyan spermler xx lere baya fark atıp öne geçiyorlar, bu arada yumurtamız da hazır beklediği için hooop xy lerden biri giriyor içeri :))
erkek bebek isteyenler :)) bol heyecanlı, yumurtlama döneminde ilişki öneriyorum sizlere :))))
ama pre-seed gibi ilave şeyler kullanmayın, xx leri hızlandırmayın :)))
uzman tecrübe batidenizekin :)) herkese iyi sevişmeler diliyorum.
ama lütfen, daha yeni doğum yaptınız, en az 3 yıl bekleyin ki kuzularınız tek başlarına ellerini yıkamayı, tuvalete girmeyi, merdivenden inmeyi vs öğrensinler ve kendinizi düşünün azıcık, harap etmeyin, bitap düşmeyin :)))
Ah canım bak şükret o kadar kalabilmiş annen yanında ben hastane den döndüğümden beri yapayalnızım annem kalamadı kvden çekindiği için kv desen umrunda değil çocuk inanır mısın aynı evde kalıyoruz doğduğundan beri bir kere aldı daha kucağınaHerkese merhabaaaa :)
Bugün çınar adar ile 25.günümüz
Epeydir yazamadım fırsatım hiç olmadı topikte almış başını gitmiş :)
2 gündür oğlumla başbaşayız çok zorlanıyorum annem aklıma gelince başlıyorum ağlamaya keşke yakınımda olsaydı diyorum değil ki yardım etmesinden nefes almak istiyorum o yanımdayken bana çok iyi geliyordu KV yanıma geliyo bazen onda da ıdısını dıdısını anlatıyor ortak bi konumuz yok çok sıkılıyorumanne oldum ama kendimi hala çocuk gibi hissediyorum anneme ağladığım için
Ya masallah senin profildeki resmi gorunce icim eriyor.masallah masallah.bebegimim gerinmesi o kadar hosuma gidiyoki o anda icime sokasim geliyo resmen.senin resmide gorunce hep kizim geliyo gozumun onune :)Merhaba herkese canlarim giremedim bir süredir dert 1 değil 1000 neyse girmim konuya inşallah herkes iyidir bebisler büyüyor çok şükür bizde 32 günü devirdik inşallah 32 aylari da görürüz :)
Ya boşver sen güzelim o insanları kapa kulağını. Emzirmeye devam et mama takviyesi de yap. Ilk bebekler de olması mümkün süt sıkıntısının. Bende doğu da çok çektim pata kute emzirdim hep. Ama annesi güzel mamalar yemeye başlasın o zaman yetecektir. Sen bolca emzir süt kanalları emzirdikce dahada çok süt verir. Şükürler olsun bu bebegimde yaşamıyorum süt sorunu. Sen kulağını kapa herkese. Gerekli durumlarda da ver mamasiniYapıyorum canım ama işte şu mamaya laf edenler sinirimi bozuyor sanki benim elimdeymiş gibi
:) bebekler mutlu huzurlu oldu mu anneler de ne mutlu oluyor değil mi canim :)Ya masallah senin profildeki resmi gorunce icim eriyor.masallah masallah.bebegimim gerinmesi o kadar hosuma gidiyoki o anda icime sokasim geliyo resmen.senin resmide gorunce hep kizim geliyo gozumun onune :)
Canim daha kisa surelerde emzirmeni tavsiye ederim.uyanik oldugu surece 45 dk 1 saatte bir emzir.en iyi uyari o cunku.birde kafani biraz bosaltman lazim.biliyorum suanda zor belki ama aklima baska da birsey gelmiyogün içinde yediğimi içtiğimi saysam var ya :) yok ya gelmiyor gelmiyorkaç kere emziriyorsun günde inan bugün sabah emzirdim 10 gibi sonra 1 gibi sonra 5'te tuttum hiç gelmedi şuanda da yok
Ciddi misin ya? Nasil bu kadar yabanci kalabiliyo inanamiyorum.senle arasi iyi olmayabilir ama torun bu yaAh canım bak şükret o kadar kalabilmiş annen yanında ben hastane den döndüğümden beri yapayalnızım annem kalamadı kvden çekindiği için kv desen umrunda değil çocuk inanır mısın aynı evde kalıyoruz doğduğundan beri bir kere aldı daha kucağına
Hemde nasillll ya.Cok sukur bin sukur bu gunlerimize.Allah evlatlarimizin guzel mutlu gunlerini gormeyi nasip etsin hep:) bebekler mutlu huzurlu oldu mu anneler de ne mutlu oluyor değil mi canim :)
@Aryadeniz38 kuzum nasılsın kizin nasıl büyüyor mu giremedim epeyce zamandır aklımda olan çok kişi var M melda983 kuzum senin minik kuzum nasıl canım toparlandiniz insallah
canım benim annen haklıymış ama dikkat etmen lazım biraz.anne den yana tek şanssız benim herhalde... erik varmı anne dedim üstüne bişey giy çocuğun yanında böyle dolaşmaya utanmıyomusun dedi ...çocuk 22 yaşında erkek yeğenim kızımı yıkamıştım üzerimde sütyen vardı ama oğlanın olduğu yere girmedim o şekilde...işte böyleeeeeee
aryamız bütün topik kardeşlerini geçecek allahın izniyle sen hiiç merak etme kocaman abla olacak o :)Evet canım onlara da düzeltilmiş yaşına göre bakılıyor.esasında 2 Yaşından sonra düzeltilmiş yaş hesaplamaya gerek kalmıyor diye biliyorum.ama inşallah senşn Dediğin gibi olur:)benim kara kuzum sizin kuzuların ablası her ne kadar onlardan daha minnak olsada:)))
aryamız bütün topik kardeşlerini geçecek allahın izniyle sen hiiç merak etme kocaman abla olacak o :)Evet canım onlara da düzeltilmiş yaşına göre bakılıyor.esasında 2 Yaşından sonra düzeltilmiş yaş hesaplamaya gerek kalmıyor diye biliyorum.ama inşallah senşn Dediğin gibi olur:)benim kara kuzum sizin kuzuların ablası her ne kadar onlardan daha minnak olsada:)))
rotetek 2-4-6 . aylarda dedi bizim doktor. aldok yaptırcaz yarın. zaten ağızdan bi aşı. istersen araştır sen de canım. iniallah yarın ateşsiz bol uykulu bir gün olur bebişler için.Canım rota virüs 3.ayda değil miydi, bende vermicem ağrı kesici sürekli takipte olucam ateşini, oglumda yapmamışti ateş inşallah bunda da yapmaz.sizinde ates siz olur inşallah
Sağolasın canım inşallah
İnşallah canim benim.Rabbim seninde sıkıntılarını gidersin inşallah. Bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin rabbim
Sahiden mi canım bende deneyeyim cocostari :)) @idilduam koş cocostar süt yapıyormuşayy aklıma hamisken bebeğe kilo aldiracam şeyleri duyduğumuz da hemen haber verirsin birbirimize o geldi
canım bol su ve dinlenme bunun ilacı.bol bol da emzirme. artacak inan bunahaklısın canım ya ne bileyim o kadar yeme içmeye hala artmıyor onu anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?