2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Merhaba hanımlar bu da benim kuzucum.acemiyim beceremedim hem resim hem yazı olmadı. Sizlere rota aşısını sormak istedim bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim yaptiricakmisiniz.netde biraz araştırdım ama kararsız kaldım acikcasi.

Bu doktorlarında doğru düzgün bilgi vermemesine uyuz oluyorum İyi çok şukur teyzesi 27 günlük olduk bugün gülmektenok ağlıyor

Ovulasyon testi ile hamis kalan biri olarak tam gününde ilişkiler ve sonuç 2 erkek çocuk tecrübe ile sabittir daha istemiyorum ama çocuk kizim olsun çok isterdim. Artık formülü de öğrendim ama bi tarafım yemiyor valla bacim. Oglanlari büyütüp hayatima bakacağım artık

Ah canım bak şükret o kadar kalabilmiş annen yanında ben hastane den döndüğümden beri yapayalnızım annem kalamadı kvden çekindiği için kv desen umrunda değil çocuk inanır mısın aynı evde kalıyoruz doğduğundan beri bir kere aldı daha kucağına

Merhaba herkese canlarim giremedim bir süredir dert 1 değil 1000 neyse girmim konuya inşallah herkes iyidir bebisler büyüyor çok şükür bizde 32 günü devirdik inşallah 32 aylari da görürüz :)
Ya masallah senin profildeki resmi gorunce icim eriyor.masallah masallah.bebegimim gerinmesi o kadar hosuma gidiyoki o anda icime sokasim geliyo resmen.senin resmide gorunce hep kizim geliyo gozumun onune :)

Yapıyorum canım ama işte şu mamaya laf edenler sinirimi bozuyor sanki benim elimdeymiş gibi
Ya boşver sen güzelim o insanları kapa kulağını. Emzirmeye devam et mama takviyesi de yap. Ilk bebekler de olması mümkün süt sıkıntısının. Bende doğu da çok çektim pata kute emzirdim hep. Ama annesi güzel mamalar yemeye başlasın o zaman yetecektir. Sen bolca emzir süt kanalları emzirdikce dahada çok süt verir. Şükürler olsun bu bebegimde yaşamıyorum süt sorunu. Sen kulağını kapa herkese. Gerekli durumlarda da ver mamasini

gün içinde yediğimi içtiğimi saysam var ya :) yok ya gelmiyor gelmiyor kaç kere emziriyorsun günde inan bugün sabah emzirdim 10 gibi sonra 1 gibi sonra 5'te tuttum hiç gelmedi şuanda da yok
Canim daha kisa surelerde emzirmeni tavsiye ederim.uyanik oldugu surece 45 dk 1 saatte bir emzir.en iyi uyari o cunku.birde kafani biraz bosaltman lazim.biliyorum suanda zor belki ama aklima baska da birsey gelmiyo

Ciddi misin ya? Nasil bu kadar yabanci kalabiliyo inanamiyorum.senle arasi iyi olmayabilir ama torun bu ya

canım benim annen haklıymış ama dikkat etmen lazım biraz.
çok fazla alıngan olma biraz düşünme akışına bırak.kendini çok zorluyorsun sütün etkilenmesin düşünme kimseti kızlarına odaklan

aryamız bütün topik kardeşlerini geçecek allahın izniyle sen hiiç merak etme kocaman abla olacak o :)

aryamız bütün topik kardeşlerini geçecek allahın izniyle sen hiiç merak etme kocaman abla olacak o :)

rotetek 2-4-6 . aylarda dedi bizim doktor. aldok yaptırcaz yarın. zaten ağızdan bi aşı. istersen araştır sen de canım. iniallah yarın ateşsiz bol uykulu bir gün olur bebişler için.
ben de haber vereyim misam yetiş bacım cocostar süt yapıyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…