- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.001
Evet canım çok önemli hepsinin içeriği ayni diyorlar ama illaki fark ediyoİyi canım gözün aydın sonuçlar temizse sorun yok mamaya dikkat etmek lazim
Aynen canım şimdi patik giydirecem cok tesekkur ederimKuzum nasıl anlatsam bilemedim, bebeğin bezini açınca ve poposunu yukarı kaldırınca o kaka ağda gibi uzar. Baya yapışkan bir hal alır. Eğer üşütme ya da hastalık hali varsa olabilir.
Ekine de oldu, biraz sıcak tutunca bebeği hemen geçiyor. Özellikle banyo suyunu ciddi sıcak seviyor ekin. Belki senin kuzu da sıcak seviyordur. Ayağında yün patik var şu anda ekinin, banyo sonrası giydirmezsem ertesi gün çok ızdırap çekiyor yavrum :)
Acile gittik gaz yoğunluğu var bir daha kaka yapsın dedi diye çöpe attım canım aynı şekilde olursa ki İnşallah olmaz özelden atarımOlmaz cnm niye olsun bende emin olamadım bizimde yeşil ama nasıl sümükmü nedir çözemedim. Özel mesajda atabilirsin cnm
iyi atlatmışsınız darısı başımıza :)Verme canim.bende vermedim.hafif cikar gibi oldu surekli takipte kaldim.atesi sabitlendi sonra sabah yavas yavas dusmustu.gecede saat basi kontrol ettim.
biz de araştırdık canım eğer kreşe vereceksen yaptır diyorlar. ben çalışmak zorundayım. bu hastalığı bi yerden büyük ihtimalle kapar kızım kaçışı yok. allah korusun bakıcı yada kreşteyse benim kadar ilgilenemezler perişan olur. bir de hastaneye yatırılma ihtimali varmış bu hastalığı ağır geçirirse. benim bünyem hassastır. kızım da bana çektirse çok sarsılır. kısacası yarın yaptırıyorum aşıyı. aşı yapıldıktan sonra çok dikkat etmek lazım ama. bez değiştirince falan elleri iyi yıkamak lazım bize de geçebilir çünkü. bu arada aşı yapılınca da hastalık hiç olmayacak diye bişey yok sadece hafif atlatılıyormuş.Merhaba hanımlar bu da benim kuzucum.acemiyim beceremedim hem resim hem yazı olmadı. Sizlere rota aşısını sormak istedim bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim yaptiricakmisiniz.netde biraz araştırdım ama kararsız kaldım acikcasi.
sen 5. aya girince ben 6. aya gircem bacım aman diyim bizi de gör bir ay önce başla bizi bilglendirmeye5. Aya girince tablo olusturacagim ben cnm o zman paylasirim. Ben suan oluşturmaya çalışıyorum ama olmuyor daha ufak zaten kafayı nereye koysa uyuyor koltuk ana kucagi besik park yatak farketmiyor. Uyanık tutayim biraz dediğimde inadına uyuyor. Uyksuz da bırakmıyor şükür. En gidaya başladığım zaman kismetse uyku ve yemek + emme zamanları olusturacagim. Oglumda da yapmıştım 3 yaşı geçti hala uyku saatleri şaşmaz maşallah inşallah hep beraber haziran ve temmuz bebislerini de düzene sokariz
Temassiz olcerle 37.7 koltukalti olcerle 37.4 cikti.tam fitil verecektim ki esim 1 saat daha bekleyelim dedi.sureklide takip ettim cikmadi.o ara yukselmeye devam etseydi yarim fitil atacaktim hemen.sende baktin ki 38 e yaklasiyo atesi.(sabitlenmeden surekli cikiyosa ver canim)ama hep ayni ateste kaliyosa takipte kaliyi atlatmışsınız darısı başımıza :)
atesi kaça çıktı En fazla ve kaçın üstünde müdahale etmek lazım acaba?
Kızlar bu saatte bebek arabasi duruyoruz evin içinde sabaha kadar sürmeyi planlıyorum yeterki uyusun çok yoruldum aglamaktan uykusuzluktan kendimi söylemiyorum bile bu gece en uzun nöbet bende galiba herkese iyigeceler
iyi atlatmışsınız darısı başımıza :)
atesi kaça çıktı En fazla ve kaçın üstünde müdahale etmek lazım acaba?
Çok teşekkür ederim Can'ım, kadına söyleyim bağlantı yerlerinin fotosunu atsın bakalım (telefonum düştü ekranı gitti servisten gelince yazarım kadına) aynen benim oğlanda kucağımdan inmiyor, kucakta uyuyor koyunca uyanıyor ve artık belim taşımıyor. Hiç değilse evde işimi yapar yemeğimi yerim onu kanguruya koyup. Yoksa almayı düşünmüyordum. Tekrar teşekkürler canım
Tamam canım çok sağolTemassiz olcerle 37.7 koltukalti olcerle 37.4 cikti.tam fitil verecektim ki esim 1 saat daha bekleyelim dedi.sureklide takip ettim cikmadi.o ara yukselmeye devam etseydi yarim fitil atacaktim hemen.sende baktin ki 38 e yaklasiyo atesi.(sabitlenmeden surekli cikiyosa ver canim)ama hep ayni ateste kaliyosa takipte kal
inşallah biz de sorunsuz atlatırız. ateşi çıkmadan ilaç verme dedi bizim dr. yoksa ben de aşıya giderken evden çıkmadan verecektim. sık sık ölçerim artık. şimdiden uykum kaçtı canım sıkıldımatsiyahoje ben sağlık ocağındaki hemşireye sorduğumda 37.5 i geçmesin, geçerse daha da yükselecek demektir dedi. Ben asi olur olmaz bir defa ve o gece yatarken bir defa ilacı verdim. (Çok ağrısı vardı, inliyordu. Annem de ateş olmasa da ağrısını dindirir sen ilacı ver dedi o yüzden verdim) 37.2 de kaldi şükür. Inşallah siz de sorunsuzca atlatirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?