2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar bebeğiniz kaç kere kaka yapıyor ya? Benim oğlum en az 3 en fazla 6 kere kaka yapıyo. Bunlardan 2 tanesi baya iyi bez dolu diğerleri pırtlarken çıkmış gibi :)

Aynen canım şimdi patik giydirecem cok tesekkur ederim

Olmaz cnm niye olsun bende emin olamadım bizimde yeşil ama nasıl sümükmü nedir çözemedim. Özel mesajda atabilirsin cnm
Acile gittik gaz yoğunluğu var bir daha kaka yapsın dedi diye çöpe attım canım aynı şekilde olursa ki İnşallah olmaz özelden atarım

Kızlar acil bilginize ihtiyacım var ben sma mama kullanıyorum oğluma ama sma da yeşil kaka yapıyor ve 2 günde bir geçen köye gittik mama takviyesi gerekti eczanelerde bulamadım o marketten bebelac gold aldım ama ondada şöyle bi durum oldu evden çıkarken kka yaptı açık renk sonra kayınvalideme gittim yine kaka yaptı ve gazını çok rahat atıyo şimdi krarsız kaldım ewt anne sütüne en yakın sma ama o da çok gaz yaptı kakasını 2 günde bir yapmasını önemsemiyorum normal çünkü bana bi akıl verin acaba bebelac gold ishal mi yaptı o kdar kısa sürede 2 kez kaka yapması normal mi sizce

Verme canim.bende vermedim.hafif cikar gibi oldu surekli takipte kaldim.atesi sabitlendi sonra sabah yavas yavas dusmustu.gecede saat basi kontrol ettim.
iyi atlatmışsınız darısı başımıza :)
atesi kaça çıktı En fazla ve kaçın üstünde müdahale etmek lazım acaba?

biz de araştırdık canım eğer kreşe vereceksen yaptır diyorlar. ben çalışmak zorundayım. bu hastalığı bi yerden büyük ihtimalle kapar kızım kaçışı yok. allah korusun bakıcı yada kreşteyse benim kadar ilgilenemezler perişan olur. bir de hastaneye yatırılma ihtimali varmış bu hastalığı ağır geçirirse. benim bünyem hassastır. kızım da bana çektirse çok sarsılır. kısacası yarın yaptırıyorum aşıyı. aşı yapıldıktan sonra çok dikkat etmek lazım ama. bez değiştirince falan elleri iyi yıkamak lazım bize de geçebilir çünkü. bu arada aşı yapılınca da hastalık hiç olmayacak diye bişey yok sadece hafif atlatılıyormuş.

A Alkan_alkan canım bir süre kullan o mamayı bir dene derim. eğer bebeğin rahat kaka yapıyor gazını rahat çıkarıyorsa devam et. o dediğin ishal değil. ishal kötü kokulı ve sümüksü olur canım. bütün mamalar aşağı yukarı aynı ille sma kullancam diyosan da 3-4 aydan sonra kullan şu gaz problemi bitince kullan.

sen 5. aya girince ben 6. aya gircem bacım aman diyim bizi de gör bir ay önce başla bizi bilglendirmeye

kızımı uyutana kadar canım çıktı.
aldım emzirdim uyudu. koydum gerinmeye başladı. bi başladı mı sabaha kadar sürer :)

geri aldım alt değiştirme gaz çıkarma geri yatırdım tekrar sonsuz bir gerinme.
geri aldım emzirdim uyudu.beşiğine koydum yine gerinme.
beşikte salladım sonra uzun uzun. uyuyunca da başında bekledim gerinmeye başlamadan tekrar tekrar salladım.
böyle böyle uyuttum çok şükür.
sıra kendime geldi. iyi geceler :)

Temassiz olcerle 37.7 koltukalti olcerle 37.4 cikti.tam fitil verecektim ki esim 1 saat daha bekleyelim dedi.sureklide takip ettim cikmadi.o ara yukselmeye devam etseydi yarim fitil atacaktim hemen.sende baktin ki 38 e yaklasiyo atesi.(sabitlenmeden surekli cikiyosa ver canim)ama hep ayni ateste kaliyosa takipte kal

Kızlar bu saatte bebek arabasi duruyoruz evin içinde sabaha kadar sürmeyi planlıyorum yeterki uyusun çok yoruldum aglamaktan uykusuzluktan kendimi söylemiyorum bile bu gece en uzun nöbet bende galiba herkese iyigeceler

Kizlar bebegimin kaka problemo var iki haftadir gecen hafta uc gun sonunda Eytin yagi verdim bi cay kasigi aksama dogru yapti 4 gun yine yapmadi doktora goturdum acile bagirsak duEnleyici toz verdi iki tane onu kullanioriz ama ogun fitille yaptirdim simdi gene yaomio bugun ikinci gun bendede vardi sanirim
Problem bil su iciyorum kayisi hosafi icmeye basladim bugun ama suan baktim yine yapmamis kizarmis popo arasi kizimin napsam ben ya

Kızlar bu saatte bebek arabasi duruyoruz evin içinde sabaha kadar sürmeyi planlıyorum yeterki uyusun çok yoruldum aglamaktan uykusuzluktan kendimi söylemiyorum bile bu gece en uzun nöbet bende galiba herkese iyigeceler

Oy canim ya allah yardimcin olsun benim iki ayim bitti gece uykusu masallah diyim duEne girdi gece iki nadirwn uc kere uyanip emip uyuyo kizim

Bende ikinci ay sonrasi 37.8 i gecerse odayi serinletin yada cocugu soyun dahada yukselirse surup verin dediler benimki ikinci gun baya yukseldi acile goturdum yarim fitil yaptilar

S sssn kizlar kac ay itibari ile kanguru kullanilabiliyo pazartesi itibari ile kendi vime gidicem
Ve kizima tek
Bakicam bugune kadar hep annem
Annem
VARDi baya zorlancam

matsiyahoje ben sağlık ocağındaki hemşireye sorduğumda 37.5 i geçmesin, geçerse daha da yükselecek demektir dedi. Ben asi olur olmaz bir defa ve o gece yatarken bir defa ilacı verdim. (Çok ağrısı vardı, inliyordu. Annem de ateş olmasa da ağrısını dindirir sen ilacı ver dedi o yüzden verdim) 37.2 de kaldi şükür. Inşallah siz de sorunsuzca atlatirsiniz...

Tamam canım çok sağol

@altınım canım ilk gün ateş olmazsa sonra hiç olmaz diyordum ama öyle değil demek ki. eyvah Eyvah içime bi korku girdi. yarın annem gelecek yanıma ama sonra iki gün yalnız olucam off korkuyorum

inşallah biz de sorunsuz atlatırız. ateşi çıkmadan ilaç verme dedi bizim dr. yoksa ben de aşıya giderken evden çıkmadan verecektim. sık sık ölçerim artık. şimdiden uykum kaçtı canım sıkıldı ağrı da mı yapıyor off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…