- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.021
inşallah biz de sorunsuz atlatırız. ateşi çıkmadan ilaç verme dedi bizim dr. yoksa ben de aşıya giderken evden çıkmadan verecektim. sık sık ölçerim artık. şimdiden uykum kaçtı canım sıkıldıağrı da mı yapıyor off
Biz de aynı durumdayız, çıldırmak üzereyim. Kucakta gezmekten belim ağrıdı, kucağımızda derin uykuda yatağa koyunca sanki saatlerce uyumuş gibi uyanıveriyor ve ağlıyorKızlar yetisin ya sabah 10 dan beri ağlayıp duruyor emzirin ce ve benim kucagimda düşüyor sadece bu zamanlarda düşmana biryerine birsey oldu zannedecem emzirirken uyuyor yatağa bırakınca 3 dakika sonra uyanıyor 2 saat uyumuş gibi bakıyor sonra biranda ağlamaya başlıyor ne yapacağımı bilmiyorum artık son noktam evin içinde araba bile sürdük yok banamısın demedi biryerine bir şey mi oldu diye akıl kalmadı bende düşünmekten 40ı çıktı değişti bizimki bizim değişim dr böyle mi olacaktı ya şimdi yine emzirme modundayiz sütüm mü yetmiyor acaba dicem yetiyor onu da görüyorum ağlamak üzereyim ne yapacağımı şaşırdım uyumasını geçtim sussun yeterki
Ya sol elimle hiçbirşey yapamıyorum, baya gerizekalıyım ben :)))
Arada aklıma geliyor ve deniyorum sol elimi kullanmayı ve sonuç hüsran :))))))
Benim lobum yok bacım :)))))
Kız ben yerim bu tospiki, maaşallah kuzuma
@sssn kizlar kac ay itibari ile kanguru kullanilabiliyo pazartesi itibari ile kendi vime gidicem
Ve kizima tek
Bakicam bugune kadar hep annem
Annem
VARDi baya zorlancam
Biz de aynı durumdayız, çıldırmak üzereyim. Kucakta gezmekten belim ağrıdı, kucağımızda derin uykuda yatağa koyunca sanki saatlerce uyumuş gibi uyanıveriyor ve ağlıyor
Canim biz de oyleyiz. Aksam en son arabayla sehir turu yaptik 40 dakika emdi uyudu yatagina yatirdim. Simdi yinenayaktayiz
Puhahahaaa benimde yok kızvalla Allah korusun sağ elime bişey olsa ben bittim
Can'ım ergonomik olanlardan al mutlaka, yenidoğan aparatları var ve doğumdan itibaren kullanılabiliyor. İlk çocuğun nasılsa ikinciye de kullanırsın.
Emziren annelerde 6-8aya kadar adet gormemek normalmis bi kac yerde oyle okumustum.Kızlar bişey soracağım; ben hala adet olmadım 2 ay 1 haftalık olduk. Benim gibi henüz adet olmayan varmı? Önceki doğumlarımda 40 ım çıkınca oluyordu doktora gitmem gerekir mi acaba?
Maşallah kuzuma :) kaç kilo kaç cm oldu?
Aynen öyle canım o var bi de KV abuk subuk konuşmaları eklenince iyice dibinre vurdumOyh kiyamam ya alisacaksin ama suan lohusaligin verdiği bir ruh hali de var gülüm zamanla duzelecek
İnşallah dediğin gibi olur canım bazen çok yetersiz hissediyorum ve bu yüzden kendime kızıyorumCanım suan bunları hissetmen çok normal ilk bebeğin ve annen yanında değil ama zamanla oğlunu en iyi anlayan sen olacaksın herşeyle basedeceksin canım. Sadece biraz sabır ve zaman
Günaydııın :) 3ten beri ayaktayim ama ediz uyuyo yani ben delirdim rahat uyumak varken edizin uyanmasini bekliyorum o zaman uykum gelcek
İyi olmanıza çok sevindim Can'ım. Daha önce hiç böyle olmayınca kafama takıldı, yoksa iki yıl adet olmasam da olur çok güzel olur hem deEmziren annelerde 6-8aya kadar adet gormemek normalmis bi kac yerde oyle okumustum.
Bu arada abi kardes cok tatli cok yakisikli gorunuyolar annesiii masallah
Benimkinin çok gazı varmış o yüzden oluyormuşBiz de aynı durumdayız, çıldırmak üzereyim. Kucakta gezmekten belim ağrıdı, kucağımızda derin uykuda yatağa koyunca sanki saatlerce uyumuş gibi uyanıveriyor ve ağlıyor
Puhahahaaa benimde yok kızvalla Allah korusun sağ elime bişey olsa ben bittim
Can'ım ergonomik olanlardan al mutlaka, yenidoğan aparatları var ve doğumdan itibaren kullanılabiliyor. İlk çocuğun nasılsa ikinciye de kullanırsın.
Kızlar bebeğiniz kaç kere kaka yapıyor ya? Benim oğlum en az 3 en fazla 6 kere kaka yapıyo. Bunlardan 2 tanesi baya iyi bez dolu diğerleri pırtlarken çıkmış gibi :)
Kızlar bişey soracağım; ben hala adet olmadım 2 ay 1 haftalık olduk. Benim gibi henüz adet olmayan varmı? Önceki doğumlarımda 40 ım çıkınca oluyordu doktora gitmem gerekir mi acaba?
İnşallah dediğin gibi olur canım bazen çok yetersiz hissediyorum ve bu yüzden kendime kızıyorum
sut bozulmus olabilir mi?dondurma ve cozdurme kosullarini tam saglamamis olabilirsin belki
Tatlim hangimizin bu dönemde esi ile problemleri olmuyo ki. Ben 15 gun kv kayinpeder görümce 2 tane canavar gibi çocuk ile yasadim.esim yegenleriyle ugrasacam diye beni unuttu.cocuklar canavar gibi hic dur yapma etme dinlemiyo.oglum bagirma uygar irkiliyo dedim diye görümce 2 saat agladi bi de dedi ki benim icin bi tek o mu lohusa olmus benim agzimi actirmasin.kendisu anasinin evine geldi mis gibi 2 ay durdu anasi bakti bebeklerine lohusalik döneminde bi de bana soylendi utanmadan. Amannn ne cektim o cocuklar bebegimi isirmaya çalıştı dur dedikce sorun oldu onlar da cocuk bisey olmaz dediler benim bebegim daha ominnacikti sarilikti.neyse bunlari hic unutmuycam icime dert oldu oturducanım çok teşekkür ederim üşenmeyip uzun uzun yazmışsın , stressiz hayat zor bu aralar eşimle problemlerimiz ciddi ama kalanını uygulamaya çalışacağım
Var cnm.Canım aglamasi gaz sancisi varmı peki o da alerjik belirtisi
Erken hazirlarim kuzumsen 5. aya girince ben 6. aya gircem bacım aman diyim bizi de gör bir ay önce başla bizi bilglendirmeye
6 aya kadar yolu var bacim ben 6 ay olmadim doğu daKızlar bişey soracağım; ben hala adet olmadım 2 ay 1 haftalık olduk. Benim gibi henüz adet olmayan varmı? Önceki doğumlarımda 40 ım çıkınca oluyordu doktora gitmem gerekir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?