2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kolu ağrıyordu evet canım ya, kıyafet değişirken ve kucağımıza alırken hep dikkat ettik o gün...

ateş düşürücelerin üzerinde de zaten ağrı kesici ateş düşürücü yazar. Çok fazla huysuzlanırsa ağrısı vardır, bence ateşi çıkmasa da ver.

Daha çok minnoşlar kıyamam ağrı çekmelerine yaa...

Biz de aynı durumdayız, çıldırmak üzereyim. Kucakta gezmekten belim ağrıdı, kucağımızda derin uykuda yatağa koyunca sanki saatlerce uyumuş gibi uyanıveriyor ve ağlıyor

Ya sol elimle hiçbirşey yapamıyorum, baya gerizekalıyım ben :)))

Arada aklıma geliyor ve deniyorum sol elimi kullanmayı ve sonuç hüsran :))))))

Benim lobum yok bacım :)))))

Puhahahaaa benimde yok kız valla Allah korusun sağ elime bişey olsa ben bittim

Kız ben yerim bu tospiki, maaşallah kuzuma

@sssn kizlar kac ay itibari ile kanguru kullanilabiliyo pazartesi itibari ile kendi vime gidicem
Ve kizima tek
Bakicam bugune kadar hep annem
Annem
VARDi baya zorlancam

Can'ım ergonomik olanlardan al mutlaka, yenidoğan aparatları var ve doğumdan itibaren kullanılabiliyor. İlk çocuğun nasılsa ikinciye de kullanırsın.

Kızlar bişey soracağım; ben hala adet olmadım 2 ay 1 haftalık olduk. Benim gibi henüz adet olmayan varmı? Önceki doğumlarımda 40 ım çıkınca oluyordu doktora gitmem gerekir mi acaba?

Kızlar bişey soracağım; ben hala adet olmadım 2 ay 1 haftalık olduk. Benim gibi henüz adet olmayan varmı? Önceki doğumlarımda 40 ım çıkınca oluyordu doktora gitmem gerekir mi acaba?
Emziren annelerde 6-8aya kadar adet gormemek normalmis bi kac yerde oyle okumustum.
Bu arada abi kardes cok tatli cok yakisikli gorunuyolar annesiii masallah

Emziren annelerde 6-8aya kadar adet gormemek normalmis bi kac yerde oyle okumustum.
Bu arada abi kardes cok tatli cok yakisikli gorunuyolar annesiii masallah
İyi olmanıza çok sevindim Can'ım. Daha önce hiç böyle olmayınca kafama takıldı, yoksa iki yıl adet olmasam da olur çok güzel olur hem de
Oğullarım adına teşekkür ederim Can'ım Ediz'i Kocaman öp benim yerime

Benimkinin çok gazı varmış o yüzden oluyormuş

Kızlar bebeğiniz kaç kere kaka yapıyor ya? Benim oğlum en az 3 en fazla 6 kere kaka yapıyo. Bunlardan 2 tanesi baya iyi bez dolu diğerleri pırtlarken çıkmış gibi :)

Bizimki de bu şekilde oluyor canim

Bende olmadım henüz ama normal büyük oglumda 4.ayda olmuştum

İnşallah dediğin gibi olur canım bazen çok yetersiz hissediyorum ve bu yüzden kendime kızıyorum

O bebesin annesi sensin ve her ihtiyacını karşılayabilecek kspasitedesin,logusaligin geçsin oglunla çok keyifli vakitler sizi bekliyor canım

Kızlar ben bebegimi hasta ettim(( dün vücudunu yıkadım. Eşimle avm ye gidelim dedik. Orda üşümüş. Eve geldik nasıl bir fiskirmadir o . Acayip biçimde kustu. Tabi Alttan da yapıyor. Gece iyiydi ama sabah kusmaya tekrar başladı fışkırarak değil ama kusuyor . Terliyor. Şimdi uyudu . Doktora götursemmi bilemedim

canım çok teşekkür ederim üşenmeyip uzun uzun yazmışsın , stressiz hayat zor bu aralar eşimle problemlerimiz ciddi ama kalanını uygulamaya çalışacağım
Tatlim hangimizin bu dönemde esi ile problemleri olmuyo ki. Ben 15 gun kv kayinpeder görümce 2 tane canavar gibi çocuk ile yasadim.esim yegenleriyle ugrasacam diye beni unuttu.cocuklar canavar gibi hic dur yapma etme dinlemiyo.oglum bagirma uygar irkiliyo dedim diye görümce 2 saat agladi bi de dedi ki benim icin bi tek o mu lohusa olmus benim agzimi actirmasin.kendisu anasinin evine geldi mis gibi 2 ay durdu anasi bakti bebeklerine lohusalik döneminde bi de bana soylendi utanmadan. Amannn ne cektim o cocuklar bebegimi isirmaya çalıştı dur dedikce sorun oldu onlar da cocuk bisey olmaz dediler benim bebegim daha ominnacikti sarilikti.neyse bunlari hic unutmuycam icime dert oldu oturdu
Yani diyecegim bir dokun bin ah işit
Bu yuzden sutum bile azaldi ama simdi dünya umrumda degil bebegimle huzurluyum allahim diyorum nasil büyük bir hediye gönderdi bana kiymetini bilmeliyim
O yuzden sende bosver duzelir esinle aran simdi bebegini dusun mutlu ol memisler sut dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…