- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.041
5100 olmuştu 2 gün önce 1.800 gibi bir rakam almış 1 ayda. 57 cm de boyu olmuş kısa boylu idi boyu iyi uzamisMaşallah kuzuma :) kaç kilo kaç cm oldu?
Biraz sabret gececek bu gunler. Suan bunu dedigime inanmiyorum saka gibi geliyo biliyomusun edizin 17-18saat araliksiz uyumadigi gunlerde hayatim hep oyle devam edecek saniyodum. Ama en azindan gece uykumuz iyilesmeye basladi. Sizinde bi yerden duzelme baslayacak insallahBen kac gunfur 2den beri ayaktayim hep cok yorgunum butun vucudum agriyo gunduz de uyumuyo oglum hep kucagimda filsn.agliyo cok.
Boşver duymazdan gel kimse kimsenin evinde değil her zman kalmayacak en azından. Huzurun kaçmasın boşaAynen öyle canım o var bi de KV abuk subuk konuşmaları eklenince iyice dibinre vurdum
ama bana yarın 10 da gel dediler ayın 1 i oluyor aşı açılınca 10 bebek olması gerekiyormuş o nedenle öyle yapıyoruz dedi ebe saçmalık değilmiakans bugun olur asilar.temmuz 31 gun cunku.play storede saglik bakanliginin asi takvimi var.uygulamayi indirmeni tavsiye ederim.bir de saglik ocaklari belirli gunlerde asi yapio.sormadan gitme.biz ptesi gittik yapmadilar
aynen ptesi bize de ayni sey dendi.bugun gidicez.verem asisi acildigi gun atiliomus kalani.annem emekli hemsire o soyledi.ama bana yarın 10 da gel dediler ayın 1 i oluyor aşı açılınca 10 bebek olması gerekiyormuş o nedenle öyle yapıyoruz dedi ebe saçmalık değilmi
Çok teşekkür ederim canım öyle yapimA Alkan_alkan canım bir süre kullan o mamayı bir dene derim. eğer bebeğin rahat kaka yapıyor gazını rahat çıkarıyorsa devam et. o dediğin ishal değil. ishal kötü kokulı ve sümüksü olur canım. bütün mamalar aşağı yukarı aynı ille sma kullancam diyosan da 3-4 aydan sonra kullan şu gaz problemi bitince kullan.
Tamam canımBence gelir cunku uyuyosun ve dinlenince sut doluyo. Dene bence. Emzirdikten sonra sagjyorum ben
Şuan kaç aylık bebişin ya benimki öyle değil ya illa bi uyutmak gerekiyo uykuya geçemediği zaman çok huysuz oluyo kendi kendine koyduğum yerde uyuyan bi bebek değil hele gece uyku zamanı uykusu var ama oyun istiyo5. Aya girince tablo olusturacagim ben cnm o zman paylasirim. Ben suan oluşturmaya çalışıyorum ama olmuyor daha ufak zaten kafayı nereye koysa uyuyor koltuk ana kucagi besik park yatak farketmiyor. Uyanık tutayim biraz dediğimde inadına uyuyor. Uyksuz da bırakmıyor şükür. En gidaya başladığım zaman kismetse uyku ve yemek + emme zamanları olusturacagim. Oglumda da yapmıştım 3 yaşı geçti hala uyku saatleri şaşmaz maşallah inşallah hep beraber haziran ve temmuz bebislerini de düzene sokariz
Bebegim 34 gunluk oldu cnm dogdugundan beri rutini bu düzene girer merak etme sen çok kucağa almamaya calis olduğu yerde sev op gaz çıkarma çabasına girme belki gazsiz sırf alıştığı için kucak ve oyun istiyor. Oyun için erken zaten kısmetse oturmaya başladıkları zaman zaten bolca oynayacgiz o da tabloda yer alacak uyku yemek oyun uyku şeklinde. Enerji atacaklar ki uyusunlarŞuan kaç aylık bebişin ya benimki öyle değil ya illa bi uyutmak gerekiyo uykuya geçemediği zaman çok huysuz oluyo kendi kendine koyduğum yerde uyuyan bi bebek değil hele gece uyku zamanı uykusu var ama oyun istiyo
Maşallah canım uykuya hasretim bende her ne kdr bebegim sorunsuz olsa da deliksiz uyku başka valla özledim uyumayı meme molalari geceleri. Neyse 2 yaşına kdr böyle olacak artıkKizim dun 21.15 de uyudu sabah 06.45 de uyandigece uyanmadigi icin uykusunda emzirdim.sabah uyaninca da emzirdim ve uyudu.8 gibi mizirdanmaya basladi babasi aldi salona goturdu ilgilendi altini degistirdi 9 a dogru getirdi yanima gecirdigim en guzel gecelerden biriydi
Al benden de o kdr alismamisim daginikliga sinir oluyorum doruk uyuyuncA ya yemek yapıyorum ya temizlik kafayı tirlatirim yoksa allahtan doğu sorunsuzCocuklar uyuyunca ben mi dinleneyim is mi yapayim bilemiyorum. Sabahlari ikisi de uyuyor ben de cogu zaman uyumayi tercih ediyorum cunku geceden uykusuzum. Bu defa da isler kaliyor. İsler kalinca basima agri giriyor daha da huzursuz oluyorum.
Erkenden kalkip is yapanHejaR12 canim once masallah imrendim. O enerjiyi nasil bulucam ben
2 ay aşısı için 29 eylüle gün verdi aile hekimliği. Prsembe yapılması gerekirmiş çok ilgincime gtti neden perşembe günü anlamadım 2 ayı doluyor orda sorun yok ama 29 eylül perşembe 10.00 gel dedi 2 ay aşısı perşembe günü yapılır dedi size de dendimi böyle birşey saçma geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?