- 22 Ocak 2008
- 8.889
- 8.893
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.061
Cocuklar uyuyunca ben mi dinleneyim is mi yapayim bilemiyorum. Sabahlari ikisi de uyuyor ben de cogu zaman uyumayi tercih ediyorum cunku geceden uykusuzum. Bu defa da isler kaliyor. İsler kalinca basima agri giriyor daha da huzursuz oluyorum.
Erkenden kalkip is yapanHejaR12 canim once masallah imrendim. O enerjiyi nasil bulucam ben
2 ay aşısı için 29 eylüle gün verdi aile hekimliği. Prsembe yapılması gerekirmiş çok ilgincime gtti neden perşembe günü anlamadım 2 ayı doluyor orda sorun yok ama 29 eylül perşembe 10.00 gel dedi 2 ay aşısı perşembe günü yapılır dedi size de dendimi böyle birşey saçma geldi bana
Bana da bu aşı sadece salı yapılıyor demişti. Gittiğimde benimle beraber 2 kişi daha vardı 2 aylık aşısını yaptıran :)
Aynen oyle hanimefendi uyudu ama ben acaba uyandirsam mi emzirsem mi yoksa beklesem mi vs vs dusundumMaşallah canım uykuya hasretim bende her ne kdr bebegim sorunsuz olsa da deliksiz uyku başka valla özledim uyumayı meme molalari geceleri. Neyse 2 yaşına kdr böyle olacak artık
Benim kızım 2,5 aylık oldu o dönemlerde benimde öyleydi yatırınca uyuyodu sonradan sonraya huy değişti şimdilerde onunla konuşmamızı istiyo uykusu olsa bileBebegim 34 gunluk oldu cnm dogdugundan beri rutini bu düzene girer merak etme sen çok kucağa almamaya calis olduğu yerde sev op gaz çıkarma çabasına girme belki gazsiz sırf alıştığı için kucak ve oyun istiyor. Oyun için erken zaten kısmetse oturmaya başladıkları zaman zaten bolca oynayacgiz o da tabloda yer alacak uyku yemek oyun uyku şeklinde. Enerji atacaklar ki uyusunlar
Hangi ilacı verdin canımmatsiyahoje ben sağlık ocağındaki hemşireye sorduğumda 37.5 i geçmesin, geçerse daha da yükselecek demektir dedi. Ben asi olur olmaz bir defa ve o gece yatarken bir defa ilacı verdim. (Çok ağrısı vardı, inliyordu. Annem de ateş olmasa da ağrısını dindirir sen ilacı ver dedi o yüzden verdim) 37.2 de kaldi şükür. Inşallah siz de sorunsuzca atlatirsiniz...
Gaz ilacı kullanıyor musun? O ilaçlarda düzeni bozuyor bence kullanıyorsan ilacı değiştir bakalım değişiklik olacak mıKizlar bebegimin kaka problemo var iki haftadir gecen hafta uc gun sonunda Eytin yagi verdim bi cay kasigi aksama dogru yapti 4 gun yine yapmadi doktora goturdum acile bagirsak duEnleyici toz verdi iki tane onu kullanioriz ama ogun fitille yaptirdim simdi gene yaomio bugun ikinci gun bendede vardi sanirim
Problem bil su iciyorum kayisi hosafi icmeye basladim bugun ama suan baktim yine yapmamis kizarmis popo arasi kizimin napsam ben ya
Tamamen bebek için nasıl iyi olacaksa ona göre hazırlıyorum. Annenin fiziken ve psikolojik olarakta bebeğe yetmesi için hazırlıyorum. Tabi tabloya uymak zorunlu oluyor bebeklerin düzeni nasıl olursa oyle gidiyor hem anne bebek arası iyi oluyor hemde yipranmiyor insan. Durmayan uyumayan sürekli mizmiz bir bebek yıpratır sonuçta. Bende çok ise yaradı doguyu o şekilde buyuttum hala sabah 8 akşam 8 dir düzeni 4-5 ayliktan beri suan 3.yas 3 aylık olacak herkeste ise yarar mi bilmem bu annenin verdiği ozenle de alakalı ben zamanı gelince eklerim inşallah ise yarar birçok kişideAynen oyle hanimefendi uyudu ama ben acaba uyandirsam mi emzirsem mi yoksa beklesem mi vs vs dusundumbuna da sukur :) asi konusuna gelince bende cuma gunuydu yaptirdigimda.saglik ocagi belirli gunler yapiyomus bu asiyi.
Birde tablonu cok merak ettim ya.neye gore hazirliyosun? Gercekten ise yariyomu duzen acisindan?
Hangi ilacı verdin canım
Mutlaka denicem bende tablonuTamamen bebek için nasıl iyi olacaksa ona göre hazırlıyorum. Annenin fiziken ve psikolojik olarakta bebeğe yetmesi için hazırlıyorum. Tabi tabloya uymak zorunlu oluyor bebeklerin düzeni nasıl olursa oyle gidiyor hem anne bebek arası iyi oluyor hemde yipranmiyor insan. Durmayan uyumayan sürekli mizmiz bir bebek yıpratır sonuçta. Bende çok ise yaradı doguyu o şekilde buyuttum hala sabah 8 akşam 8 dir düzeni 4-5 ayliktan beri suan 3.yas 3 aylık olacak herkeste ise yarar mi bilmem bu annenin verdiği ozenle de alakalı ben zamanı gelince eklerim inşallah ise yarar birçok kişide
Hay maşallah kuzuya yaa. Çok iyi almiş. Sadece anne sütü mu alıyor canım?5100 olmuştu 2 gün önce 1.800 gibi bir rakam almış 1 ayda. 57 cm de boyu olmuş kısa boylu idi boyu iyi uzamis
Sabah 8 akşam 8 demek ne demek. Allahım görecekmiyim o günleriTamamen bebek için nasıl iyi olacaksa ona göre hazırlıyorum. Annenin fiziken ve psikolojik olarakta bebeğe yetmesi için hazırlıyorum. Tabi tabloya uymak zorunlu oluyor bebeklerin düzeni nasıl olursa oyle gidiyor hem anne bebek arası iyi oluyor hemde yipranmiyor insan. Durmayan uyumayan sürekli mizmiz bir bebek yıpratır sonuçta. Bende çok ise yaradı doguyu o şekilde buyuttum hala sabah 8 akşam 8 dir düzeni 4-5 ayliktan beri suan 3.yas 3 aylık olacak herkeste ise yarar mi bilmem bu annenin verdiği ozenle de alakalı ben zamanı gelince eklerim inşallah ise yarar birçok kişide
Alerjik gaz da oluo da oda kesilir alerjik varsaVar cnm.
Rota aşısı ne için canım o beden isteğe bağlı acabaaynen ptesi bize de ayni sey dendi.bugun gidicez.verem asisi acildigi gun atiliomus kalani.annem emekli hemsire o soyledi.
3 asi olacak.2 igne 1 damla.eger yaptirmak istersen bir de rota asisi o da agizdan.ama eczanedwn kendin aliyorsun onu 160tl fiyati
%95 anne sutu canım cok şükür. Gece 12 de mama veriyorum bir öğün keyfi olarak iyi uyusun diye benim de dinlenmeye ihtiyacım oluyor sonuçta 2 çocuk bende :) faydasını görüyorum mamayi yiyince 3,4 saat uyuyor bende uyuyorum daha fazla prolaktin üretiyor vücut. Iyi almışız evet çok ufakti doğduğu zaman bana ufak geliyordu daha doğrusu ama çok şükür iyi gelişti hergün banyo ve sık emzirme sayesinde. Sizde durumlar ne buyumusmu minnak aynı zaman dogum ettik seninl3Hay maşallah kuzuya yaa. Çok iyi almiş. Sadece anne sütü mu alıyor canım?
Benimkinin çok gazı varmış o yüzden oluyormuş
Bizimki de bu şekilde oluyor canim
Bende olmadım henüz ama normal büyük oglumda 4.ayda olmuştum
O bebesin annesi sensin ve her ihtiyacını karşılayabilecek kspasitedesin,logusaligin geçsin oglunla çok keyifli vakitler sizi bekliyor canım
6 aya kadar yolu var bacim ben 6 ay olmadim doğu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?