2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım bende de her zaman o enerji olmuyor,arada geliyor İşte tabii bence uyku daha önemli sen dinç ol ki bebelere bakabilesin

Bence saglikocagi yla ilgilidir belki o günlerde geliyordur aşı bizimde çarşamba günü mesela bugün oldu yavrusum

Bana da bu aşı sadece salı yapılıyor demişti. Gittiğimde benimle beraber 2 kişi daha vardı 2 aylık aşısını yaptıran :)

Bizde bugün yani çarşamba olduk :) sağlık ocağıyla alakalıdır bizimde benimle birlikte 4 tane 2 aylık vardı hepside erkekti :)

Maşallah canım uykuya hasretim bende her ne kdr bebegim sorunsuz olsa da deliksiz uyku başka valla özledim uyumayı meme molalari geceleri. Neyse 2 yaşına kdr böyle olacak artık
Aynen oyle hanimefendi uyudu ama ben acaba uyandirsam mi emzirsem mi yoksa beklesem mi vs vs dusundum buna da sukur :) asi konusuna gelince bende cuma gunuydu yaptirdigimda.saglik ocagi belirli gunler yapiyomus bu asiyi.

Birde tablonu cok merak ettim ya.neye gore hazirliyosun? Gercekten ise yariyomu duzen acisindan?

Benim kızım 2,5 aylık oldu o dönemlerde benimde öyleydi yatırınca uyuyodu sonradan sonraya huy değişti şimdilerde onunla konuşmamızı istiyo uykusu olsa bile

bizde asimizi olduk.bu arada damla var saniyordum yokmus.3u de igne.rotayi yapmadilar ozel asi diye.doktorunuza yaptirin dediler.benim annem emekli hemsire.eve gelince annem hazirladu ben verdim rotayi kizima.kolay bi asiymis doktora gerek kalmadi.

Hangi ilacı verdin canım

Gaz ilacı kullanıyor musun? O ilaçlarda düzeni bozuyor bence kullanıyorsan ilacı değiştir bakalım değişiklik olacak mı

Tamamen bebek için nasıl iyi olacaksa ona göre hazırlıyorum. Annenin fiziken ve psikolojik olarakta bebeğe yetmesi için hazırlıyorum. Tabi tabloya uymak zorunlu oluyor bebeklerin düzeni nasıl olursa oyle gidiyor hem anne bebek arası iyi oluyor hemde yipranmiyor insan. Durmayan uyumayan sürekli mizmiz bir bebek yıpratır sonuçta. Bende çok ise yaradı doguyu o şekilde buyuttum hala sabah 8 akşam 8 dir düzeni 4-5 ayliktan beri suan 3.yas 3 aylık olacak herkeste ise yarar mi bilmem bu annenin verdiği ozenle de alakalı ben zamanı gelince eklerim inşallah ise yarar birçok kişide

Mutlaka denicem bende tablonu bebekler,cocuklar duzen ve aliskanliklar ister ise yaricaktir mutlaka

Sabah 8 akşam 8 demek ne demek. Allahım görecekmiyim o günleri
Sabırsızlıkla bekliyoruz canım

Rota aşısı ne için canım o beden isteğe bağlı acaba

Slm kızlar benim kızımda temmuz 7 de doğdu. Allah hepimizin bebeklerine hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah. Benim 4. kızım . Maşallah . Ama kilo alımı çok yavaş ayın 7 iki aylık olacak şuan 4.400. Haftada 200 gr alıyor oda alırsa. Emziriyorum ve eğer sütüm az ise azcık ta kaşıkla mama veriyorum. Sağlığı şükür yerinde ama hani şöyle azcık ta tombik olsa güzel olurdu. Benim bebeler hep yemeğe başlayınca kilo alır sonrada büyürken kilo verirler .

Hay maşallah kuzuya yaa. Çok iyi almiş. Sadece anne sütü mu alıyor canım?
%95 anne sutu canım cok şükür. Gece 12 de mama veriyorum bir öğün keyfi olarak iyi uyusun diye benim de dinlenmeye ihtiyacım oluyor sonuçta 2 çocuk bende :) faydasını görüyorum mamayi yiyince 3,4 saat uyuyor bende uyuyorum daha fazla prolaktin üretiyor vücut. Iyi almışız evet çok ufakti doğduğu zaman bana ufak geliyordu daha doğrusu ama çok şükür iyi gelişti hergün banyo ve sık emzirme sayesinde. Sizde durumlar ne buyumusmu minnak aynı zaman dogum ettik seninl3

Kizlaar esimin sark gorevi cikti tunceliye eylul ayi icinde gidicez allah kismet ederse simdi annemin yanindayim daha once tunceliye giden yada yasayan varmi cok merak ediyorum bebegimle birbirimize alismaya calisirken bide bambaska bi yere alismaya caliscaz

Benimkinin çok gazı varmış o yüzden oluyormuş

Benimkinin neyi vardı çözemedim, uykusunu alamadı sanırım ondan sapıttı. Bir kere bölündüğü Zaman sonraki uykularını da etkiliyor.

6 aya kadar yolu var bacim ben 6 ay olmadim doğu da

Ay inşallah olmasın kızlar memnun olurum yani :)) daha öncekilerde kırkım çıkınca olmuştum o yüzden merak ettim, hepsi aynı olmuyormuş demekki.

Yaaaa kızlar dün telefonum yere düştü ve ekranı karardı açılmıyor, bilgisayara bağlayım dedim fotoğrafları alayım diye bağlamadı hamilelik fotoğraflarım minnoşumun fotoğrafları hepsi gitti ( nasıl yapsam bilemedim çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…