2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım sağlıkla büyüsün prensesin. Daha sık emzirmeyi denesen, sütün artar belki.

Kızlar beneklerinizin emme süresi ne kadar bi sefer de
Ve de emme sıkkığı kaç saatte bir

Benim yavru bi ay olana kadar 15-20 dk emerdi ama şimdilerde 10dk anca emiyor
Sebep nedir acep

Oooh deliksiz uyumak diye buna denir maşaallah size

Can'ım toplu yapıyorlar o bölgeye ait bebeklerle...
Mesela iki ayı yakın Zaman'da dolduran bebekleri gün ayarlayıp beraber yapıyorlar

Canim tayininiz hayir getirsin insallah. Biz iki yıl evvel orada gorev yaptik. Musait olunca yazacagim suan basimi sorulariyla sisiren bi minik adam var.

Canım sağlıkla büyüsün prensesin. Daha sık emzirmeyi denesen, sütün artar belki.

İşte sorun o emmek istemiyor sürekli uyuyor yada uyanıkken bile azcık emiyor uyuyor ondan azcık kaşıkla veriyorum şekeri düşmesin baygın olmasın diye. Böyle böyle büyüyecek artık.

Kızlar beneklerinizin emme süresi ne kadar bi sefer de
Ve de emme sıkkığı kaç saatte bir

Benim yavru bi ay olana kadar 15-20 dk emerdi ama şimdilerde 10dk anca emiyor
Sebep nedir acep

Ahhhh Ahhhh biz o 15 dk aralıksız emmeleri unuttuk. Bende o yüzden sık sık emziriyorum. Oda bazen yinede çok az emiyor bende azcık mama veriyorum. Ama belki günde 2 kere 25 yada 30 ml falan.

iki iğne bir damla aklımda tutayım bunu ben kimseye güven olmuyor çünkü...eksik yapmasınlar ....rota çok gerekli değil diye duydum ama yaptırmakmı lazım acaba büyük kızıma yaptırmamıştım ama

Bizim de cuma gunleri yapiliyor dedi

canım inan keşke aile ile ilgili probralem vs olsaydı, sıkıntı eşimin psikolojisi ve karakteri. 5 sene birliktelik + 3 sene evlilik bu zamana kadar herşeyi hallederiz diyordum susuyordum yani yapıcıydım ama bu saatten sonra olması çok zor çünkü psikoloji düzelir ama karakter değişmez sadece mış gibi yapılır bu da en ufak şeyde tekrar aynı şeylerle karşılaşacağım anlamına gelir ki şuan inan yanımda olmasa çok daha huzurlu olacağım eminim Allah'tan işe gidiyor da nefes alıyorum. Bakalım bugün psikiyatriye gideceğiz o ne diyecek?

canım bize 3 iğne yapıldı; biri karma biri verem 3. hatırlamıyorum şuan

Bizde 2. Ay asilarimizi olduk bgn 3 tane asi ya yavrum nasil agladi simdi biraz huzursuz ama atesi yok cok sukur

İki igne bacaktan bir iğne koldan damla yok

Kızlar damla olan rota virüs aşısı devlet yapmıyor özel hastaneler yapıyor aklınızda olsun

Cnm 9 gunde 300 gr almis 4500 du 4800 olmus sizin kilo nasil. 61 gunluguz

Bize de 2 bacaktan 1 koldan vurdular geçen hafta. Rotavirüsü birdahaki ay dedi doktor bu ay zaten çok aşı oluyor diye. Sabaha kadar nöbet bekledik başında ama 37,7 oldu ateşi odayı soğuttuk düştü.

Benim oğluşum fazla kilo almış galiba bir de. 3150 doğdu şimdi 5900 olmuş 2 ayımız geçen hafta bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…