- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.081
Canım sağlıkla büyüsün prensesin. Daha sık emzirmeyi denesen, sütün artar belki.Slm kızlar benim kızımda temmuz 7 de doğdu. Allah hepimizin bebeklerine hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah. Benim 4. kızım. Maşallah . Ama kilo alımı çok yavaş ayın 7 iki aylık olacak şuan 4.400. Haftada 200 gr alıyor oda alırsa. Emziriyorum ve eğer sütüm az ise azcık ta kaşıkla mama veriyorum. Sağlığı şükür yerinde ama hani şöyle azcık ta tombik olsa güzel olurdu. Benim bebeler hep yemeğe başlayınca kilo alır sonrada büyürken kilo verirler .
Kizim dun 21.15 de uyudu sabah 06.45 de uyandigece uyanmadigi icin uykusunda emzirdim.sabah uyaninca da emzirdim ve uyudu.8 gibi mizirdanmaya basladi babasi aldi salona goturdu ilgilendi altini degistirdi 9 a dogru getirdi yanima gecirdigim en guzel gecelerden biriydi
Can'ım toplu yapıyorlar o bölgeye ait bebeklerle...2 ay aşısı için 29 eylüle gün verdi aile hekimliği. Prsembe yapılması gerekirmiş çok ilgincime gtti neden perşembe günü anlamadım 2 ayı doluyor orda sorun yok ama 29 eylül perşembe 10.00 gel dedi 2 ay aşısı perşembe günü yapılır dedi size de dendimi böyle birşey saçma geldi bana
Canim tayininiz hayir getirsin insallah. Biz iki yıl evvel orada gorev yaptik. Musait olunca yazacagim suan basimi sorulariyla sisiren bi minik adam var.Kizlaar esimin sark gorevi cikti tunceliye eylul ayi icinde gidicez allah kismet ederse simdi annemin yanindayim daha once tunceliye giden yada yasayan varmi cok merak ediyorum bebegimle birbirimize alismaya calisirken bide bambaska bi yere alismaya caliscaz
Canım sağlıkla büyüsün prensesin. Daha sık emzirmeyi denesen, sütün artar belki.
Kızlar beneklerinizin emme süresi ne kadar bi sefer de
Ve de emme sıkkığı kaç saatte bir
Benim yavru bi ay olana kadar 15-20 dk emerdi ama şimdilerde 10dk anca emiyor
Sebep nedir acep
iki iğne bir damla aklımda tutayım bunu ben kimseye güven olmuyor çünkü...eksik yapmasınlar ....rota çok gerekli değil diye duydum ama yaptırmakmı lazım acaba büyük kızıma yaptırmamıştım amaaynen ptesi bize de ayni sey dendi.bugun gidicez.verem asisi acildigi gun atiliomus kalani.annem emekli hemsire o soyledi.
3 asi olacak.2 igne 1 damla.eger yaptirmak istersen bir de rota asisi o da agizdan.ama eczanedwn kendin aliyorsun onu 160tl fiyati
Bizim de cuma gunleri yapiliyor dedi2 ay aşısı için 29 eylüle gün verdi aile hekimliği. Prsembe yapılması gerekirmiş çok ilgincime gtti neden perşembe günü anlamadım 2 ayı doluyor orda sorun yok ama 29 eylül perşembe 10.00 gel dedi 2 ay aşısı perşembe günü yapılır dedi size de dendimi böyle birşey saçma geldi bana
Tatlim hangimizin bu dönemde esi ile problemleri olmuyo ki. Ben 15 gun kv kayinpeder görümce 2 tane canavar gibi çocuk ile yasadim.esim yegenleriyle ugrasacam diye beni unuttu.cocuklar canavar gibi hic dur yapma etme dinlemiyo.oglum bagirma uygar irkiliyo dedim diye görümce 2 saat agladi bi de dedi ki benim icin bi tek o mu lohusa olmus benim agzimi actirmasin.kendisu anasinin evine geldi mis gibi 2 ay durdu anasi bakti bebeklerine lohusalik döneminde bi de bana soylendi utanmadan. Amannn ne cektim o cocuklar bebegimi isirmaya çalıştı dur dedikce sorun oldu onlar da cocuk bisey olmaz dediler benim bebegim daha ominnacikti sarilikti.neyse bunlari hic unutmuycam icime dert oldu oturdu
Yani diyecegim bir dokun bin ah işit
Bu yuzden sutum bile azaldi ama simdi dünya umrumda degil bebegimle huzurluyum allahim diyorum nasil büyük bir hediye gönderdi bana kiymetini bilmeliyim
O yuzden sende bosver duzelir esinle aran simdi bebegini dusun mutlu ol memisler sut dolsun
iki iğne bir damla aklımda tutayım bunu ben kimseye güven olmuyor çünkü...eksik yapmasınlar ....rota çok gerekli değil diye duydum ama yaptırmakmı lazım acaba büyük kızıma yaptırmamıştım ama
Zatürre mi?canım bize 3 iğne yapıldı; biri karma biri verem 3. hatırlamıyorum şuan
Bizde 2. Ay asilarimizi olduk bgn 3 tane asi ya yavrum nasil agladi simdi biraz huzursuz ama atesi yok cok sukurinşallah biz de sorunsuz atlatırız. ateşi çıkmadan ilaç verme dedi bizim dr. yoksa ben de aşıya giderken evden çıkmadan verecektim. sık sık ölçerim artık. şimdiden uykum kaçtı canım sıkıldıağrı da mı yapıyor off
Bizde 2. Ay asilarimizi olduk bgn 3 tane asi ya yavrum nasil agladi simdi biraz huzursuz ama atesi yok cok sukur
İki igne bacaktan bir iğne koldan damla yokiki iğne bir damla aklımda tutayım bunu ben kimseye güven olmuyor çünkü...eksik yapmasınlar ....rota çok gerekli değil diye duydum ama yaptırmakmı lazım acaba büyük kızıma yaptırmamıştım ama
Cnm 9 gunde 300 gr almis 4500 du 4800 olmus sizin kilo nasil. 61 gunluguzBizde bugün olduk canım kilo alımı nasil
Cnm 9 gunde 300 gr almis 4500 du 4800 olmus sizin kilo nasil. 61 gunluguz
Biz 270o doğduk kucuğuz biraz:)Bizde 64 günlüğüz 5800 olmuş canımipekm84
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?