2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar kanguru almayı düşünüyorum. Bir sitede ergobabynin kangursunu gördüm 360 olan.kadın ergobabye fason üretim yapan yerli firma dedi.sizce almalı miyim?

Bizim ki 2700 doğdu simdi 4.800 kilo alimlari ayni gibi senin ki de normal bizimki kucuk doğdu

Canim ben hemşireyim rota gereksiz bir asi değil kesinlikle bir virüs hastalığı bagirsaklarda görünüyor ishal yapıyor ama cok şiddetli ishal basit bir ishal değil ishal geçmeyecek birsey değil ama bu hastalık cok cok nadirde olsa karaciğer ve böbrek tutulumu yapıyor buna bizzat şahit oldum hastamızda karaciğer tutulumu yaptı yogun bakımlık oldu 3,4 yaslarında bir çocuktu... %100 koruyucu değil ama yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum ....

Bebeğinde gaz sorunu olan anneler,
kaç saatte bir emziriyorsunuz?

Az önce ebe geldi evime bebeğimi kontrol etmek için.. İki gündür çok huzursuzdu oğlum ve karnı yanlarına doğru çok şişmisti. Gaz sancısıyla boğuşuyordu anlayacağınız. Bana göre bazı ağlamaları açlıktandı, yani saatine göre hiç dikkat edip vermedim ne yalan söyleyeyim. Bazen 3 saatte bi bazense 1 saatte bir tek meme olarak emzirdim. Huzursuzluğu gitsin diye dayadım memeyi.. O da sanki hiç meme emmemiş gibi cuk cuk emdi. Sonuç: Kocaman bi gazlı karın. Ve haftada 150 gr alması gerekirken 400 gr kilo alımı.
Ebem 'ne yap ne et emzirme aralıklalarını 4 saate çıkar' dedi. Gazından acı cekiyor ve memede uyumaya ve sakinleşmeye alıştıgı için var gücüyle ağlayıp seni istediği vakit yönlendiriyor dedi. Nitekim bugün onun sözlerini dinleyeceğim ve ağlasa da 4 saatten önce süt vermeyeceğim. Allah bana kolaylık versin bugün. Ama herşey iyilikleri için

Başka bi tecrübesi olan var mı bu konuda?

Rota aşısı ne için canım o beden isteğe bağlı acaba
rota virusu icin.rota ishal ve kusmanin en agir hali.saglik bakanliginin asi takviminde yok.o yuzden istege bagli.genelde doktorlar tavsiye ediyor.2 doz vuruluyor.dozlar arasinda belirli bir gun olmasigerekiyor.o gun sayisi asilinca herhangi bir fayda saglanmiyormus.eczanede 160tl ilk doz.
ben suriyeliler bu kadar icimize girince hicbir asiyi atlamak istemiyorum.

canim 3u de igneymis damla degil maalesef.ben yanlis biliyormusum.rotayi yaptirma sebebim suriyelilerin bu kadar icimize girmis olmasi.yoksa bebde yaptirmayabilirdim

Kızlar bir anda yaşadığım kızımın acı içinde çektiği sancilardan gecemiz gunduzumuze karismisken anneme en çok ihtiyacım olacak zamanda annem yarın acil ameliyat olacakken üstüne tatil dönüşü görümce 2 kucuk çocuğuyla bize gelecek mis çok yalnız bitkin ve çaresiz hissediyorum kendimi birbirimizi şahsi tanimasakta iyi ki siz varsınız

Aynen öyle oluyor canım neden uyutamiyorsun der gibi agliyorlar bide

Kızlar beneklerinizin emme kadar bi sefer de
Ve de emme sıkkığı kaç saatte bir

Benim yavru bi ay olana kadar 15-20 dk emerdi ama şimdilerde 10dk anca emiyor
Sebep nedir acep
Benim oğlumda önceden 30 dk da emiyorsa şimdi 10-15 dk içinde bitiriyor. Buyudukce emme refleksi de geliştiği için daha hızlı bitiriyorlar memedeki sütü. 2-3 saatte bir emziriyorum.

Kızlar beneklerinizin emme süresi ne kadar bi sefer de
Ve de emme sıkkığı kaç saatte bir

Benim yavru bi ay olana kadar 15-20 dk emerdi ama şimdilerde 10dk anca emiyor
Sebep nedir acep
Canim artik buyuyolar hizli hizli cok cok emiyolar :) kocaman oldu annesi hafife alma bebisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…