2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bizimki 6 gün oldu hala yapmadı cnm ama bi hafta önce gittim lavman verdiler bi daha götürmek istemyrm. O zmana da mecburen götürmüştüm birden lavman yaptılar kakasını sabah yaptığı halde.ama neden olur bilmyrm normal diyolar bazı bebekler doldur boşalt sistemini kullanıyomuş ya

Scss2016 canim simdi vakit bulabildim. Minigi tekrar dr a goturdük.
Simdi ozelden yazacagim ayrintili. Tunceli deyip geçme ben bodrumda yasarken tayin oraya cikinca çok agladim. tunceliye de doğunun parisi bodrumu derler sıkıntı yapma.

Dün erken kalkayim dedim sana heveslendim aksama kadar basim agridi uykusuzluktan :) bu defa hic bi is yapamaz oldum topigin tek uykucusu benim heralde :)

Yok canım öyle düşünme ben ilk ay ogluslarla birlikte öğle uykusuna yatıyordum yeni yeni düzen kurdum sayılır

Bizim de gazla sanırım kız yanlara doğru büyük karnı gaz damlası kullanyrm ama yinede kötü durumda. Kaka da yapmıyo ve hiç keisntisiz uyumuyo. Yarım saatte bir uyanıyo

Kizim surkli kusuyor hemsireyle konustum bi idrar tahlili mi yaptirsan dedi. Arastirdimda kiz bebeklerine idrar tahlili baya zor oluyor sanirim. Yaptiran var mi hic?

Kizim surkli kusuyor hemsireyle konustum bi idrar tahlili mi yaptirsan dedi. Arastirdimda kiz bebeklerine idrar tahlili baya zor oluyor sanirim. Yaptiran var mi hic?
Idrarı almak zor olabiliyor erkek bebeklerine göre biz verdik.idrar poşetini bağlayanın maharetine de bağlı:))poşetin içinde biraz hava bırakarak bağlamıştı hemşire dışına akmasın diye gayet rahat verdik tahlili

Canım calpol verdin mi Dr un önerdi mi?tamamen soymasan da askılı zıbınla Kalsın bir müddet ateşini ölç düşmezse alnını kasıklarını koltuk altlarını hafif ılık bezle sil matsiyahoje

Ağrısı var mı, ilaç verdin mi? Huysuz değilse soy Deniz i. Odayı havalandir inşallah daha fazla yükselmez...

askılı body ile duruyor zaten daha soyamam ama klima açtık 36,8 e düştü. bu gece bana uyku yok çok korktum
huysuzluğu yok çok şükür ama baya mahsun sarsıldı belli ki

Burada bir arkadaşa daha yazmıştım. İlk oğlumda uzun süre kaka yapamadıgı zaman bir fincan form çayı içerdim. Sütümden bebeğime geçiyordu ve rahat bir şekilde kaka yapmasını sağlıyordu. Çok sık içmemek kaydıyla bir zararının olmayacağını söylemişti doktorum.

Canim cook gecmis olsun bu kadar isinin arasinda dusunup cevap yazdigin icin cook teşekkür ederiim

Bizim de gazla sanırım kız yanlara doğru büyük karnı gaz damlası kullanyrm ama yinede kötü durumda. Kaka da yapmıyo ve hiç keisntisiz uyumuyo. Yarım saatte bir uyanıyo
Canim gaz damlasini kullanma ise yaramadigini dusunuyosan cunki o damlalar kaka duzenini bozuyo bence sen bilirsin tabi kide

Off çok kötü olmuş bir telefoncu ile görüş cnm daha mantıklı birşey derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…