- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.121
Bugün 6 gün oldu hala yapmadı.kanayan yarama tuz bastın resmen kızKızlar bebeğiniz kaç kere kaka yapıyor ya? Benim oğlum en az 3 en fazla 6 kere kaka yapıyo. Bunlardan 2 tanesi baya iyi bez dolu diğerleri pırtlarken çıkmış gibi :)
Bizimki 6 gün oldu hala yapmadı cnm ama bi hafta önce gittim lavman verdiler bi daha götürmek istemyrm. O zmana da mecburen götürmüştüm birden lavman yaptılar kakasını sabah yaptığı halde.ama neden olur bilmyrm normal diyolar bazı bebekler doldur boşalt sistemini kullanıyomuş yaKizlar bebegimin kaka problemo var iki haftadir gecen hafta uc gun sonunda Eytin yagi verdim bi cay kasigi aksama dogru yapti 4 gun yine yapmadi doktora goturdum acile bagirsak duEnleyici toz verdi iki tane onu kullanioriz ama ogun fitille yaptirdim simdi gene yaomio bugun ikinci gun bendede vardi sanirim
Problem bil su iciyorum kayisi hosafi icmeye basladim bugun ama suan baktim yine yapmamis kizarmis popo arasi kizimin napsam ben ya
Dün erken kalkayim dedim sana heveslendim aksama kadar basim agridi uykusuzluktan :) bu defa hic bi is yapamaz oldum topigin tek uykucusu benim heralde :)Canım bende de her zaman o enerji olmuyor,arada geliyor İştetabii bence uyku daha önemli sen dinç ol ki bebelere bakabilesin
Dün erken kalkayim dedim sana heveslendim aksama kadar basim agridi uykusuzluktan :) bu defa hic bi is yapamaz oldum topigin tek uykucusu benim heralde :)
Ay çooook tatlı maşallah ya çok sevdim kızını.yerim ben onu.hayırlı uğurlu olsun inş. Ne mutlu sanaArya gider annesine ücretsiz izin dilekçesi yazar anne Sevinçten havalara uçar:)))
Bizim de gazla sanırım kız yanlara doğru büyük karnı gaz damlası kullanyrm ama yinede kötü durumda. Kaka da yapmıyo ve hiç keisntisiz uyumuyo. Yarım saatte bir uyanıyoBebeğinde gaz sorunu olan anneler,
kaç saatte bir emziriyorsunuz?
Az önce ebe geldi evime bebeğimi kontrol etmek için.. İki gündür çok huzursuzdu oğlum ve karnı yanlarına doğru çok şişmisti. Gaz sancısıyla boğuşuyordu anlayacağınız. Bana göre bazı ağlamaları açlıktandı, yani saatine göre hiç dikkat edip vermedim ne yalan söyleyeyim. Bazen 3 saatte bi bazense 1 saatte bir tek meme olarak emzirdim. Huzursuzluğu gitsin diye dayadım memeyi.. O da sanki hiç meme emmemiş gibi cuk cuk emdi. Sonuç: Kocaman bi gazlı karın. Ve haftada 150 gr alması gerekirken 400 gr kilo alımı.
Ebem 'ne yap ne et emzirme aralıklalarını 4 saate çıkar' dedi. Gazından acı cekiyor ve memede uyumaya ve sakinleşmeye alıştıgı için var gücüyle ağlayıp seni istediği vakit yönlendiriyor dedi. Nitekim bugün onun sözlerini dinleyeceğim ve ağlasa da 4 saatten önce süt vermeyeceğim. Allah bana kolaylık versin bugün. Ama herşey iyilikleri için
Başka bi tecrübesi olan var mı bu konuda?
Teşekkürler canım benimmm:)bende senin minnak kızını merak ediyorum fotoğraf atmış mıydınAy çooook tatlı maşallah ya çok sevdim kızını.yerim ben onu.hayırlı uğurlu olsun inş. Ne mutlu sana
:)))maşallah suphanallah kuzuyaBizim de bugün 54 günlüğüz kilomuz 5200 boyumuz da 58 cm. Ama sanırım bu kilosunun yarısı kakaçünkü 6 gün oldu bugün
Idrarı almak zor olabiliyor erkek bebeklerine göre biz verdik.idrar poşetini bağlayanın maharetine de bağlı:))poşetin içinde biraz hava bırakarak bağlamıştı hemşire dışına akmasın diye gayet rahat verdik tahliliKizim surkli kusuyor hemsireyle konustum bi idrar tahlili mi yaptirsan dedi. Arastirdimda kiz bebeklerine idrar tahlili baya zor oluyor sanirim. Yaptiran var mi hic?
Ağrısı var mı, ilaç verdin mi? Huysuz değilse soy Deniz i. Odayı havalandir inşallah daha fazla yükselmez...
askılı body ile duruyor zaten daha soyamam ama klima açtık 36,8 e düştü. bu gece bana uyku yok çok korktumCanım calpol verdin mi Dr un önerdi mi?tamamen soymasan da askılı zıbınla Kalsın bir müddet ateşini ölç düşmezse alnını kasıklarını koltuk altlarını hafif ılık bezle silmatsiyahoje
Burada bir arkadaşa daha yazmıştım. İlk oğlumda uzun süre kaka yapamadıgı zaman bir fincan form çayı içerdim. Sütümden bebeğime geçiyordu ve rahat bir şekilde kaka yapmasını sağlıyordu. Çok sık içmemek kaydıyla bir zararının olmayacağını söylemişti doktorum.Bizimki 6 gün oldu hala yapmadı cnm ama bi hafta önce gittim lavman verdiler bi daha götürmek istemyrm. O zmana da mecburen götürmüştüm birden lavman yaptılar kakasını sabah yaptığı halde.ama neden olur bilmyrm normal diyolar bazı bebekler doldur boşalt sistemini kullanıyomuş ya
Canim cook gecmis olsun bu kadar isinin arasinda dusunup cevap yazdigin icin cook teşekkür ederiimScss2016 canim simdi vakit bulabildim. Minigi tekrar dr a goturdük.
Simdi ozelden yazacagim ayrintili. Tunceli deyip geçme ben bodrumda yasarken tayin oraya cikinca çok agladim. tunceliye de doğunun parisi bodrumu derler sıkıntı yapma.
Canim gaz damlasini kullanma ise yaramadigini dusunuyosan cunki o damlalar kaka duzenini bozuyo bence sen bilirsin tabi kideBizim de gazla sanırım kız yanlara doğru büyük karnı gaz damlası kullanyrm ama yinede kötü durumda. Kaka da yapmıyo ve hiç keisntisiz uyumuyo. Yarım saatte bir uyanıyo
Off çok kötü olmuş bir telefoncu ile görüş cnm daha mantıklı birşey derlerYaaaa kızlar dün telefonum yere düştü ve ekranı karardı açılmıyor, bilgisayara bağlayım dedim fotoğrafları alayım diye bağlamadıhamilelik fotoğraflarım minnoşumun fotoğrafları hepsi gitti ( nasıl yapsam bilemedim çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?