2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Arkadaşlar bu gaz şurubunu siddetle tavsiye ediyorum 1 aydır ağlayan oglum 4 gündür çok şükür iyi gündüzleri sakin uyuyor uyumadiginda ağlamıyor oglum uyanık olduğu sure boyunca ağlardı esimle ne yapacağımızı şaşırmıştık artık doğal bir urun Amerika'dan geliyor burdada bulabilirsiniz araştırın dokturunuza sorun benim icin mucize oldu diyebilirim :))

Eklentiler

• image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 43
Bugün canım oğlum Kayra'm tam 53 günlük oldu. Şuan boyumuz 60 cm kilomuzda 6100 ( maşallah ). Haftaya bizimde 2. Ay asilarimiz var. İlk oğlumda onunla birlikte bende aglamistim sağlık ocağında. Ne kadar tecrübeli olsam da şimdiden o günün sıkıntısını yaşıyorum.

Ama insan dayanamiyo ya her gaz yapisinda dualarla aciyorum bezini cani yaasin istiyorum

Icinde neler var canin

Bugün 6 gün oldu hala yapmadı.kanayan yarama tuz bastın resmen kız

Canim uzulme bazi bebekler de oyleymis normal yani. Ama cok sikinti oluyo mu kaka yapmayinca sancisi oluyo mu? Benim oglumun da karni yanlara dogru sis cok gazli. Dokyorlar bu bebek gazdan mi olusmus diyo hep ben vicol diyr bi damla kullaniyorum icinde papatya kimyon anason filan var. Iyi geliyo bize. Bide biogaia kullaniyorum belki isine yarar

Kızlar beneklerinizin emme süresi ne kadar bi sefer de
Ve de emme sıkkığı kaç saatte bir

Benim yavru bi ay olana kadar 15-20 dk emerdi ama şimdilerde 10dk anca emiyor
Sebep nedir acep
Benim dana 2 memeyi komple bosaltmadan doymuyor 15 dk.sürmüyor ama emme süresi 12 dk falan emiyor doyuyor

Herkes gogsunu sagiyor mu? Ben hic sagmadim bana saginca azalabilir emzir sadece diyorlar. Ama herkes sagiyor anladigim kadariyla. Ben mi yanlis yapiyorum acaba sagmam mi gerek benim de

Kizim surkli kusuyor hemsireyle konustum bi idrar tahlili mi yaptirsan dedi. Arastirdimda kiz bebeklerine idrar tahlili baya zor oluyor sanirim. Yaptiran var mi hic?
Ben cnm yaptırdım ama bi Poşet veriyolar yapıltırıyosun tabi onu yapamadım ben altını açtım yapmasını bekledim aldım tahlil kutusuna.başka türlü olmadı. Direkt almak çok mantıklı çünkü etraftan mikrop bulaşıp yanlış sonuç çıkabiliyo

Canim gaz damlasini kullanma ise yaramadigini dusunuyosan cunki o damlalar kaka duzenini bozuyo bence sen bilirsin tabi kide
Yok cnm onlardan önce de kaka sorunumuz vardı. Hep vardı yani. Damlaları çok güvendiğimiz bi dr verdi en azından bi süre kullancm çünkü bebeğim memeyi almıyodu gaz dan dolayı o damlalardan sonra emmesi düzeldi

Biogia yı bende kullanyrm probyotik olduğu için bebeklerde bağırsak düzenleyici olarak çok iyi onu biliyrm. Onun yanında da sab simplex kullanyrm.ama bizim sorunumuz kaka ben bilyrm bi yapsa rahatlyck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…