- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.141
ilac verdin mi?ben cok huysuzlandigi icin 37yi beklemeden verdim.cunku yukseliyordu yavas yavas.seninki rahatsa 37.5 ta ver bence
Neden oldu acaba ya cay kaşığı ile calpol ver cnm ilik dus aldir cam kapalı şekilde sadece atletle oturt
offf bu asi ne bicim asi yaa bizimde 37 ye cikti calpol verdim cay kasigi ile elimizde ates olcer dolaniyoruzilac verdin mi?ben cok huysuzlandigi icin 37yi beklemeden verdim.cunku yukseliyordu yavas yavas.seninki rahatsa 37.5 ta ver bence
Canim telas etme Berinin 37.7 ye cikmisti.daha yukselmedi.suanda kac?
Gaz ilacı kullanıyor musun? O ilaçlarda düzeni bozuyor bence kullanıyorsan ilacı değiştir bakalım değişiklik olacak mı
Biraz sabret gececek bu gunler. Suan bunu dedigime inanmiyorum saka gibi geliyo biliyomusun edizin 17-18saat araliksiz uyumadigi gunlerde hayatim hep oyle devam edecek saniyodum. Ama en azindan gece uykumuz iyilesmeye basladi. Sizinde bi yerden duzelme baslayacak insallah[/
Bizim en buyuk yorgunlugumuz bu tatlislerin huzursuzlugu. Sanirim tum anneler icin gecerli bu. Benim minigimin yuzinde boynunda sirtinda cikan o kabuk tutmus kizarikliklar acitiyomus canini. Bi gorden nasil inliyodu uyurken acidan(
Bizimki 6 gün oldu hala yapmadı cnm ama bi hafta önce gittim lavman verdiler bi daha götürmek istemyrm. O zmana da mecburen götürmüştüm birden lavman yaptılar kakasını sabah yaptığı halde.ama neden olur bilmyrm normal diyolar bazı bebekler doldur boşalt sistemini kullanıyomuş ya
Icinde neler var caninArkadaşlar bu gaz şurubunu siddetle tavsiye ediyorum 1 aydır ağlayan oglum 4 gündür çok şükür iyi gündüzleri sakin uyuyor uyumadiginda ağlamıyor oglum uyanık olduğu sure boyunca ağlardı esimle ne yapacağımızı şaşırmıştık artık doğal bir urun Amerika'dan geliyor burdada bulabilirsiniz araştırın dokturunuza sorun benim icin mucize oldu diyebilirim :))
Bugün 6 gün oldu hala yapmadı.kanayan yarama tuz bastın resmen kız
Oyhh yerim.seni bal kiz maşallah kuzuma. Ilk kez gördüm resmini allah bağışlasın cnm güzel kiziniArya gider annesine ücretsiz izin dilekçesi yazar anne Sevinçten havalara uçar:)))
Benim dana 2 memeyi komple bosaltmadan doymuyor 15 dk.sürmüyor ama emme süresi 12 dk falan emiyor doyuyorKızlar beneklerinizin emme süresi ne kadar bi sefer de
Ve de emme sıkkığı kaç saatte bir
Benim yavru bi ay olana kadar 15-20 dk emerdi ama şimdilerde 10dk anca emiyor
Sebep nedir acep
Atmadım hiç ama atm senin için bu da benim kızım teyzesi Eylül senaTeşekkürler canım benimmm:)bende senin minnak kızını merak ediyorum fotoğraf atmış mıydın
Ben cnm yaptırdım ama bi Poşet veriyolar yapıltırıyosun tabi onu yapamadım ben altını açtım yapmasını bekledim aldım tahlil kutusuna.başka türlü olmadı. Direkt almak çok mantıklı çünkü etraftan mikrop bulaşıp yanlış sonuç çıkabiliyoKizim surkli kusuyor hemsireyle konustum bi idrar tahlili mi yaptirsan dedi. Arastirdimda kiz bebeklerine idrar tahlili baya zor oluyor sanirim. Yaptiran var mi hic?
Yok cnm onlardan önce de kaka sorunumuz vardı. Hep vardı yani. Damlaları çok güvendiğimiz bi dr verdi en azından bi süre kullancm çünkü bebeğim memeyi almıyodu gaz dan dolayı o damlalardan sonra emmesi düzeldiCanim gaz damlasini kullanma ise yaramadigini dusunuyosan cunki o damlalar kaka duzenini bozuyo bence sen bilirsin tabi kide
Rezene zencefil sodyum bikarbonat Can'ım doğal içeriğiIcinde neler var canin
Biogia yı bende kullanyrm probyotik olduğu için bebeklerde bağırsak düzenleyici olarak çok iyi onu biliyrm. Onun yanında da sab simplex kullanyrm.ama bizim sorunumuz kaka ben bilyrm bi yapsa rahatlyckCanim uzulme bazi bebekler de oyleymis normal yani. Ama cok sikinti oluyo mu kaka yapmayinca sancisi oluyo mu? Benim oglumun da karni yanlara dogru sis cok gazli. Dokyorlar bu bebek gazdan mi olusmus diyo hepben vicol diyr bi damla kullaniyorum icinde papatya kimyon anason filan var. Iyi geliyo bize. Bide biogaia kullaniyorum belki isine yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?