2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ya ben beceremem diye korkuyorum yaptirmak istiyorum ama nasil olcak yardimci oluyomu hastanedekiler

Canım tesadüfen gördüm geç gördüm yazını arkadaşlar ne dedi bilmem ama 4 saat çok fazla değilmi? Uyuyan bebek bile en fazla 3 saatte uyanıp meme istiyorsa ebe hangi mantıkla 4 saat demiş ki

Kızlar babyes sling aldık kullandım kızım içinde yadirgadi sanki bilemedim iki buklum olmaları normal mi

Eklentiler

• 2016-08-31 21.32.43.webp
    12 KB · Görüntüleme: 70
Canım benim arkadaşım 3 yıldır mama sektöründe ve sma denildiği gibi anne sütüne yakın değil dedi bna aldırmadı bebelac goşdu önerdi ama ben aptamil kullanıyorum.. Onla devam ettim onla başlayınca.. Bence bir süre dene bnde deneyip kıyaslayacağım iki mmayı tekrar çğnkğ aptamilde çok gaz yapıyor

Canım tesadüfen gördüm geç gördüm yazını arkadaşlar ne dedi bilmem ama 4 saat çok fazla değilmi? Uyuyan bebek bile en fazla 3 saatte uyanıp meme istiyorsa ebe hangi mantıkla 4 saat demiş ki
Elvo bana da doktor 3 saat dedi fazla emzirme dedi mantık sen sürekli yemek yersen soda içme isteği dyarsin bazen soda bile yaramaz gaz sancın olur bebek de öyle dedi benimki de şu anda çok sancilaniyordu evin içinde arabayla dolastiriyorum zaman geçsin rahat uyusun yeterki diye sancisiz

Bende kullaniyorum canim ama nurse harveys surupla birlikte kullaniyodum simdi sadece surubu kullaniyorum daha iyi sanki benim bebegimde cok gazli gazli olunca cook emiyo bizim kide sonra cok kusuyo

Herkes gogsunu sagiyor mu? Ben hic sagmadim bana saginca azalabilir emzir sadece diyorlar. Ama herkes sagiyor anladigim kadariyla. Ben mi yanlis yapiyorum acaba sagmam mi gerek benim de
Bende sagmiyorum canim annemler de kaldigim icin bu ay icinde de evime gidicem evimde 10 saatlik yolculuk surecek o yuzden buzluga atsamda kullanamiycam diye hic sagmadim ama eve gidince sagarim insallah cunki ilerde kullanirim gece cok dolu oldugunda sabah akip gidiyo cok aciyorum uzuluyorum

Herkes gogsunu sagiyor mu? Ben hic sagmadim bana saginca azalabilir emzir sadece diyorlar. Ama herkes sagiyor anladigim kadariyla. Ben mi yanlis yapiyorum acaba sagmam mi gerek benim de
Emzirerek daha çok süt gelir. Bebeğin ağzındaki o tükürük bile vücuda prolaktin uyarısı veriyor. Ben sagmiyorum. Sürekli emziriyorum cnm ilk bebekte sagdım 8.5 aylikti kesmek zorunda kaldım hamilelik olusunca ama azdı da sutum artık yetmiyordu zaten pompa ile sagiyordum daha azalmisti

Kizlar 6 gun sonra 40imiz çıkacak devlet hastanesine gideceğim kalça usg mız var cektirmedik henüz Benim de muayenem var. Spiral taktirabilirim devlette değil mi 40in çıkınca taktirabilirsin demişti dr devlet takarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…