- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.161
Ya ben beceremem diye korkuyorum yaptirmak istiyorum ama nasil olcak yardimci oluyomu hastanedekilerBen cnm yaptırdım ama bi Poşet veriyolar yapıltırıyosun tabi onu yapamadım ben altını açtım yapmasını bekledim aldım tahlil kutusuna.başka türlü olmadı. Direkt almak çok mantıklı çünkü etraftan mikrop bulaşıp yanlış sonuç çıkabiliyo
Oyyy yerimm ben seninn minnak eylülünüAtmadım hiç ama atm senin için bu da benim kızım teyzesi Eylül sena
Sağol canım benimm teşekkür ederiz:)Oyhh yerim.seni bal kiz maşallah kuzuma. Ilk kez gördüm resmini allah bağışlasın cnm güzel kizini
Canım tesadüfen gördüm geç gördüm yazını arkadaşlar ne dedi bilmem ama 4 saat çok fazla değilmi? Uyuyan bebek bile en fazla 3 saatte uyanıp meme istiyorsa ebe hangi mantıkla 4 saat demiş kiBebeğinde gaz sorunu olan anneler,
kaç saatte bir emziriyorsunuz?
Az önce ebe geldi evime bebeğimi kontrol etmek için.. İki gündür çok huzursuzdu oğlum ve karnı yanlarına doğru çok şişmisti. Gaz sancısıyla boğuşuyordu anlayacağınız. Bana göre bazı ağlamaları açlıktandı, yani saatine göre hiç dikkat edip vermedim ne yalan söyleyeyim. Bazen 3 saatte bi bazense 1 saatte bir tek meme olarak emzirdim. Huzursuzluğu gitsin diye dayadım memeyi.. O da sanki hiç meme emmemiş gibi cuk cuk emdi. Sonuç: Kocaman bi gazlı karın. Ve haftada 150 gr alması gerekirken 400 gr kilo alımı.
Ebem 'ne yap ne et emzirme aralıklalarını 4 saate çıkar' dedi. Gazından acı cekiyor ve memede uyumaya ve sakinleşmeye alıştıgı için var gücüyle ağlayıp seni istediği vakit yönlendiriyor dedi. Nitekim bugün onun sözlerini dinleyeceğim ve ağlasa da 4 saatten önce süt vermeyeceğim. Allah bana kolaylık versin bugün. Ama herşey iyilikleri için
Başka bi tecrübesi olan var mı bu konuda?
Canım benim arkadaşım 3 yıldır mama sektöründe ve sma denildiği gibi anne sütüne yakın değil dedi bna aldırmadı bebelac goşdu önerdi ama ben aptamil kullanıyorum.. Onla devam ettim onla başlayınca.. Bence bir süre dene bnde deneyip kıyaslayacağım iki mmayı tekrar çğnkğ aptamilde çok gaz yapıyorKızlar acil bilginize ihtiyacım var ben sma mama kullanıyorum oğluma ama sma da yeşil kaka yapıyor ve 2 günde bir geçen köye gittik mama takviyesi gerekti eczanelerde bulamadım o marketten bebelac gold aldım ama ondada şöyle bi durum oldu evden çıkarken kka yaptı açık renk sonra kayınvalideme gittim yine kaka yaptı ve gazını çok rahat atıyo şimdi krarsız kaldım ewt anne sütüne en yakın sma ama o da çok gaz yaptı kakasını 2 günde bir yapmasını önemsemiyorum normal çünkü bana bi akıl verin acaba bebelac gold ishal mi yaptı o kdar kısa sürede 2 kez kaka yapması normal mi sizce
Canım tesadüfen gördüm geç gördüm yazını arkadaşlar ne dedi bilmem ama 4 saat çok fazla değilmi? Uyuyan bebek bile en fazla 3 saatte uyanıp meme istiyorsa ebe hangi mantıkla 4 saat demiş ki
Mrb bizde bugun 2.ay asilarimizi yaptirdik hemsire pazartesiye kadar banyo yaptirma dedi siz simdi ilik dus aldır diyorsunuz kafam karistiNeden oldu acaba ya cay kaşığı ile calpol ver cnm ilik dus aldir cam kapalı şekilde sadece atletle oturt
Bende kullaniyorum canim ama nurse harveys surupla birlikte kullaniyodum simdi sadece surubu kullaniyorum daha iyi sanki benim bebegimde cok gazli gazli olunca cook emiyo bizim kide sonra cok kusuyoYok cnm onlardan önce de kaka sorunumuz vardı. Hep vardı yani. Damlaları çok güvendiğimiz bi dr verdi en azından bi süre kullancm çünkü bebeğim memeyi almıyodu gaz dan dolayı o damlalardan sonra emmesi düzeldi
Bna sağlık ocağı getir burada ypalım dedi öyle yapacağızKızlar damla olan rota virüs aşısı devlet yapmıyor özel hastaneler yapıyor aklınızda olsun
Bende sagmiyorum canim annemler de kaldigim icin bu ay icinde de evime gidicem evimde 10 saatlik yolculuk surecek o yuzden buzluga atsamda kullanamiycam diye hic sagmadim ama eve gidince sagarim insallah cunki ilerde kullanirim gece cok dolu oldugunda sabah akip gidiyo cok aciyorum uzuluyorumHerkes gogsunu sagiyor mu? Ben hic sagmadim bana saginca azalabilir emzir sadece diyorlar. Ama herkes sagiyor anladigim kadariyla. Ben mi yanlis yapiyorum acaba sagmam mi gerek benim de
asi yaptirdik bizde bgn 3 gun banyo yok dediMrb bizde bugun 2.ay asilarimizi yaptirdik hemsire pazartesiye kadar banyo yaptirma dedi siz simdi ilik dus aldır diyorsunuz kafam karisti
Çok sağol teyzesi. Valla şebek nasıl gülüyo.neşe kaynağımız oldu. Eve huzur geldi bin şükür rabbimeOyyy yerimm ben seninn minnak eylülünümaşallah suphanallah Rabbim nazarlardan korusun çoooook tatlı kuzucuk
Bizimkinin kusması yok ama çok gazlı çok emiyo.sanırım rahatlamak için emiyolarBende kullaniyorum canim ama nurse harveys surupla birlikte kullaniyodum simdi sadece surubu kullaniyorum daha iyi sanki benim bebegimde cok gazli gazli olunca cook emiyo bizim kide sonra cok kusuyo
Yok cnm ya ben devlete gttim verdi gönderdiler ben onu takmadım tabi. Açtım altını tam yaparken kutuyla aldımYa ben beceremem diye korkuyorum yaptirmak istiyorum ama nasil olcak yardimci oluyomu hastanedekiler
Asidan sonra olan atesse banyo yok tabi. Arkadasin bebeğinin ateşi neden çıkmış bilmediğim için amanMrb bizde bugun 2.ay asilarimizi yaptirdik hemsire pazartesiye kadar banyo yaptirma dedi siz simdi ilik dus aldır diyorsunuz kafam karisti
Zilli yerim seni kiz maşallah öperim bu güzelliği ben :)Atmadım hiç ama atm senin için bu da benim kızım teyzesi Eylül sena
Emzirerek daha çok süt gelir. Bebeğin ağzındaki o tükürük bile vücuda prolaktin uyarısı veriyor. Ben sagmiyorum. Sürekli emziriyorum cnm ilk bebekte sagdım 8.5 aylikti kesmek zorunda kaldım hamilelik olusunca ama azdı da sutum artık yetmiyordu zaten pompa ile sagiyordum daha azalmistiHerkes gogsunu sagiyor mu? Ben hic sagmadim bana saginca azalabilir emzir sadece diyorlar. Ama herkes sagiyor anladigim kadariyla. Ben mi yanlis yapiyorum acaba sagmam mi gerek benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?