- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.181
biz de araştırdık canım eğer kreşe vereceksen yaptır diyorlar. ben çalışmak zorundayım. bu hastalığı bi yerden büyük ihtimalle kapar kızım kaçışı yok. allah korusun bakıcı yada kreşteyse benim kadar ilgilenemezler perişan olur. bir de hastaneye yatırılma ihtimali varmış bu hastalığı ağır geçirirse. benim bünyem hassastır. kızım da bana çektirse çok sarsılır. kısacası yarın yaptırıyorum aşıyı. aşı yapıldıktan sonra çok dikkat etmek lazım ama. bez değiştirince falan elleri iyi yıkamak lazım bize de geçebilir çünkü. bu arada aşı yapılınca da hastalık hiç olmayacak diye bişey yok sadece hafif atlatılıyormuş.
biz de araştırdık canım eğer kreşe vereceksen yaptır diyorlar. ben çalışmak zorundayım. bu hastalığı bi yerden büyük ihtimalle kapar kızım kaçışı yok. allah korusun bakıcı yada kreşteyse benim kadar ilgilenemezler perişan olur. bir de hastaneye yatırılma ihtimali varmış bu hastalığı ağır geçirirse. benim bünyem hassastır. kızım da bana çektirse çok sarsılır. kısacası yarın yaptırıyorum aşıyı. aşı yapıldıktan sonra çok dikkat etmek lazım ama. bez değiştirince falan elleri iyi yıkamak lazım bize de geçebilir çünkü. bu arada aşı yapılınca da hastalık hiç olmayacak diye bişey yok sadece hafif atlatılıyormuş.
Slm kızlar benim kızımda temmuz 7 de doğdu. Allah hepimizin bebeklerine hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah. Benim 4. kızım. Maşallah . Ama kilo alımı çok yavaş ayın 7 iki aylık olacak şuan 4.400. Haftada 200 gr alıyor oda alırsa. Emziriyorum ve eğer sütüm az ise azcık ta kaşıkla mama veriyorum. Sağlığı şükür yerinde ama hani şöyle azcık ta tombik olsa güzel olurdu. Benim bebeler hep yemeğe başlayınca kilo alır sonrada büyürken kilo verirler .
Kizlaar esimin sark gorevi cikti tunceliye eylul ayi icinde gidicez allah kismet ederse simdi annemin yanindayim daha once tunceliye giden yada yasayan varmi cok merak ediyorum bebegimle birbirimize alismaya calisirken bide bambaska bi yere alismaya caliscaz
Bebeğinde gaz sorunu olan anneler,
kaç saatte bir emziriyorsunuz?
Az önce ebe geldi evime bebeğimi kontrol etmek için.. İki gündür çok huzursuzdu oğlum ve karnı yanlarına doğru çok şişmisti. Gaz sancısıyla boğuşuyordu anlayacağınız. Bana göre bazı ağlamaları açlıktandı, yani saatine göre hiç dikkat edip vermedim ne yalan söyleyeyim. Bazen 3 saatte bi bazense 1 saatte bir tek meme olarak emzirdim. Huzursuzluğu gitsin diye dayadım memeyi.. O da sanki hiç meme emmemiş gibi cuk cuk emdi. Sonuç: Kocaman bi gazlı karın. Ve haftada 150 gr alması gerekirken 400 gr kilo alımı.
Ebem 'ne yap ne et emzirme aralıklalarını 4 saate çıkar' dedi. Gazından acı cekiyor ve memede uyumaya ve sakinleşmeye alıştıgı için var gücüyle ağlayıp seni istediği vakit yönlendiriyor dedi. Nitekim bugün onun sözlerini dinleyeceğim ve ağlasa da 4 saatten önce süt vermeyeceğim. Allah bana kolaylık versin bugün. Ama herşey iyilikleri için
Başka bi tecrübesi olan var mı bu konuda?
Dün erken kalkayim dedim sana heveslendim aksama kadar basim agridi uykusuzluktan :) bu defa hic bi is yapamaz oldum topigin tek uykucusu benim heralde :)
Atmadım hiç ama atm senin için bu da benim kızım teyzesi Eylül sena
Takar tabi ablam da bana devlete git taktır dedi.o da öyle yapmıştı ben öyle hatırlyrmKizlar 6 gun sonra 40imiz çıkacak devlet hastanesine gideceğim kalça usg mız var cektirmedik henüz Benim de muayenem var. Spiral taktirabilirim devlette değil mi 40in çıkınca taktirabilirsin demişti dr devlet takarmi
Canım babyes sling aldık kullandım kızım içinde yadirgadi sanki bilemedim iki buklum olmaları normal mi yoksa ben mi yapamadım bakabilir misin fotoyaMaşallah kuzuya :)
Canım babyes sling aldık kullandım kızım içinde yadirgadi sanki bilemedim iki buklum olmaları normal mi yoksa ben mi yapamadım bakabilir misin fotoya
Be de senin dediğini diyecektim çok uzun 4 saat bencedeElvo
Bebeğin kaç günlük?
3 saatte bir versen şimdilik, küçükse 4 saat uzun bir süre.
3. Aydan sonra 4 saate çıkarırsın ya da şimdilik sadece gece.
Destekliyorum canım ben biraz korktum kızım garipsedi sanki bilemedim yani normal mi tutuyorum bir de koymak çıkarmak da zormuş sanki zamanla biraz daha büyüyünce pratiklesirim İnşallah:)
Duruşu gayet iyi ama elinle kafasını destekliyormısun yoksa elini çekince de aynı pozisyonda kalıyor mu?
Biraz daha kullanınca en rahat pozisyonu bulursun :)
Elvo
Bebeğin kaç günlük?
3 saatte bir versen şimdilik, küçükse 4 saat uzun bir süre.
3. Aydan sonra 4 saate çıkarırsın ya da şimdilik sadece gece.
Rezene zencefil sodyum bikarbonat Can'ım doğal içeriği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?