2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canim haklisin ama 4 saat cok uzun bence de 2 saatte bi olmasi gerkmiyo mu? Ya sekeri filan duserse o zaman daha da az emer. Bizim sarilik doneminde doktor oyle demisti 2 saati gecersen sekeri duser halsiz kalir diye dikkat et bu duruma cNim

Biogia yı bende kullanyrm probyotik olduğu için bebeklerde bağırsak düzenleyici olarak çok iyi onu biliyrm. Onun yanında da sab simplex kullanyrm.ama bizim sorunumuz kaka ben bilyrm bi yapsa rahatlyck

Lavman bize 10 gunlukken yapilmisti cok pisman olduk sonra. Anlik bi cozum ustelik. Lavman yerine kulak cubugunu zeytinyagina batirip hafifce poposundan icine it o zamanda lavmandaki gibbi yapiyo arka arkaya. Ben iki kez yaptim cok rahatsiz olarak. Ama lavmandan daha zararsiz geldi bana. Tabi bunu aliskanlik haline getirirsek bagirsak tembelligi olur bunu da belirteyim

D Daisymom canım bilgiler hafıza kartında olabilir.öyleyse hafıza kartını başka telefona takıp alabilirsin fotoları
1cicek3bocek maşallah doruk iyi kilo almış. dr ne dedi bu konuda? deniz bu ay 1300 almış benim dr bu kadar kilo alması sağlıksız dedi mama verme sakın dedi. ama ben zaten mamayı mecbur kaldığımda veriyorum.
ALTINIM S sssn @EmiraSalih kızlar annemin de desteğiyle bu geceyi ateşsiz atlattık çok şükür. tehlike ne zaman geçer acaba? annem geçti artık diyor ama burda aşının ikinci günü birinin ateşi çıkmıştı diye okudum ben

ilac verdin mi?ben cok huysuzlandigi icin 37yi beklemeden verdim.cunku yukseliyordu yavas yavas.seninki rahatsa 37.5 ta ver bence
canım çok şükür 37,3 ün üstüne çıkmadan atlattık

Neden oldu acaba ya cay kaşığı ile calpol ver cnm ilik dus aldir cam kapalı şekilde sadece atletle oturt
aşıdan oldu canım ama atlattık şükürler olsun.

Canim telas etme Berinin 37.7 ye cikmisti.daha yukselmedi.suanda kac?
37,3 ü geçmedi canım çok şükür. biraz üşüdü atletle yattı üstünü de örtmedik ama ateşten iyidir.

Kızlar hasta oldum çok fena
Önerisi olan??
İlaç da içemem
Ihlamur içiyorum bol bol
geçmiş olsun canım

aşıyı götürdüm sağlık ocağında yaptılar canım. bundan sonra kendim yaparım çok kolaymış.
babasının pek gönlü yoktu ama beni kırmadı aldı aşıyı :) hiçbi masraftan kaçmıyor kızı için

canım 4 saat çok bence. 3e düşürsen olmaz mı?? her yerde maksimum 3 saatte bir emzirin diyorlar. hem sütün de azalır böyle.
ben de ne zaman isterse emziriyorum çünkü emmesi sadece açlıktan değil. bir foto koyuyorum birazdan

matsiyahoje canim asi mi ates yapiyo hic uyumadin mi gece?
1300 bi ayda fazla miymis o yuzden mi sagliksiz aideali neymis
ikinci aşı ateş yapabilir dediler. annem de bizde kaldı gece kontrol ettik hep
canım ilk ay 800 aldı ona laf ettiler az diye. bu ay 1300 aldı ona da çok diye laf ettiler. ben duymuyorum artık yaa sıkıldım bu dr yorumlarından napıyım rejim mi yaptırayım yani

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-13-13-03-33.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 61
Çok iyi gördü kilosunu 1 aylık bebeğe göre 5100 çok iyi dedi. Zaten mama vermediğim icin uzun sure sorun gormedi gece 12 zevki mama verdigimi soyledim.Gaz kabizlik olup olmadigini sordu olmadi hiç dedim. Verebilirsiniz o zaman dedi. Bende zaten bu surecin kisa oldugunu ek gidaya kadar ufak bir uyku duzeni olusturmak adina verdigimi soyledim.Doguya çekmiş buda. Doguda 4.900 muş ilk ayında sağlıklı sağlıklı kilolar alsınlar insallah

Geçmiş olsn tombigim böyle boyle buyuyecekler annesi daha soğukkanlı olursun başka zaman bende ilk ateşinde elim ayağıma dolanmisti ama bağışıklık kazanıyor anneler boyle

maşallah tosunlara yaa. ben de gece iki göğsümü de veriyorum ki iyi uyusun diye. valla düzenden çok azıcık uyumak için yapıyorum :)
mamayı da emzirmemin zor olduğu bi yere gideceksek yanıma alıyorum gerekirse veriyorum. bir de bazen sürekli emiyor süt de ben de tükeniyorum.o zaman veriyorum. haftada biri geçmez bu da.
yine de mamayı kes dedi dr. tamam dedim ama kesemem zaten minimumda kullanıyorum. Bebekler sağlıklı çok şükür. kilo az olmuş çok olmuş önemli değil

1cicek3bocek sağol canım atlattık ilk günü çok şükür.annem destek oldu gece bizde kaldı sağolsun. evham yapmama da izin vermedi.yoksa ben elimde termometreyle dolaşırdım :)
dün sabah yaptırdık aşıyı. şimdi ne zamana kadar tetikte olayım? ne zaman tehlike geçiyor

Çok sevindim, ebenin söylediği doğru, çok sık emzirince sindirimi bozuluyor.
Ekin de bazen 1 saat sonra emmek istiyor ve sebebi gaz sancısını hafifletmek :)) meme her derde deva ya :)))) ben de o zaman su veriyorum biraz ve patpatlıyorum sırtını. Gazını çıkarıp ya uyuyor ya da rahatlıyor :))

Su veriyormusun bilmiyorum ama deneyebilirsin :))

gunaydinnn

matsiyahoje benim kizimda 1.5 kilo aldi 1 ayda.emmeye de o surecte baslamisti.mamayi ben de kesmedim kesmicem de.minimumda tutuyorum ama yine de veriyorum.cunku cok emiyor kizim aksam saatlerinde sutum cok azaliyor.gunluk max 100cc iciyor.onu da cok gormuyorum valla

canım kürtajdan sonra olabilir böyle ağrılar. ben de aynı şeyleri yaşadım 9 eylülde kürtaj olmuştum 2 ekimde adet olana kadar özellikle rahimde ağrılarım oldu. ama dayanılmaz ağrılar değildi.mesela konuşurken ağrı girdiğinde duraksamıyordum.
2 ekimden sonra da daha adet olmadım hamile kalmıştım. ilk adeti bekle derim düzene o zaman oturur. inşallah senin de son adet tarihin o olur bebeğine kavuşursun adet olur olmaz ovü testine başla derim düşükten sonra hemen yenisi gelir derler.

Sutun tazyikli geldigini nasil anlariZ? Kizim mememde adeta yay gibi oluyo bazen ayaklarini geri ariyo sinirleniyo savasiyo mememle. Benimde aklima geldi arastirdim ama kaka renginde bi sorun yok. Nasil anlarim bu durumu?

Tesekkur ederim canim benim

ilk ay kv yüzünden az kilo aldı zaten benim kızım. şimdi onu toparlamaya çalışıyorum. ama mamayı düzenli vermiyorum. haftada bir veriyorum aradan bi iki kere daha vermiş olsam ayda 5-6 kere 60 cc vermişimdir. o zaten kiloya etki etmez. şuan sık sıl emzirdiğim için ve sütümün kalitesini yiyeceklerle artırdığım için iyi kilo aldı. özellikle gece emzirmeleri iyi kilo aldırıypr uyuduğu için.
kv burdayken gece o bakıyordu çocuğumu bir saat oyalıyordu aç aç. sonra da ağlayıp perişan olup da ben çocuğumun çığlıklarına koşana kadar seslenmiyordu bana kv. zavallı kızım günde kaç kere eksik besleniyordu. gündüz de azcık emdi mi başımda dikiliyordu kv alayım yatağına koyayom diye. biraz daha emsin diye pazarlık yaptım hep. şimdi gece hık mık yapınca emziriyorum ağlatmıyorum hiç. gündüz de canı istediği kadar emiyor. çok şükür hem sütüm arttı hem kızım toparlandı

Günaydııııınlar herkese,

Ya ben uykusuzluktan uyuyamıyorum :)))

Dün saat 11 de yattım, 12:30 a kadar uyuyamadım. Ekin 4:30 da kurulu saat gibi kalkıyor. 5 e kadar emzirip mama veriyorum ve gaz çıkarma derken ayılıyorum. Uyumam heralde saat 5:30 u buluyor ve 6:45 de alarm çalıyor :)) kalkıp kahvaltı ediyoruz çocuklarla, 7:35 de servise biniyorlar ve ekin hanımın mama zamanı oluyor.

Ama bugün vıkvıklayınca almadım yatağından ve uyuyor şimdi. Uyanana kadar uyumak istiyorum ama dalamıyorum.

Aa sihirli sözcüğü yazdım ve bizimki an itibariyle vıkvıklamaya başladı :))))

Ne zaman uyuyor desem ya da aklımdan geçirsem mutlaka bir ses çıkarıyor bu kız ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…