- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.201
Yok canim yurt dışından sipariş verebiliyorsun bir tek oda 15-20 günü buluyor gelmesiKizlarasidan dolayi mi ates yukseliyi
Zencefilde mi gaza iyi geliyomus ilk kez duydum internetten satisi var mi canim
Canım, bizimki d
Canım bizimkinin 40ı yarın çıkıyor hayırlısıyla.
Şuan 5,500 kg. 1 haftada 400gram almıs. Aslında benim icin sorun fazla kg alması değil, düzensiz beslenmesiyle gaz sıkışması yaşaması..
Her huzursuz olduğunda acaba doymadı mi diye düzensiz bi sekilde meme verdim. Genelde 3 saatte bir emziriyordum. Ama son 3-4 gündür bazen 1 bucuk-2 saatte verdigim de oldu.
Ebeye göre bebeğim sürekli sindirim halinde ve her emmesinde biraz daha gaz depoluyor. Yani kısacası içtiğini sindirmesine fırsat vermemişim farkında olmadan.
O yüzden mecburen bugün 4 saate çıkardım süreyi. Sandığimdan daha kolay oldu. Hemen özet geçeyim:
Önce 12:30da emdi bizimki,
Saat 16:30a dayanana kadar ağlama krizlerine girdi 14:30dan itibaren, sesi gittikce yükseldi. Bir yandan uykuus var tabii, mememi uykuya dalmak için istiyor. Her yükseldiginde sakin kalarak onu da sakinleştirdim ve rezeneli bebek çayından verdim. Bazen içti bazen kendini yırtmaya devam etti. Emziğini de denedim bir cok kez. Bazen aldı bazen attı. Ama sonunda zafer benim oldu. Emme saatine yakın sakinleşti ve saati gelince inanın bana o açlık krizinde olan cocuk zar zor burnunun ucuyla emdi sanki. İkinci memeyi zor verdim, emdi emdi uyudu kaldı.
Ve birdahaki emme vaktine kadar resmen uyudu
Saatlerimiz 20:30 ve 00:30 gibi devam etti. Arada huzursuz olma durumu yok
Sabaha kadar ne olacak bakalım, Allah kerim
Biogia yı bende kullanyrm probyotik olduğu için bebeklerde bağırsak düzenleyici olarak çok iyi onu biliyrm. Onun yanında da sab simplex kullanyrm.ama bizim sorunumuz kaka ben bilyrm bi yapsa rahatlyck
Yok canim yurt dışından sipariş verebiliyorsun bir tek oda 15-20 günü buluyor gelmesi
canım çok şükür 37,3 ün üstüne çıkmadan atlattıkilac verdin mi?ben cok huysuzlandigi icin 37yi beklemeden verdim.cunku yukseliyordu yavas yavas.seninki rahatsa 37.5 ta ver bence
aşıdan oldu canım ama atlattık şükürler olsun.Neden oldu acaba ya cay kaşığı ile calpol ver cnm ilik dus aldir cam kapalı şekilde sadece atletle oturt
37,3 ü geçmedi canım çok şükür. biraz üşüdü atletle yattı üstünü de örtmedik ama ateşten iyidir.Canim telas etme Berinin 37.7 ye cikmisti.daha yukselmedi.suanda kac?
geçmiş olsun canımKızlar hasta oldum çok fena
Önerisi olan??
İlaç da içemem
Ihlamur içiyorum bol bol
Benim deniz 19-20 aylıkken rota virüs oldu, aşısı yoktu denizin. O zaman yoktu heralde ki yaptırmamışız.
Nasıl bir ishal anlatamam. Altında bezi var ama paçalarından akıyordu yavrumun kakaları :))) ve ağlıyor du öyle bezen çıkınca kakaları, hiç hoşlanmıyor du.
Zorla elektrolit dengesini bozmamak için şeker-tuz karışımlı bir ilaç veriyordum. Hatırlamıyorum adını. Şiringayla ağzına sıkıyordum.
Diyeceğim o ki, mutlulukla yaptırın bu aşıyı. Evde kendiniz de yapabilirsiniz, ağızdan çünkü. Sırf bunun için Dr A gitmeye gerek yok aklınızda bulunsun. Ama en ufacık damlası bile çıkmamalı ağzından. Emzik yöntemi işe yarıyor bu gibi durumlarda :)))
canım 4 saat çok bence. 3e düşürsen olmaz mı?? her yerde maksimum 3 saatte bir emzirin diyorlar. hem sütün de azalır böyle.Canım, bizimki d
Şuan 5,500 kg. 1 haftada 400gram almıs. Aslında benim icin sorun fazla kg alması değil, düzensiz beslenmesiyle gaz sıkışması yaşaması..
Her huzursuz olduğunda acaba doymadı mi diye düzensiz bi sekilde meme verdim. Genelde 3 saatte bir emziriyordum. Ama son 3-4 gündür bazen 1 bucuk-2 saatte verdigim de oldu.
Ebeye göre bebeğim sürekli sindirim halinde ve her emmesinde biraz daha gaz depoluyor. Yani kısacası içtiğini sindirmesine fırsat vermemişim farkında olmadan.
O yüzden mecburen bugün 4 saate çıkardım süreyi. Sandığimdan daha kolay oldu. Hemen özet geçeyim:
Saat 16:30a dayanana kadar ağlama krizlerine girdi 14:30dan itibaren, sesi gittikce yükseldi. Bir yandan uykuus var tabii, mememi uykuya dalmak için istiyor. Her yükseldiginde sakin kalarak onu da sakinleştirdim ve rezeneli bebek çayından verdim. Bazen içti bazen kendini yırtmaya devam etti. Emziğini de denedim bir cok kez. Bazen aldı bazen attı. Ama sonunda zafer benim oldu. Emme saatine yakın sakinleşti ve saati gelince inanın bana o açlık krizinde olan cocuk zar zor burnunun ucuyla emdi sanki. İkinci memeyi zor verdim, emdi emdi uyudu kaldı.
ikinci aşı ateş yapabilir dediler. annem de bizde kaldı gece kontrol ettik hepmatsiyahoje canim asi mi ates yapiyo hic uyumadin mi gece?
1300 bi ayda fazla miymis o yuzden mi sagliksiz aideali neymis
Çok iyi gördü kilosunu 1 aylık bebeğe göre 5100 çok iyi dedi. Zaten mama vermediğim icin uzun sure sorun gormedi gece 12 zevki mama verdigimi soyledim.Gaz kabizlik olup olmadigini sordu olmadi hiç dedim. Verebilirsiniz o zaman dedi. Bende zaten bu surecin kisa oldugunu ek gidaya kadar ufak bir uyku duzeni olusturmak adina verdigimi soyledim.Doguya çekmiş buda. Doguda 4.900 muş ilk ayında sağlıklı sağlıklı kilolar alsınlar insallahD Daisymom canım bilgiler hafıza kartında olabilir.öyleyse hafıza kartını başka telefona takıp alabilirsin fotoları
1cicek3bocek maşallah doruk iyi kilo almış. dr ne dedi bu konuda? deniz bu ay 1300 almış benim dr bu kadar kilo alması sağlıksız dedi mama verme sakın dedi. ama ben zaten mamayı mecbur kaldığımda veriyorum.
ALTINIM S sssn @EmiraSalih kızlar annemin de desteğiyle bu geceyi ateşsiz atlattık çok şükür. tehlike ne zaman geçer acaba? annem geçti artık diyor ama burda aşının ikinci günü birinin ateşi çıkmıştı diye okudum ben
Geçmiş olsn tombigim böyle boyle buyuyecekler annesi daha soğukkanlı olursun başka zaman bende ilk ateşinde elim ayağıma dolanmisti ama bağışıklık kazanıyor anneler boylecanım çok şükür 37,3 ün üstüne çıkmadan atlattık
aşıdan oldu canım ama atlattık şükürler olsun.
37,3 ü geçmedi canım çok şükür. biraz üşüdü atletle yattı üstünü de örtmedik ama ateşten iyidir.
geçmiş olsun canım
aşıyı götürdüm sağlık ocağında yaptılar canım. bundan sonra kendim yaparım çok kolaymış.
babasının pek gönlü yoktu ama beni kırmadı aldı aşıyı :) hiçbi masraftan kaçmıyor kızı için
canım 4 saat çok bence. 3e düşürsen olmaz mı?? her yerde maksimum 3 saatte bir emzirin diyorlar. hem sütün de azalır böyle.
ben de ne zaman isterse emziriyorum çünkü emmesi sadece açlıktan değil. bir foto koyuyorum birazdan
ikinci aşı ateş yapabilir dediler. annem de bizde kaldı gece kontrol ettik hep
canım ilk ay 800 aldı ona laf ettiler az diye. bu ay 1300 aldı ona da çok diye laf ettiler. ben duymuyorum artık yaa sıkıldım bu dr yorumlarından napıyım rejim mi yaptırayım yani
maşallah tosunlara yaa. ben de gece iki göğsümü de veriyorum ki iyi uyusun diye. valla düzenden çok azıcık uyumak için yapıyorum :)Çok iyi gördü kilosunu 1 aylık bebeğe göre 5100 çok iyi dedi. Zaten mama vermediğim icin uzun sure sorun gormedi gece 12 zevki mama verdigimi soyledim.Gaz kabizlik olup olmadigini sordu olmadi hiç dedim. Verebilirsiniz o zaman dedi. Bende zaten bu surecin kisa oldugunu ek gidaya kadar ufak bir uyku duzeni olusturmak adina verdigimi soyledim.Doguya çekmiş buda. Doguda 4.900 muş ilk ayında sağlıklı sağlıklı kilolar alsınlar insallah
Canım, bizimki d
canım kürtajdan sonra olabilir böyle ağrılar. ben de aynı şeyleri yaşadım 9 eylülde kürtaj olmuştum 2 ekimde adet olana kadar özellikle rahimde ağrılarım oldu. ama dayanılmaz ağrılar değildi.mesela konuşurken ağrı girdiğinde duraksamıyordum.Arkadaşlar bilen biri varsa yardim edebilir.mi ben 25 gun.once dusuk yaptim ertesi gun kurtaj oldum.kontrollerime de gitim bisey yok dendi.hemde bir kac doktora gozuktum.25 gun gecti.aradan benim hala sag Kasigim tuplerime dogru.belime dogru agri.var ne olabilir.acaba
Tesekkur ederim canim benimcanım kürtajdan sonra olabilir böyle ağrılar. ben de aynı şeyleri yaşadım 9 eylülde kürtaj olmuştum 2 ekimde adet olana kadar özellikle rahimde ağrılarım oldu. ama dayanılmaz ağrılar değildi.mesela konuşurken ağrı girdiğinde duraksamıyordum.
2 ekimden sonra da daha adet olmadım hamile kalmıştım. ilk adeti bekle derim düzene o zaman oturur. inşallah senin de son adet tarihin o olur bebeğine kavuşursunadet olur olmaz ovü testine başla derim düşükten sonra hemen yenisi gelir derler.
ilk ay kv yüzünden az kilo aldı zaten benim kızım. şimdi onu toparlamaya çalışıyorum. ama mamayı düzenli vermiyorum. haftada bir veriyorum aradan bi iki kere daha vermiş olsam ayda 5-6 kere 60 cc vermişimdir. o zaten kiloya etki etmez. şuan sık sıl emzirdiğim için ve sütümün kalitesini yiyeceklerle artırdığım için iyi kilo aldı. özellikle gece emzirmeleri iyi kilo aldırıypr uyuduğu için.gunaydinnn
matsiyahoje benim kizimda 1.5 kilo aldi 1 ayda.emmeye de o surecte baslamisti.mamayi ben de kesmedim kesmicem de.minimumda tutuyorum ama yine de veriyorum.cunku cok emiyor kizim aksam saatlerinde sutum cok azaliyor.gunluk max 100cc iciyor.onu da cok gormuyorum valla
ne demek canım ya burda bunun için varız.Tesekkur ederim canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?