- 22 Ocak 2008
- 8.889
- 8.894
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.241
Uyanir uyanmaz perdeye lambaya kapıya gülen modellerden sizde de var mi :)
İnsallah canim. Buyugu ne zaman yaptirdiniz ?Bizim ki avizeye ve bana gülüyor :)) çok tatlı olmuş ayrıca saclarda çok havalı yerim..sünnetiniz de çok iyi gecer inşallah bizde ekim Kasım gibi düşünüyoruz büyük sünnetli zaten :)
İnsallah canim. Buyugu ne zaman yaptirdiniz ?
Annesine gülsün tabi o kadar zahmet dogurduk :)) gozleri ne durumda minigin rengini koruyor mu? :)
Ben kullanıyorum cnm ve sanırım memnun olduğum eşyalar arasında ilk sırada yer alabilir.her şeyde kullanıyorum. Kızımın üstünü örtüyorum malum havalar sıcak. Banyo havlusunun ustune seviyorum suyu çok güzel emiyor.dışarı çıkarken yanımda. Kızımı bir yere mi yatıracak hopp ser yatır vs vs hatta şuan musline sarılı.Müslin örtü kullanan var mi?
Kızlar herkese Günaydın 3 gündür çok sancılı aglamali günler geciriyorduk bugün lagman yaptirdik biraz daha bekleseydiniz diyor olabilirsiniz ama gerçekten çok ağlıyordu uykusunda ağlıyordu emerken zorlaniyordu şu anda da annem ameliyatta zihnim o kadar dolu ki gorumcemi severim ama 2 çocuğu evi toparlayan varmış gibi 2 dakikada altüst ettiler en son geldiklerinde annem toplamisti şimdi o da yok görümce toplar belki kızımı emziriyorum içerde de misafir kahvaltı bekliyor
Bende özelde yapılır sanıyordum sağlık ocağı biz yapıcaz dedi... Kuzum kv ler nedense süte ve mamaya takıntılı kıza ne olsa sütün değdi modunda mama verirken vermede verme modunda bende çok geriliyorum bayram içinBizede özellikle dedi devlet yapmıyor diye.
matsiyahoje canım bak ne güzel büyümüş Deniz geçen ay uzuluyordun az aldı diye,bu ay da benim tosbigim 1 kilo aldı sadece :) ve ben cumartesi memlekete kv yanına gidiyorum inşallah etkilemez beni kafama takmamaya inşallah.büyük OGLUMDA onun yüzünden sütum kesilmişti
Uyanir uyanmaz perdeye lambaya kapıya gülen modellerden sizde de var mi :)
Allah'ım yerimmm benn bunun gamzeleriniiii:))))ay ne tatlı bebişşşş maşallahhhh suphanallahhhhAyyy kaç gündür sorucam bana gülersiniz diye soramıyorum. Benim oğlumda tavana saate oraya buraya bakıp kocaman kocaman gülüyo sebep ne dicektim ki normalmiş. Örnek ;
Canım temassız ateş ile nereden ölçtün alnından miTemassiz olcerle 37.7 koltukalti olcerle 37.4 cikti.tam fitil verecektim ki esim 1 saat daha bekleyelim dedi.sureklide takip ettim cikmadi.o ara yukselmeye devam etseydi yarim fitil atacaktim hemen.sende baktin ki 38 e yaklasiyo atesi.(sabitlenmeden surekli cikiyosa ver canim)ama hep ayni ateste kaliyosa takipte kal
Bizimki de bu şekilde oluyor canim
Bende olmadım henüz ama normal büyük oglumda 4.ayda olmuştum
O bebesin annesi sensin ve her ihtiyacını karşılayabilecek kspasitedesin,logusaligin geçsin oglunla çok keyifli vakitler sizi bekliyor canım
Canım KV brnim üstte oturuyoBoşver duymazdan gel kimse kimsenin evinde değil her zman kalmayacak en azından. Huzurun kaçmasın boşa
Ben de zeytinyağı verdim dün bi çay kaşığı yaptı çok şükür.mecbur kalyrz bi sürede sonra ama ya.sıkıntılı olması belki de ondan değil ama 6 gün yapmayınca kesin ondan dyrm.elimden geldiğince müdahale etmemeye çalışyrm ama napm yani. Kulak çubuğu bizde işe yaramadıLavman bize 10 gunlukken yapilmisti cok pisman olduk sonra. Anlik bi cozum ustelik. Lavman yerine kulak cubugunu zeytinyagina batirip hafifce poposundan icine it o zamanda lavmandaki gibbi yapiyo arka arkaya. Ben iki kez yaptim cok rahatsiz olarak. Ama lavmandan daha zararsiz geldi bana. Tabi bunu aliskanlik haline getirirsek bagirsak tembelligi olur bunu da belirteyim
Ben de zeytinyağı verdim dün bi çay kaşığı yaptı çok şükür.mecbur kalyrz bi sürede sonra ama ya.sıkıntılı olması belki de ondan değil ama 6 gün yapmayınca kesin ondan dyrm.elimden geldiğince müdahale etmemeye çalışyrm ama napm yani. Kulak çubuğu bizde işe yaramadıLavman bize 10 gunlukken yapilmisti cok pisman olduk sonra. Anlik bi cozum ustelik. Lavman yerine kulak cubugunu zeytinyagina batirip hafifce poposundan icine it o zamanda lavmandaki gibbi yapiyo arka arkaya. Ben iki kez yaptim cok rahatsiz olarak. Ama lavmandan daha zararsiz geldi bana. Tabi bunu aliskanlik haline getirirsek bagirsak tembelligi olur bunu da belirteyim
canım çok şükür 37,3 ün üstüne çıkmadan atlattık
aşıdan oldu canım ama atlattık şükürler olsun.
37,3 ü geçmedi canım çok şükür. biraz üşüdü atletle yattı üstünü de örtmedik ama ateşten iyidir.
geçmiş olsun canım
aşıyı götürdüm sağlık ocağında yaptılar canım. bundan sonra kendim yaparım çok kolaymış.
babasının pek gönlü yoktu ama beni kırmadı aldı aşıyı :) hiçbi masraftan kaçmıyor kızı için
canım 4 saat çok bence. 3e düşürsen olmaz mı?? her yerde maksimum 3 saatte bir emzirin diyorlar. hem sütün de azalır böyle.
ben de ne zaman isterse emziriyorum çünkü emmesi sadece açlıktan değil. bir foto koyuyorum birazdan
ikinci aşı ateş yapabilir dediler. annem de bizde kaldı gece kontrol ettik hep
canım ilk ay 800 aldı ona laf ettiler az diye. bu ay 1300 aldı ona da çok diye laf ettiler. ben duymuyorum artık yaa sıkıldım bu dr yorumlarından napıyım rejim mi yaptırayım yani
gece benim eşim horul horul uyuyor valla. bi de sabah kalkıp ayy uykumu alamadım falan diyor. gündüz uyuma desin bana da bak gör napıyorum ben onaEş var eş var arkadaş... Benim esimde ben gittikten sonra uyuma kiskaniyorum diyorkalk işini yap diye de dürtüklüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?