2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Uyanir uyanmaz perdeye lambaya kapıya gülen modellerden sizde de var mi :)

Bizim ki avizeye ve bana gülüyor :)) çok tatlı olmuş ayrıca saclarda çok havalı yerim..sünnetiniz de çok iyi gecer inşallah bizde ekim Kasım gibi düşünüyoruz büyük sünnetli zaten :)

Bizim ki avizeye ve bana gülüyor :)) çok tatlı olmuş ayrıca saclarda çok havalı yerim..sünnetiniz de çok iyi gecer inşallah bizde ekim Kasım gibi düşünüyoruz büyük sünnetli zaten :)
İnsallah canim. Buyugu ne zaman yaptirdiniz ?
Annesine gülsün tabi o kadar zahmet dogurduk :)) gozleri ne durumda minigin rengini koruyor mu? :)

İnsallah canim. Buyugu ne zaman yaptirdiniz ?
Annesine gülsün tabi o kadar zahmet dogurduk :)) gozleri ne durumda minigin rengini koruyor mu? :)

13 aylık ti canım sünnet olduğunda hareketli olmadığı için rahat geçmişti senin büyük narkoz alacak mi canım?inşallah sizde çabucak atlaticaksiniz.göz rengi mız dahada belirginlesti umarım değişmez herkes değişmez çok belirgin diyor ama bilemiyorum.sizin ne durumda ?

Müslin örtü kullanan var mi?
Ben kullanıyorum cnm ve sanırım memnun olduğum eşyalar arasında ilk sırada yer alabilir.her şeyde kullanıyorum. Kızımın üstünü örtüyorum malum havalar sıcak. Banyo havlusunun ustune seviyorum suyu çok güzel emiyor.dışarı çıkarken yanımda. Kızımı bir yere mi yatıracak hopp ser yatır vs vs hatta şuan musline sarılı.

Cnm çok geçmiş olsun

Bende özelde yapılır sanıyordum sağlık ocağı biz yapıcaz dedi... Kuzum kv ler nedense süte ve mamaya takıntılı kıza ne olsa sütün değdi modunda mama verirken vermede verme modunda bende çok geriliyorum bayram için

Uyanir uyanmaz perdeye lambaya kapıya gülen modellerden sizde de var mi :)

Ayyy kaç gündür sorucam bana gülersiniz diye soramıyorum. Benim oğlumda tavana saate oraya buraya bakıp kocaman kocaman gülüyo sebep ne dicektim ki normalmiş. Örnek ;

Eklentiler

• image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 100
Mrb kızlar bizim bugün 36.günümüz sizinde bebeklerimiz uyanık olduğunda ya kucak yada sallanmak istio mu .uyanık olduğunda hiç öyle durmuyo aglio ya k uçakta ya sallanio

Canım temassız ateş ile nereden ölçtün alnından mi

Bu bi süreç bunu biliyorum ama bu psikolojiden de çıkamıyorum ne yazık ki bende 4 gözle şu lohusaligin bitmesini bekliyorum inşallah o zaman daha rahat olacak

Boşver duymazdan gel kimse kimsenin evinde değil her zman kalmayacak en azından. Huzurun kaçmasın boşa
Canım KV brnim üstte oturuyo annem bana 23 gün bakyı KV daha 1 bardsk su vermemiş bana diuor ki ne vardı annen 40 na kadar kalsaydı cinlerim tepeme çıktı eve inince hıçkıra hıçkıra ağladım eşimin dediğiyse ne var bunda onu alıp boğasım geldi ama sustum hiç bi şey demedim

@karpuz_suyu canım Allâh sabır versin sana da bana da bizim gibilerede :) bi de bolca rızık versin evimizi alıp fiyyyu kaçalım bende KV ile altlı üstlü oturuyorum Allâh var öyle sürekli sıkıntı yaratan biri.değil ama bazen can sıkıyo işte lohusalıkta zaten hiç çekilmiyo

Ben de zeytinyağı verdim dün bi çay kaşığı yaptı çok şükür.mecbur kalyrz bi sürede sonra ama ya.sıkıntılı olması belki de ondan değil ama 6 gün yapmayınca kesin ondan dyrm.elimden geldiğince müdahale etmemeye çalışyrm ama napm yani. Kulak çubuğu bizde işe yaramadı

Ben de zeytinyağı verdim dün bi çay kaşığı yaptı çok şükür.mecbur kalyrz bi sürede sonra ama ya.sıkıntılı olması belki de ondan değil ama 6 gün yapmayınca kesin ondan dyrm.elimden geldiğince müdahale etmemeye çalışyrm ama napm yani. Kulak çubuğu bizde işe yaramadı

Anlamadim valla neyin dogru oldugunu benim oglum da 20 gunde 1 kg aldi ama cevremdekiler begenmiyo kilosunu. Bu tontis bebisler onlarin demesine gore cok sagliksiz o zaman. Bosvrrlim ya birinin begendigini digeri begenmiyo. Cok sevindim canim bi sorun olmadigina annen yaninda olunca telasin da azalmistor

Kızlar her emzirmeden sonra süt kalmis mi diye sağmak istiyorum bu sütü mü azaltmaz dimi bunu yapmamın sebebi bebeğim sut az kalınca göğüsümün ucunu çektirerek durmadan kafasını diğer tarafa çeviriyor emmek istemiyor. Bir de kızlar bebeklerin gündüz uyumadığında nasıl vakit geçiriyor neler yapıyorsunuz

Eş var eş var arkadaş... Benim esimde ben gittikten sonra uyuma kiskaniyorum diyor kalk işini yap diye de dürtüklüyor
gece benim eşim horul horul uyuyor valla. bi de sabah kalkıp ayy uykumu alamadım falan diyor. gündüz uyuma desin bana da bak gör napıyorum ben ona gece de her uyandığımda sen de uyan o zaman derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…