2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar herkese Günaydın 3 gündür çok sancılı aglamali günler geciriyorduk bugün lagman yaptirdik biraz daha bekleseydiniz diyor olabilirsiniz ama gerçekten çok ağlıyordu uykusunda ağlıyordu emerken zorlaniyordu şu anda da annem ameliyatta zihnim o kadar dolu ki gorumcemi severim ama 2 çocuğu evi toparlayan varmış gibi 2 dakikada altüst ettiler en son geldiklerinde annem toplamisti şimdi o da yok görümce toplar belki kızımı emziriyorum içerde de misafir kahvaltı bekliyor

Biri benden bahsediyor sanki canım uykusuzluktan uyuyamamak da varmış

Günaydııııın, bırak beklesin allah aşkına. Ölmez ya açlıktan :))

Sen güzel güzel Emzir kuzunu, işin bitince gidersin :)) hatta inadına ağırdan al valla :))

Bekleyen görümcen mi? eğer öyleyse o hazırlayıversin, eline mi yapışır :))

Hay allah ya sabah sabah kızdım bak :) uykusuzluk başıma vurdu :)) kendimi senin yerine koydum da, Allah kolaylık versin.

Anneciğin hemen iyileşsin inşallah :) geçmiş olsun.

bir uyuyamayan da benim...
kızımı uyutuyorum kendim uyumak aklıma gelmiyor. eşim işe gitmeden dedi yat sen de diye. yattım ama yine uyuyamıyorum başım ağrıyo artık

Kürtajı yapan değil başka bir doktora daha görünün derim. Rahim hala toparlanma sürecinde olduğundan da olabilir gibi geldi bana yada yumurtlama zamanın gelmiştir. En iyisi doktora görünmek.

Bna sağlık ocağı getir burada ypalım dedi öyle yapacağız

Bizede özellikle dedi devlet yapmıyor diye.

matsiyahoje canım bak ne güzel büyümüş Deniz geçen ay uzuluyordun az aldı diye,bu ay da benim tosbigim 1 kilo aldı sadece :) ve ben cumartesi memlekete kv yanına gidiyorum inşallah etkilemez beni kafama takmamaya inşallah.büyük OGLUMDA onun yüzünden sütum kesilmişti

Çok teşekkür ederim canım İnşaallah sağlıkla çıkar ameliyattan valla gorumcemi çok anlamadım bazen eline yapisiyor Kahvaltı hazırladım uykusu olan bebeğimi uyutamadan şimdi onlar kahvaltı yapıyor lagman dan sonra rahat bir uyku çeker kızım İnşallah uyutmaya çalışıyorum sesten uyanmazsa

Benim arkadaşım bebeği ayda 2 kg yakın alıyordu ilk başta tontiş filan hoşuna gidiyor insanın ama şu an 11 aylık ve 16 kilo filan ve sadece anne sütüyle beslendi ilk 6 ay. Doktorlar herşeyi yasaklıyor çocuk ağlıyor istiyor annesi çok zorlanıyor aman dikkat kızlar.
Bir de yağ hücreleri ilk iki yıl içinde oluşuyormuş daha sonraki hayatımızda o hücrelerin içi doluyormuş yeni hücre oluşmuyormuş. Yani ilk iki yılda oluşan yağ hücresi sayımız ilerdeki obezite ve sağlık durumumuzu belirliyor.

Biz bugunde dr kontrole gideceğiz 2.ay kontrolune.sağlık ocağında bizim hemşire ve aile hekiminiz yoktu başkaları yaptı aşımızi ilgilenmediler de.yola cikmadan dr da görsun bakalım inşallah iyi şeyler duyarız

Hepsi böyle bu bebişlerin tam daldı bir işimi yapayım diyorum daha elimi atmamla ıııhhı ıhh bir ses veriyor yani. Uyurken de başlarında bekleyelim istiyorlar. Yorgunluktan uyuyamıyor olabilirsin.

Ay çocuklusun aklın annende kahvaltılarını kendileri hazırlasın bi zahmet. İyi geçer inşallah ameliyat.

Bu sihirli sözcük bizde de gecerli. Ve ozellikle yemek anlarinda uyanmayi cok sever benim cocuklarim :)
Bugun bende erkenciyim. Aksama kv ve gorumce gelecek. Evim cok daginikta toparlayim dedim :))) gozlerim kapaniyor ama yalan degil

asososos çok geçmiş olsun annenin ameliyatı çok iyi geçsin insallah.anlayışsiz insanlara sinir oluyorum ya daha minigin dünyaya alismamisken evde yatılı kalmak niye

Daha birşey olmaz bugün gün içini takip et yeter 1 gün oluyor ateş sadece

Zaten uyku zamanlari gelmişse 2 memeyi bosaltmadan doymuyor bebekler. 2 sinide sonuna kdr vermek gerek ki yağlı kısmını da alsin bebek. Bazen kabizligin sebebi tamda bu ışte bebeklerde. Anneler yarım yarim emziriyor. Bebek oysa ki yağlı kismida alsa zaten bagirsaklar hareketlenecek ve beklenen kaka ve mutlu son olay basit aslında. Biz bile doymadan kalkınca bagirsaklarimiz dolmuyor tuvalet sorunlu hale geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…