- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #4.221
Biri benden bahsediyor sanki canım uykusuzluktan uyuyamamak da varmışGünaydııııınlar herkese,
Ya ben uykusuzluktan uyuyamıyorum :)))
Dün saat 11 de yattım, 12:30 a kadar uyuyamadım. Ekin 4:30 da kurulu saat gibi kalkıyor. 5 e kadar emzirip mama veriyorum ve gaz çıkarma derken ayılıyorum. Uyumam heralde saat 5:30 u buluyor ve 6:45 de alarm çalıyor :)) kalkıp kahvaltı ediyoruz çocuklarla, 7:35 de servise biniyorlar ve ekin hanımın mama zamanı oluyor.
Ama bugün vıkvıklayınca almadım yatağından ve uyuyor şimdi. Uyanana kadar uyumak istiyorum ama dalamıyorum.
Aa sihirli sözcüğü yazdım ve bizimki an itibariyle vıkvıklamaya başladı :))))
Ne zaman uyuyor desem ya da aklımdan geçirsem mutlaka bir ses çıkarıyor bu kız ya :)
Kızlar herkese Günaydın 3 gündür çok sancılı aglamali günler geciriyorduk bugün lagman yaptirdik biraz daha bekleseydiniz diyor olabilirsiniz ama gerçekten çok ağlıyordu uykusunda ağlıyordu emerken zorlaniyordu şu anda da annem ameliyatta zihnim o kadar dolu ki gorumcemi severim ama 2 çocuğu evi toparlayan varmış gibi 2 dakikada altüst ettiler en son geldiklerinde annem toplamisti şimdi o da yok görümce toplar belki kızımı emziriyorum içerde de misafir kahvaltı bekliyor
Kürtajı yapan değil başka bir doktora daha görünün derim. Rahim hala toparlanma sürecinde olduğundan da olabilir gibi geldi bana yada yumurtlama zamanın gelmiştir. En iyisi doktora görünmek.Arkadaşlar bilen biri varsa yardim edebilir.mi ben 25 gun.once dusuk yaptim ertesi gun kurtaj oldum.kontrollerime de gitim bisey yok dendi.hemde bir kac doktora gozuktum.25 gun gecti.aradan benim hala sag Kasigim tuplerime dogru.belime dogru agri.var ne olabilir.acaba
Bna sağlık ocağı getir burada ypalım dedi öyle yapacağız
Çok teşekkür ederim canım İnşaallah sağlıkla çıkar ameliyattan valla gorumcemi çok anlamadım bazen eline yapisiyor Kahvaltı hazırladım uykusu olan bebeğimi uyutamadan şimdi onlar kahvaltı yapıyor lagman dan sonra rahat bir uyku çeker kızım İnşallah uyutmaya çalışıyorum sesten uyanmazsaGünaydııııın, bırak beklesin allah aşkına. Ölmez ya açlıktan :))
Sen güzel güzel Emzir kuzunu, işin bitince gidersin :)) hatta inadına ağırdan al valla :))
Bekleyen görümcen mi? eğer öyleyse o hazırlayıversin, eline mi yapışır :))
Hay allah ya sabah sabah kızdım bak :) uykusuzluk başıma vurdu :)) kendimi senin yerine koydum da, Allah kolaylık versin.
Anneciğin hemen iyileşsin inşallah :) geçmiş olsun.
Benim arkadaşım bebeği ayda 2 kg yakın alıyordu ilk başta tontiş filan hoşuna gidiyor insanın ama şu an 11 aylık ve 16 kilo filan ve sadece anne sütüyle beslendi ilk 6 ay. Doktorlar herşeyi yasaklıyor çocuk ağlıyor istiyor annesi çok zorlanıyor aman dikkat kızlar.@Daisymom canım bilgiler hafıza kartında olabilir.öyleyse hafıza kartını başka telefona takıp alabilirsin fotoları
1cicek3bocek maşallah doruk iyi kilo almış. dr ne dedi bu konuda? deniz bu ay 1300 almış benim dr bu kadar kilo alması sağlıksız dedi mama verme sakın dedi. ama ben zaten mamayı mecbur kaldığımda veriyorum.
@ALTINIM @sssn @EmiraSalih kızlar annemin de desteğiyle bu geceyi ateşsiz atlattık çok şükür. tehlike ne zaman geçer acaba? annem geçti artık diyor ama burda aşının ikinci günü birinin ateşi çıkmıştı diye okudum ben
Hepsi böyle bu bebişlerin tam daldı bir işimi yapayım diyorum daha elimi atmamla ıııhhı ıhh bir ses veriyor yani. Uyurken de başlarında bekleyelim istiyorlar. Yorgunluktan uyuyamıyor olabilirsin.Günaydııııınlar herkese,
Dün saat 11 de yattım, 12:30 a kadar uyuyamadım. Ekin 4:30 da kurulu saat gibi kalkıyor. 5 e kadar emzirip mama veriyorum ve gaz çıkarma derken ayılıyorum. Uyumam heralde saat 5:30 u buluyor ve 6:45 de alarm çalıyor :)) kalkıp kahvaltı ediyoruz çocuklarla, 7:35 de servise biniyorlar ve ekin hanımın mama zamanı oluyor.
Ama bugün vıkvıklayınca almadım yatağından ve uyuyor şimdi. Uyanana kadar uyumak istiyorum ama dalamıyorum.
Ne zaman uyuyor desem ya da aklımdan geçirsem mutlaka bir ses çıkarıyor bu kız ya :)
Ay çocuklusun aklın annende kahvaltılarını kendileri hazırlasın bi zahmet. İyi geçer inşallah ameliyat.Kızlar herkese Günaydın 3 gündür çok sancılı aglamali günler geciriyorduk bugün lagman yaptirdik biraz daha bekleseydiniz diyor olabilirsiniz ama gerçekten çok ağlıyordu uykusunda ağlıyordu emerken zorlaniyordu şu anda da annem ameliyatta zihnim o kadar dolu ki gorumcemi severim ama 2 çocuğu evi toparlayan varmış gibi 2 dakikada altüst ettiler en son geldiklerinde annem toplamisti şimdi o da yok görümce toplar belki kızımı emziriyorum içerde de misafir kahvaltı bekliyor
Bu sihirli sözcük bizde de gecerli. Ve ozellikle yemek anlarinda uyanmayi cok sever benim cocuklarim :)Günaydııııınlar herkese,
Eş var eş var arkadaş... Benim esimde ben gittikten sonra uyuma kiskaniyorum diyorbir uyuyamayan da benim...
kızımı uyutuyorum kendim uyumak aklıma gelmiyor. eşim işe gitmeden dedi yat sen de diye. yattım ama yine uyuyamıyorumbaşım ağrıyo artık
Daha birşey olmaz bugün gün içini takip et yeter 1 gün oluyor ateş sadece1cicek3bocek sağol canım atlattık ilk günü çok şükür.annem destek oldu gece bizde kaldı sağolsun. evham yapmama da izin vermedi.yoksa ben elimde termometreyle dolaşırdım :)
dün sabah yaptırdık aşıyı. şimdi ne zamana kadar tetikte olayım? ne zaman tehlike geçiyor
Zaten uyku zamanlari gelmişse 2 memeyi bosaltmadan doymuyor bebekler. 2 sinide sonuna kdr vermek gerek ki yağlı kısmını da alsin bebek. Bazen kabizligin sebebi tamda bu ışte bebeklerde. Anneler yarım yarim emziriyor. Bebek oysa ki yağlı kismida alsa zaten bagirsaklar hareketlenecek ve beklenen kaka ve mutlu son olay basit aslında. Biz bile doymadan kalkınca bagirsaklarimiz dolmuyor tuvalet sorunlu hale geliyormaşallah tosunlara yaa. ben de gece iki göğsümü de veriyorum ki iyi uyusun diye. valla düzenden çok azıcık uyumak için yapıyorum :)
mamayı da emzirmemin zor olduğu bi yere gideceksek yanıma alıyorum gerekirse veriyorum. bir de bazen sürekli emiyor süt de ben de tükeniyorum.o zaman veriyorum. haftada biri geçmez bu da.
yine de mamayı kes dedi dr. tamam dedim ama kesemem zaten minimumda kullanıyorum. Bebekler sağlıklı çok şükür. kilo az olmuş çok olmuş önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?