2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

gunaydinnn

benim kizim dogdugu gunden bu yana soothie emiyor.emme refleksi oyle gelisti cunku uzun bir sure emmedi beni ama su an masallahimiz var.emzik de kurtaricim onunla uykuya daliyor.

dun gece 12 de kendi kendine uyudu emzik agzinda.saat 5i gecerken uyandirip memeye aldim cok ac kaliyor diye.sonra tekrar uyudu 8.5da kalktik.simdi yine uyuyor.masallah gece uykularimiz iyi

Benım kızım gündüz uyumuyor bir haftadır en son 5 de uyuyordu dün onu da yapmadi 9da zor daldi

Tamam canim tesekkur ederim anlattigin icin. benim oglumunda yuzunde biseyler cikmisti da gorumcem regl olan biri görmüş bunu o yuzden olmus dedi ama cok kulak asmamistim.
Ticaret ederim canım benim namazında birine sürekli okut sen bebegini benim annem memlekete gitti ama hala namazlarindan sonra okuyo bebegime oradan aksamlari da eşime okutuyorum kimse görmüyo evde bixi bu aralar ama benim nazarim bile degebilir fazla aşktan

Bizim ki de ihtimal dahilinde bakalim insallah seninki gibi olur teyzesi :)
Kızçene iyi yemekler ogretecek misin bogazimiza düskunuz de biraz
İnşAllah öyle olur Maviş Maviş benim kizcemin bi adı Maviş gözü de Maviş olsa keşke :/ kızçem şu anki haline bakarsak-memeden ayrilmiyor hic- kendi yemekten yemek yapmayı öğrenebilecek gibi durmuyo en iyisi ben çok çalışıp çok zengin olayım da evlerine hizmetçi ler tutarım

Kizlar tam 9 saattir uyumuyo neler yaptim yok uyumuyo meme mama vermekten bezdim ateside yok kaka da yapti sizin bebeklerde de oluyo mu boyle ya delircem araba ile babasi gezdiriyo gene uyumuyo eve yerine koyunca ağliyo
Canım benimki de öyle yapıyo youtube ta bi ninni var uykuya Dalarken onu açıyorum alışsin diye biraz etki ediyo sanki bir de kucaginda salla uyuyunca da yerine koyarsin

Kızlar 40 ı çıkmayan lohusaları görüştürmüyorlar kırkınız karışır filan diyorlar. Sizlerde var mı böyle bişey. Hem karışınca ne oluyor ki. Annem diyor ilk karşılaşınca birbirinize dikiş iğnesi verip helallik isteyince karışmıyormuş var mıdır aslı astarı?

afedersin g.tlerinden element uyduruyorlar. iyice cozuttular artık. benim ailem de dahil sürekli bişeyler uydurup o öyle yapılmaz bu bununla şöyle olur böyle edersen şöyle olur deyip duruyorlar. aaa yeter be dedim sonunda karışmayın kardeşim yeter dedim. huzuru buldum :)

Canım benimki de öyle yapıyo youtube ta bi ninni var uykuya Dalarken onu açıyorum alışsin diye biraz etki ediyo sanki bir de kucaginda salla uyuyunca da yerine koyarsin
En son bebek srabasiyla saatlerce mahalleyi turlatti babasi eve gelincede uyanmadin diye bebek arabadinda uyudu sipa ya delirtti bizii

Cnm 122 lira sgk araciliğiyla direkt yatiyo cocuk parasi yani 300 lira icin 144 aranacak aile ve sosyal politikalar baksnliği ora yonlendiriyo sizi yakin yere basvuru icin senin ve bebeğin kimliği gerekiyo. 1 Ay sonra ptt araciliği ile yatiyo

Ayni sorun bizde de var gunduzlerin adami yaa uykusuz bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…