- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Benım kızım gündüz uyumuyor bir haftadır en son 5 de uyuyordu dün onu da yapmadi 9da zor daldiBenim kızım gece gayet iyi uyuyor masaAllah ama gündüzleri bi türlü dalamiuor emzik verdim biraz sakinlesti en azından emmedigi zamanlar aglamiyor ama busefer de emzik ağzından sürekli düşüyor düşüncede yine ağlamaya başlıyor ve ne yazikki bir türlü dalamiuor gece sorunu yokken gündüz neden böyle neden hix uyumuyor anlayamıyorum ya
Ver gitsinbenm oğlanda bayılıo emziğe bn vermiorum
Ticaret ederim canım benim namazında birine sürekli okut sen bebegini benim annem memlekete gitti ama hala namazlarindan sonra okuyo bebegime oradan aksamlari da eşime okutuyorum kimse görmüyo evde bixi bu aralar ama benim nazarim bile degebilir fazla aşktanTamam canim tesekkur ederim anlattigin icin. benim oglumunda yuzunde biseyler cikmisti da gorumcem regl olan biri görmüş bunu o yuzden olmus dedi ama cok kulak asmamistim.
İnşAllah öyle olur Maviş Maviş benim kizcemin bi adı Maviş gözü de Maviş olsa keşke :/ kızçem şu anki haline bakarsak-memeden ayrilmiyor hic- kendi yemekten yemek yapmayı öğrenebilecek gibi durmuyoBizim ki de ihtimal dahilinde bakalim insallah seninki gibi olur teyzesi :)
Kızçene iyi yemekler ogretecek misin bogazimiza düskunuz de biraz
Zekeriya beyaz vakkasi bizdede var canım çok komik oluo korkuorum böyle mi kalcak diye yaİnsan gülsünmü, üzülsünmü korksunmu bilemiyor öyle olunca
Hangisi için söylediler canım bunu ve nereyi aradin?Başvurmaya gerek yokmuş cnm bugün aradığımda yatırıldığını ve 14 üne kadar çekebileceğim söylendi
Canım benimki de öyle yapıyo youtube ta bi ninni var uykuya Dalarken onu açıyorum alışsin diye biraz etki ediyo sanki bir de kucaginda salla uyuyunca da yerine koyarsinKizlar tam 9 saattir uyumuyo neler yaptim yok uyumuyo meme mama vermekten bezdim ateside yok kaka da yapti sizin bebeklerde de oluyo mu boyle ya delircem araba ile babasi gezdiriyo gene uyumuyo eve yerine koyunca ağliyo
Benimki beşiğin de yatmiyo çırliyo ana dizinde yatiyo hep ana dizleri mızı kerttik
afedersin g.tlerinden element uyduruyorlar. iyice cozuttular artık. benim ailem de dahil sürekli bişeyler uydurup o öyle yapılmaz bu bununla şöyle olur böyle edersen şöyle olur deyip duruyorlar. aaa yeter be dedim sonunda karışmayın kardeşim yeter dedim. huzuru buldum :)Kızlar 40 ı çıkmayan lohusaları görüştürmüyorlar kırkınız karışır filan diyorlar. Sizlerde var mı böyle bişey. Hem karışınca ne oluyor ki. Annem diyor ilk karşılaşınca birbirinize dikiş iğnesi verip helallik isteyince karışmıyormuşvar mıdır aslı astarı?
En son bebek srabasiyla saatlerce mahalleyi turlatti babasi eve gelincede uyanmadin diye bebek arabadinda uyudu sipa ya delirtti biziiCanım benimki de öyle yapıyo youtube ta bi ninni var uykuya Dalarken onu açıyorum alışsin diye biraz etki ediyo sanki bir de kucaginda salla uyuyunca da yerine koyarsin
Ayni sorun bizde de var gunduzlerin adami yaa uykusuz bebekBenim kızım gece gayet iyi uyuyor masaAllah ama gündüzleri bi türlü dalamiuor emzik verdim biraz sakinlesti en azından emmedigi zamanlar aglamiyor ama busefer de emzik ağzından sürekli düşüyor düşüncede yine ağlamaya başlıyor ve ne yazikki bir türlü dalamiuor gece sorunu yokken gündüz neden böyle neden hix uyumuyor anlayamıyorum ya
Süt parası için... 170 i aradımmHangisi için söylediler canım bunu ve nereyi aradin?
ohh çok şukur aynı kafadan birini buldumShirine-alish aynen bende vermiorum emzik gereksiz gelio bana canimcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?