2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

En son bebek srabasiyla saatlerce mahalleyi turlatti babasi eve gelincede uyanmadin diye bebek arabadinda uyudu sipa ya delirtti bizii
Benimki de gece 4 gibi uyanıyor ogleden sonraya kadar uyku yok doğru düzgün ben kundak yapıp ninni açip yerine yatiriyorum öyle sallıyorum canım arada ciyakliyi ama duymazdan gelme tekniğini uyguluyorum

Kızlar dün aşı oldu kuzum. Aşıdan sonra evde akşama kadar uyudu. Hiç sesi çıkmadı uyandı emdi uyudu. Ateşi filanda yok. Normalmi acaba?

Benimki de 3 gündür aynı gündüzleri uyumuyor geceleri uyuyor. Gunduzleri bi türlü dalamiyor ne yapmak lazım acaba

Süt parasını devlette memur olanlarda alabiliyor mu ? Birde doğum parası için Nasıl başvuru yaptınız ? Doğum yapalı 17 gün oldu ama hala başvurmadım

Bana da öyle oldu canim ya NAPCA z ki
Ben bugün bankaya gittim. Yine gözükmüyor dedi. Sgk yı aradım bankanın sistemi ile ilgili bir sorun vardır yatmış görünüyor dedi. Hatta tekrar kalkıp sgk ya gittik, işlemi yapan çalışana sorduk o da sıkıntı gözükmüyor dedi. Başka bir banka şubesine sorun dedi. Sistem sonuçta aynıdır aynı banka için biz yine de kalktık başka şubesine gittik yine gözükmüyor. O bankada çalışan kişi ise sıra ile yattığını, bugün gözükmeyen biri için yarın gözükebilirmiş. Yarın da son gün ne olacak bilmiyorum.

Süt parasını devlette memur olanlarda alabiliyor mu ? Birde doğum parası için Nasıl başvuru yaptınız ? Doğum yapalı 17 gün oldu ama hala başvurmadım
Doğum parası dediğin analık iş göremezlik ödeneği ise sen ya da eşin gidip sgk ya başvuru yapıyor canım, sonra ayın 8-14'ü arası paranı teslim alabiliyorsun

Hehehe oyy bu kız benim oğlumu iflas ettirir

Aynen ya hiç duymadığım şeyler duyuyorum her gören bişey söylüyor ben şok

Benim kv de dün denizde bebek görmüş, 40'ıymış tam. Bebek tuzlama olayı var ya, işte diyor ki 40'ına yakın gelin de denize sokalım. Ben de annem zaten banyo yaptırırken suyuna tuz katıyor dedimHamileyken de yok gül koklama leke çıkar, yok çiğ elleme bilmem ne olur. İnsan korktukça başına gelir bir şeyler, etkileniyor insan yine de ister istemez

emzirirken bişey yenmez içilmezmiş. en çok buna gıcık oluyorum. ben emzirirken çok susuyorum içiyorum suyumu. dün de tam yemek yerken kızım ağladı onu da aldım kucağıma hem onu emzirdim hem kendim yedim. hiçbişey de olmadı valla

emzirirken bişey yenmez içilmezmiş. en çok buna gıcık oluyorum. ben emzirirken çok susuyorum içiyorum suyumu. dün de tam yemek yerken kızım ağladı onu da aldım kucağıma hem onu emzirdim hem kendim yedim. hiçbişey de olmadı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…