- 16 Kasım 2015
- 1.861
- 1.152
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
kac gunluk bebisin?bizde 42 gunluguz gunduz uykularimiz azaldi hemde cok zor uyuyoruz
Benimki de gece 4 gibi uyanıyor ogleden sonraya kadar uyku yok doğru düzgün ben kundak yapıp ninni açip yerine yatiriyorum öyle sallıyorum canım arada ciyakliyi ama duymazdan gelme tekniğini uyguluyorumEn son bebek srabasiyla saatlerce mahalleyi turlatti babasi eve gelincede uyanmadin diye bebek arabadinda uyudu sipa ya delirtti bizii
Teşekkürler canimSüt parası için... 170 i aradımm
Normal canm 2. ay aşısı Ateş yapıyor 1.ay hepatitB yapmaz normal yaniKızlar dün aşı oldu kuzum. Aşıdan sonra evde akşama kadar uyudu. Hiç sesi çıkmadı uyandı emdi uyudu. Ateşi filanda yok. Normalmi acaba?
Benim kızım gece gayet iyi uyuyor masaAllah ama gündüzleri bi türlü dalamiuor emzik verdim biraz sakinlesti en azından emmedigi zamanlar aglamiyor ama busefer de emzik ağzından sürekli düşüyor düşüncede yine ağlamaya başlıyor ve ne yazikki bir türlü dalamiuor gece sorunu yokken gündüz neden böyle neden hix uyumuyor anlayamıyorum ya
HejaR12 canım ben aradım sgk li kimse onun adına yatiomus para
Ben bugün bankaya gittim. Yine gözükmüyor dedi. Sgk yı aradım bankanın sistemi ile ilgili bir sorun vardır yatmış görünüyor dedi. Hatta tekrar kalkıp sgk ya gittik, işlemi yapan çalışana sorduk o da sıkıntı gözükmüyor dedi. Başka bir banka şubesine sorun dedi. Sistem sonuçta aynıdır aynı banka için biz yine de kalktık başka şubesine gittik yine gözükmüyor. O bankada çalışan kişi ise sıra ile yattığını, bugün gözükmeyen biri için yarın gözükebilirmiş. Yarın da son gün ne olacak bilmiyorum.Bana da öyle oldu canim ya NAPCA z ki
Doğum parası dediğin analık iş göremezlik ödeneği ise sen ya da eşin gidip sgk ya başvuru yapıyor canım, sonra ayın 8-14'ü arası paranı teslim alabiliyorsunSüt parasını devlette memur olanlarda alabiliyor mu ? Birde doğum parası için Nasıl başvuru yaptınız ? Doğum yapalı 17 gün oldu ama hala başvurmadım
Canim benim e devlette yatmış görünüyor zirate gittim alamadım görünmüyor sen alabildiğine mj122 lira yatmış canım sağolasın. peki o 300 lira için eşim kaymakamlığa başvurdu. yatıp yatmadığını nerden görcez?
HeheheİnşAllah öyle olur Maviş Maviş benim kizcemin bi adı Maviş gözü de Maviş olsa keşke :/ kızçem şu anki haline bakarsak-memeden ayrilmiyor hic- kendi yemekten yemek yapmayı öğrenebilecek gibi durmuyoen iyisi ben çok çalışıp çok zengin olayım da evlerine hizmetçi ler tutarım
Aynen ya hiç duymadığım şeyler duyuyorum her gören bişey söylüyor ben şokafedersin g.tlerinden element uyduruyorlar. iyice cozuttular artık. benim ailem de dahil sürekli bişeyler uydurup o öyle yapılmaz bu bununla şöyle olur böyle edersen şöyle olur deyip duruyorlar. aaa yeter be dedim sonunda karışmayın kardeşim yeter dedim. huzuru buldum :)
ben aldım canım bankada arkadaşım çalışıyo baktı yatmış. aldım ben. hem izin parası hem de 122 lira yatmışCanim benim e devlette yatmış görünüyor zirate gittim alamadım görünmüyor sen alabildiğine mj
Hamisken yanlis eşleşmeler olmustu. Ben isimi garantiye alayim dedim
Benim kv de dün denizde bebek görmüş, 40'ıymış tam. Bebek tuzlama olayı var ya, işte diyor ki 40'ına yakın gelin de denize sokalım. Ben de annem zaten banyo yaptırırken suyuna tuz katıyor dedimafedersin g.tlerinden element uyduruyorlar. iyice cozuttular artık. benim ailem de dahil sürekli bişeyler uydurup o öyle yapılmaz bu bununla şöyle olur böyle edersen şöyle olur deyip duruyorlar. aaa yeter be dedim sonunda karışmayın kardeşim yeter dedim. huzuru buldum :)
emzirirken bişey yenmez içilmezmiş. en çok buna gıcık oluyorum. ben emzirirken çok susuyorum içiyorum suyumu. dün de tam yemek yerken kızım ağladı onu da aldım kucağıma hem onu emzirdim hem kendim yedim. hiçbişey de olmadı vallaAynen ya hiç duymadığım şeyler duyuyorum her gören bişey söylüyor ben şok
emzirirken bişey yenmez içilmezmiş. en çok buna gıcık oluyorum. ben emzirirken çok susuyorum içiyorum suyumu. dün de tam yemek yerken kızım ağladı onu da aldım kucağıma hem onu emzirdim hem kendim yedim. hiçbişey de olmadı vallaAynen ya hiç duymadığım şeyler duyuyorum her gören bişey söylüyor ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?