2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Süt parasını devlette memur olanlarda alabiliyor mu ? Birde doğum parası için Nasıl başvuru yaptınız ? Doğum yapalı 17 gün oldu ama hala başvurmadım
Canim devlet memurları 122 lirayı alamıyorum 300lirayi alıyo kurumuna başvurman lazım kurumun yapmiyosa evrak verecek onla sıla sosyal politikalar il müdürlüğüne basvuracaksin

Teyzeler biz misler gibi koktuk
Gün aşırı yıkıyorum kuzuyu
Öyle rahatlıyor ki sormayın
Sonra güzel Bi uyku
Gun asiri bile yikayamiyorum ben. Tek basima zor geliyor. Buyuk oglanda suyla oynamak istiyor o ara ikisini birden idare edemiyorum. Babamizin aksamlari nobeti yoksa anca yikayabiliyoruz. Uzuluyorum sık yikayamadigim icin.

Bunu ilk kez duyuyorum benim kelebeğim masanın olmazsa olmazı yemek vakti hep uyanık bi yandan o doyuyo bi yandan ben

Süt parasını devlette memur olanlarda alabiliyor mu ? Birde doğum parası için Nasıl başvuru yaptınız ? Doğum yapalı 17 gün oldu ama hala başvurmadım
Süt parasını ziraatten çektim bugün 30 temmuzda doğum yapmıştım... Doğum parası için de eşim sgkya başvurdu 25 eylülde ptt ye yatıcakmış

Tuz bizim oralarda yok 40inda biz gezmeye gideriz genelde

Ayy bana da dediler onu da yaz ya hu insan susuzluktan kırılıyor bebek uzun emince. En iyisi kendi mantığımıza göre hareket etmek anlaşılan

Canim benimki de 5 inde yattı görünüyor ama aynı şekilde alamıyorum beklicez artik

Karanlik bi odada yatirmayi deneyebilirsin

Evet cin gibiler maşaAllah. Yalancı olduğunu anlıyor ve emmiyor. Bugün marketten yuvarlak normal bi emzik aldım bakim dedim bunu emecek mi. Aç karnına verdim yine itti cadı.

M melda983 teskur ettim canım bebişin nasıl buyumustur minnak kus

Hamdolsun canım büyüyor. Biraz üşütmüş, sümüklü kız olmuş. Onun dışında bir sıkıntımız yok şükürler olsun.

Benim bebegimde dogumda biraz leke olustu. Her goren hamileyken canin ne cekti diye soruyo sinir oluyorum. Canim hicbisey cekmedi oysaki.
Sanki her hamile caninin cektigi herseyi yiyebiliyo mu? O zamn butun bebekler lekeli olurdu

Kizlar sabahtan beri kizim aglayarak uyaniyo.normal bi aglama degil ama icini ceke ceke sanki biryeri aciyomus gibi niye boyle olduki ya icim gidiyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…