- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Canim devlet memurları 122 lirayı alamıyorum 300lirayi alıyo kurumuna başvurman lazım kurumun yapmiyosa evrak verecek onla sıla sosyal politikalar il müdürlüğüne basvuracaksinSüt parasını devlette memur olanlarda alabiliyor mu ? Birde doğum parası için Nasıl başvuru yaptınız ? Doğum yapalı 17 gün oldu ama hala başvurmadım
Hastaneden kim geliyo nasıl yani cagirmadan mi canım?Tamam canım teşekkür ederim,bu arada hastaneden geldileroglus buyumus Şükür
Gun asiri bile yikayamiyorum ben. Tek basima zor geliyor. Buyuk oglanda suyla oynamak istiyor o ara ikisini birden idare edemiyorum. Babamizin aksamlari nobeti yoksa anca yikayabiliyoruz. Uzuluyorum sık yikayamadigim icin.Teyzeler biz misler gibi koktuk
Gün aşırı yıkıyorum kuzuyu
Öyle rahatlıyor ki sormayın
Sonra güzel Bi uyku
Bunu ilk kez duyuyorum benim kelebeğim masanın olmazsa olmazı yemek vakti hep uyanık bi yandan o doyuyo bi yandan benemzirirken bişey yenmez içilmezmiş. en çok buna gıcık oluyorum. ben emzirirken çok susuyorum içiyorum suyumu. dün de tam yemek yerken kızım ağladı onu da aldım kucağıma hem onu emzirdim hem kendim yedim. hiçbişey de olmadı valla
Süt parasını ziraatten çektim bugün 30 temmuzda doğum yapmıştım... Doğum parası için de eşim sgkya başvurdu 25 eylülde ptt ye yatıcakmışSüt parasını devlette memur olanlarda alabiliyor mu ? Birde doğum parası için Nasıl başvuru yaptınız ? Doğum yapalı 17 gün oldu ama hala başvurmadım
Tuz bizim oralarda yok 40inda biz gezmeye gideriz geneldeBenim kv de dün denizde bebek görmüş, 40'ıymış tam. Bebek tuzlama olayı var ya, işte diyor ki 40'ına yakın gelin de denize sokalım. Ben de annem zaten banyo yaptırırken suyuna tuz katıyor dedimHamileyken de yok gül koklama leke çıkar, yok çiğ elleme bilmem ne olur. İnsan korktukça başına gelir bir şeyler, etkileniyor insan yine de ister istemez
Ayy bana da dediler onu da yaz ya hu insan susuzluktan kırılıyor bebek uzun emince. En iyisi kendi mantığımıza göre hareket etmek anlaşılanemzirirken bişey yenmez içilmezmiş. en çok buna gıcık oluyorum. ben emzirirken çok susuyorum içiyorum suyumu. dün de tam yemek yerken kızım ağladı onu da aldım kucağıma hem onu emzirdim hem kendim yedim. hiçbişey de olmadı valla
Canim benimki de 5 inde yattı görünüyor ama aynı şekilde alamıyorum beklicez artikBen bugün bankaya gittim. Yine gözükmüyor dedi. Sgk yı aradım bankanın sistemi ile ilgili bir sorun vardır yatmış görünüyor dedi. Hatta tekrar kalkıp sgk ya gittik, işlemi yapan çalışana sorduk o da sıkıntı gözükmüyor dedi. Başka bir banka şubesine sorun dedi. Sistem sonuçta aynıdır aynı banka için biz yine de kalktık başka şubesine gittik yine gözükmüyor. O bankada çalışan kişi ise sıra ile yattığını, bugün gözükmeyen biri için yarın gözükebilirmiş. Yarın da son gün ne olacak bilmiyorum.
Ben şimdiden doğmamis gelinime sesleniyorum akıllı olsun aklını alirimHamisken yanlis eşleşmeler olmustu. Ben isimi garantiye alayim dedim
Kaç kilo almış canimTamam canım teşekkür ederim,bu arada hastaneden geldileroglus buyumus Şükür
Kaç kilo almış canim
Kaç kilo almış canim
Sonunda duzen oturmus gibi :)Bu gece 12 de uyuyup su saate kadar 3 de 6 da ve 7.30 da olmak üzere üç kere uyandık çok şükür
Gaz sancımız var maalesef
Ah ulen gaz sen Nasıl bişeymişsin
Karanlik bi odada yatirmayi deneyebilirsinBenim kızım gece gayet iyi uyuyor masaAllah ama gündüzleri bi türlü dalamiuor emzik verdim biraz sakinlesti en azından emmedigi zamanlar aglamiyor ama busefer de emzik ağzından sürekli düşüyor düşüncede yine ağlamaya başlıyor ve ne yazikki bir türlü dalamiuor gece sorunu yokken gündüz neden böyle neden hix uyumuyor anlayamıyorum ya
Bende ondan aldım ikilisini tutuyo boş old. Anlıyo atıyor. SOna yine philips in küçük emziklerinden aldık koştura koştura eczaneye gidip ikilisini bulduk onuda almadı . O yüzden sürekli gogsumde. Uyumak için bile hep memede kalmak istiyoremziğe verdiğim onca parada havaya uçtu.
Hıı bu arada bu bebişler çok akıllı. Sağdığım sütü şırınga ile verirken her ağzına damlattigimizda küçük olan emziği verince cuk cuk cuk emiyo. Ve ağzındaki süt bitene kadarda alamıyoruz ağzından. Sıpa diyorum madem böyle emmeyi biliyosun da normalde niye emmiyosun
Benimki de hep yemek vakti uyaniyo ya. Bnde emzirirken bisey yenmez saniyodum. Bnde yiyim o zamn :)Bunu ilk kez duyuyorum benim kelebeğim masanın olmazsa olmazı yemek vakti hep uyanık bi yandan o doyuyo bi yandan ben
Ne biliyosun belki Taha kendinden buyuk bi hatun alacak alla alla simdiden belli etti kv liğini
Ben şimdiden doğmamis gelinime sesleniyorum akıllı olsun aklını alirim
Benim bebegimde dogumda biraz leke olustu. Her goren hamileyken canin ne cekti diye soruyo sinir oluyorum. Canim hicbisey cekmedi oysaki.Benim kv de dün denizde bebek görmüş, 40'ıymış tam. Bebek tuzlama olayı var ya, işte diyor ki 40'ına yakın gelin de denize sokalım. Ben de annem zaten banyo yaptırırken suyuna tuz katıyor dedimHamileyken de yok gül koklama leke çıkar, yok çiğ elleme bilmem ne olur. İnsan korktukça başına gelir bir şeyler, etkileniyor insan yine de ister istemez
Valla benim oğlumda emmiyordu emzik kullanmaya başladıktan sonra emmeye başladı canımya siz emziğe sıcak bakıo musunuz kızlar. Benm oğlum da emziği hiç yadırgamadan kullanıo ama ben vermiorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?