- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Masallah canim büyüolar valla15 günde 600gr almış canım,boyu da 5 cm uzamis
Ne biliyosun belki Taha kendinden buyuk bi hatun alacak alla alla simdiden belli etti kv liğini
Ben bilmiyorum onu hiç duymadım bizim oralarda da yok sanırım öyle inanış çünkü annem de demedi yiyoruz biz ana kız masanın başındayiz hepBenimki de hep yemek vakti uyaniyo ya. Bnde emzirirken bisey yenmez saniyodum. Bnde yiyim o zamn :)
Gaz olabilir canımKizlar sabahtan beri kizim aglayarak uyaniyo.normal bi aglama degil ama icini ceke ceke sanki biryeri aciyomus gibiniye boyle olduki ya icim gidiyo resmen
Hemşiremiz bu aşı ateş yapmaz rahat ol dedi1. Ay aşımız yarın aşıyı olup ateş i olan varmı ya
Sma aldım bakalım canım deniycez artık inşallah iyi gelir
Ben de onu almıştım bi dünya para verip. Ama tutmuyor benim kız. Zar zor tutturuyorum düşürüyor. Ağır geliyor herhalde. Başka bir emzik alayım diyorum.
Yok canim gaz gibi degil.gaz olunca kivraniyo bacaklarini topluyo falan.nasil anlatsam bilmiyorum hani igne falan olurken aniden ciglik atip icli agliyolar ya ayni oyle.acaba biranda yuzunu mu cizdi dedim ilk agladiginda.baktim birsey yokGaz olabilir canım
Karanlik bi odada yatirmayi deneyebilirsin
Benimki yapıyo bazen şasi şasi bakıp sınırlı bakış atıyo oraya buraya sonra bi anda guluyo sonra dudak bükük ağlama numarasi anası gibi duygu değişimi çok hızlı
Benim oğlan da bazen koordine edemiyor gözlerini Zekeriya Beyaz gibi bakıyor
Canım sancı öyle işte birden gelince çığlık atıyor, kızarıyor mu?Yok canim gaz gibi degil.gaz olunca kivraniyo bacaklarini topluyo falan.nasil anlatsam bilmiyorum hani igne falan olurken aniden ciglik atip icli agliyolar ya ayni oyle.acaba biranda yuzunu mu cizdi dedim ilk agladiginda.baktim birsey yok
Gazı olabilir canım benimkisi de gazı olduğunda öle yapıyoKizlar sabahtan beri kizim aglayarak uyaniyo.normal bi aglama degil ama icini ceke ceke sanki biryeri aciyomus gibiniye boyle olduki ya icim gidiyo resmen
Tarif için teşekkür ederim canım. Evde rezene tohumu ve toz kimyon vardı ben onunla yapıp süzgeçten geçirip öyle bir çay kaşığı verdim. Bu geceyi biraz daha rahat geçirdik. Sormak istediğim bunu yaparken siz de toz kimyon mu kullanıyorsunuz? Ve bebeğinize ne kadar sıklıkla veriyorsunuz?Bildiğim kadarıyla 1 çay bardağı su kaynatılır 1er çay kaşığı rezene ve kimyon demleniyor 1 cay kaşığı bebeğe kalanı sen iç canim
Valla saatlerdir uyumayan oğlumla bi yandan piş pış kucağimda bi yandan burayi okurken ne espri ne ciddi gece mi gunduz mu bugun gunlerden ne bilemiyorummmmm zombii oldukk
İnsan gülsünmü, üzülsünmü korksunmu bilemiyor öyle olunca
afedersin g.tlerinden element uyduruyorlar. iyice cozuttular artık. benim ailem de dahil sürekli bişeyler uydurup o öyle yapılmaz bu bununla şöyle olur böyle edersen şöyle olur deyip duruyorlar. aaa yeter be dedim sonunda karışmayın kardeşim yeter dedim. huzuru buldum :)
Ben neden alamıyorum ki ya birkaç gün sonra tekrar bakiyimben aldım canım bankada arkadaşım çalışıyo baktı yatmış. aldım ben. hem izin parası hem de 122 lira yatmış
gunaydinnn
benim kizim dogdugu gunden bu yana soothie emiyor.emme refleksi oyle gelisti cunku uzun bir sure emmedi beni ama su an masallahimiz var.emzik de kurtaricim onunla uykuya daliyor.
dun gece 12 de kendi kendine uyudu emzik agzinda.saat 5i gecerken uyandirip memeye aldim cok ac kaliyor diye.sonra tekrar uyudu 8.5da kalktik.simdi yine uyuyor.masallah gece uykularimiz iyi
Canım 170 i ara sor yattimj diye günü varmış geçirmeden alBen neden alamıyorum ki ya birkaç gün sonra tekrar bakiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?