- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
emzirirken bişey yenmez içilmezmiş. en çok buna gıcık oluyorum. ben emzirirken çok susuyorum içiyorum suyumu. dün de tam yemek yerken kızım ağladı onu da aldım kucağıma hem onu emzirdim hem kendim yedim. hiçbişey de olmadı valla
Ya bi ewladin ötekine benzemiyor canım cidden ben onu anladı.m 10 tane olsa 10 uda deisik olur vallaohhh maşallah maşallah :) nazar değmesin. kaç günlük oldu?
ekinin hala bir düzeni yok. benim diğer sıpalar 1.5 aylıkken nasıl bütün gece uyuyormuş valla anlamadım :)) ne yapmışım da öyle olmuş hiiiç hatırlamıyorum :))
Benim annemin o kdar cok batil inanisi var ki. Insan ister istemez etkileniyo. Mesela bos besigi sallayinca bebegin beli agrir der.Ben bilmiyorum onu hiç duymadım bizim oralarda da yok sanırım öyle inanış çünkü annem de demedi yiyoruz biz ana kız masanın başındayiz hep
canım benim ondan bişey olsaydı benim bebeğimde olurdu. canım neler neler çekti de yiyemedim bi lokma yesem kusacağımı zehir olacağını bildiğim için yutkundum yemedim. çok şükür kızımda hiç leke yok. alnının ortasında leke varsa o 1 yaşına kadar geçiyor onu düşünme senBenim bebegimde dogumda biraz leke olustu. Her goren hamileyken canin ne cekti diye soruyo sinir oluyorum. Canim hicbisey cekmedi oysaki.
Sanki her hamile caninin cektigi herseyi yiyebiliyo mu? O zamn butun bebekler lekeli olurdu
Bu başlık altında yine toplanmamız duygulandırdı beni.Hamileyken birlikteydik şimdi çok şükür artık yavrucaklarımız sağ salim dünyaya geldi şimdi başka telaşelerden dem vuruyoruz hep birlikte :) 122 tl ziraat hesabıma yatmış bir de doğum parasını bu kadar kısa sürede alabiliyor muyuz ben 3-4 ay sonra biliyordum yani analık izni bittikten sonra gibi.19 temmuzda doğum yaptım ama henüz başvurmadım ptesi halledecek eşim geç olmaz sanırım o tarihe.ben aldım canım bankada arkadaşım çalışıyo baktı yatmış. aldım ben. hem izin parası hem de 122 lira yatmış
canım ben bir kupa suya bir tatlı kaşığı rrzene tohumu koyup demliyorum bir çay kaşığı kızıma veriyorum sabah akşam. gerisini ben içiyorum. kimyon tohumu evimde kullandığım bişey olmasa toz koyup süzerdim ben de ama tohum daha iyi.süzerken tozları kalabilir içindeTarif için teşekkür ederim canım. Evde rezene tohumu ve toz kimyon vardı ben onunla yapıp süzgeçten geçirip öyle bir çay kaşığı verdim. Bu geceyi biraz daha rahat geçirdik. Sormak istediğim bunu yaparken siz de toz kimyon mu kullanıyorsunuz? Ve bebeğinize ne kadar sıklıkla veriyorsunuz?
yürü be tommbik :))
puhahaahahaha :))
inşallah bu beraberlik yıllarca sürer :)Bu başlık altında yine toplanmamız duygulandırdı beni.Hamileyken birlikteydik şimdi çok şükür artık yavrucaklarımız sağ salim dünyaya geldi şimdi başka telaşelerden dem vuruyoruz hep birlikte :) 122 tl ziraat hesabıma yatmış bir de doğum parasını bu kadar kısa sürede alabiliyor muyuz ben 3-4 ay sonra biliyordum yani analık izni bittikten sonra gibi.19 temmuzda doğum yaptım ama henüz başvurmadım ptesi halledecek eşim geç olmaz sanırım o tarihe.
Amin inşallahh :) Ben 37.haftaya kadar çalıştım bana geçerli değil o vakit değil mi? Bu 300 tl den başka mı bu?inşallah bu beraberlik yıllarca sürer :)
ben hepinizi çoook sevdim
canım hamileyken izne çıktık ya. iznin başlangıcından doğuma kadar olan para yatmış benim.
bir 122 tl var o yatmış benim. ziraatten çektim.memurlara yokmuş galiba oAmin inşallahh :) Ben 37.haftaya kadar çalıştım bana geçerli değil o vakit değil mi? Bu 300 tl den başka mı bu?
ben de 37+0 da ayrıldım 39+2 de doğum yaptım nereye yatacak bu mebla?Herhangi bir başvuru gerekiyor mu?bundan hiç haberim yoktu mesela.Süpriz oldu resmen :) 300 tl ne kadar süre içinde yatıyor acaba bilgin var mı?bir 122 tl var o yatmış benim. ziraatten çektim.memurlara yokmuş galiba o
bir 300 tl var ona başvurup ptt den çekiyormuşsun ama onunpek bilmiyorum.
bide hamilelikten doğuma kadar olan izin parası var mesela ben 37+0 de izne ayrıldım doğum 38+5 de oldu. aradaki 12 günün parası yatmış.
bir de iznimiz bittikten bir ay sonra doğumdan izin bitişine kadar olan paramız hesabımıza yatacak inşallah
edevletten bak canım 122 tl ve doğuma kadar olan paranın yatıp yatmadığı orda görünüyor. ziraat bankasından kimliğinle alıyorsun. ayın 9-14 ü arası alınıyormuş. neden öyle bilmiyorum bu cumaya kadar almazsan bir somraki aya kalacak anlaşılanben de 37+0 da ayrıldım 39+2 de doğum yaptım nereye yatacak bu mebla?Herhangi bir başvuru gerekiyor mu?bundan hiç haberim yoktu mesela.Süpriz oldu resmen :) 300 tl ne kadar süre içinde yatıyor acaba bilgin var mı?
Gun asiri bile yikayamiyorum ben. Tek basima zor geliyor. Buyuk oglanda suyla oynamak istiyor o ara ikisini birden idare edemiyorum. Babamizin aksamlari nobeti yoksa anca yikayabiliyoruz. Uzuluyorum sık yikayamadigim icin.
Benimki de hep yemek vakti uyaniyo ya. Bnde emzirirken bisey yenmez saniyodum. Bnde yiyim o zamn :)
Kizlar sabahtan beri kizim aglayarak uyaniyo.normal bi aglama degil ama icini ceke ceke sanki biryeri aciyomus gibiniye boyle olduki ya icim gidiyo resmen
122 tl 8 inde ziraat hesabıma yatmış ama diğeri ortalarda yokedevletten bak canım 122 tl ve doğuma kadar olan paranın yatıp yatmadığı orda görünüyor. ziraat bankasından kimliğinle alıyorsun. ayın 9-14 ü arası alınıyormuş. neden öyle bilmiyorum bu cumaya kadar almazsan bir somraki aya kalacak anlaşılan
300 tl için biyeri arayıp başvuru yapıyorlar. eşim kaymakamlığa başvurmuştu ama ordan olmaz dediler kafam karışık o konuda
Az önce baktım bir şey yoktu şimdi hesabıma yeniden bakayım dedim az önce şirket az bir miktar yatırmış,çalıştığım kadarını demek ki.ama dediğimiz para bu da değil dimi :)edevletten bak canım 122 tl ve doğuma kadar olan paranın yatıp yatmadığı orda görünüyor. ziraat bankasından kimliğinle alıyorsun. ayın 9-14 ü arası alınıyormuş. neden öyle bilmiyorum bu cumaya kadar almazsan bir somraki aya kalacak anlaşılan
300 tl için biyeri arayıp başvuru yapıyorlar. eşim kaymakamlığa başvurmuştu ama ordan olmaz dediler kafam karışık o konuda
Gazından dolayı bazen uykudan öyle uyanıyor bazen uyurken dudaklarını büküp acı acı sesler çıkarıyor inliyor gibi.Korkma,biz de sendeniz :) allah sağlık sıhhat versin beterinden saklasın.Gazdır gelir geçerKizlar sabahtan beri kizim aglayarak uyaniyo.normal bi aglama degil ama icini ceke ceke sanki biryeri aciyomus gibiniye boyle olduki ya icim gidiyo resmen
Bende bgn anne karnindaki sesler diye bi video vardi onu dinlettim daha hangi yontemlere basvuracaksak:))Benimki de gece 4 gibi uyanıyor ogleden sonraya kadar uyku yok doğru düzgün ben kundak yapıp ninni açip yerine yatiriyorum öyle sallıyorum canım arada ciyakliyi ama duymazdan gelme tekniğini uyguluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?