2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bendeeeeee en çok buna gıcık oluyorum annem söyledi bunu bir de bugün emzirirken meyve yedim anneme baka baka

Masallah canim benimki aksama dogru 3 gibi uyuyo 7-8 gibi uyuyup gece 3.5 -4 e kadar uyumuyo sonra 2 saate acikiyo aman sancisi cok olup surekli huzursuz aglamasinda

43 gunluk.bayadir geceleri iyiyiz

Tamam anladım canım ozaman ben de kimyon tohumu alayım. Onu da aktarlarda bulabiliriz değil mi?

Kaç olduğunu söylemediler canım inş. İkinci negatif cıkar

Mama takviyesi yapılan bebeklerde sanıyorum gaz sıkıntısı daha fazla malesef üzülerek de olsa mama veriyorum ben ama bu gaz sorunu yüzünden mamayı bırakmak istiyorum artık. Daha bgn 4 haftalık olduk ama biz en fazla 2 saat uyuyup uyanıyoruz. Bugüne kadar hiç 3 - 4 saat uyuduğunu görmedim bu uyku sorunu ne zaman düzene giriyor arkadaşlar?

nasıl bi diyet uyguladı sana canım. Yazar mısın
nasıl bi diyet uyguladı sana canım. Yazar mısın

Canim cok agir bondeiuet yazmadi emzikli oldugum icin sabah yumurta kibrit kutusu peynir yesillik. 5 zeytin yada bi tk pekmez yada bi tk tereyagi. Oglende corba 4 kofte yesillik. Aksamda bakla gil corba istedigim kadar salata aralardada bi porsiyim meyve tada uc ceviz var. Aksam yatmadan oncede tatli olarak bi kase sutlu tatli yada iki top dondurma yemeklerden bi saat sinrada yuruyis yarim saat

Bendeeeeee en çok buna gıcık oluyorum annem söyledi bunu bir de bugün emzirirken meyve yedim anneme baka baka

Ilahi canim
Ya bide benimki hep yemege oturinca aglamaya basliyo annem yeme ustunde deyince gel sen bak biraz ben yiyim o zaman diyop ona kitliyorum hahahaha

Canım ben mama vermiyorum ama en alasından gaz sorunumuz var, sen her memeden sonra gazını çıkar uyku için en önemlisi bu şimdilik. Ben kırkını bekliyorum bir umut belki o zaman düzene girer.

Öncelikle yeni topik hayırlı uğurlu olsun:)yeni sayfa açılmasına çoooook sevindim zira diğer sayfa benim için olumsuzluklarla doluydu.iyi oldu iyi:)yeni topiğimiz candır:)yeni sayfaya yeni soruyla Bismillah:)kızlar malum yoğun bakım Sürecinde Yaşadığım sıkıntıdan dolayı sütüm çok azaldı kızım taburcu olduktan sonra da biberona alıştığı için ve kilo kaybetmesinden Korktuğum için memeye zorlayamadım Velhasıl mamayla besleniyoruz.aaaa vay efendim mama neden kullanıyosun sütün gelirdi alıştırsaydın anne sütü gibisi yok sen bu çocuğu neden mamaya alıştırdın diye zevzeklik yapanların Ağzına kürekle vurasım geliyo.kendi sütümden yoğurt yapıcam diyorum!!şakır şakır gelip atletimi sırılsıklam yapan sütüm Yaşadığım ağır travmadan dolayı kesildi.yavrumun kısmeti o kadarmış.rabbim sağlıklı uzun Ömür nasip etsin hepimizin yavrularına.gelelim asıl mevzuya uzun araştırmalarım sonucu töpfer bebek sütü 1 numara kullanmaya karar verdim.dr a henüz sormadım aranızda kullanan memnun olan var mı acaba?bilgilendirirseniz sevinirim

Evet alninin ortasinda bi de goz kapanin ustunde biraz var. Insallah gecer. Saglikli olsun da herseyden once

Mamayı değiştirebilirsin. Bebelac ac almiron gazlı bebekler için güzel bir mamadır.

Galiba topigin ilk bebegi seninkiydi :) insallah iyi olsun da mama yada anne sutu fark etmez bnce.
Kuzenim de bebegini sadece mamayla besledi. Cok saglikli tombis guzel bi bebis oldu :)
Allah oncelikle saglik versin.

Galiba topigin ilk bebegi seninkiydi :) insallah iyi olsun da mama yada anne sutu fark etmez bnce.
Kuzenim de bebegini sadece mamayla besledi. Cok saglikli tombis guzel bi bebis oldu :)
Allah oncelikle saglik versin.
Aminn hepimizin yavrusuna inşallah.evet topiğin ablası benim kızım:)Haziran mı Temmuz mu derken Nisan da geldi minnakım:)

Gun asiri bile yikayamiyorum ben. Tek basima zor geliyor. Buyuk oglanda suyla oynamak istiyor o ara ikisini birden idare edemiyorum. Babamizin aksamlari nobeti yoksa anca yikayabiliyoruz. Uzuluyorum sık yikayamadigim icin.
Can'ım tek su dökmek hem de tutmak zor
Elinden geldiğince yıkarsın üzülme cnsım

Sonunda duzen oturmus gibi :)

Ah bilemiyorum bu gece Nasıl olacağız bakalım
Gündüz baya uyudu maşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…