2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Annem bize tohum olarak kullanmış canım toz kullanma dedi ben de tohum kullanıyorum günde 1 cay kaşığı ben de 2 çay bardağı içiyorum sabah akşam tohumları suzgecte yıkıyorum çünkü toz olanı yıkama şansım yok

Valla benim de vurasım geliyor :)
Deniz ve batıda çook sütüm olmasına rağmen 1 ay 1 haftada kesildi ikisinde de. 3-4 aylık olana kadar dondurucudaki sütleri kullandım. Yemediğim, içmediğim şey kalmadı ama geri gelmedi süt. Ne yaptıysam olduramadım ve insanlar böyle ağız büküp şunu yedin mi bunu içtin mi diye sorunca hem kızdım hem üzüldüm. Daha sonra düşündüm ve bir sürü sağlıklı bebek var anne sütü almayan.
Ayrıca insanlar estetik kaygılardan dolayı da emzirmeyebiliyorlar. Bana gereksiz geliyor bu kaygılar ancak herkesin kendi tercihi.

Kaldı ki yaşadığınız, her insanın hayatında olağan şeylerden biri asla değildi. İnan bana her gece dua ettim Melda ve sana. Ne kadar güçlü ve olumluydunuz. İnan ben yapamazdım, belki isyan etmezdim ama koyverip umudumu kaybedebilirdim. Yapı itibariyle zaten güçlü bir kadın olmadım hiç bir zaman.

Töpfer i hiç duymamıştım. Sen söyleyince baktım internetten. Çok iyi görünüyor. İmkanın varsa denemekte fayda var diye düşünüyorum. Yani benim bulma imkanım olsa alırdım :))

Fırına yastık kılıfı ile mi koydun canım işin içine fırın girince kullanmaya tedirgin oldum açıkçası eşime de neden aldın diyemedim hevesi kurilmasin diye

Cnm zaten kılıf içinde hatta kılıf turuncu de mi. O şekilde koyuyorsun.korkma hiçbir şey olmuyor.

Evet cnm aynen öyle. TSK ederim.
Bende bir daha öyle alayım .

canım yüzüstü yatırınca iki taraftan da kolay çıkıyo gazı. ben spor için de günde 2 kere 10 dk yüzüstü yatırıyorum. gaz da aradan çıkmış oluyor. söylememe gerek yok gerçi ama yüzüstü yatarken ekini yalnız bırakma canım

yok canım şimdi şöyle düşün. sen ayın 10 unda izne çıkmış ol 30unda da doğum yaptın diyelim. 10 günlük öalışmanın karşılığı olan parayı hesabına şirket yatıracak. izinde olduğun 20 günlük parayı da devlet doğumdan bir ay sonra ziraat bankasına adına yatıracak. doğum iznin bittikten bir ay sonra da doğum izninin parasını devlet yine ziraat bankasına yatıracak

aaaa vay efendim mama neden kullanıyosun sütün gelirdi alıştırsaydın anne sütü gibisi yok sen bu çocuğu neden mamaya alıştırdın
şaka yapıyorum :) mama tavsiyesi veremem ben sma kullanıyorum ama haftada bir kere falan mecbur kalırsam veriyorum birde araştırmadan çok acele aldık o yüzden bişey diyemicem. sadece sütü kesilip de geri gelen çok insan var kızına mama vermeden önce 10 dk bile olsa emzirmeni tavsiye ederim süt olmasa bile güven bağı güçlenir kızının ve de sütün de belki geri gelir. kızma lütfen.ben seni kendimden ayrı görmüyorum ben olsam böyle yapardım diye söylüyorum

Ah kuzum, batıda ekin de yüzüstü uyuyorlar. Bana çekmişler. Son bir haftadır ekin hiç yan yatmıyor. Uyuyamıyor yan ya da düz yatınca. Yatağı sert, çevresinde de birşey yok. Hep yüzüstü kuzucuk.
Batı öyle bir kolikti ki geceleri bir numara büyük bez takıp, kaka yapmadığı sürece altını değiştirmiyordum. Eğer yapmışsa da aynen yüzüstü değiştirmeyi keşfetmiştim. Sırtüstü döndüğü anda basıyordu yaygarayı. Adam bana neler öğretti ya :)))

Hiç yüzüstü alt değiştirilir mi? Ama öğrendim :))

Doğru söylüyorsun, sütü geri gelen çok olmuş öyle. Benim şansım yokmuş :))

Denemeye devam herşeyi :)) çok şükür şimdilik çok olmasa da idare ediyor sütüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…