- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Aminn hepimizin yavrusuna inşallah.evet topiğin ablası benim kızım:)Haziran mı Temmuz mu derken Nisan da geldi minnakım:)
Annem bize tohum olarak kullanmış canım toz kullanma dedi ben de tohum kullanıyorum günde 1 cay kaşığı ben de 2 çay bardağı içiyorum sabah akşam tohumları suzgecte yıkıyorum çünkü toz olanı yıkama şansım yokTarif için teşekkür ederim canım. Evde rezene tohumu ve toz kimyon vardı ben onunla yapıp süzgeçten geçirip öyle bir çay kaşığı verdim. Bu geceyi biraz daha rahat geçirdik. Sormak istediğim bunu yaparken siz de toz kimyon mu kullanıyorsunuz? Ve bebeğinize ne kadar sıklıkla veriyorsunuz?
Şimdi de su içiyorum bebito sütte annem karşımdaIlahi canim
Ya bide benimki hep yemege oturinca aglamaya basliyo annem yeme ustunde deyince gel sen bak biraz ben yiyim o zaman diyop ona kitliyorum hahahaha
İnşallah canım ben beni arayan numarayı tekrar aradım söylediler değerlerin kaç çıktığını dene bi istersenKaç olduğunu söylemediler canım inş. İkinci negatif cıkar
Öncelikle yeni topik hayırlı uğurlu olsun:)yeni sayfa açılmasına çoooook sevindim zira diğer sayfa benim için olumsuzluklarla doluydu.iyi oldu iyi:)yeni topiğimiz candır:)yeni sayfaya yeni soruyla Bismillah:)kızlar malum yoğun bakım Sürecinde Yaşadığım sıkıntıdan dolayı sütüm çok azaldı kızım taburcu olduktan sonra da biberona alıştığı için ve kilo kaybetmesinden Korktuğum için memeye zorlayamadım Velhasıl mamayla besleniyoruz.aaaa vay efendim mama neden kullanıyosun sütün gelirdi alıştırsaydın anne sütü gibisi yok sen bu çocuğu neden mamaya alıştırdın diye zevzeklik yapanların Ağzına kürekle vurasım geliyo.kendi sütümden yoğurt yapıcam diyorum!!şakır şakır gelip atletimi sırılsıklam yapan sütüm Yaşadığım ağır travmadan dolayı kesildi.yavrumun kısmeti o kadarmış.rabbim sağlıklı uzun Ömür nasip etsin hepimizin yavrularına.gelelim asıl mevzuya uzun araştırmalarım sonucu töpfer bebek sütü 1 numara kullanmaya karar verdim.dr a henüz sormadım aranızda kullanan memnun olan var mı acaba?bilgilendirirseniz sevinirim
Elhamdülillah canım sağlıklıyız:)bizimkiler erkenden firar etti Kuzucuklar:)canım mamayla ilgili yazdığımı okudun mu bi fikrin var mı?Melda ve seninki çok erken geldi ve ödümüzü patlattı ama çok şükür sağlıklısınız hepiniz :))
Elhamdülillah canım sağlıklıyız:)bizimkiler erkenden firar etti Kuzucuklar:)canım mamayla ilgili yazdığımı okudun mu bi fikrin var mı?
Fırına yastık kılıfı ile mi koydun canım işin içine fırın girince kullanmaya tedirgin oldum açıkçası eşime de neden aldın diyemedim hevesi kurilmasin diye
Evet canım şırıngayı iğnesiyle batırdım serumun içine. içinden çekiyorum iğnesini içinde bırakarak sırıngayı çıkarıyorum ve bebişin burnuna damlatıyorum. bir serum 3-5 lira bişey ve çok uzun süre gidiyor. sadece içine geri dökme çektiğini ki steril kalsın içine bişey girmesin serumun
bu arada hoşgeldin aramıza:)
seni biliyorum ben. profilinde yaşlı bi teyze vardı örgü örüyordu tv karşısında. krikatür gibi bişeydi.fotoyu değiştirmişsindimi?
Aa benim oğlumunda alnının ortasında ve göz kapağında var ama hafif normal doğum da yapmadım niye oldu ki acabaEvet alninin ortasinda bi de goz kapanin ustunde biraz var. Insallah gecer. Saglikli olsun da herseyden once
canım yüzüstü yatırınca iki taraftan da kolay çıkıyo gazı. ben spor için de günde 2 kere 10 dk yüzüstü yatırıyorum. gaz da aradan çıkmış oluyor. söylememe gerek yok gerçi ama yüzüstü yatarken ekini yalnız bırakma canımekinin mide gazı olunca öyle ağlıyor, kucağıma alıp pışpışlıyorum. şansıma gazı çıkarsa çıkıyor, çıkmazsa mıkmıklamaya devam ediyor ve sonunda çığlığı basıyor :))
yok canım şimdi şöyle düşün. sen ayın 10 unda izne çıkmış ol 30unda da doğum yaptın diyelim. 10 günlük öalışmanın karşılığı olan parayı hesabına şirket yatıracak. izinde olduğun 20 günlük parayı da devlet doğumdan bir ay sonra ziraat bankasına adına yatıracak. doğum iznin bittikten bir ay sonra da doğum izninin parasını devlet yine ziraat bankasına yatıracak122 tl 8 inde ziraat hesabıma yatmış ama diğeri ortalarda yok
Az önce baktım bir şey yoktu şimdi hesabıma yeniden bakayım dedim az önce şirket az bir miktar yatırmış,çalıştığım kadarını demek ki.ama dediğimiz para bu da değil dimi :)
bulursın tabi canım ama sadece rezene de iş görüyor ben kimyon kullanmıyorımTamam anladım canım ozaman ben de kimyon tohumu alayım. Onu da aktarlarda bulabiliriz değil mi?
1 yaşına kadar kesin geçermiş canım merak etmeEvet alninin ortasinda bi de goz kapanin ustunde biraz var. Insallah gecer. Saglikli olsun da herseyden once
aaaa vay efendim mama neden kullanıyosun sütün gelirdi alıştırsaydın anne sütü gibisi yok sen bu çocuğu neden mamaya alıştırdınÖncelikle yeni topik hayırlı uğurlu olsun:)yeni sayfa açılmasına çoooook sevindim zira diğer sayfa benim için olumsuzluklarla doluydu.iyi oldu iyi:)yeni topiğimiz candır:)yeni sayfaya yeni soruyla Bismillah:)kızlar malum yoğun bakım Sürecinde Yaşadığım sıkıntıdan dolayı sütüm çok azaldı kızım taburcu olduktan sonra da biberona alıştığı için ve kilo kaybetmesinden Korktuğum için memeye zorlayamadım Velhasıl mamayla besleniyoruz.aaaa vay efendim mama neden kullanıyosun sütün gelirdi alıştırsaydın anne sütü gibisi yok sen bu çocuğu neden mamaya alıştırdın diye zevzeklik yapanların Ağzına kürekle vurasım geliyo.kendi sütümden yoğurt yapıcam diyorum!!şakır şakır gelip atletimi sırılsıklam yapan sütüm Yaşadığım ağır travmadan dolayı kesildi.yavrumun kısmeti o kadarmış.rabbim sağlıklı uzun Ömür nasip etsin hepimizin yavrularına.gelelim asıl mevzuya uzun araştırmalarım sonucu töpfer bebek sütü 1 numara kullanmaya karar verdim.dr a henüz sormadım aranızda kullanan memnun olan var mı acaba?bilgilendirirseniz sevinirim
aaaa vay efendim mama neden kullanıyosun sütün gelirdi alıştırsaydın anne sütü gibisi yok sen bu çocuğu neden mamaya alıştırdın
şaka yapıyorum :) mama tavsiyesi veremem ben sma kullanıyorum ama haftada bir kere falan mecbur kalırsam veriyorum birde araştırmadan çok acele aldık o yüzden bişey diyemicem. sadece sütü kesilip de geri gelen çok insan var kızına mama vermeden önce 10 dk bile olsa emzirmeni tavsiye ederim süt olmasa bile güven bağı güçlenir kızının ve de sütün de belki geri gelir. kızma lütfen.ben seni kendimden ayrı görmüyorum ben olsam böyle yapardım diye söylüyorum
neymiş o fikir? ben kaçırdım o fikri??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?