- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
neymiş o fikir? ben kaçırdım o fikri??
değişik bi fikirmiş 39 hafta artı 43 gündür boşuna kokuşuk geziyomuşumDeodorant kullanmak istemiyorssan, koltuk altına elini biraz ıslatıp karbonat sür. Çok işe yarıyor :)
Deodorant kullanmak istemiyorssan, koltuk altına elini biraz ıslatıp karbonat sür. Çok işe yarıyor :)
Yan çevirip damlatmak gerekiyormuş. Uzman tv de ki doktor böyle diyor:)aman diyim, valla para yetişmez onlara :)) ben de sıcak sabunlu suyla yıkıyorum hep :)
bir de kim yazmıştı hatırlamıyorum ama serum fizyolojiği sıktıktan sonra bebeğin kafasını bir tarafa çevirmek gerekiyor galiba. anlamadım ben o kısmı :) ben hep dümdüz yaptım :))
beni aydınlatırmısınız :))
Benimde öyle ses çıkarıyor yaaaKızlar iyi akşamlar.
Benim de birkaç sıkıntım var . Bilen varsa cvp verirse sevinirim.yada aynı durumu yaşayan anneler.
Bebeğimin karnı gurulduyor bazı günler ve kakasını yada gazını gürültülü yapıyor. Bir de memeyi emerken cuk cuk yapıyor. Sanirim bu durum iyi bir şey değilmiş bebeğe gaz yaparmış. Ağız yapısına bakıyorum dudaklar dışarı bu ses neden çıkıyor anlamıyorum sırf bu yüzden sagip biberonla veriyorum.
Benimde öyle ses çıkarıyor yaaa
benim iki kere kesildi şimdi geliyor yani doğruDoğru söylüyorsun, sütü geri gelen çok olmuş öyle. Benim şansım yokmuş :))
Denemeye devam herşeyi :)) çok şükür şimdilik çok olmasa da idare ediyor sütüm :))
Normal dogum izi de vardi basta onlar gecti. Bu dogum lekesi daha gec geciyo sanirimAa benim oğlumunda alnının ortasında ve göz kapağında var ama hafif normal doğum da yapmadım niye oldu ki acaba
Bizde de var göz kapağının üstünde. Doktora sorduk 1 seneye kadar geçer dedi.Evet alninin ortasinda bi de goz kapanin ustunde biraz var. Insallah gecer. Saglikli olsun da herseyden once
denizbatiekin yeni nickin cok guzel olmus canim masallah :) 3 cocukla hayat nasil gidiyor? Topikteki 2 cocuklular hep olumsuz seyer yazdilar, o yuzden seni coook merak ediyorum :)
Aaaa öyle mi tamam canım çok sagolCanım 170 i ara sor yattimj diye günü varmış geçirmeden al
Çok haklısın canım. O zaman bizim de sağımızda solumuzda bir sürü şey olması gerekirdi. Konu komşu gelip bir şeyler söyleyince daha sinirleniyor insan. Ben de sgk işleri için bugün bebeğimi anneme bırakıp çıktım süt de sağıp. Eve dönerken pencereden komşu seslendi, bebek nasıl hasta mı oldu dedi direkt. Ya Allah korusun niye hasta olsun, nerden çıktı yani, bebek nerde de bırak çok merak ettiysen deBenim bebegimde dogumda biraz leke olustu. Her goren hamileyken canin ne cekti diye soruyo sinir oluyorum. Canim hicbisey cekmedi oysaki.
Sanki her hamile caninin cektigi herseyi yiyebiliyo mu? O zamn butun bebekler lekeli olurdu
denizbatiekin yeni nickin cok guzel olmus canim masallah :) 3 cocukla hayat nasil gidiyor? Topikteki 2 cocuklular hep olumsuz seyer yazdilar, o yuzden seni coook merak ediyorum :)
170 ya da e devlette görebiliyorsun canım ama ben aradım bankanın sisteminde hata vardır deyip bankaya pas atıyorlar banka da sgk dan yatmamış diyor onlara pas atıyor. Beş gündür alamadım paramı yani sebepsiz yereAaaa öyle mi tamam canım çok sagol
Benim kızımın da sağ şakak kısmına yakın yerinde bir beyaz yer var küçük yuvarlak şekilde. Kendi azıcık kara kız da :)Normal dogum izi de vardi basta onlar gecti. Bu dogum lekesi daha gec geciyo sanirim
:))) vallahi şimdilik iyiyiz çünkü eşim izinli, annem Pzt gitti. Neredeyse birşey anlamadım şu geçen bir aydan. Asıl bu sorunun cevabını 2 hafta sonra verebilirim :)) eşim işe başlayınca :))
Bir de ben hafta içi tek başımayım, hafta sonunda gelebiliyor eşim.
İşte o zaman ciyaaaaaaaaak diyeceğim galiba :))
Bir de inan bana çocuk sayısı arttıkça insan daha bir rahat oluyor :))
Şimdi hem vaktim var hem tecrübem. Daha keyifli bu sefer.
Deniz erken doğmuştu, çok minikti, ilk bebekti ve ben endişe halimden inan sevememişim onu.
Batı feci kolikti, gündüz hiç uyumadı 8 aylık olana kadar. Onda da ne olacak böyle, ya fıtık olursa, neden ağlıyor vs. Çözmeye çalışmak ve çözüm bulamayıp ağlamakla geçti.
Ama ekin hanım şanslı, ağlasa, bağırsa, gazı tuzu olsa bile endişeli değilim o konularda. Kucağıma alıp sakinleştirmeye çalışıyorum. Tabiki endişeleniyorum ama ilk ikisi gibi değil :))
Çok çabuk unutuluyor valla, gözleri şaşı oluyor bazen ve ben sanki ilk defa görüyorum 1 aylık bebek :)) endişeleniyorum hemen :))
Çok şükür şimdilik bir yaramazlık yok bizde. Allahım hepsinin ömrünü sağlıklı, şansını bahtını açık etsin inşallah :)
Can'ım boşver o konuşanları hiç kimse yavrunu senden daha fazla düşünüp koruyamaz. Töpfer konusunda ben kullanmadım ama ürünleri organik olduğu için iyidir diye düşünüyorumÖncelikle yeni topik hayırlı uğurlu olsun:)yeni sayfa açılmasına çoooook sevindim zira diğer sayfa benim için olumsuzluklarla doluydu.iyi oldu iyi:)yeni topiğimiz candır:)yeni sayfaya yeni soruyla Bismillah:)kızlar malum yoğun bakım Sürecinde Yaşadığım sıkıntıdan dolayı sütüm çok azaldı kızım taburcu olduktan sonra da biberona alıştığı için ve kilo kaybetmesinden Korktuğum için memeye zorlayamadım Velhasıl mamayla besleniyoruz.aaaa vay efendim mama neden kullanıyosun sütün gelirdi alıştırsaydın anne sütü gibisi yok sen bu çocuğu neden mamaya alıştırdın diye zevzeklik yapanların Ağzına kürekle vurasım geliyo.kendi sütümden yoğurt yapıcam diyorum!!şakır şakır gelip atletimi sırılsıklam yapan sütüm Yaşadığım ağır travmadan dolayı kesildi.yavrumun kısmeti o kadarmış.rabbim sağlıklı uzun Ömür nasip etsin hepimizin yavrularına.gelelim asıl mevzuya uzun araştırmalarım sonucu töpfer bebek sütü 1 numara kullanmaya karar verdim.dr a henüz sormadım aranızda kullanan memnun olan var mı acaba?bilgilendirirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?