2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Annişleeerr size bir kaç sorum olacak
1-d vitamini olarak neyi kullanıyordunuz
2-bu gaz içim olan çayın tarifi nasıldı
3-burun temizliği nasıl oluyor o serum fizyolojik dediğiniz ne ben hiç bilmiyorum
4-çok oldu galiba kusura bakmayın

Kızlar iyi akşamlar.
Benim de birkaç sıkıntım var . Bilen varsa cvp verirse sevinirim.yada aynı durumu yaşayan anneler.
Bebeğimin karnı gurulduyor bazı günler ve kakasını yada gazını gürültülü yapıyor. Bir de memeyi emerken cuk cuk yapıyor. Sanirim bu durum iyi bir şey değilmiş bebeğe gaz yaparmış. Ağız yapısına bakıyorum dudaklar dışarı bu ses neden çıkıyor anlamıyorum sırf bu yüzden sagip biberonla veriyorum.

Yan çevirip damlatmak gerekiyormuş. Uzman tv de ki doktor böyle diyor:)

Benimde öyle ses çıkarıyor yaaa

denizbatiekin yeni nickin cok guzel olmus canim masallah :) 3 cocukla hayat nasil gidiyor? Topikteki 2 cocuklular hep olumsuz seyer yazdilar, o yuzden seni coook merak ediyorum :)

denizbatiekin yeni nickin cok guzel olmus canim masallah :) 3 cocukla hayat nasil gidiyor? Topikteki 2 cocuklular hep olumsuz seyer yazdilar, o yuzden seni coook merak ediyorum :)

:))) vallahi şimdilik iyiyiz çünkü eşim izinli, annem Pzt gitti. Neredeyse birşey anlamadım şu geçen bir aydan. Asıl bu sorunun cevabını 2 hafta sonra verebilirim :)) eşim işe başlayınca :))

Bir de ben hafta içi tek başımayım, hafta sonunda gelebiliyor eşim.
İşte o zaman ciyaaaaaaaaak diyeceğim galiba :))

Bir de inan bana çocuk sayısı arttıkça insan daha bir rahat oluyor :))
Şimdi hem vaktim var hem tecrübem. Daha keyifli bu sefer.

Deniz erken doğmuştu, çok minikti, ilk bebekti ve ben endişe halimden inan sevememişim onu.

Batı feci kolikti, gündüz hiç uyumadı 8 aylık olana kadar. Onda da ne olacak böyle, ya fıtık olursa, neden ağlıyor vs. Çözmeye çalışmak ve çözüm bulamayıp ağlamakla geçti.

Ama ekin hanım şanslı, ağlasa, bağırsa, gazı tuzu olsa bile endişeli değilim o konularda. Kucağıma alıp sakinleştirmeye çalışıyorum. Tabiki endişeleniyorum ama ilk ikisi gibi değil :))

Çok çabuk unutuluyor valla, gözleri şaşı oluyor bazen ve ben sanki ilk defa görüyorum 1 aylık bebek :)) endişeleniyorum hemen :))

Çok şükür şimdilik bir yaramazlık yok bizde. Allahım hepsinin ömrünü sağlıklı, şansını bahtını açık etsin inşallah :)

Benim bebegimde dogumda biraz leke olustu. Her goren hamileyken canin ne cekti diye soruyo sinir oluyorum. Canim hicbisey cekmedi oysaki.
Sanki her hamile caninin cektigi herseyi yiyebiliyo mu? O zamn butun bebekler lekeli olurdu
Çok haklısın canım. O zaman bizim de sağımızda solumuzda bir sürü şey olması gerekirdi. Konu komşu gelip bir şeyler söyleyince daha sinirleniyor insan. Ben de sgk işleri için bugün bebeğimi anneme bırakıp çıktım süt de sağıp. Eve dönerken pencereden komşu seslendi, bebek nasıl hasta mı oldu dedi direkt. Ya Allah korusun niye hasta olsun, nerden çıktı yani, bebek nerde de bırak çok merak ettiysen de

Bir de öğrenmeye devam ediyorum birçok şeyi. Mesela ekini emzirirken batının dişlerini fırçalayabiliyorum, ya da tuvalete giderken batıya yumuşak oyuncak verip ekinle oyna diyorum ama mahremiyet bir süre daha yok olacak :)) kapılar hep açık :))

Aaaa öyle mi tamam canım çok sagol
170 ya da e devlette görebiliyorsun canım ama ben aradım bankanın sisteminde hata vardır deyip bankaya pas atıyorlar banka da sgk dan yatmamış diyor onlara pas atıyor. Beş gündür alamadım paramı yani sebepsiz yere

Amin insallah rabbim hepsine saglikli hayirli uzun omurler versin. Sana da sabir ve guc versin :) çocukların zorlugu cok ama guzellikleri de çok tabi. Daha 1. Doğmadan 2.yi hatta 3.yü Düşünen biri olarak bunları duymak iyi geldi

Can'ım boşver o konuşanları hiç kimse yavrunu senden daha fazla düşünüp koruyamaz. Töpfer konusunda ben kullanmadım ama ürünleri organik olduğu için iyidir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…