2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bana da kvdem soyler hep. İlk dogumumda dogumdan saniyeler sonra su istedim. Ebeler cay iç daha iyi olur dediler.o an pek umursamadim sebebini. Ama halen aklima yatmiyor :)

Ben normalde çay sevmem ama benim doğumdan sonra canım şekerli çay istemişti bununla alakalıymış demek ki :) şimdilerde ise canim devamli şekerli süt istiyor. Belki onun da etkisi vardir.

1-D vitamini halen alamadim baslamadim. Burdaki arkadaslarin tavsiye ettigi carlson baby ddrops alacagim.
2- ×
3- eczaneden serum fizyolojik ve otribebe burun aspratörü aliyorsun kuzum.. Serum fizyolojik burun tikaniklgini açan steril tuzlu su. Her bir deligine bi kac damla damlatip azcik bekletip aspratorle hüpletiyorsun :) sonra o minik buruna bal dök ye tertemiz oluyor
4- estafirullah niye burdayiz bacim :)

Ben normalde çay sevmem ama benim doğumdan sonra canım şekerli çay istemişti bununla alakalıymış demek ki :) şimdilerde ise canim devamli şekerli süt istiyor. Belki onun da etkisi vardir.
Ben de cok cay seven biri degilim ama bu aralar hayatimin rekorunu kiriyorum :) bi seferde 4 bardak iciyorum. Süte gecme ya da kansizlik yapma ihtimali yoktur heralde bak kafama takildi simdi :)

Normal dogum izi de vardi basta onlar gecti. Bu dogum lekesi daha gec geciyo sanirim
Bu konuda soylemek istediklerim var canim. Benim oglum dogduktan bir ay sonra alninda minicik bi leke belirdi. Dr kontrolunde dogum lekesi dendi. Buyuyecek diye korktuk.bi kac sonra buyudugunu farkettik. Docente goturduk. Bi ilac verdi buyumesini engellemek icin. Yani takip etmekte fayda var. Aksi halde buyuyebilenleri var. Yuzunde leke olacak olmasi bizi korkuttugu icin bilgi gecmek istedim :)

Evet profildeki resimden baktim da. Renkli gozlu filan cok guzelsin. Sana cekti mi merak ettim :)
Cnm cok tesekkurler benim bebekliğimin erkek versiyonu sacli burun falan ayni gözleri daha net değil yesile calar gibi ama 6 ay netlesmezmis umarin yesil olur:)

Leke derken ne renkti canım? Benim bebeğimde de şakağına yakın beyaz yuvarlak yeri var

Kızlar oğlum fışkırarak kustu yediğinin hepsini kustu diyebilirim hemen hastaneye gittik günde 4 defa fışkırarak kusması normal dedi ama ne yapmam gerektiğini söylemedi açıkçası tatmin olmadım, sizce ne yapmam lazim saatlerdir arada azar azar kusuyor acaba klimadan mi oldu yoksa ben üşüttüm de yavrumda mı etkilendi

Bildiğim kadarıyla reflü olan bebeklerde fışkırarak kusma oluyordu, acile mi gittin? sen yine yarın bebek doktoruna götür canım. Geçmiş olsun

An itibariyle ayni seyi ben yasadim canim. Emzirdim besigine yatirdim arkami döndum ki sesi duydum. Besikten asagi sutler akiyordu her yere fiskirtmis. Midesi bosaldi... Ayni seyi oglumda da yasiyordum. Dr un dedigi gibi cok fazla olmazsa,kilo kaybi yasatmazsa bebegine sorun degil boyle kusmasi. Bizimkinin sebebine mide agzinda darlik demislerdi. Bi kac aya duzeldi. Bakalim bunda da duzelir insallah. Minik bebeklerde oluyor endise etme. takip et yine de.

Leke derken ne renkti canım? Benim bebeğimde de şakağına yakın beyaz yuvarlak yeri var
Canli kirmizi renkteydi canim. O bahsettigin beyazLik benimkinde de var. Sanki ordaki tuyleri beyazmis gibi yuvarlak bi kisim tam alninin ortasinda. Bunun ne oldugunu da ben bilmiyorum. Hatta ablamda dalga gecti nurdur nur diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…