- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Bana da kvdem soyler hep. İlk dogumumda dogumdan saniyeler sonra su istedim. Ebeler cay iç daha iyi olur dediler.o an pek umursamadim sebebini. Ama halen aklima yatmiyor :)
1-D vitamini halen alamadim baslamadim. Burdaki arkadaslarin tavsiye ettigi carlson baby ddrops alacagim.Annişleeerr size bir kaç sorum olacak
1-d vitamini olarak neyi kullanıyordunuz
2-bu gaz içim olan çayın tarifi nasıldı
3-burun temizliği nasıl oluyor o serum fizyolojik dediğiniz ne ben hiç bilmiyorum
4-çok oldu galiba kusura bakmayın
Ben de cok cay seven biri degilim ama bu aralar hayatimin rekorunu kiriyorum :) bi seferde 4 bardak iciyorum. Süte gecme ya da kansizlik yapma ihtimali yoktur heralde bak kafama takildi simdi :)Ben normalde çay sevmem ama benim doğumdan sonra canım şekerli çay istemişti bununla alakalıymış demek ki :) şimdilerde ise canim devamli şekerli süt istiyor. Belki onun da etkisi vardir.
Bu konuda soylemek istediklerim var canim. Benim oglum dogduktan bir ay sonra alninda minicik bi leke belirdi. Dr kontrolunde dogum lekesi dendi. Buyuyecek diye korktuk.bi kac sonra buyudugunu farkettik. Docente goturduk. Bi ilac verdi buyumesini engellemek icin. Yani takip etmekte fayda var. Aksi halde buyuyebilenleri var. Yuzunde leke olacak olmasi bizi korkuttugu icin bilgi gecmek istedim :)Normal dogum izi de vardi basta onlar gecti. Bu dogum lekesi daha gec geciyo sanirim
Fayda görduysen ne mutlu bana :) %100 sonuc veriyor dimi :)
Yalniz degil miyim yani ?herkes her gun yikadiğini yazdikca ben kotu oluyordum
Evet profildeki resimden baktim da. Renkli gozlu filan cok guzelsin. Sana cekti mi merak ettim :)Benzerlik olarak mi?
diş yapısını bozuyomuş diye duydum. Acaba gerçkliği neValla benim oğlumda emmiyordu emzik kullanmaya başladıktan sonra emmeye başladı canım
diş yapısını bozuyomuş diye duydum. Acaba gerçkliği ne
Cnm cok tesekkurler benim bebekliğimin erkek versiyonu sacli burun falan ayni gözleri daha net değil yesile calar gibi ama 6 ay netlesmezmis umarin yesil olur:)Evet profildeki resimden baktim da. Renkli gozlu filan cok guzelsin. Sana cekti mi merak ettim :)
Vallahi ben emzik emdiğimi hatırlıyorum :))) diş damak yapım gayet güzel şimdilik :))
30 küsür sene önceki ezikleri düşünüyorum. Shootie mootie yoktu, kısmetinde ne varsa artık :))
Leke derken ne renkti canım? Benim bebeğimde de şakağına yakın beyaz yuvarlak yeri varBu konuda soylemek istediklerim var canim. Benim oglum dogduktan bir ay sonra alninda minicik bi leke belirdi. Dr kontrolunde dogum lekesi dendi. Buyuyecek diye korktuk.bi kac sonra buyudugunu farkettik. Docente goturduk. Bi ilac verdi buyumesini engellemek icin. Yani takip etmekte fayda var. Aksi halde buyuyebilenleri var. Yuzunde leke olacak olmasi bizi korkuttugu icin bilgi gecmek istedim :)
Bildiğim kadarıyla reflü olan bebeklerde fışkırarak kusma oluyordu, acile mi gittin? sen yine yarın bebek doktoruna götür canım. Geçmiş olsunKızlar oğlum fışkırarak kustu yediğinin hepsini kustu diyebilirim hemen hastaneye gittik günde 4 defa fışkırarak kusması normal dedi ama ne yapmam gerektiğini söylemedi açıkçası tatmin olmadım, sizce ne yapmam lazim saatlerdir arada azar azar kusuyor acaba klimadan mi oldu yoksa ben üşüttüm de yavrumda mı etkilendi
An itibariyle ayni seyi ben yasadim canim. Emzirdim besigine yatirdim arkami döndum ki sesi duydum. Besikten asagi sutler akiyordu her yere fiskirtmis. Midesi bosaldi... Ayni seyi oglumda da yasiyordum. Dr un dedigi gibi cok fazla olmazsa,kilo kaybi yasatmazsa bebegine sorun degil boyle kusmasi. Bizimkinin sebebine mide agzinda darlik demislerdi. Bi kac aya duzeldi. Bakalim bunda da duzelir insallah. Minik bebeklerde oluyor endise etme. takip et yine de.Kızlar oğlum fışkırarak kustu yediğinin hepsini kustu diyebilirim hemen hastaneye gittik günde 4 defa fışkırarak kusması normal dedi ama ne yapmam gerektiğini söylemedi açıkçası tatmin olmadım, sizce ne yapmam lazim saatlerdir arada azar azar kusuyor acaba klimadan mi oldu yoksa ben üşüttüm de yavrumda mı etkilendi
Canli kirmizi renkteydi canim. O bahsettigin beyazLik benimkinde de var. Sanki ordaki tuyleri beyazmis gibi yuvarlak bi kisim tam alninin ortasinda. Bunun ne oldugunu da ben bilmiyorum. Hatta ablamda dalga gecti nurdur nur diye :)Leke derken ne renkti canım? Benim bebeğimde de şakağına yakın beyaz yuvarlak yeri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?