- 25 Mayıs 2013
- 14.015
- 20.690
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
Benim bebegim cok kusuyor. Ben de mide agzinin darligindan supheleniyorum. Cunku hamileyken doktor detayli ultrasonda mideyle ilgili biseyler soylemisti. Sonra hic kontrol edilmedi.An itibariyle ayni seyi ben yasadim canim. Emzirdim besigine yatirdim arkami döndum ki sesi duydum. Besikten asagi sutler akiyordu her yere fiskirtmis. Midesi bosaldi... Ayni seyi oglumda da yasiyordum. Dr un dedigi gibi cok fazla olmazsa,kilo kaybi yasatmazsa bebegine sorun degil boyle kusmasi. Bizimkinin sebebine mide agzinda darlik demislerdi. Bi kac aya duzeldi. Bakalim bunda da duzelir insallah. Minik bebeklerde oluyor endise etme. takip et yine de.
3 kere kusmasini dert etme normaldir. Ben kac kere doktora gittim kusma var diye. Benim bebegim cok fazla kusuyor. Butun doktorlar normal diyolar baska bisey demiyolar.Kızlar yavrum üşüttü mü anlamadım
Üçtür kustu bugün
Aşırı da emmedi gibi
Gazımız var zaten Nasıl kıvranıyor kuzum insanın içi gidiyor valla
Allah ım şifa versin inşaallaj
Pazartesi doktor kontrolümüz var o Zaman soracağım ne diyecek bakalım
Ha kakasına bakmadım henüz3 kere kusmasini dert etme normaldir. Ben kac kere doktora gittim kusma var diye. Benim bebegim cok fazla kusuyor. Butun doktorlar normal diyolar baska bisey demiyolar.
Usuttuyse kakasi yesil olur diyolar
Babaya benzetiaolar canım ya ıdilde babaya benzio ztn bu konuda sanssizimBende meraktayim kac gun oldu...
Bu arada bu resim de ne boyle maşallah idilin bakislar deldi geçti beni
Taha yi da sana benzetenler oluyor mu?
Babaya benzetiaolar canım ya ıdilde babaya benzio ztn bu konuda sanssizimtaha nin dudakları bana benzio bitek kalın çok şükür NASIL ezik durumdayım bi yeri bana benzio diye sewiniorum
canım ben klimayı sadece öğle sıcağında kullanıyorum o yüzdn buhar mk kullanmıyorum. hele nemli istanbul yazında çok da gerek yok ama evde buhar mk var kışıb ihtiyaç olacakKlima kullanan arkadaşlar buhar makinası aldınız mi acaba
Canım ben hic anlamıyorum boyle şeylerden kışın neden lazim oluyorcanım ben klimayı sadece öğle sıcağında kullanıyorum o yüzdn buhar mk kullanmıyorum. hele nemli istanbul yazında çok da gerek yok ama evde buhar mk var kışıb ihtiyaç olacak
Buarada ben de bursadayım canım burda da nem cok ev de çok sıcak mecbur saatlerce açıyorum klimayıcanım ben klimayı sadece öğle sıcağında kullanıyorum o yüzdn buhar mk kullanmıyorum. hele nemli istanbul yazında çok da gerek yok ama evde buhar mk var kışıb ihtiyaç olacak
çünkü kışın camlar pencereler kapalı oluyor ve kalorifer açık oluyor evin havası kuru oluyor ister istemez.Canım ben hic anlamıyorum boyle şeylerden kışın neden lazim oluyor
Çok koptummmmEki Görüntüle 1869406 bu capsi görmüştüm dün bizleri anlatıyor
Canim bizim en basindan beri hep susam tanesi gibi. Temizlerkende zorlaniyorun ipe sapa gelmiyorlar :) endise etmeli miydim bilemedim. Bana resmini atabilir misin.tecrübeli annişler yardım edinnn bebeğimin kakasında susam tanesi gibi parçalar var. ilgilenene özelden foto atabilirim. dün iki kez mama vermem gerekti ondan olabilir diye düşündüm ama mamanın çıktığı kaka baya kötü kokuyo bu kaka normal kokuyor
Hic bilmiyorum ama aklima da geldi. Dun sabah 3bardak ictim aksam 6ya kadar uyumadi. İlk gunler acik bir tane icerken hic uyandiramiyordum.çay kahvedeki kafein süte geçiyor ve bebeğin uykusunu kaçırıyor diye duymuştum ben. o doğru mu acaba?
Tanı koyulursa bi kac ay dr takibi yapiyorlar. Gecmez de bebek kilo kaybina ugrarsa operasyon yapiyorlar. Ama buyuk olasilikla bebek buyudukce o da geciyor canim.Benim bebegim cok kusuyor. Ben de mide agzinin darligindan supheleniyorum. Cunku hamileyken doktor detayli ultrasonda mideyle ilgili biseyler soylemisti. Sonra hic kontrol edilmedi.
Bu aralar da kusmasi cok artti. Ne yapsam bilmuyorum bi ilaci var midir? Yoksa zamana birakip beklemek mi gerekiyor
Cevremdeki herkesin cocuklari anneye benziyor ama bi tek benimkiler bana benzemiyor. Bi ezigin alâsı da benBabaya benzetiaolar canım ya ıdilde babaya benzio ztn bu konuda sanssizimtaha nin dudakları bana benzio bitek kalın çok şükür NASIL ezik durumdayım bi yeri bana benzio diye sewiniorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?